League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.390.366
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
puls4R kaže...
Frentt kaže...

Kayle je jadan champ sa malim damagom i malim healom, na kojem moraš trošit puno para da nabiješ neki ap i ad. Obično sranje!

Da je znas igrat i da vidis kako je drugi koji je znaju igraju ne bi tako mislia.. Vama ne pase cim nije OP ka LeBlanc... Kayle sa Ragebladeom i Rabbadons radi ogroman damage i dosta se heala. AP ratio na Q joj je ako se ne varam 1.0 i jos radis veci dmg ako pogodis sa Q. Odlican je pusher, al naravno sve to ako je znas igrat. Nije korisna ka neki drugi to je istina al govorit da je sranje.. ti imas 100 odigranih partija sa njom jelda?

Edit: Evo taman odigra jednu sa Kayle. Score nista posebno 3-4-11 al samo cu rec da san napravia podjednak dmg kao nasa Vayne koja je imala vise farme i dosta vise killova.. Build mi je ovakav: Ionian Boots, Rageblade, Hextech, Rilays, Rabbadons i Tri-Force

Da Kayle je odlicna ako je znas igrati ulti ako iskoristis u pravom trenutku mozes spasiti carryu zivot plus sto je sa 40.00% cdr ulti na cd-u 36 sec.Ja bih u  mid game mozda samo umjesto Rilays uzeo Tiamat zbog jos veceg splash dmg-a ostalo je sve odlicno sa ovim zavrsenim buildom bih imao oko 650 ap i 350 ad jos elixire i baron jos vise. :)

LoL-scarface797(EU)
17 godina
neaktivan
Hahahahaha I jos najjace taki retardi napisu na pocetku partije "don't worry we r premade" xD cim vidim da sam u nekom prdmade timu gubim xD
League Of Legends EU : KeiichiAssassin
14 godina
neaktivan
scarface797 kaže...
puls4R kaže...
Frentt kaže...

Kayle je jadan champ sa malim damagom i malim healom, na kojem moraš trošit puno para da nabiješ neki ap i ad. Obično sranje!

Da je znas igrat i da vidis kako je drugi koji je znaju igraju ne bi tako mislia.. Vama ne pase cim nije OP ka LeBlanc... Kayle sa Ragebladeom i Rabbadons radi ogroman damage i dosta se heala. AP ratio na Q joj je ako se ne varam 1.0 i jos radis veci dmg ako pogodis sa Q. Odlican je pusher, al naravno sve to ako je znas igrat. Nije korisna ka neki drugi to je istina al govorit da je sranje.. ti imas 100 odigranih partija sa njom jelda?

Edit: Evo taman odigra jednu sa Kayle. Score nista posebno 3-4-11 al samo cu rec da san napravia podjednak dmg kao nasa Vayne koja je imala vise farme i dosta vise killova.. Build mi je ovakav: Ionian Boots, Rageblade, Hextech, Rilays, Rabbadons i Tri-Force

Da Kayle je odlicna ako je znas igrati ulti ako iskoristis u pravom trenutku mozes spasiti carryu zivot plus sto je sa 40.00% cdr ulti na cd-u 36 sec.Ja bih u  mid game mozda samo umjesto Rilays uzeo Tiamat zbog jos veceg splash dmg-a ostalo je sve odlicno sa ovim zavrsenim buildom bih imao oko 650 ap i 350 ad jos elixire i baron jos vise. :)

5 Hextecha GG xD {#}

LM bro
16 godina
TheGamemaker kaže...

http://www.leagueoflegends.com/news/season-one-ladder-extended

-nebude potpuni ladder reset

-odgađa se reset

-svi dobivaju kayle skin

-dobivaju se nagrade ovisno o ELO-ju

A Kayle nju isto dobijemo ?

Posto nemos kupit skin ak ne posjedujes tog championa... samo sto ce ti u ovom slucaju dat skin a ne da ces ga kupit

League Of Legends IGN: slinA
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Malo sam padobranac xD nvm that najjaci mi je joke od lux, "Double rainbow! What does it mean??"

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
@Amon

Nisam siguran, ali kada sam ridimao kod za onaj skin cho gatha sto je bio na razeru dobio sam I championa iako ga nisam imao kupljenog pa mozda tako bude I za kyle :D
League Of Legends EU : KeiichiAssassin
16 godina
League Of Legends

To !

Ustedit cu 450 ip {#}

League Of Legends IGN: slinA
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

LoL... ovo je bila Co-op igra... što da kažem, dva Španjolca i jedan offline, bilo je zabavno lol.

Laughing out loud Laughing out loud
Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Kako se nadam da ona radi na champovima mjesto morella al vjerovatno ce to biti   nesto drugo ;( 

http://www.joystiq.com/2011/07/12/mass-effect-gameplay-lead-christina-norman

haris771 (eu) LOL account im OP ,your mum is OP (Brolaf )
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
hari85 kaže...

Kako se nadam da ona radi na champovima mjesto morella al vjerovatno ce to biti   nesto drugo ;( 

http://www.joystiq.com/2011/07/12/mass-effect-gameplay-lead-christina-norman

Sve mi se više čini da dota 2 nebude imala šanse, posebno ako nebude free 2 play.

League of Legends ID: DominatorGT
15 godina
neaktivan
League Of Legends

AA  new lead gameplay designer . Izgleda da morello nie glavni vise ;)))))))))))

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Bilo bi fora scara vidjet gore. xD

Aj drago mi je, mozda bude nekih promjena na bolje.

LoL (EU): Aerendyl
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

evo malo da se pohvalim da sam carryio sa sorakom na vs ai intermediate -.-'

http://i.imgur.com/0NnqJ.jpg

j*beni kreteni

LoL EU - KingNothing666
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
KingNothing kaže...

evo malo da se pohvalim da sam carryio sa sorakom na vs ai intermediate -.-'

http://i.imgur.com/0NnqJ.jpg

j*beni kreteni

ahahahhah koje njubare....ryze vas je pwno ahahha :DD

LoL nick:CroDino(EU)
16 godina
League Of Legends

ryze IH je pwno

mene je ashe ubijala -.-'

LoL EU - KingNothing666
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Jeli ikome od vas server busy tj. mozes stisnuti play no kada unesem pass kaze server busy a kada ponovno pokusam pise samo loading.

LoL-scarface797(EU)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

sta uopce gasis kog k**** kad znas da im suckaju serveri

LoL EU - KingNothing666
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
KingNothing kaže...

sta uopce gasis kog k**** kad znas da im suckaju serveri

Jbg comp mi se je resetiro bio sam u gradu itd.

LoL-scarface797(EU)
16 godina
League Of Legends

Opet je poceo seasson closed zezat.

Nothing lasts forever
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

unlucky scar :S

btw. kolko je to Lee Sin tezak za igrat

gledo sam danas na Riotovom streamu kako je lik owno, odma sam se zainteresiro za njega :D

LoL EU - KingNothing666
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
KingNothing kaže...

unlucky scar :S

btw. kolko je to Lee Sin tezak za igrat

gledo sam danas na Riotovom streamu kako je lik owno, odma sam se zainteresiro za njega :D

Suckat ces prvih 20 matcheva  al onda ce bolje biti :D . 

Ako sta trebas samo pitaj cak sam napravio jungle guide za njega ako treba :D 

http://www.solomid.net/guides.php?g=2590

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.7.2011 0:48 (hari85).
16 godina
League Of Legends

ma ne vrijede mi guidovi sad nikakvi kad jos nisam skupio ni IP za malza kojeg vec neko vrijeme kupujem -.-'

jos 600 mi fali :(

LoL EU - KingNothing666
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.7.2011 0:52 (KingNothing).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...

Opet je poceo seasson closed zezat.

Jel se sada mozes ulogovati?

LoL-scarface797(EU)
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Pripremite se polako na yorrick QQanje i Yorrick is OP  kommentare :D 

http://www.mobafire.com/league-of-legends/build/yorick-king-of-killing-you-with-dead-things-100242

Elementz se kurci s OP champom :D 

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
League Of Legends

Novo smeće od Riot-a je blizu, https://www.facebook.com/notes/leaguecraft/stealth-remake-information-from-xypherous-shurelia/245222138829480

Rework Evelyn, mijenjaju passive, dat će joj mali jump na Ravage, mijenja se čitav koncept nevidljivosti za Twitcha i Evelyn, sad će biti trajno nevidljivi, ali ako ti dođu blizu lika, vidjet ćeš ih, oni će imat indikatore kad ih vidiš a kad ne, što bude problem jer će vidjet kad ih tvoj ward vidi...

Oracle će vjerojatno bit maknut iz igre uskoro pa bude malo teže igrati. Uglavnom, pročitajte vi koji niste uplašeni zbog zida teksta {#}

LoL username: UnimatriX (EU) HoN username: ArmageddonX
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
League Of Legends

Evo mislim se skinit ovu igru pa ako je neko voljan dat nekoliko odgovora.

1. Kolika je razlika između dote i lola(u doti sam poprilicno dobar)

2. Nacin kripanja(jeli moguce dinajat kripove)

3. Koliko je velika igra i koliko prosjecno trosi po satu (posto nemam flat net)

4. Dosta mojih prijatelja je probalo lol i nije im se bas svidio jer nemoras imat skill kao u doti, pa me zanima jeli potreban veci skill za dotu ili lol.

5. Njubovi, koliko ih je kako ga prepoznat, ima li ka neki score dobivenih i izgubljenih partija ili moram gledat po niku npr killer123.

6. Jeli postoji cro room na lolu?

Zahvaljujem na odgovorima.

0 3 hvala 0
17 godina
hari85 kaže...

Pripremite se polako na yorrick QQanje i Yorrick is OP  kommentare :D 

http://www.mobafire.com/league-of-legends/build/yorick-king-of-killing-you-with-dead-things-100242

Elementz se kurci s OP champom :D 

Baš, sad je kao teški frajer, a gledao sam mu nekoliko rundi s Yorickom, nakon ovo patcha, jeb*ni retardi mogu ownat s njim... samo spamaj stalno, nijedan solo lane mu ništa ne može... ako ga gankaju još uvijek ima velike šanse zbog ultija.... sad je pak Yorick prejak i opet će bit sranje na par tjedana dok ga ne nerfaju (ako i budu uopće). Trenutno, najočekivaniji nerf po meni je na prokletom piratu, potpuno je prejak sad. Dakle, true dmg passive, slow, range slow, movement speed buff, atk dmg buff, self-heal i cleanse, AoE ulti sa slow-om...

GG Riot.... frajer je pojačan u zadnjih par patcheva do bola, dok je Vladimir oslabljen u zadnjih par patcheva zaredom, osim u nadolazećem.... preslab je sad, jednostavno ga bilo koji AP owna sad, čak i AD bez frke sad.... jer ne može nekog iznukirat, a više nema onaj sustained dmg jer je Q na prevelikom CD-u i heala premalo....

I sad opet mijenjaju stealth, Oracle itd. Neznam kako vama, ali ne sviđa mi se kaj više rade s ovom igrom, jer se dešavaju nepotrebne promjene, nebalansirane elemente igre nit ne primjećuju, a kamoli da se njima pozabave...  

17 godina
Mertojak kaže...

Evo mislim se skinit ovu igru pa ako je neko voljan dat nekoliko odgovora.

1. Kolika je razlika između dote i lola(u doti sam poprilicno dobar)

2. Nacin kripanja(jeli moguce dinajat kripove)

3. Koliko je velika igra i koliko prosjecno trosi po satu (posto nemam flat net)

4. Dosta mojih prijatelja je probalo lol i nije im se bas svidio jer nemoras imat skill kao u doti, pa me zanima jeli potreban veci skill za dotu ili lol.

5. Njubovi, koliko ih je kako ga prepoznat, ima li ka neki score dobivenih i izgubljenih partija ili moram gledat po niku npr killer123.

6. Jeli postoji cro room na lolu?

Zahvaljujem na odgovorima.

1. Ako si dobar u Doti, bit ćeš i u LoL-u (garantirano)
2. Nije moguće dinajat kripove, to će ti olakšat igru, veći je fokus na harass enemyja
3. Trenutno je igra oko 2 GB više manje, potrošnja po rundi od pola sata i petero ljudi na teamspeaku (35 MB), tako je barem kod mene bilo.
4. Veći skill je potreban za Dotu ja bi rekao, ali ako ovdje dođeš na malo viši rating, vidjet ćeš da se gameplay znatno mijenja i otežava, to će ti dat dobar izazov
5. Što se toga tiče, ne možeš vidjet neprijatelju win/lose ratio za normal game, ali ako igra ranked onda vidiš. Ali naravno, ako je odigrao samo par ranked rundi, to ne znači da je to njegov krajnji ELO.  
6. Imaš cro lol stranicu, room se može stvorit u igri, pogledaj si još na ESL-u Hrvatske igrače

Eto nadam se da će ti pomoći, pitaj ako još nešto treba, BTW kolege ispričavam se zbog ovakvih postova, a ne višestrukog citiranja, ali smatram da je ovako preglednije {#} 

15 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

Meni je server Online & skida se patch

Jel i vama?

16 Da
3 Ne
LoL Nick (EU): hRay
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice