- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
http://www.xfire.com/profile/gogikiller/screenshots/?view#91721707
oo da :))
oldskul, stari avatari :))
a pazi ryzine iteme :))))
Znaci ja upravo skidam LoL i nadam se da necu iamti taj problem, igrao sam ga prije god dana i sve bilo OK. Evo moj prijatelj ga je upravo skinuo i kada pokrene izbaci mu nesto tipa ovo: The launcher has experienced an error. please restart this application. Probali smo zamjeniti file instalacije to neradi, onda ono novi Direct X, drivere za graficku i dalje neradi, a nemogu naci rjesenje za ovaj problem, pa ako itko imao problem s ovime neka pls pomogne ;) hvala.
Znaci ja upravo skidam LoL i nadam se da necu iamti taj problem, igrao sam ga prije god dana i sve bilo OK. Evo moj prijatelj ga je upravo skinuo i kada pokrene izbaci mu nesto tipa ovo: The launcher has experienced an error. please restart this application. Probali smo zamjeniti file instalacije to neradi, onda ono novi Direct X, drivere za graficku i dalje neradi, a nemogu naci rjesenje za ovaj problem, pa ako itko imao problem s ovime neka pls pomogne ;) hvala.
Specifikacije kompa ?
http://www.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=4564 Nadam se da ce pomoci.
Nvidia 9800 GTX
4 GB rama DDR3
Wind 7 32x bitni Ultimate
Intel Quad Core Extreme 3.2 GHz
Nvidia 9800 GTX
4 GB rama DDR3
Wind 7 32x bitni Ultimate
Intel Quad Core Extreme 3.2 GHz
Probaj u xp modu ?
Reci cu mu javim ujutro, fala decki :)
evo 100 winova u plusu :)) btw još me bode u mozak ovaj drugi leave koji san dobija radi patcha od leone -.-
Svaka cast.
A eno harris trolla HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHAHAHAH
!HOTHOTNIDALEGG!
evo 100 winova u plusu :)) btw još me bode u mozak ovaj drugi leave koji san dobija radi patcha od leone -.-
Svaka cast.
!HOTHOTNIDALEGG!
Ahihihi najmocnije kad sam ashe s spearom s 100 na 10 % hp i ono wtf xD
Evo Tamat facecheck brush with teemo first blood bio hihiihii
Svaka cast.
!HOTHOTNIDALEGG!
Ahihihi najmocnije kad sam ashe s spearom s 100 na 10 % hp i ono wtf xD
Evo Tamat facecheck brush with teemo first blood bio hihiihii
Ovo je najpro livestream koji sam ikad gledao.
Imate Monkey King gameplay na LoL stranici.
Passive: Povecava si Armor i MR, za koliko je neprijatelja oko njega.
1. magija: sljedeci udarac je dodatni dmg, i smanljuje armor koga udari (Jarvan prva?- samo nema skillshot)
2. magija: kako sam skuzio dok prica, postanes nevidljiv na par sekundi i dobijes iluziju ( phantom dancer s Dote)
3.magija: odaberes metu i ako ima jos 2 miniona iili heroja kraj njega, Monkey skoci da svoju metu i 2 ilizuje na jos te random mete.
4. magija: Monkey produži svoj štap i moćne se sve brže i brže vrtjeti i može se kretati prilikom vrtnje.
Imate Monkey King gameplay na LoL stranici.
Passive: Povecava si Armor i MR, za koliko je neprijatelja oko njega.
1. magija: sljedeci udarac je dodatni dmg, i smanljuje armor koga udari (Jarvan prva?- samo nema skillshot)
2. magija: kako sam skuzio dok prica, postanes nevidljiv na par sekundi i dobijes iluziju ( phantom dancer s Dote)
3.magija: odaberes metu i ako ima jos 2 miniona iili heroja kraj njega, Monkey skoci da svoju metu i 2 ilizuje na jos te random mete.
4. magija: Monkey produži svoj štap i moćne se sve brže i brže vrtjeti i može se kretati prilikom vrtnje.
Garen v2.0 Haters gonna hate !
Spin 2 Win !!!!!!!!!!!!!!!!
edit : Jos bolje ovako
Yeah baby , SPIN 2 WIN IS BACK !!!
U mad Bro !?
Guinsoo :" Red buff wont slow now , instead it will give haste "
Za one koi ne razumiju to znaci da ce red davat movement speed a ne slow .
edit :WAT A FAK !!
Znaci svi jungleri koji nemaju slow ability se mogu je*bat sad.
Ali ce smanjiti vrijeme za respawn creepova jer guinsoo hoce da jungle bude bez gankova isto vrijedan po farmu kao solo lane .
Ali ce smanjiti vrijeme za respawn creepova jer guinsoo hoce da jungle bude bez gankova isto vrijedan po farmu kao solo lane .
Glupost -.-
Bas kad sam krenio igrat jungle trundle-a i uzivat, oni moraju izmisljat. Nemoze mene nitko natjerat da ja negankam
Glupost -.-
Bas kad sam krenio igrat jungle trundle-a i uzivat, oni moraju izmisljat. Nemoze mene nitko natjerat da ja negankam
U no successful gank Trundle U trolling ?!!!!!!!!!!!! xD
Sjecam se da sam posto vamo na forumu ezreal jungle video prije par mjeseci :D
Probo sam al nije bas nesto.
Ovaj riot stream
Sjecam se da sam posto vamo na forumu ezreal jungle video prije par mjeseci :D
Probo sam al nije bas nesto.
Ovaj riot stream
Gledam SYDTKOA kak igra HoN i ragea na ignaxia jer nezna igrat pestilenca ahhaahahaah xD
" He doesnt know what swarm does , oh god he doesnt . " ahhaha xD
Hon account po 10$. Slučajno vrijeme ili...
Malo mi dosadilo sa Morganom i Lux pa kupio Teemeta pred 2-3 dana... Nije loš mali
http://imageshack.us/photo/my-images/508/teemach.jpg/
Jel ok ovaj build ili bi mogo nesto promijenit?
Promjeni champa ;)
Malo mi dosadilo sa Morganom i Lux pa kupio Teemeta pred 2-3 dana... Nije loš mali
Promjeni champa ;)
Dosadan si posta sad cu te ja trollat svaki put kad uzmes mordea, katu , kassadina . Kad nie nub champ ti ides 0/10 s njim i krivis teemota sirotog ;(
Promjeni champa ;)
Dosadan si posta sad cu te ja trollat svaki put kad uzmes mordea, katu , kassadina . Kad nie nub champ ti ides 0/10 s njim i krivis teemota sirotog ;(
Sa tobom vise i ne igram tako da neces imati prilike feedati trollati itd
kad ce proradit ovi sugavi serveri..
kad ce proradit ovi sugavi serveri..
ETA 13:30 :P
Prije 6-7 necete moci igrati. skidanje patcha i login quee...