- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Gleajte sta sam mu naspamma xD
A ja sam tome svjedočio hahahaha
In real life Sniper rifle- KOGA?
http://www.leagueoflegends.com/board/attachment.php?attachmentid=223120&d=1310925194
E dečki danas ja počeo LOL-at... Ali imam jako slabu grafičku, grafička je integruša dakle GeForce 7025 / nForce 630a.
Jako mi šteka u igrici, ne mogu normalno igrati... Jel mogu ja to kako smanjiti na low detalje ili nekako?
Jel bi mi pomoglo malo bolje igri kada bih uzeo HD4350 ?
Koliko vidim, ta 4350 je oko 280 kn nova, ja ti savjetujem da pogledaš oglasnike i uzmeš ovo s linka, jest da je malo skuplje, ali uzmi ili HD4850 ili GeForce 8800 GT, GTS.... to će ti biti puno jače i tjerat će ti LoL čak na maksimumu, znam to jer sam imao HD4850. A za ovu HD4350 ti stvarno ne mogu ništa reći kako će ti LoL ić, vjerojatno tek malo bolje nego na integrirki....
http://www.njuskalo.hr/graficke-kartice/sapphire-radeon-4850-512-mb-ddr3-oglas-3204658
Da ali kupit ću 4350 za 50kn ;)
I razbio te sa AP Ashe, vidio sam na kraju.... hahaha, neznam kak ste dopustili da im se Soraka onoliko obogati, jbt, DFG i Rabbadon's....
Pa da si mi vidio team koji iretaji isuste ...
400 stranica na ovu temu =)
šteta što je 75% o leaverima, noobovima i problemima s serverom xd
4. rune page ili champion?
21 | rune page |
---|---|
12 | champion |
Muhahahahahahha samo sto bi kod mene imao noce more od Children of the Grave
Evo prve jungle runde sa xinom, mislim sa pravim ljudima xd, sprobavao sam na custom od pocetka.
Nisam dobio nesto kilova u gankima jer svi imali fleshe -.- al ovak sam zavrsio sa puno vise zlata i boljih itema koje bez jungle nema sanse da zaradim.
Phreak potvrdio a ce range od pantheonovog i tfovog ulta biti 1/3 mape .Vjerovatno zamislite od bot lanea do mida ili nes slicno .
Muhahahahahahha samo sto bi kod mene imao noce more od Children of the Grave
Haha, to je to, Morde like a boss, vidi face na kraju xD
http://www.demaciancomics.com/displayimage.php?pid=313
Pozz momci trenutno sam level 22 ovo mi je prvi account pa sam htio pitat koliko IP-a košta 1 rune page??? otprilike znam da zavisi do cijena po runi.. trenutno imam 5500+ IP e sad dali da kupim championa ili da skupljam za rune page?
Pozz momci trenutno sam level 22 ovo mi je prvi account pa sam htio pitat koliko IP-a košta 1 rune page??? otprilike znam da zavisi do cijena po runi.. trenutno imam 5500+ IP e sad dali da kupim championa ili da skupljam za rune page?
1 rune page košta 6300 IP-a, ali ti vjerojatno misliš na jedan rune setup... to ovisi o cijeni runa, ali skupi još jednom toliko pa onda kupi rune. Uostalom, možeš si buildat rune na leaguecraftu pa vidiš i cijenu.
1 rune page košta 6300 IP-a, ali ti vjerojatno misliš na jedan rune setup... to ovisi o cijeni runa, ali skupi još jednom toliko pa onda kupi rune. Uostalom, možeš si buildat rune na leaguecraftu pa vidiš i cijenu.
ee mislim na taj rune setup :)) hvala na odgovoru :P
Nunu quadra kill, ulti radi 3000 dmg :D
ovo je sada definitivno najgore doba za igrače
Riot je lijepo najavio podjelu servera radi manje opterećenosti, to će doći tko zna kad, talentirani su u odgađanju očito, a dok se to ne dogodi queue time ostaje velik, a njima nitko sada ne može navodno prigovoriti jer eto oni rade na tome
Pa koji si ti build stavljo....
ovo je sada definitivno najgore doba za igrače
Riot je lijepo najavio podjelu servera radi manje opterećenosti, to će doći tko zna kad, talentirani su u odgađanju očito, a dok se to ne dogodi queue time ostaje velik, a njima nitko sada ne može navodno prigovoriti jer eto oni rade na tome
Moram priznat da se sve sad smanjilo i moze se normalno uc.
Cak navecer se ora cekat oko 20min samo da se udje sto je velik pomak.
Pa koji si ti build stavljo....
i mene bas zanima taj build
btw. nesto manje od 2min je w8 time sad.

Podijela servera danas
http://eu.leagueoflegends.com/news/platform-split-scheduled-2330-uk-time
Kupio danas prvi put Akali i odmah prvi meć, 16/7/13.
I nisu bili neki njubovi, već je stvarno bilo zestoko, vodili i za 13 killeva.
P.S. Ja sam Aerendyl. :)
zadnjih deset meceva s karthusom nisam izgubio
ev mali primjer.
zadnjih deset meceva s karthusom nisam izgubio
ev mali primjer.
botovi se ne računaju lol
Na ovo sam se odvalio:
"If Apple owned League of Legends Flash would not be in the game."