Moj frend je igrao s njim, nisam ga bas posebno ispitivao, ali kaze da je jako jako slab, kaze da ga se moze smjestiti u isti kos kao i yoricka prije buffa.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Moj frend je igrao s njim, nisam ga bas posebno ispitivao, ali kaze da je jako jako slab, kaze da ga se moze smjestiti u isti kos kao i yoricka prije buffa.
hmm,a sacuvat cu onda IP za sad,pa ga mozda kupim nakon buffa,ili nakon sta ga probam kad bude free za 2 tjedna.

Skarner nije ni OP ni UP. ok je.
Skarnera treba znat igrat, nije los, samo nije lagan.
Jeli iko igra skarnera? kakvi su dojmovi?
Ja san zaglavljen na poslu >.<
evo ovo je moja prva i jedina partija sa njin dosad, po meni je skroz ok i sviđa mi se (al nemogu još ništa reč jer san samo jedan put igra sa njin) ali eto izgubili smo radi njubara u mome teamu, a da stvar bude još gora mi smo bili 4 premade, a ovaj random je bija shen i bija je bolji od ostale trojice koja su igrala sa menon tako da njemu svaka čast al ovi su stvarno žešći noobovi moji, dovoljno ti govori stvar da san ja sudjelova u doslovno svakon killu do late game-a, nakraju je možda bilo par killova di ja nisan dobija kill ili assist ali bez mene nisu imali dmg-a uopće
Novi Panth je ZAKON!
Ima solidan dmg, HSS je postao stvarno opako oružje a ne mahanje čačkalicom, speara se opet ljudi boje, pogotovo kad bježe s manje od 15% hp pa ih crittaš za brutalan (700+) dmg sigurno, lako je farmati s njim, lako je tower divati zbog ulta...
Sve u svemu, preporučujem ovog novog Pantheona, više nije onaj champion koji ulta 2 minute i onda uleti kao free gold, totalno druga priča!
Mozete vi pricat sta hocete ali ja sam upravo odigrao game protiv AD Kassadina i AP Renektona i ne nisam pomjesao AD/AP, Alistar je trolao na nekom Nordijskom jeziku, Janna je bila AFK a Brand je jedini jadan pokusavao da igra. Cim bude transfer moguc WEST here I come. . . .
Mozete vi pricat sta hocete ali ja sam upravo odigrao game protiv AD Kassadina i AP Renektona i ne nisam pomjesao AD/AP, Alistar je trolao na nekom Nordijskom jeziku, Janna je bila AFK a Brand je jedini jadan pokusavao da igra. Cim bude transfer moguc WEST here I come. . . .
hahaha, moram probat AD Kassadina xD
btw u zadnjem gameu je brand htjeo surrender nakon FB-a, a par gameova prije sam imo xina sa 1-12-x u 20min koji je cijelo vrijeme spamo "SHACO HACKER" xD
ad kass je jos i dobar pored AD sorake i janne i tank lux :D
Novi Panth je ZAKON!
Ima solidan dmg, HSS je postao stvarno opako oružje a ne mahanje čačkalicom, speara se opet ljudi boje, pogotovo kad bježe s manje od 15% hp pa ih crittaš za brutalan (700+) dmg sigurno, lako je farmati s njim, lako je tower divati zbog ulta...
Sve u svemu, preporučujem ovog novog Pantheona, više nije onaj champion koji ulta 2 minute i onda uleti kao free gold, totalno druga priča!
Jedva sam čekao novog Pantheona i Garena da ih opet počnem igrati. Dao sam šansu prvo Garenu i s njim sam razbio Pantheona u lane-u, tako da nisam Pantheona ni probao poslije toga, koliko god da je jači, Garen ga opet pogazi. Toplo preporučam Garena prije Pantheona. A sutra ću probat Pantheona pa da vidimo, brojke mi se sviđaju zasad.
meni nije problem za tenka i supporta
moj frend igra singeda bolje od rain mana :D
a ja znam sa sorakom, al uglavnom dobijemo totalne kretene u gameu :S
neki dan, ja i on bot ( ja jarv, on cass. malo cudno, al sta je tu je)
vlad je nafido annie na pocetku, nismo imali junglera, a top je isto bio retardiran
ja imo nekih 5/0/10
frend imo nekih 15ak killova
ostali po 1-2 :S
Citiram citirano
420 stranica+
nije poanta samo videa, nego to da video opisuje harisa i scara u svakon pogledu (osin insant lock free heroja i disconnecta)
Citiram citirano
420 stranica+
nije poanta samo videa, nego to da video opisuje harisa i scara u svakon pogledu (osin insant lock free heroja i disconnecta)
Quitter opisuje scara kad ragea . :D Ja ragam da e bug kad poginem uvijek a ne lagg xD
Quitter opisuje scara kad ragea . :D Ja ragam da e bug kad poginem uvijek a ne lagg xD
bug, a sićan se i kojeg laga, ti si isto i /all chater, troller, a scar je surrender u champ selectu, OP heroj itd...
evo jedne odlicne 2vs5
evo jedne odlicne 2vs5
haha brand sa manamune i warmog haha
Preporuka builda za pantha ?
Mislio sam pravit nesto tipa:
boots
Brutalizer
Trinity (must have zbog 4,11,6 cd na q,w,e skilovima)
Warmog
Atma
Sta vi kazete ? Sta prvo rushat itd
Neznam jesam jedini koji sam primjetio ali nasus i garen imaju nove skinove!
I'm back >_>
Aj decki i Haris ak se nekom da da mi ukratko veli kaj se desavalo od 1.8 do danas u LoL svijetu, al posto sumnjam da cu dobit odg idem listat patch updateove...
Preporuka builda za pantha ?
Mislio sam pravit nesto tipa:
boots
Brutalizer
Trinity (must have zbog 4,11,6 cd na q,w,e skilovima)
Warmog
Atma
Sta vi kazete ? Sta prvo rushat itd
boots
brutalizer -> pa ga prodas i uzmes bloodthirster
inf edge
mallet
atma
bloodthirster