League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.434.881
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo CLG pobjedio IEM HotShotGG se dokazao, zadnji game je bio epic Tsm dobio firstblood i jos dbl kill ali je CLG ipak  uspio pobjediit. :)

LoL-scarface797(EU)
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.8.2011 18:06 (scarface797).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

Se jos uvijek mogu premjestit besplatno na drugi server?

East mi je katastrofa

Nothing lasts forever
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
League Of Legends

Mozes, ja se prije sat vremena premjestio, trebas prek store, i pod others imas jedan besplatni premjestaj za kupiti kao za 0 RP.

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Zašto je bolji taj west server?

Xin je Zhao.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: League Of Legends
bounty123 kaže...

Ja sam preso neki dan na west u nadi da nece bit bas tolko njubara i trolova

Prevario sam se. Jucer nisam cak mogo 1st win napravit. Strasno.

Danas nekako jedva jednu pobijedio, a sve ostalo spusio.

Nemos ti igrat nist.

Igram s tristanom bottom lane i renekton mi pokupi sve cs (renek je bio samnom u ekipi).

Mi se maltimo kod drake-a, a nas jungler radi wraithe.

Vise mi se ovaj lol ni neigra. A dominion mi nije nista obecavajuce, stovise uvijek sam mrzio te modove tipa capture the flag.

League Of Legends IGN: slinA
15 godina
neaktivan

A to je samo zbog igrača drukčije. Ja mislio možda će popravit moj latency problem.{#}

Xin je Zhao.
16 godina
AmonZero kaže...
bounty123 kaže...

Ja sam preso neki dan na west u nadi da nece bit bas tolko njubara i trolova

Prevario sam se. Jucer nisam cak mogo 1st win napravit. Strasno.

Danas nekako jedva jednu pobijedio, a sve ostalo spusio.

Nemos ti igrat nist.

Igram s tristanom bottom lane i renekton mi pokupi sve cs (renek je bio samnom u ekipi).

Mi se maltimo kod drake-a, a nas jungler radi wraithe.

Vise mi se ovaj lol ni neigra. A dominion mi nije nista obecavajuce, stovise uvijek sam mrzio te modove tipa capture the flag.

To sto si ti ad carry bio neznaci  da nesmije  ren farmat , Niko nerazumije da  ad carry  nije jedini koi treba farmat u gameu  . 

haris771 (eu) LOL account im OP ,your mum is OP (Brolaf )
17 godina
League Of Legends

nije mi jasno zasto nitko ne igra Kog'Mawa sad dok je F2P.

ja ga cesto igram sad, i stvarno je prejak champ.

danas na first trip back u 10.min imo 4100golda, taman napravio double kill i srusio tower, jednostavno otopi HP ostalima, al sam svejedno uspio izgubiti zato to je nas jax leavo, a amumu je nafido njihovog jaxa :S

LoL EU - KingNothing666
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends
haris771 (eu) LOL account im OP ,your mum is OP (Brolaf )
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Ko je bolji off-tank ?

9 Jarvan IV
18 Lee Sin
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

evo jedan SS..

kako je odigrao lik! jeli to moguce? 43 killa..uhh..a level 5..

a igrali 3vs5..

nisam profic, ali jel ovo neki cheat ili samo luck :D 

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.8.2011 22:57 (newonezg).

1 3 hvala 0
16 godina
newonezg kaže...

evo jedan SS..

a igrali 3vs5..

A di je taj ss? I 95% da je Yi, lako moguce, nije cheat...

LoL nick: Strongtoni R.I.P EP
18 godina
League Of Legends

I alt account  {#}

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU)

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

evo gore je slika :D stisnuo posalji i otisao van.. a nisam vidio da nisam uploado sliku!

ps:  sad dobio protiv botova s Lux, budem ju kupil :D bas jed dobra

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
newonezg kaže...

evo gore je slika :D stisnuo posalji i otisao van.. a nisam vidio da nisam uploado sliku!

ps:  sad dobio protiv botova s Lux, budem ju kupil :D bas jed dobra

haha, to je protiv botova xD tu sam imo i po 65-0 xD

16 godina
neaktivan
League Of Legends

Kak dobit game u ovom faking solo kju-u? Svaki put idioti fidaju i gube lejn. Fakat neznam koji mi je ovo ovakav lose zaredom {#}

Btw dosadno mi je i sad sam opet vidio ovaj video pa evo i vama da se prisjetite xD

LoL EU: Axmuth---Registrirajte se ovdje: http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4d3a0ac0008da092574454
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.8.2011 0:44 (Filip21).
Moj PC  
2 0 hvala 0
18 godina
League Of Legends

Patch preview.... napokon Jax nerf..... jeb3ni Q+W je već previše iritantan... 

#!

LoL username: UnimatriX (EU N&E) HoN username: ArmageddonX
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Hmm... Nerf Jaxa, nvm ionako samo 3v3 s njim sam igro...

Buff Nidalee, yes, yes, malo su sje*ali heal, al kaj ce mi on kad sa q skidam vise od pol HPa + ulti je isto buffan... Bit ce zanimljivo gledat HSGG-a nakon patcha...

16 godina
newonezg kaže...

evo jedan SS..

a igrali 3vs5..

Nijedno ni drugo, to su botovi.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
League Of Legends

daj neka mi neko kaze kako da uredim video od LOL Replaya(sta sam snimo..) i da bi mogo na youtube upload.... penta kill??

★★★★★ ako sam ti pomogao stisni HVALA!!!★★★★★
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Unimatrix 007 kaže...

Patch preview.... napokon Jax nerf..... jeb3ni Q+W je već previše iritantan... 

#!

LoLz  svida mi se ovo taricu i kayle , ali ostalo :( 

http://i.imgur.com/iaFWJ.jpg

http://i.imgur.com/ja4Lzh.jpg

http://i.imgur.com/pXMrR.jpg

http://i.imgur.com/zlUK6.jpg

haris771 (eu) LOL account free cookies >>> http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4df75d3e1113d133303996<<<< im OP ,your mum is OP (Brolaf )
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.8.2011 11:37 (hari85).
15 godina
neaktivan
Don Strongtoni kaže...

Hmm... Nerf Jaxa, nvm ionako samo 3v3 s njim sam igro...

Buff Nidalee, yes, yes, malo su sje*ali heal, al kaj ce mi on kad sa q skidam vise od pol HPa + ulti je isto buffan... Bit ce zanimljivo gledat HSGG-a nakon patcha...

Sto se tice Jaxa koliko sam razumio smanjiti ce mu samo base dmg na Q i W za 15 sto je nista, a sto se tice nidalee to je za nju dosta velik nerf,a ima i fini buffova cougar froma ce biti dosta buffana ali sto je opet lose izgubiti ce dodge chance pa vise neces moci ici 0/9/21 armor pen rune i rageblade.

LoL-scarface797(EU)
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Ovako želim kupit jednog champa  koji koristi erengy umjesto mane i onda se sad dvoumim između akali i kennena (znam da su kompletno razliciti tipovi ali opet) , sa akali sam i igro i malo je slaba ako se ranije ne pobere koji kill a kennena nikad nisam igro ali vidim da ljudi jako dobro rade s njim pa ako bi me ko mogo rec sta je bolje, zabavnije i tako {#}

10 Kennen
15 Akali

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
zY3wz kaže...

Ovako želim kupit jednog champa  koji koristi erengy umjesto mane i onda se sad dvoumim između akali i kennena (znam da su kompletno razliciti tipovi ali opet) , sa akali sam i igro i malo je slaba ako se ranije ne pobere koji kill a kennena nikad nisam igro ali vidim da ljudi jako dobro rade s njim pa ako bi me ko mogo rec sta je bolje, zabavnije i tako {#}

Hahhaha stari dobar vic da je akali malo slaba nego sto se tice Kennena on ti je odlican champ jako ti je zabavan za igrati i jako je koristan za team zbog ulti jer stuna cijeli njhov team plus ako imas u teamu fiddela,gailo ili amumu onda prakticno razaras.

LoL-scarface797(EU)
16 godina
zY3wz kaže...

You made my day...

16 godina
neaktivan
zY3wz kaže...

Evo i ja sam moro citirat ovo xD

Očito nisi dovoljno igrao s Akali kad ovo kažeš. Ona je super champ i jako jako zabavna po meni.

LoL EU: Axmuth---Registrirajte se ovdje: http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4d3a0ac0008da092574454
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Niste vi mene dobro skopčali , a i ja sam se malo krivo izrazio najme htio sam rec da ako na pocetku pokupim par dethova bez killa jako mi se teško ukljičiti polslje u igru kad pocnu team fightovi jel sam jako "staklen" pa me fokusiraju i ube i prije nego sta stignem bacit W ili se flashat

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
zY3wz kaže...

Niste vi mene dobro skopčali , a i ja sam se malo krivo izrazio najme htio sam rec da ako na pocetku pokupim par dethova bez killa jako mi se teško ukljičiti polslje u igru kad pocnu team fightovi jel sam jako "staklen" pa me fokusiraju i ube i prije nego sta stignem bacit W ili se flashat

Akali+Facesmashing keyboard=PENTA KILL nema neke mudrosti kod akali :)

LoL-scarface797(EU)
16 godina
zY3wz kaže...

Wait what?

Meni se cini da ti jako jako krivo igras Akali, koji ti je build?

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Pa napocetku obicno d.ring , onda boots za mag. pen , hex gunblade, deathcap ili rylais cristal , lisch bane (znam da ima manu na sebi ali mi je ipak jako drag item), i onda ako imam vremene uzmem gardian angel ili nesto 

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice