League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.422.897
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
18 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
Pa imam radeon5770 pa mije dr**o s pingom na 5do 30 jednostavo fps benchmark u maknes vsync :D I fpa mi je sad 120 dok u fightu do 70 ide
League Of Legends EU : KeiichiAssassin
18 godina
scarface797 kaže...

Ma to mi radi cekam tjedan dana na Wukonga(mog novoga maina) i naravno sada ga nemogu uzeti predobro {#}

A i ti mainove mjenjas ko beba usrane pelene, to si napisao za Yoricka pa neznam ni dali si ga kupio, isto i za prethodnih nekoliko champova s ljepim dizajnom pa ih nisi posteno ni zaigrao. ., radije idi odigraj jedan 1st win of the day {#}

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Došao Wukong, jel ga neko probao? Neki kažu da mu fali damagea i da bi mogo doć buff ko i obično.

LoL EU: Axmuth---Registrirajte se ovdje: http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4d3a0ac0008da092574454
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

A stvarno neznan u cemu je problem,ja sam do nedavno ima GeForce 9600GT s 512 Mb rama i nisan nikad ima problema s LoL load time-om,skoro uvik mi se prvom loadalo i ruga bi se ovom prijatelju da ima drven komp. (redovito mu loada po ~3 min)

Rezolucija je 1920×1080 s high postavkama te shadows na medium,fps nikad nije droppa ispod 40(cak ni u team fightovima) tokom game-a.

18 godina
neaktivan
Ohhh usparam za novog champa I sad ce bit sran*e xD fak jea I namjesteni spotlight xD kad mi se majmun igra ici cu na hon pa cu lebdit okolo xD
16 godina
neaktivan
League Of Legends

u shopu je... wuuwuwuwuwu Wukong :D. Nem ga kupil :)

LoL Nick (EU): hRay
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
null kaže...

Bolje da ga nekupiš. Evo sad sam igro jednu od najsmješnijih partija u zadnje virjeme, igram solo top Akali protiv Teemota i Wukonga. Nešto zafrkavam Teema kako ima hidden passive: Global taunt. Ja vidim da me oni nešto ne harrasaju i na lvl 6 naš WW ganka, bez beda ih ubijemo. I tako onda na lvl 10 ja pusham i dođu mi Wukong i Teemo s leđa. Kao ubit će me,ja prvo Teemota riješim, a poslije i Wukonga. Onda tek vidim da su Malz i WW išli meni pomoći, pa su se onda smjali, a Malz se trolao i rekao da je potrošio 20 sekundi trčanja po mapi da bi me gledao kako ih ownam 1v2. Poslije smo ih bez problema pobijedili, a Teema sam svaki put kad bi mi došau u ulti range napao, bez obizra kolko on ima healtha,kolko ja i kolko je još ljudi oko nas. Ubio sam ga jedno 6 puta u partiji od 25 minuta.

EDIT: Što ovo ima veze sa Wukongom? Pa ima, on je bio useless i nije mogao nikako Teemotu pomoć.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.7.2011 17:48 (Blizek).
15 godina
neaktivan
Blizek kaže...
null kaže...

Bolje da ga nekupiš. Evo sad sam igro jednu od najsmješnijih partija u zadnje virjeme, igram solo top Akali protiv Teemota i Wukonga. Nešto zafrkavam Teema kako ima hidden passive: Global taunt. Ja vidim da me oni nešto ne harrasaju i na lvl 6 naš WW ganka, bez beda ih ubijemo. I tako onda na lvl 10 ja pusham i dođu mi Wukong i Teemo s leđa. Kao ubit će me,ja prvo Teemota riješim, a poslije i Wukonga. Onda tek vidim da su Malz i WW išli meni pomoći, pa su se onda smjali, a Malz se trolao i rekao da je potrošio 20 sekundi trčanja po mapi da bi me gledao kako ih ownam 1v2. Poslije smo ih bez problema pobijedili, a Teema sam svaki put kad bi mi došau u ulti range napao, bez obizra kolko on ima healtha,kolko ja i kolko je još ljudi oko nas. Ubio sam ga jedno 6 puta u partiji od 25 minuta.

EDIT: Što ovo ima veze sa Wukongom? Pa ima, on je bio useless i nije mogao nikako Teemotu pomoć.

Neznam prijatelju igro sam zadnji game ja Wukong bot dok je njihov Wukong bio solo top protiv Shena i Kayle,lik ih je owno 1v2 i mogu reci da  nije beskoristan ima dobar dmg sa pravim itemima,evo moj game u trenutku kada su predali(zbog leavera) imao sam dovoljno za Atma's Imperial,onda bih zavrsio Youmuss i onda warmogs dalje neznam.Samo mogu reci da je zabavan za igrati i nije beskoristan ima preheben dmg za ultiem.

LoL-scarface797(EU)
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.7.2011 18:30 (scarface797).
17 godina
League Of Legends

scar, dijete drago, nije atma's imperial nego imapler.

nego ovaj, sta moram napraviti da me dozive ovi iz supporta ?

poslo sam vec 2 maila u par dana i nista od odgovora -.-'

LoL EU - KingNothing666
Moj PC  
0 1 hvala 0
18 godina
Blizek kaže...
null kaže...

LoL ima još puno, puno likova koji mu ne bi mogli pomoći protiv Akali, tak da ovo što si rekao i nema puno veze s Wukongom... on nit nije zamišljen kao nečiji zaštitnik, nije on Leona...

LoL username: UnimatriX (EU) HoN username: ArmageddonX
17 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...
Blizek kaže...
null kaže...

LoL ima još puno, puno likova koji mu ne bi mogli pomoći protiv Akali, tak da ovo što si rekao i nema puno veze s Wukongom... on nit nije zamišljen kao nečiji zaštitnik, nije on Leona...

Drugi bi me bar dmgali ili stanirali dovoljno da moram retreatat... A Wukong nema nijedno ni drugo,ulti mu je bzvz...

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
18 godina
KingNothing kaže...

KingNothing, dijete drago, nije atma's imapler nego impaler. {#}

18 godina
neaktivan
League Of Legends

Sad bas odigrao jednu s njim i nije aj tolko useless :D ulty mu je fora jedino sto bi bilo po meni ok da mu E moze i na svoje skakat il na wardove i tako inace ovak je ok champ

wuuuuuuu wuuuuuuu
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.7.2011 20:35 (Keiichi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

meni se čini kao dobar lik - težak za gankat, ima koristi od njega u team fightu, može u džunglu (premda ne najbrže)... to što mu brojke nisu sve velike se da lako patchat - vidi samo yoricka, od smeća do jednog od najboljih top lanera.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Keiichi kaže...

Sad bas odigrao jednu s njim i nije aj tolko useless :D ulty mu je fora jedino sto bi bilo po meni ok da mu E moze i na svoje skakat il na wardove i tako inace ovak je ok champ

I ja bi volio da s Ireliom ili Master Yi-om mogu na svoje skakat... ali to bi bilo previše... zato je glupo kako neki heroji imaju to, Jax, Katarina, Lee Sin.... trebali bi to opet maknut...

16 godina
neaktivan
burner9 kaže...

(sedmicu nebi instaliro ma da je zlatna, jer je sr*nje)

prijatelju moj sa takvin stavon nemoš ni škovace bacit ;)

18 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...
Keiichi kaže...

I ja bi volio da s Ireliom ili Master Yi-om mogu na svoje skakat... ali to bi bilo previše... zato je glupo kako neki heroji imaju to, Jax, Katarina, Lee Sin.... trebali bi to opet maknut...

A cuj vise opreza kada igras posto jedini escape ce biti flash i ghost :D tako da jedna pogreska i hop hop :D

E da i zaborabih nevidljivost onu xD ima on neki escape :D al ono nije bes nes meni to :S

17 godina
Unimatrix 007 kaže...
KingNothing kaže...

KingNothing, dijete drago, nije atma's imapler nego impaler.  {#}

ha jeb*at ga, typo.

btw. add me na novi acc: sucho666

LoL EU - KingNothing666
18 godina
League Of Legends

Neznam, do sad u svim rundama gdje je Wukong bio, samo je nabrao puno assista, nema bas neki burst damage ili tak neke, jarvan i slicni ga ownaju bez problema, mislim da ce on bolje iti ko full dps tankic nek melee fighter obicni. 

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo zadnju rundu lik igrao sa Wukongom samnom u laneu (ja bio sa morganom). Ne radi bas neki preveliki damage al svejedno je uspijevao dobit brze killove. Ja mu nabacio shield i lagano ih poskidali!

U 15 min game-a imao je score nekih 5-0-0 al poslije se dosta pogorsao (zaboravio koliko je imao na kraju).

League of Legends: EvilPixi
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
League Of Legends

Jedna od boljih ranked partija i moj novi main {#}

http://i255.photobucket.com/albums/hh129/Kovacu/irelia-1.png

League Of Legends IGN: slinA
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
AmonZero kaže...

Jedna od boljih ranked partija i moj novi main {#}

http://i255.photobucket.com/albums/hh129/Kovacu/irelia-1.png

Irelia je jako dobar champ vidim da te dobro ide samo pokusaj buildati na njoj Wit's End(early game) Madreds Bloodrazor(late game),jos ako dobijes red buff i true dmg od W radis toliko dmg autoattackom da nije za povjerovati :)\

EDIT: Amon evo moj zadnji game sa Ireliom ;)

LoL-scarface797(EU)
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.7.2011 0:39 (scarface797).
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Mi moze netko dati onaj link kako refundati tri championa? Ty!

0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

Evo moj game od maloprije, imali smo 2 leavera, i opet su nas jedva pobijedili. Sa mnom jos igrao vladimir i katarina

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
League Of Legends

Ako netko hoce ponekad igrat neki mod tipa bravery, catch the teemo itd. neka me doda na listu, nick je The Outlaw

PRAVILA

Catch the Teemo

Bravery

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
AlterEgo kaže...

Ako netko hoce ponekad igrat neki mod tipa bravery, catch the teemo itd. neka me doda na listu, nick je The Outlaw

PRAVILA

Catch the Teemo

Bravery

Jel ima mod Catch the Teemo and then rape him and then feed Cho with him?

LoL-scarface797(EU)
18 godina
scarface797 kaže...
AlterEgo kaže...

PRAVILA

Catch the Teemo

Bravery

Jel ima mod Catch the Teemo and then rape him and then feed Cho with him?

Daj zamisli koja su to sr*nja.... takve izmišljene gluposti nazivaju mod-ovima.... fail RIOT, nek malo pogledaju kaj su modovi, i neka izmisle nešto dobro, a ne ovakvu glupost....

14 godina
neaktivan
League Of Legends

Neznan sta ste vi radili s Wukongom,ali sinoc san odigra jedan game(dosta dug je bia 56 min) score mi je na kraju bia 11/11/30,zadnji death san napravia suicide ,ultia san se u 3 neprijatelja odma ispod njihove platforme da svom timu dan vrimena da uniste nexus(bili brand i  veigar zivi s niti pola hp-a a nexus na 30ak %),i posto mi je bia prvi put da s njim igram tribalo mi je malo vrimena da se naviknem,ali builda san ga skoro pure dmg,i odma san rusha Trinity force posto san jos u spotlightu primjetia da mu nedostaje bursta,cim san kompletira Trinity burst mu uopce nije bia los,E ->auto attack->Q->auto attack,na pocetku san ima negativan score jer san par puta glupavo zaginia(learning mistakes) i nisan jos dobro koristia decoy,na kraju game-a san juka-a ekipu ko male majmune xD

ulet na njih 2-3 s nimbus strike-om,Q u facu pa decoy i drito u bush,dok oni sprze sve ability-e na decoy-a.uspia san cak jedan put warwicka zajebat da udre ulti na decoya.

Ugl. na kraju su mi itemi bili Trinity Force,Berserker boots,Black Cleaver,Bloodthirster,Infinity Edge,Sunfire Cape,ima san jos oko 4 ipo tisuce golda pred kraj.

Creepove san crita za 1100,a na zmaju iza armor reductiona od Q,1400 bi critalo.

Mislin s malo vjezbe da ce on bit odlican champ(narocito ako ga buffaju jer ekipa whine-a na veliko)

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.7.2011 11:32 (Ashelor).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

:P

LoL nick:CroDino(EU)
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.7.2011 12:25 (CroDino).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
CroDino kaže...

nemoj me cak sam i ja skužio kak stavit sliku hahahah

:D :D
LoL nick:CroDino(EU)
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice