Evo CLG pobjedio IEM HotShotGG se dokazao, zadnji game je bio epic Tsm dobio firstblood i jos dbl kill ali je CLG ipak uspio pobjediit. :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Se jos uvijek mogu premjestit besplatno na drugi server?
East mi je katastrofa
Mozes, ja se prije sat vremena premjestio, trebas prek store, i pod others imas jedan besplatni premjestaj za kupiti kao za 0 RP.
Zašto je bolji taj west server?
Ja sam preso neki dan na west u nadi da nece bit bas tolko njubara i trolova
Prevario sam se. Jucer nisam cak mogo 1st win napravit. Strasno.
Danas nekako jedva jednu pobijedio, a sve ostalo spusio.
Nemos ti igrat nist.
Igram s tristanom bottom lane i renekton mi pokupi sve cs (renek je bio samnom u ekipi).
Mi se maltimo kod drake-a, a nas jungler radi wraithe.
Vise mi se ovaj lol ni neigra. A dominion mi nije nista obecavajuce, stovise uvijek sam mrzio te modove tipa capture the flag.
A to je samo zbog igrača drukčije. Ja mislio možda će popravit moj latency problem.
Ja sam preso neki dan na west u nadi da nece bit bas tolko njubara i trolova
Prevario sam se. Jucer nisam cak mogo 1st win napravit. Strasno.
Danas nekako jedva jednu pobijedio, a sve ostalo spusio.
Nemos ti igrat nist.
Igram s tristanom bottom lane i renekton mi pokupi sve cs (renek je bio samnom u ekipi).
Mi se maltimo kod drake-a, a nas jungler radi wraithe.
Vise mi se ovaj lol ni neigra. A dominion mi nije nista obecavajuce, stovise uvijek sam mrzio te modove tipa capture the flag.
To sto si ti ad carry bio neznaci da nesmije ren farmat , Niko nerazumije da ad carry nije jedini koi treba farmat u gameu .
nije mi jasno zasto nitko ne igra Kog'Mawa sad dok je F2P.
ja ga cesto igram sad, i stvarno je prejak champ.
danas na first trip back u 10.min imo 4100golda, taman napravio double kill i srusio tower, jednostavno otopi HP ostalima, al sam svejedno uspio izgubiti zato to je nas jax leavo, a amumu je nafido njihovog jaxa :S
Ko je bolji off-tank ?
| 9 | Jarvan IV |
|---|---|
| 18 | Lee Sin |
evo jedan SS..
kako je odigrao lik! jeli to moguce? 43 killa..uhh..a level 5..
a igrali 3vs5..
nisam profic, ali jel ovo neki cheat ili samo luck :D
A di je taj ss? I 95% da je Yi, lako moguce, nije cheat...
I alt account 
evo gore je slika :D stisnuo posalji i otisao van.. a nisam vidio da nisam uploado sliku!
ps: sad dobio protiv botova s Lux, budem ju kupil :D bas jed dobra
evo gore je slika :D stisnuo posalji i otisao van.. a nisam vidio da nisam uploado sliku!
ps: sad dobio protiv botova s Lux, budem ju kupil :D bas jed dobra
haha, to je protiv botova xD tu sam imo i po 65-0 xD
Kak dobit game u ovom faking solo kju-u? Svaki put idioti fidaju i gube lejn. Fakat neznam koji mi je ovo ovakav lose zaredom 
Btw dosadno mi je i sad sam opet vidio ovaj video pa evo i vama da se prisjetite xD
Hmm... Nerf Jaxa, nvm ionako samo 3v3 s njim sam igro...
Buff Nidalee, yes, yes, malo su sje*ali heal, al kaj ce mi on kad sa q skidam vise od pol HPa + ulti je isto buffan... Bit ce zanimljivo gledat HSGG-a nakon patcha...
evo jedan SS..
kako je odigrao lik! jeli to moguce? 43 killa..uhh..a level 5..
a igrali 3vs5..
nisam profic, ali jel ovo neki cheat ili samo luck :D
Nijedno ni drugo, to su botovi.
daj neka mi neko kaze kako da uredim video od LOL Replaya(sta sam snimo..) i da bi mogo na youtube upload.... penta kill??
LoLz svida mi se ovo taricu i kayle , ali ostalo :(
Hmm... Nerf Jaxa, nvm ionako samo 3v3 s njim sam igro...
Buff Nidalee, yes, yes, malo su sje*ali heal, al kaj ce mi on kad sa q skidam vise od pol HPa + ulti je isto buffan... Bit ce zanimljivo gledat HSGG-a nakon patcha...
Sto se tice Jaxa koliko sam razumio smanjiti ce mu samo base dmg na Q i W za 15 sto je nista, a sto se tice nidalee to je za nju dosta velik nerf,a ima i fini buffova cougar froma ce biti dosta buffana ali sto je opet lose izgubiti ce dodge chance pa vise neces moci ici 0/9/21 armor pen rune i rageblade.
Ovako želim kupit jednog champa koji koristi erengy umjesto mane i onda se sad dvoumim između akali i kennena (znam da su kompletno razliciti tipovi ali opet) , sa akali sam i igro i malo je slaba ako se ranije ne pobere koji kill a kennena nikad nisam igro ali vidim da ljudi jako dobro rade s njim pa ako bi me ko mogo rec sta je bolje, zabavnije i tako 
| 10 | Kennen |
|---|---|
| 15 | Akali |
Ovako želim kupit jednog champa koji koristi erengy umjesto mane i onda se sad dvoumim između akali i kennena (znam da su kompletno razliciti tipovi ali opet) , sa akali sam i igro i malo je slaba ako se ranije ne pobere koji kill a kennena nikad nisam igro ali vidim da ljudi jako dobro rade s njim pa ako bi me ko mogo rec sta je bolje, zabavnije i tako 
Hahhaha stari dobar vic da je akali malo slaba nego sto se tice Kennena on ti je odlican champ jako ti je zabavan za igrati i jako je koristan za team zbog ulti jer stuna cijeli njhov team plus ako imas u teamu fiddela,gailo ili amumu onda prakticno razaras.
You made my day...
Evo i ja sam moro citirat ovo xD
Očito nisi dovoljno igrao s Akali kad ovo kažeš. Ona je super champ i jako jako zabavna po meni.
Niste vi mene dobro skopčali , a i ja sam se malo krivo izrazio najme htio sam rec da ako na pocetku pokupim par dethova bez killa jako mi se teško ukljičiti polslje u igru kad pocnu team fightovi jel sam jako "staklen" pa me fokusiraju i ube i prije nego sta stignem bacit W ili se flashat
Niste vi mene dobro skopčali , a i ja sam se malo krivo izrazio najme htio sam rec da ako na pocetku pokupim par dethova bez killa jako mi se teško ukljičiti polslje u igru kad pocnu team fightovi jel sam jako "staklen" pa me fokusiraju i ube i prije nego sta stignem bacit W ili se flashat
Akali+Facesmashing keyboard=PENTA KILL nema neke mudrosti kod akali :)
Wait what?
Meni se cini da ti jako jako krivo igras Akali, koji ti je build?
Pa napocetku obicno d.ring , onda boots za mag. pen , hex gunblade, deathcap ili rylais cristal , lisch bane (znam da ima manu na sebi ali mi je ipak jako drag item), i onda ako imam vremene uzmem gardian angel ili nesto