League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.416.235
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
Re: League Of Legends
Unimatrix 007 kaže...

Znam da je već bilo pitanje, ali se ne sjećam odgovora... Da li se nakon svakih 10 referrala dobije 975 RP-a? Neka odgovore oni koji su uspjeli skupit preko 20 referrala sa uspješno dignutim preko lvl 5. 

Samo prvih 10 .

haris771 (eu) LOL account free cookies >>> http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4df75d3e1113d133303996<<<< im OP ,your mum is OP (Brolaf )
15 godina
neaktivan
Don Strongtoni kaže...
BannedOnThisForum kaže...
dmanz kaže...

evo zadnja :D lvl 10 sad :P

TRYND OWNA

Trynda na rankedu bio banovan 4 puta zaredom {#}

Trynda, Morde, Amumu su banani svaku, kaj je cudno tu?

Hmm mozda na nasem Elo na vecima Elo bannovi su:Oriana,Udry,Morgana,Gankplank,Jax,Fiddlesticks,sada su jos krenuli bannavati Sorkau i Lee Sina.

LoL-scarface797(EU)
16 godina
neaktivan
scarface797 kaže...

Hmm mozda na nasem Elo na vecima Elo bannovi su:Oriana,Udry,Morgana,Gankplank,Jax,Fiddlesticks,sada su jos krenuli bannavati Sorkau i Lee Sina.

Zato i pitam šta uzeti, lux ili oriannu. Jer, orianna je beast ako se nauči dobro igrati, a ona je ustvari potrebna da svaku sekundu u igri nešta radi a ne da samo gleda svoja posla farmanja itd.Moram naučiti igrati support, jer je malo fighter, assassin i jungle malo dosadio.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
League Of Legends

evo sa xin zhao 30/4/15 :DDD

★★★★★ ako sam ti pomogao stisni HVALA!!!★★★★★
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
scarface797 kaže...

Zato i pitam šta uzeti, lux ili oriannu. Jer, orianna je beast ako se nauči dobro igrati, a ona je ustvari potrebna da svaku sekundu u igri nešta radi a ne da samo gleda svoja posla farmanja itd.Moram naučiti igrati support, jer je malo fighter, assassin i jungle malo dosadio.

Ni Lux ni Oriana nisu ti supportovi nego ap carry ako vec oces nekoga supporta nauciti imas,Jannu,Sona,Soraku,Taric,Karma itd.

LoL-scarface797(EU)
16 godina
neaktivan
scarface797 kaže...
scarface797 kaže...

Ni Lux ni Oriana nisu ti supportovi nego ap carry ako vec oces nekoga supporta nauciti imas,Jannu,Sona,Soraku,Taric,Karma itd.

Nisam rekao da su support, već sam rekao da bih trebao naučiti igrati support.

18 godina
hari85 kaže...
Unimatrix 007 kaže...

Znam da je već bilo pitanje, ali se ne sjećam odgovora... Da li se nakon svakih 10 referrala dobije 975 RP-a? Neka odgovore oni koji su uspjeli skupit preko 20 referrala sa uspješno dignutim preko lvl 5. 

Samo prvih 10 .

Jeb3ni UNIQUE passive... da se barem dobiva kao i ona 4 win boosta stalno....

LoL username: UnimatriX (EU N&E) HoN username: ArmageddonX
16 godina
League Of Legends

Imam pitanje, zasto svi toliko forsiraju i pitaju za taj jungle na 5v5 ranked?

Nothing lasts forever
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...

Imam pitanje, zasto svi toliko forsiraju i pitaju za taj jungle na 5v5 ranked?

Mozda zato sto onda imas 2 solo lanea, dakle vise experience, brze leveliranje i mogucnost gankova ? Da ne spominjem jos map control.

LoL EU : pr1mus
14 godina
neaktivan
League Of Legends

igranje mp za ovu igru se placa nesto ? :D

Say Hello To My Little Friend

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Scarfaceee kaže...

igranje mp za ovu igru se placa nesto ? :D

Ovo je free 2 play online igra MOBA tipa. Plaćaš samo dodatno ako želiš otključat neke sadržaje poput skinova itd.

LoL EU : pr1mus
14 godina
neaktivan
League Of Legends

mozes mi poslat link za skidanje {#}

Say Hello To My Little Friend

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

ajde prestani trollat.

odi na njegovu stranicu i tam sve imas.

LoL Nick (EU): hRay
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...
hari85 kaže...
Unimatrix 007 kaže...

Samo prvih 10 .

Ček, ti bi da dobiješ RP poene u vrijednosti od 6 eura za svakih 10 fejk akauntova koje napraviš? Bože sačuvaj.

