Prije 6-7 necete moci igrati. skidanje patcha i login quee...
Si malo popio . Split decko bye bye Quevi . Jos kad skandinavci idu west necemo nikako que imat ;) .
Prije 6-7 necete moci igrati. skidanje patcha i login quee...
Si malo popio . Split decko bye bye Quevi . Jos kad skandinavci idu west necemo nikako que imat ;) .
Neznam. Nadam se da budemo mogli prije odigrat
Ja bum poludel xDDDDD
Ja bum poludel xDDDDD
OOOOOO HAAAA BAKUGAN HAAA OOO UUUUU SUSA SIKU SESA CORKI
Ja bum poludel xDDDDD
OOOOOO HAAAA BAKUGAN HAAA OOO UUUUU SUSA SIKU SESA CORKI
Umirem od smijeha kad je teamfight
Imate Monkey King gameplay na LoL stranici.
Passive: Povecava si Armor i MR, za koliko je neprijatelja oko njega.
1. magija: sljedeci udarac je dodatni dmg, i smanljuje armor koga udari (Jarvan prva?- samo nema skillshot)
2. magija: kako sam skuzio dok prica, postanes nevidljiv na par sekundi i dobijes iluziju ( phantom dancer s Dote)
3.magija: odaberes metu i ako ima jos 2 miniona iili heroja kraj njega, Monkey skoci da svoju metu i 2 ilizuje na jos te random mete.
4. magija: Monkey produži svoj štap i moćne se sve brže i brže vrtjeti i može se kretati prilikom vrtnje.
Warcraft3 Blademaster.
Imate Monkey King gameplay na LoL stranici.
Passive: Povecava si Armor i MR, za koliko je neprijatelja oko njega.
1. magija: sljedeci udarac je dodatni dmg, i smanljuje armor koga udari (Jarvan prva?- samo nema skillshot)
2. magija: kako sam skuzio dok prica, postanes nevidljiv na par sekundi i dobijes iluziju ( phantom dancer s Dote)
3.magija: odaberes metu i ako ima jos 2 miniona iili heroja kraj njega, Monkey skoci da svoju metu i 2 ilizuje na jos te random mete.
4. magija: Monkey produži svoj štap i moćne se sve brže i brže vrtjeti i može se kretati prilikom vrtnje.
Warcraft3 Blademaster.
DotA :DDD
Heben vas u dupe no lifer i DoTu igrali .
edit : pojavilo se za west i east/nordic na change region ! xD
Nisam baš previše igrao DoTA-u, Blademaster je original heroj iz Warcrafta3 pa se iz toga sjetio. Ulti je isti, illusion isti... ostalog se ne sjećam.
Nisam baš previše igrao DoTA-u, Blademaster je original heroj iz Warcrafta3 pa se iz toga sjetio. Ulti je isti, illusion isti... ostalog se ne sjećam.
Ovo mi vise na swiftbladeov ulti lici .
Ovo mi vise na swiftbladeov ulti lici .
To je HoN champ ili? Ne bih znao..
U DoTA-i se Blademaster zvao Yurnero - Juggernaut, The King Of Blades.
server je online
server je online
Ili ipak ne?
server je online
Ili ipak ne?
Meni jesu :PP
server je online
Ili ipak ne?
Btw rekli su da nece bit iQueue a ja sam in Q -.-
Queue 2:30 min
26min quee
server je online
Ili ipak ne?
Ma nije tolki bed samo 10 min je
server je online
Ili ipak ne?
Ma nije tolki bed samo 10 min je
Hahah ja igram vec :PPP
Dobio sam ip boost od 15 dana i 13 sati umjesto 14 dana kako su rekli.
Meni je isto 15 dana i 13 sati :D... I još 300 xp do lvl 30
i ja isto :P
Fuck yea Riot hebem ti boga
as expected -,-
Rekli su da se sada puno ljudi logira, pa su zato login timeovi veliki. Bit će bolje sutra.
1. rezultati splita :
Dobijem 3 lika iz češke i likovi feedaju -.- . A u protivničkom teamu neki rus igrao soraka rally, revive. Pa zar to nije lijepo ? NOT
zasto se annie nemože igrat?
sad igram s mordom u timu i ima 8 od 12 deathova i govori da mu je to prva s mordom i da ce zato feedat lol al bar smo dobili na kraju xD