- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Wat do?
"ate some oranges and was k", naravno.
Od kud vama da je dominion na US-u?
Rekli su da izlazi poslije PAXa.
Inace moji nickovi na serverima
US : KeiichiaNinja
EU W: KeiichiAssassin
EU NE: FoF I Westa I
:D
League Of Legends EU West : KeiichiAssassin
Kaj dobijem s tim goldom, bronze i ostalo?
Jarvanov skin i vjerovatno champa ako ga nemas.
Wat do?
Gang ima op Q spell (znao sam dobit 1500crit sa jednim shotom)
Koji masakar.
EDIT: Jos jedna ili dvije pobijede pa cu eto gp-a kupit iako ima samo 1 glas vise.
GP je odličan.
Jako zabavan za igrat, a i da se junglat i u laneu bit. Moja zadnja kupovina i vrlo sam zadovoljan. 
Što mislite o renektonu? Da li se njega isplati kupit? Je li ga teško svladati?
tko god da je igrao s renektonom protiv mene (annie,fiddle,tristana) loše se proveo... koliko sam skontao lako ga je ubiti early game ali ako ga savladaš radi sexy damage
Talon spada u istu grupu ka pre buff yorrick :S svi su dojmovi da e smece i da su mu scalingi pre mali .
Kupio sam ga isti dan i mogu reći da je ZAKON.
Base statovi su mu niski, znači malo slabiji early game, ali mid-game, a pogotovo late game je sjajan.
Ult mi se čini da će nerfat, već u prvom gameu mi je pao triple kill, a nisam još ni rafinirao rune za njega (već sam uzeo standardne AD).
Q je ok, dobar je za lvl 1 jer ga možeš kresnuti isti trenutak nakon auto-attacka (dupli napad), i troši dosta ako imaš strength rune.
W je super, deala masu damagea, scaling je dobar (ostane koristan skill uvijek, čak i nakon 50 minuta igre), i još slowa (i to dosta).
E je isto super, silence + gap-closer, idealno za gankanje (ne mogu se flashati ni ništa), pogotovo kad gankaš npr. mid nekog magea kao Malzahara, ne može doslovno ništa napravit.
R je malo prejak u nekim situacijama, po mojoj procjeni. Stealth, movespeed boost i oni bladeovi koji dealaju dosta damagea.
Primjer, čuvao sam mid jer je naš mid disconnectao, protiv Tristane. Bila je lvl 8, ja 6. Čim je ušla u range, skočio sam na nju s E, kresnuo W za slow, R, i onda Q i potegnuo natrag blades od R. Instant kill.
Sve u svemu, jako mi se sviđa Talon i mislim da bi možda trebali malo buffati Q i base statove ako već budu nerfali R. Imao sam 17 k IP u banci, budući da sam prije već pokupovao sve rune koje su me zanimale i sve champione koji su mi zabavni, i onda sam samo čekao. Skarner i Leona su me razočarali, očekivao sam više od njih, ali Talon je stvarno vrijedan svakog IPa!
Evo jednog nafidanog Talona, jao sto nam radio lol, shacoa, Yia nukao s onim bodežima sto idu van u dva poteza i gotovo, ulti prebolestan, Garena je skrsio dok je bio full hp ko od sale.
/Facepalm 1800 hp e lik imo -.- neznam te timove koji neznaju ubit squishya . Nie vazno koliko dmga ima samo cc i mrtav je ; S
Evo jednog nafidanog Talona, jao sto nam radio lol, shacoa, Yia nukao s onim bodežima sto idu van u dva poteza i gotovo, ulti prebolestan, Garena je skrsio dok je bio full hp ko od sale.
Uopce neznam kako se je lik mogao tako nafeedati ima toliko fail build da je to za nepovjerovati ugloavnom evo moj jedan game sa njim a lose zato sto smo imali uslees akali u teamu,a i ostatak moga teama nije znao sta radi.
Uopce neznam kako se je lik mogao tako nafeedati ima toliko fail build da je to za nepovjerovati ugloavnom evo moj jedan game sa njim a lose zato sto smo imali uslees akali u teamu,a i ostatak moga teama nije znao sta radi.
Bolje reci stilo si sve early game pa niko u teamu nije imao dmg . Uostalom ja sam bio vise tank s lux nego ti , a svaki teamfight si glumio tenka s 2k hp i 50 armora i mra.
tko god da je igrao s renektonom protiv mene (annie,fiddle,tristana) loše se proveo... koliko sam skontao lako ga je ubiti early game ali ako ga savladaš radi sexy damage
E onda nisi igrao protiv dobroga Renektona ;)
@harise uglavnom ja nisam nista stealo to sto ti sebi nesto umisljaj 10 killova sam sam zaradio 1v1 ili 1v2 tako da suti
Zasto meni gp nije op? Mozete mi dati neki guide dobar?
Bolje reci stilo si sve early game pa niko u teamu nije imao dmg . Uostalom ja sam bio vise tank s lux nego ti , a svaki teamfight si glumio tenka s 2k hp i 50 armora i mra.
Zapravo sam imao vise od 2.5 k hp i 120 armora i 110 mr sta je za Talona dovoljo s tim da bi jos isao na Atmu i banshee.
Zapravo sam imao vise od 2.5 k hp i 120 armora i 110 mr sta je za Talona dovoljo s tim da bi jos isao na Atmu i banshee.
ja sam ima 2900 -.-
Lik je mijenjao build valjda 2 puta, a i moj team bio fail, shaco totalno beskoristan, ja stunam Talona 2 puta, i uspije pobjeci sa ultijem i jos ubit jednog, moji ga nikad nisu fokusirali kolko god se ja trudio s bikićem, a nafeedao se vecinom na yiu i shacu koji su fail junglali ili backdoor
Queue 9000 pa cekanje 10 min, pa jos 5, pa jos 3 i tek onda ulaz????
Server East, zanima jel tako i na West???
Queue 9000 pa cekanje 10 min, pa jos 5, pa jos 3 i tek onda ulaz????
Server East, zanima jel tako i na West???
Imam racun i na east i na west
Jucer neki problemi s login na westu bili, a danas na eastu
Kao što sam pretpostavio, Talon i nije baš nešto i nema šanse da ga kupim, Nocturne je i dalje majka svih AD heroja.
LOL
Oh, wow! O.o
Kao što sam pretpostavio, Talon i nije baš nešto i nema šanse da ga kupim, Nocturne je i dalje majka svih AD heroja.

Hmm Talon je dosta dobar jedino sto ga cini slabim jeste da ga nemozes bas igrati kao tanky/dps moras ici vise na dmg s tim da mu scaling nije bas dobar,mozda malo povecati scaling na Q,i W i dmg amplification od E, ulti mu je sasvim uredu, i neznam sta si bas htio reci za Nocturna