16 godina
Unimatrix 007 kaže...
hari85 kaže...
Unimatrix 007 kaže...

Samo prvih 10 .

Ček, ti bi da dobiješ RP poene u vrijednosti od 6 eura za svakih 10 fejk akauntova koje napraviš? Bože sačuvaj.

100 Komada ti je collectors edition  a 200 10k rp  ( ne racunajuci  ekskluzivna sranja i te  diza dzabe ) {#}

haris771 (eu) LOL account free cookies >>> http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4df75d3e1113d133303996<<<< im OP ,your mum is OP (Brolaf )
16 godina
neaktivan
hari85 kaže...

100 Komada ti je collectors edition  a 200 10k rp  ( ne racunajuci  ekskluzivna sranja i te  diza dzabe ) {#}

E sad, je li mi jednostavnije platiti 50 eura i uzeti tih priblizno 10k RP ili praviti 200 accountova i na svakom doći do lvl 5?

16 godina
hari85 kaže...

E sad, je li mi jednostavnije platiti 50 eura i uzeti tih priblizno 10k RP ili praviti 200 accountova i na svakom doći do lvl 5?

Weirdeku su no liferi  iz skole  to rijesili {#}

16 godina
neaktivan
hari85 kaže...

Weirdeku su no liferi  iz skole  to rijesili {#}

Ajde Jesse Perring sa svojih 10k referrala i Lee Sin-om kao championom kojeg je smislio budući da je Jesse Perring sad slijep (?), no da se pravi 200 fake accountova i igra na svakom od njih do lvl 5, ja bih poludio čak na 2.

16 godina
League Of Legends

Nisi razumio :D  on stavio link na fbu valjda dok niko nije igrao LoL u njegovoj skoli pa svak navalio i eto 200 referala {#}

@Nije jessy pering skupio 10k referala :D  bila je zajebancija s njim  chuck norris style , Pa su stavili kod ulte lee sinu da ga je on naucio  {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 31.8.2011 19:46 (hari85).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
hari85 kaže...

@Nije jessy pering skupio 10k referala :D  bila je zajebancija s njim  chuck norris style , Pa su stavili kod ulte lee sinu da ga je on naucio  {#}

Mati moja mila, pa je li iko skupio 10k referala xD

16 godina
neaktivan
hari85 kaže...

ima lik koji je skupio između 20-30k... ja mislim da se zove Grez ili tak nest slicno (NA).

LoL Nick (EU): hRay
16 godina
null kaže...
hari85 kaže...

ima lik koji je skupio između 20-30k... ja mislim da se zove Grez ili tak nest slicno (NA).

pa on je osa u riot  vec , cekamo njegovog champa :D

Poruka je uređivana zadnji put sri 31.8.2011 20:33 (hari85).
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Veceras ce sneak peak za novoga champa vjerujete mi.

LoL-scarface797(EU)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
scarface797 kaže...

Veceras ce sneak peak za novoga champa vjerujete mi.

I recices da ti je novi main 

14 godina
League Of Legends

evo na!!

FTW! FTW!
★★★★★ ako sam ti pomogao stisni HVALA!!!★★★★★
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
ProTeinZ kaže...

evo na!!

sto se bojis nick pokazat xd 

14 godina
neaktivan
League Of Legends

Pa jebo ja led Nordic&East da mu jebo led.

Prije server splita mi je sve funkcioniralo kako spada u Zagrebu, odem doma u Dalmaciju za vrijeme ljeta, server split se dogodi, dolje funkcionira sve kako spada, sad se vratim u Zagreb i što me dočeka ? Vjerojatnost od 20% da uopće mogu doći do loading screena nakon champ select ekrana, i zagarantiran disconnect svaki put kad umrem.

Pi*ka im materina.

0 0 hvala 0
16 godina
ormar kaže...

Pa jebo ja led Nordic&East da mu jebo led.

Prije server splita mi je sve funkcioniralo kako spada u Zagrebu, odem doma u Dalmaciju za vrijeme ljeta, server split se dogodi, dolje funkcionira sve kako spada, sad se vratim u Zagreb i što me dočeka ? Vjerojatnost od 20% da uopće mogu doći do loading screena nakon champ select ekrana, i zagarantiran disconnect svaki put kad umrem.

Pi*ka im materina.

Ako imas Bnet onda moras  igrat preko proxya :S 

14 godina
neaktivan
League Of Legends

Nit imam volje nit vremena krenuti u potragu za proxyem, a kamoli plaćati za to.

Doduše, ako imaš nekakvu gotovu soluciju, pošalji u PMu ili whatever.

0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

Proxy se ne placa.

Link

Nothing lasts forever
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice