Dobio munda s clarityem na rankedu...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo jedan spontani game xD. Njih 4 mađara je premade. Prvo lik u mom timu uzme sonu pa drugi jannu, ja reko netrebamo 2 supporta i onda treci uzeo soraku pa ja reko aj i ja ću support xD. Uništili smo im 5 turreta i base turret na pola al jbg janna bezveze umirala. Uopće mi nije žao kaj smo izgubili.
http://twitter.com/#!/Shureria/status/102149482732466176
Soraka i sona rework sljedeci patch , samo treba stisnut link pa ovo sto nije stavljeno dodat :p
wth sto nece link da radi
xXDhttp://na.leagueoflegends.com/board/attachment.php?attachmentid=246511&d=1313393916
Evo prvi game sa Skarneron bio sam solo top mogu reci da je odlican champ ali i da ga je tesko igrati da je slab pa i nije bas ako bi ga buffali mogli bi mozda basestats kao armor i mr mozda neki skill malo, uglavom ovo mi je bio build i mogu reci da odlican funkcionira zadnji item bi bio rylais onda mi tek niko ne bio mogao pobjeci.
Evo prvi game sa Skarneron bio sam solo top mogu reci da je odlican champ ali i da ga je tesko igrati da je slab pa i nije bas ako bi ga buffali mogli bi mozda basestats kao armor i mr mozda neki skill malo, uglavom ovo mi je bio build i mogu reci da odlican funkcionira zadnji item bi bio rylais onda mi tek niko ne bio mogao pobjeci.
Ja sam ga igrao ovako for teh lulz :D
inace ja kad ozbiljno igram nesto kao tanky hybrid
Riot pokazao zube Valve-u i napraviti ce Season 2 turnir u vrijednosti nagrada 5 miliuna $.
Seasona 2 dolazi ovu Zimu.
League of Legends Season Two is coming this fall, summoners! And with $5 million on the line this time around, the League of Legends eSports scene just got even more exciting!
Riot pokazao zube Valve-u i napraviti ce Season 2 turnir u vrijednosti nagrada 5 miliuna $.
League of Legends Season Two is coming this fall, summoners! And with $5 million on the line this time around, the League of Legends eSports scene just got even more exciting!
Obje firme bacaju novac kao balkanski tajkuni
I fall je jesen btw...
Da ali sezona 2 pocinje ove jeseni, a vjerovatno zavrsava kao i prosla tek na godinu i tad ce zamirisat 5 milionceka
U zadnje vrijeme samo east coast majmune dobivam, nikad pobijedit.
OP headsmashonkeyboard noobchar 4vs5 game od prvog lvla kad je nas kassa odlucio da ce dobit dc ili otic :S :D
Istrolali smo ih ko zadnje majmune xD
best buy za sada je definitivno Garen, lik je bio op nerfaju ga i idalje je op samo ga slabije igraju i sad buff :D treba igrat dok ne dode nerf neki opet ^^
Evo ja, weirdek , cyber , zibiX smo presli na West . Scar ce cim dode kuci samo slimyyy nece :P
Edit : Slimyyy je dosa na West :O
Evo ja, weirdek , cyber , zibiX smo presli na West . Scar ce cim dode kuci samo slimyyy nece :P
I moji igrači idu na west :)
eeeeee OP west, eeee OP lođitek miš na westu radi odlično, još ako mi rod'ca donese malo švepsa ohlađenoga na -18 stupnjeva onda san OOOPEEEEEE
eeeeee OP west, eeee OP lođitek miš na westu radi odlično, još ako mi rod'ca donese malo švepsa ohlađenoga na -18 stupnjeva onda san OOOPEEEEEE
Slinavi, hočeš ožujsko uz to ? Jeba' vas west Ionako igrate 5 players premade i onda bijete te ruse :P
Slinavi, hočeš ožujsko uz to ? Jeba' vas west Ionako igrate 5 players premade i onda bijete te ruse :P
neide te baš engleski a? :)
nisan ja tia ić na jeebeni west nego san već napisa ranije da ću otić ako budemo tribali radi weirdeka i cybera jer in je b-net bana east servere, ali scar stalno piizdi kako je west server oaza i kako će tamo sve bit bajno
GO WEST !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
neide te baš engleski a? :)
nisan ja tia ić na jeebeni west nego san već napisa ranije da ću otić ako budemo tribali radi weirdeka i cybera jer in je b-net bana east servere, ali scar stalno piizdi kako je west server oaza i kako će tamo sve bit bajno
Jašta će, kad se ovamo situacija popravi, onda ćete morati debelo platiti povratak :D
Btw, engleski mi je najjača strana u mom životu, bolje ga znam nego maternji jezik, a i draži mi je, nego te samo podjebavam, slino :D
One click pls nevjerujem da radi ali vrijeti pokusati :)
Pa eto, da vidim da li radi, ne budi hinja, i ja sam dobio link preko tebe :D
Pa eto, da vidim da li radi, ne budi hinja, i ja sam dobio link preko tebe :D
Jesam klikno sam ^^
http://na.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=1102898
Gotova je soraka. 20 sec na heal-u.
Moram priznati da mi ide na živce, ali ovo je ipak ekstremno.
Trynda koristi isti princip, noo, on žrtvuje svoj crit chance :)
GO WEST !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Svi odlaze na west, RIOT će vas vratiti kad-tad. Jedva čekam rage postove o noobovima sa easta i o login queueuima .
sto je previse, previse je
soraku vise nitko nece igrat :S
a bila mi je jedini dobar support ( meni za igrat )
http://euw.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=359382
A ja cekao Swaina ili Cassiopiu
Annie svaki 2 tjedan free a sad je jos i 450 -.-
Ovako to ide kod mene.
Kupim branda- sljedeci tjedan bude free
Kupim caitlyn- opet ista stvar
Ovako to ide kod mene.
Kupim branda- sljedeci tjedan bude free
Kupim caitlyn- opet ista stvar
Nije to nista ja sam kupio Yoricka na pocetku njegovog free tjedna kad ga nisu buffali. . . (a onda tek primjetio da je free to play)
usput izbacili su "teaser trailer" za DOTA 2, dole je sve puno komentara tipa "Why did they steal Ashe from LOL" fucking dumbasses. . .

zašto su stavili champion spotlight blitzcranka
zašto su stavili champion spotlight blitzcranka
A zašto ne bi bio f2p?