tekst
Malzahar definitivno
easymode champ koji radi milijun dmga i bez itema
ima fantastican ap scaling i jednostavno topi champione
tekst
Malzahar definitivno
easymode champ koji radi milijun dmga i bez itema
ima fantastican ap scaling i jednostavno topi champione
Jel bi majmun mogo doc slijedeci tjedan?
Mislim da ne jer bi prvo trebao izaci onaj skorpion?!?
Mislim da ne jer bi prvo trebao izaci onaj skorpion?!?
Wukong > skarner > novi void champ bar tako se suska na forumima . Ali potvrdeno je da e sad Wukong pa Skarner .
Tek sam instalirao igru pa ljudi imate li kakve upute za početnika, kojeg je lika najbolje uzeti za početak koje mu iteme staviti.
Počeo prije par dana igrat...i jako mi se svidjela Ashe,sad me zanima dali se s njom može igrat na "duge staze"?
Počeo prije par dana igrat...i jako mi se svidjela Ashe,sad me zanima dali se s njom može igrat na "duge staze"?
itekako, jedan od boljih AD carry-a
Zanima me dali se isplati kupiti Trundlea? Mislim junglat s njim i tako. A nisam siguran dali da ga kupim ili da si čuvam za nekog drugog championa.
jedan mali offtopic
xD
Erm, kakve to ima veze s bilo cim u ovom podforumu?
Zanima me dali se isplati kupiti Trundlea? Mislim junglat s njim i tako. A nisam siguran dali da ga kupim ili da si čuvam za nekog drugog championa.
Ja sam si ga uzeo, odlican je, imas slow koji je jako dobar, stvoren za gank, zatim odlican dmg. :) Mislim da ti se isplati uzet ga jer je dobar i zanimljiv za igrat.
Iako sam potpuno druge vere,razbio sam se od smeha xD
Pa daj koji je ovo ku*ac ja nevjerujem na hebem east serveru nemozes dobiti normalne ljude svaki hebeni game trolleri i onda kada dobijes 2 normalna covjeka koji nesto znaju ownaju onda se nade hebeni haris koji nas trolla hebeno je istrolla dobiveni game od 1 h ja nevjeruje os sada 100% ne igram vise sa njim

Pa daj koji je ovo ku*ac ja nevjerujem na hebem east serveru nemozes dobiti normalne ljude svaki hebeni game trolleri i onda kada dobijes 2 normalna covjeka koji nesto znaju ownaju onda se nade hebeni haris koji nas trolla hebeno je istrolla dobiveni game od 1 h ja nevjeruje os sada 100% ne igram vise sa njim

Ti si trolla prvi :D
E ljudi, inače volim igrati Tryndamere-om, no primijetio sam daj e Nocturne jako drzak u igri, paa, da li se isplati kupiti ga, budući da volim slayere i assassine :)
E ljudi, inače volim igrati Tryndamere-om, no primijetio sam daj e Nocturne jako drzak u igri, paa, da li se isplati kupiti ga, budući da volim slayere i assassine :)
Itekako.
Itekako.
E da, također, čujem "patchali" su ga nedavno/poodavno, e sad ne znam šta su tačno patchali?
Itekako.
E da, također, čujem "patchali" su ga nedavno/poodavno, e sad ne znam šta su tačno patchali?
New Skins in the Store
Enchanted Galio
Hextech Galio
Guerilla Tristana
Grungy Nunu
Bandito Fiddlesticks
You can now preview a larger image of any skin before purchasing by clicking the information circle in the Store
Rune Pages now available for purchase in the Store!
PVP.net v1.16.12
Summoners who are level 20 and above can now participate in full Arranged Team Ranked Games.
Summoners must be still Level 30 to participate in Solo Ranked Games.
Improvements
League of Legends v1.0.0.98
http://www.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=202259
Blitzcrank
Ezreal
Garen
Heimerdinger
Mal'Zahar
Nasus
Nidalee
Nunu
Olaf
Ryze
Soraka
Taric
Teemo
Vladimir
Items
Summoner's Rift
General
Skins
Kad će tribunal proradit? jako dugo nije u funkciji...
Buffaju Malzahara, a nerfaju Vlada opet? WTF?!
Buffaju Malzahara, a nerfaju Vlada opet? WTF?!
LoL, ovaj je patch iz prethistorijskih vremena.
zašto si stavija te patch notese na forum :/
zašto si stavija te patch notese na forum :/
Jer sam ja tražio da vidim to patchanje Nocturna, čitaj postove iznad, uvijek postoji razlog.
Btw kad ćemo igrati, non stop si ingame 
Fail spotlight... lik ima preko 20 killova, nafidan je, ima viši level nego oni i nitko ga nikad ne fokusira? nerealno... a i phreak nije tako dobar igrač, tko zna koga je ownal ovde... to je sve namješteno više manje... kao i na kraju, tko fokusira prije Amumu-a nego nafidanog carryja....
Nemogu vjerovat da ljudi na 30-tom levelu igraju sa master yi-om..pa to je najgori champion u igri..dobro nije baš najgori, ali za team je totalno beskoristan..otkako smo se prebacili na ovaj istok svaka druga runda yi samnom u ekipi..strašno..
Nemogu vjerovat da ljudi na 30-tom levelu igraju sa master yi-om..pa to je najgori champion u igri..dobro nije baš najgori, ali za team je totalno beskoristan..otkako smo se prebacili na ovaj istok svaka druga runda yi samnom u ekipi..strašno..
A? U pravim rukama mozda najjaci AD carry u igri, da si pogledo bilo koji saintviciousov low elo stream nebi ni pomislio rec najgori champ u igri...
Budući da je meni Yi main, mogu ti reći da su to onda ljudi koji ga neznaju igrat, ali problem i taj kaj je underpowered sad protiv novih heroja, svi imaju il stun il slow ili neki drugi CC, dok on nema ništa, a i dalje je squishy. Noviji heroji poput Lee Sina i Renektona su prejaki već samo s abilitijima, a nisu squishy ko Yi. Jbg, on se sad igra ili u jungle-u ili samo pusha lane-ove i backdoora, a onaj tko ga nezna igrat će samo feedat... al naravno, nije uvijek tako, jer čak i one koji znaju igrat mogu stalno fokusirat sa stunovima i sjebat mu cijelu rundu....
Jer sam ja tražio da vidim to patchanje Nocturna, čitaj postove iznad, uvijek postoji razlog.
Btw kad ćemo igrati, non stop si ingame 
ali ti patch notesi su daleko prije nego šta je nocturne čak bija i najavljen...
pa javi se pa ćemo zaigrat koju :P