League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.406.711
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
neaktivan
League Of Legends

nije ti baš pametno ovako radit ova glasovanja jer većina neće znat zašto su rekli da valja ili nevalja nego lipo pitaj nekoga da ti objasni, evo ja ću ti reč za Yoricka, uglavnon on je tanky dps, ima dosta drugačiji način igranja od ostalih heroja i zato ga je potribno malo duže učit, ulti mu je odličan ako ga znaš koristit jer daje ogromnu prednost u team fightu, ima on i svojih loših strana ali ukratko on je dobar heroj ako ti se stvarno da učit ga, ako želiš nešto lagano priskoči ga {#}

0 0 hvala 1
18 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
slimyyy kaže...

nije ti baš pametno ovako radit ova glasovanja jer većina neće znat zašto  su rekli da valja ili nevalja nego lipo pitaj nekoga da ti objasni, evo ja ću ti reč za Yoricka, uglavnon on je tanky dps, ima dosta drugačiji način igranja od ostalih heroja i zato ga je potribno malo duže učit, ulti mu je odličan ako ga znaš koristit jer daje ogromnu prednost u team fightu, ima on i svojih loših strana ali ukratko on je dobar heroj ako ti se stvarno da učit ga, ako želiš nešto lagano priskoči ga  {#}

Pojasni ovo boldano ? ne vidim drugaciji still neki pretezito igranja :/

League Of Legends EU West : KeiichiAssassin
16 godina
neaktivan
League Of Legends

jer se većinon oslanjaš na njegove ghoulove, tako da se stalno moraš približavat njima da bi ih spamma sa ghoulovima, a moraš pazit se ne približiš previše da te nebi napali jer mu je melee na početku dosta slab, a kasnije ultaš svog carrya, aktiviraš sve ghoulove i zaletiš se u fight

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...
ormar kaže...

Yorick je najbolji physical DPS/offtank ingame imo ( merc threads, warmog, atma, trinity, manamune, banshee, gl getting killed, a u isto vrijeme radiš nenormalan damage )

Inače, main screen je popravljen ( onaj konstantni loading screen ), ali je i dalje onaj retavi problem sa east serverima.

moje pitanje i dalje stoji, ako netko igra pomoću proxya na eastu, info plx

Yorick je sranje.

Je kao sto su i Talon, Galio,Wukong,Kayle,Maokai,Leona,Lee sin,Ryze,Sion,Skarner,Swain,Zilean itd svi su ti champovi sranje i nemoj slucajno da bih ih pokusao nauciti ;)

LoL-scarface797(EU)
16 godina
neaktivan
Pricas gluposti, lee sin sranje? Nemozes reci da su ti champovi sranje kada nikada nisi vidio nikoga da ozbiljnije igra sa njima, npr. Ryze je odlican ako imas mana rune, ryze je dvojicu mojih frendova solo lane sam ubijo, nisu nubare, a taj ryze je imao jakn dobre mana rune, mogo bi ti ovako govorit za sve te koje si reko da su sranje, ali samo se cudim zasto si za lee sina reko da je sranje, rofl...
15 godina
neaktivan
puma_vkci kaže...
Pricas gluposti, lee sin sranje? Nemozes reci da su ti champovi sranje kada nikada nisi vidio nikoga da ozbiljnije igra sa njima, npr. Ryze je odlican ako imas mana rune, ryze je dvojicu mojih frendova solo lane sam ubijo, nisu nubare, a taj ryze je imao jakn dobre mana rune, mogo bi ti ovako govorit za sve te koje si reko da su sranje, ali samo se cudim zasto si za lee sina reko da je sranje, rofl...

mislim da je bio sarkastican

16 godina
neaktivan
E pa to nemogu doznat iz poruke + na mobu sam pa nevidim citate i jel eu west ista bolji s obzirom na nubare u timu?
15 godina
neaktivan
puma_vkci kaže...

Isuse naravno da sam bio sarkastican  uglavnom sto sam mislio reci je da vecina govore za champove koji je malo ili gotvo nikako ne igraju da su sranje i za one champove koje je tesko nauciti,Lee sin je naprimjer odlican,jedan frend mi ga maina i radi cuda sa njim, gotvo 99% posto champva je dobro ako ih se zna igrati i naravno da sam vidio dobroga Ryze-a i sve ostale imam 2100+k partija odigranih.

LoL-scarface797(EU)
16 godina
neaktivan
League Of Legends

evo toliko o tome da je Yorick sranje, baš san odigra jednu da pokažen otprilike kako ga buildat, bia san solo top protiv Kassadina i Siona i ja i Peky (WW jungle) smo ih demolirali, a kasnije san bia neuništiv, malo san više iša tenkastije jer je bila takva situacija, inače za njega se može i bloodthirster kupit

0 0 hvala 0
16 godina
scarface797 kaže...
puma_vkci kaže...

Isuse naravno da sam bio sarkastican   uglavnom sto sam mislio reci je da vecina govore za champove koji je malo ili gotvo nikako ne igraju da su sranje i za one champove koje je tesko nauciti,Lee sin je naprimjer odlican,jedan frend mi ga maina i radi cuda sa njim, gotvo 99% posto champva je dobro ako ih se zna igrati i naravno da sam vidio dobroga Ryze-a i sve ostale imam 2100+k partija odigranih.

mislim da si htio reci 2,1+k ^^

btw. jel itko od vas ima neki cudni "ritual" sa kupovinu championa.

ako je f2p i ide mi, ide mi, a kad ga kupim odjednom postajem los prve 3-4 partije.

pa ono, wtf ?!

danas npr. kupio vayne, dok je bila F2P i na frendovom accu silujem, sad jedva izvuko 5/8/1 score, a ni sam ne znam kako sam pokupio tih 5 killova :S

LoL EU - KingNothing666
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.9.2011 10:51 (KingNothing).
16 godina
KingNothing kaže...
scarface797 kaže...
puma_vkci kaže...

Isuse naravno da sam bio sarkastican   uglavnom sto sam mislio reci je da vecina govore za champove koji je malo ili gotvo nikako ne igraju da su sranje i za one champove koje je tesko nauciti,Lee sin je naprimjer odlican,jedan frend mi ga maina i radi cuda sa njim, gotvo 99% posto champva je dobro ako ih se zna igrati i naravno da sam vidio dobroga Ryze-a i sve ostale imam 2100+k partija odigranih.

mislim da si htio reci 2,1+k ^^

btw. jel itko od vas ima neki cudni "ritual" sa kupovinu championa.

ako je f2p i ide mi, ide mi, a kad ga kupim odjednom postajem los prve 3-4 partije.

pa ono, wtf ?!

danas npr. kupio vayne, dok je bila F2P i na frendovom accu silije, sad jedva izvuko 5/8/1 score, a ni sam ne znam kako sam pokupio tih 5 killova :S

Ja imam  ritual  da s nekim champovima  suckam  i ne igram ih mjesec dana  .  Uzmem ih  jednom samo da  vidim kako  ce me ici   i onda  bude nesto  tipa 25/3 -.- 

Edit : J*ben  ti riot i server i ovu igru  {#} Ja taman da pobijedim ranked game za silver  i  crasha mi se igra  i dode mi jedno 20 error reportova heben im gospu -.-  i kad uspim  uci na pvp net  vidim da je match zavrsio  i da imam Defeat {#}

haris771 (eu) LOL account free cookies >>> http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4df75d3e1113d133303996<<<< im OP ,your mum is OP (Brolaf )
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.9.2011 10:37 (hari85).
18 godina
hari85 kaže...
KingNothing kaže...
scarface797 kaže...
puma_vkci kaže...
Ja imam  ritual  da s nekim champovima  suckam  i ne igram ih mjesec dana  .  Uzmem ih  jednom samo da  vidim kako  ce me ici   i onda  bude nesto  tipa 25/3 -.- 

Haha, isto se i meni događa...

LoL username: UnimatriX (EU N&E) HoN username: ArmageddonX
16 godina
League Of Legends

Evo neko ima iste problema ka ja  

http://i.imgur.com/bglh1.png

Edit : VIDITE OVO BUAHAHAH

http://euw.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=383694

haris771 (eu) LOL account free cookies >>> http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4df75d3e1113d133303996<<<< im OP ,your mum is OP (Brolaf )
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.9.2011 10:52 (hari85).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

"how about makin a thread when everything works perfectly fine ... would save you guys some time"

ehehe

LoL EU - KingNothing666
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

Evo sad necu ni dobit silver hebeni .Odem u Que prvo retaj neki igra blitza ka supporta a nije kupio ni jedan ward u cijelol igri  (jos je i uzimao  carryu cs )  nas kassadin nafidao karthusa na midu i GG   , nije vazno  sto je  njihov cho imao 0/3 na  topu zbog mene .{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
hari85 kaže...

Evo sad necu ni dobit silver hebeni .Odem u Que prvo retaj neki igra blitza ka supporta a nije kupio ni jedan ward u cijelol igri  (jos je i uzimao  carryu cs )  nas kassadin nafidao karthusa na midu i GG   , nije vazno  sto je  njihov cho imao 0/3 na  topu zbog mene .{#}

Pa logično je da si ti kriv, jbt pa zašto ne kontroliraš svih 5 j***** champova i igraš s njima? OMG {#}

Jbg to je solo queue.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
15 godina
neaktivan
League Of Legends
...pozzz...nije me bilo jedno vrijeme na kompu pa sam ispo iz đira...dajte mi recite ako netko zna, sto je sa dominionom?...zar nije vec trebao izac?
...I am just a child...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Blizek kaže...

Pa logično je da si ti kriv, jbt pa zašto ne kontroliraš svih 5 j***** champova i igraš s njima? OMG {#}

Jbg to je solo queue.

al nisi ti taj koji je prije koji tjedan/misec reka da se uvik svi "izvlače" kako je team loš al da triba znat komunicirat sa njima, kupovat wardove itd... {#}

16 godina
slimyyy kaže...
Blizek kaže...

Jbg to je solo queue.

al nisi ti taj koji je prije koji tjedan/misec reka da se uvik svi "izvlače" kako je team loš al da triba znat komunicirat sa njima, kupovat wardove itd... {#}

Ma bit je to sto  smo vodili killovima  i towerima  ,  uzeli barona i  isli ravno na inhib pa smo mislili nexus unistit  :S i crash -.-  

17 godina
neaktivan
League Of Legends

Koji ownage, nakon nekoliko failova forumaša koji su imali 6299 IP-a {#}.

xD xD
Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )

2 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

jel procaju Silver boltsi na vayne sheen effect ?

LoL EU - KingNothing666
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
KingNothing kaže...

jel procaju Silver boltsi na vayne sheen effect ?

Kako mislis? Sheen nije nista drugo nego buffan normal attack.

Dakle ako imas vec 2 silver bolta na meti,ne vidim razlog da ne proc-a i 3.

League of Legends nick : Ashelor
16 godina
League Of Legends

pa bas zato

sheen efekt + silver bolts efekt = puno dmga

znam da Q,E,R procaju, pa me zanima jel bi to radilo i na boltisma

LoL EU - KingNothing666
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
KingNothing kaže...

pa bas zato

sheen efekt + silver bolts efekt = puno dmga

znam da Q,E,R procaju, pa me zanima jel bi to radilo i na boltisma

ako misliš jel proca sam od sebe tipa nakon auto attacka, nije, ali ako iskoristiš tumble prije trećeg silvera i udreš E onda sve zajedno radi ogroman dmg

16 godina
League Of Legends

e to me zanimalo, to nakon autoattacka.

hvala ^^

LoL EU - KingNothing666
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Da li su nešto mijenjali kod teleporta?

U zadnje vrijeme mi se dosta prekida. Više nije da moraš ponovo kliknuti na tele da ga prekineš. Uglavnom kako sada radi ako bi mi mogao netko objasniti, jer kada i ništ ne diram i dalje se zna prekinuti....

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.9.2011 18:39 (vgetik).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Ovo je tužno, igram preko svoje Xperie Arc pomoću tetheringa, jedna partija mi skine 8 mb sa računa, sve zato jer je Riot nesposoban popraviti problem s svojim NE serverima..

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.9.2011 19:30 (ormar).

0 4 hvala 0
16 godina
ormar kaže...

Ovo je tužno, igram preko svoje Xperie Arc pomoću tetheringa, jedna partija mi skine 8 mb sa računa, sve zato jer je Riot nesposoban popraviti problem s svojim NE serverima..

Wat ? Sta ti ocekujes? Igrajuci min 30 min da ce ti 10 kilobajta skinut? LOL

Nothing lasts forever
14 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...
ormar kaže...

Wat ? Sta ti ocekujes? Igrajuci min 30 min da ce ti 10 kilobajta skinut? LOL

Ne žalim se uopće radi skidanja megabajta, dapače, puca me znate-već-što, jer mjesečno imam oko 1.5GB koje ionako rijetko uspijem potrošiti.

Ovdje je stvar u tome da igram igru normalno jedino preko mobilnog interneta, jer su oni nesposobni unajmiti normalni server s kojim Telia nema problema za sve ISPove..

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.9.2011 21:02 (ormar).
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Uglavnom ovako...

evo ja (u dogovoru sa par prijatelja) sam odlucio napravit LoL klan koji je jos dalekooo od pravog klana ali eto,drago mi je sto se i to nekako pokrenilo. Kako cemo pozivati ljude sa vise razlicitih foruma mi smo odlucini napraviti svoj jednostavan forum koji ce posluziti kako bi imali sve zainteresirane na jednom okupu,sve sto trebate je -> registrirati se (da znam da je vecini ovo tesko napraviti ali eto oni koji zbilja nesto zele pokusati ce to i napraviti)
link : http://samplenegativeclan.forumcroatian.com/ratili

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice