League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.524.480
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
puma_vkci kaže...

Jel i vama Unavailable?

Da, možda već sad stavljaju patch.

LoL EU: Axmuth---Registrirajte se ovdje: http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4d3a0ac0008da092574454
16 godina
League Of Legends

dan dinh igra skarnera ako ikog zanima

http://www.own3d.tv/live/38854/EpikGamer_-_Dan_Dinh

LoL EU - KingNothing666
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

Kolko kosta skarner?

www.facebook.com/Battlefield3.Info
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

ako skinem patch s americkog ocu li opet morat za europski?

0 0 hvala 0
15 godina
Ferritin kaže...

Kolko kosta skarner?

6300

haris771 (eu) LOL account im OP ,your mum is OP (Brolaf )
14 godina
neaktivan
KingNothing kaže...

lik se upravo fialflasho :))))))))))))))

Konfiguracija pod MOJ PC je na PRODAJU!!
15 godina
KingNothing kaže...

Priijasni game je bio interesantniji owna je s novim OP pantheonom .

14 godina
neaktivan
hari85 kaže...
KingNothing kaže...

sta su buffali panthu, samo spear?

Konfiguracija pod MOJ PC je na PRODAJU!!
15 godina
Goddish kaže...
hari85 kaže...
KingNothing kaže...

sta su buffali panthu, samo spear?

Sve osim stuna . 

ahahah skarner mating ritual ahhaahah 

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.8.2011 4:08 (hari85).
14 godina
neaktivan
League Of Legends

" In addition, we will also be deploying our account transfer service which will become available in the days following the patch."

Just sayin.

LoL (EU-NE): Thermoblaze

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

izvor ? jeli to mogucnost da cemo moci prebacit account sa east na west ?

roX!
17 godina
Joky kaže...

Ja mislim da ce previse ljudi migrirat na West. Kad igram sam cim neko faila odmah se raspisu kako na West enma takvih budala, kako ce se preselit xD

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
15 godina
neaktivan
Thermoblaze kaže...

" In addition, we will also be deploying our account transfer service which will become available in the days following the patch."

Just sayin.

{#} spasenje je doslo

LoL-scarface797(EU)
16 godina
neaktivan
D3ViL kaže...
Joky kaže...

Ja mislim da ce previse ljudi migrirat na West. Kad igram sam cim neko faila odmah se raspisu kako na West enma takvih budala, kako ce se preselit xD

Budala ima svugdi. Mislin da se svodi na osobne preferense, jel se više volite živcirat na švabe il poljake.

I never learned from a man who agreed with me. - Robert A. Heinlein
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Kad ekipa popusi game,uvik im je neko drugi kriv,ponasaju se kao bogomdana elitisticka mularija,a u isto vrime insta lockaju ad carry-e i onda nerdrage-aju kad niko ne picka support ili tanka. xD

Nikako nije moguce da je drugi tim bolje izbalansiran,semi-premade ili jednostavno da su bolji igraci.

A situacija nije uopce bila puno bolja prije splita,i sigurno nije med i mlijeko na westu.

Jedva cekan da dopuste transfer,tako da se malo pocisti server od nerdraging balavaca.

A ako se ne pocisti jednostavno cu cinit isto sta i dosad,trollat i sprdat glupe nerdragere. :))

League of Legends nick : Ashelor
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Btw, šta se događa, od sinoć su unavailable serveri. 

I never learned from a man who agreed with me. - Robert A. Heinlein
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ashelor kaže...

Kad ekipa popusi game,uvik im je neko drugi kriv,ponasaju se kao bogomdana elitisticka mularija,a u isto vrime insta lockaju ad carry-e i onda nerdrage-aju kad niko ne picka support ili tanka. xD

Nikako nije moguce da je drugi tim bolje izbalansiran,semi-premade ili jednostavno da su bolji igraci.

A situacija nije uopce bila puno bolja prije splita,i sigurno nije med i mlijeko na westu.

Jedva cekan da dopuste transfer,tako da se malo pocisti server od nerdraging balavaca.

A ako se ne pocisti jednostavno cu cinit isto sta i dosad,trollat i sprdat glupe nerdragere. :))

Pa sta da ti kazem jesu krivi Shaco i Teemo lane koji do 10 min imaju po 0/5 jest kriv lee sin kojega 2 puta za redom ubije red buff,je kriva clarity,ignite,manamune caitlyn je krvi Vlad koji na midu protiv lee sina ima 0-7 jesu krivi oni koji trolaju feedaju namjernom oces dalje da nabrajam.Jednostavno nemozes porediti West and East.

LoL-scarface797(EU)
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Patch je dosao vjerojatno ce uskoro biti online ..

Edit : yep server je Online :)

LM bro
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.8.2011 12:36 (FiinzE).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
scarface797 kaže...
Ashelor kaže...

Pa sta da ti kazem jesu krivi Shaco i Teemo lane koji do 10 min imaju po 0/5 jest kriv lee sin kojega 2 puta za redom ubije red buff,je kriva clarity,ignite,manamune caitlyn je krvi Vlad koji na midu protiv lee sina ima 0-7 jesu krivi oni koji trolaju feedaju namjernom oces dalje da nabrajam.Jednostavno nemozes porediti West and East.

Je stvar je sta bas to je ekipa koja se ponasa elitisticko.

A na kraju krajeva da bi izbjega tu bandu igraj samo s ljudima koje imas na friends listi ili s kojima si na skype-u,te znas da dobro igraju.Pa ako izgubis bar znas da vas je drugi tim nadigra i da nije kriv random retard feeder shaco.

"grass is always greener on the other side"

Cisto sumnjam da  je toliko bolje na westu i da u svakom matchu bude sve pro ekipa koja ne feeda i da svaki igrac zna igrat,statisticka nemogucnost.

Zao mi je sta neman lv30 account na westu pa nemogu usporedit.

Ali viruj mi i ako je situacija na westu bolja trenutno,nece to biti kad pocnu transferi.Jer ce upravo ova ekipa sta whine-a i misli da je pro,te im je svako drugi kriv, bit prva koja ce napravit transfer.

Jer je EU West obecana zemlja bez nubova sastavljena od samo pro igraca,te meceva u kojima nema gubitnika te svaki tim dobije dupli IP.

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.8.2011 12:46 (Ashelor).
16 godina
neaktivan
scarface797 kaže...

Jednostavno nemozes porediti West and East.

Ne možeš dok ne probaš. Ali budući da već imaš mišljenje da je East sr****, onda ćeš ionako reći da je West bolji unatoč tome što će ti biti vjerojatno isto ( ako nešto očekuješ, to ćeš i dobiti ).

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
17 godina
neaktivan
Sto se tice east west prepirke :D

Cisto radi usporedbe idem igrat ranked prvo protivnici imaju DC pa onda sljedece 3 runde samo retardi u protivnickom timu s ashe carry koja rusha PD, nema junglera I supporta I tako... I to na 1500 elo (koji mislim da barem moras znat farmat I sto kupovat sko si carry)... doslovno mi je elo narastao na 1550 jer protivnici dobijaju retarde, fredere I trolove... samo je pitanje kada ce meni takav uletit u tim ...

Da napomenem igram vec XY rundi bez supporta I junglera I ikakvog ikakvog team setupa koji ima smisla :D I svejedno dobijam :D stoga ipak mislim da na west ima manje tardova nego ovdi...ima ih ali mnogo manje...
League Of Legends EU : KeiichiAssassin
14 godina
neaktivan
Keiichi kaže...
Sto se tice east west prepirke :D

Cisto radi usporedbe idem igrat ranked prvo protivnici imaju DC pa onda sljedece 3 runde samo retardi u protivnickom timu s ashe carry koja rusha PD, nema junglera I supporta I tako... I to na 1500 elo (koji mislim da barem moras znat farmat I sto kupovat sko si carry)... doslovno mi je elo narastao na 1550 jer protivnici dobijaju retarde, fredere I trolove... samo je pitanje kada ce meni takav uletit u tim ...

Da napomenem igram vec XY rundi bez supporta I junglera I ikakvog ikakvog team setupa koji ima smisla :D I svejedno dobijam :D stoga ipak mislim da na west ima manje tardova nego ovdi...ima ih ali mnogo manje...

Gle ne kazen da to mozda nije tako,ali stvar je u tome sta nitko ovde nema lv 30 east i lv 30 west account i da moze odigrat 50 game-ova na jednom i 50 game-ova na drugom pa usporedit.

To su cisto spekulacije i nagadanja.

Pretpostavke na rekla/kazala od raznih forumasa.

16 godina
neaktivan
League Of Legends

Svi koji nisu probali igru, neka to ucine pomocu ovog linka. Hvala.

Btw, preporuka kako da buildam Munda? Koji itemi tocno?

Moj PC  
0 9 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo sta da kazem nego SPARTAAAAAAAAAAAAA 330 dmg, 441 movement speed , 1.4 as 45-50 crit chance 2 autoattacka sa critom i jedan Q ubio skarnera sada bi jos iso Atma's Impaler i mozda jos neki Mr banshees veil ili neki hp item uglavnom sam bilo legendary iako sam bio prvih 5 min dc FOR SPARTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

LoL-scarface797(EU)
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
franky kaže...

Stackaj archangel stuff i uzmi Sorcerer's Shoes ... gg

{#}

League Of Legends IGN: slinA
14 godina
neaktivan
AmonZero kaže...
franky kaže...

Stackaj archangel stuff i uzmi Sorcerer's Shoes ... gg

{#}

Daj Amon ne budi troll.

Prvo uzmi sorc boots,a onda stackaj archangel staff.

Da ne uzme bootse prvo mora bi svaki put udrit ulti da stigne ljude koje zeli ubit s nastackanim archangelima {#}

15 godina
League Of Legends

Ja necu praviti transfer. Nekad dodje lošija, nekad dodje dobra ekipa. Svugdje bude tako.

LoL Nick (EU): hRay
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
League Of Legends

Unexpected error?? I sad zastekalo na 33%.....

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU)

0 0 hvala 0
16 godina
tommy2103 kaže...

Unexpected error?? I sad zastekalo na 33%.....

expect the unexpetced

14 godina
neaktivan
League Of Legends

Jeli iko igra skarnera? kakvi su dojmovi?

Ja san zaglavljen na poslu >.<

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice