League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.539.702
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
17 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
lamborghini murcelago lp640 kaže...

evo jedna dobra sa mordeom, igro sam na us pa preso na eu neznam ni sam zasto sad sam lvl16 ako ocete dodajte me mp14 cro   pa da odigramo koju

Ja bi osobno izbacio gardian angela i ubacio atmas u tvoj bild :D

League Of Legends EU : KeiichiAssassin
14 godina
neaktivan
cut-paste-waste kaže...

League of Legends Community [POLL]Where are you from?

Hahahah hrvata i njemaca najvise Rofl

LM bro
14 godina
neaktivan
KingNothing kaže...

kakve su ovo pi*darije sa nasusom ?

ima milijardu HPa, radi milijun dmga po udarcu i ima bolesno dugacak slow

WHAT THE F*K ?!

to pseto treba nerf pod hitno, isto kao i trynd.

Trynd treba odmah, udje u borbu sa 350 damagea, lupi E i poslije R... PENTA KILL

Nemoj me jebat možda ću ti trebat :D
14 godina
neaktivan
League Of Legends
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
League Of Legends

Izgleda dobro, samo ubuduce buš trebal već HP-a, Xin je više tanky dps, i ak počne pwnat, bit ce brzo fokusiran, de bu ti trebalo puno vise survability itema, vidim da si skoro zavrsio Banshee, al po meni je Frozen mallet obavezni item na xinu. Daje slow a i solidan hp. 

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU)
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.7.2011 11:36 (tommy2103).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
tommy2103 kaže...

Izgleda dobro, samo ubuduce buš trebal već HP-a, Xin je više tanky dps, i ak počne pwnat, bit ce brzo fokusiran, de bu ti trebalo puno vise survability itema, vidim da si skoro zavrsio Banshee, al po meni je Frozen mallet obavezni item na xinu. Daje slow a i solidan hp. 

imo sam ga u prosloj partiji i mogu rec da je bolji Frozen mallet...

15 godina
neaktivan
League Of Legends

jer i vama server busy, a na njihovim stranicama piše online :OOOOO

EDIT: evo ga online je :DDD

LoL- Presidente95 (EU)
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.7.2011 14:19 (djdragon95).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
djdragon95 kaže...

busy {#}

Semper *Phobos Crew* Fidelis | LoL username: skaaaj (EU)
16 godina
neaktivan
GDDR5 kaže...
KingNothing kaže...

kakve su ovo pi*darije sa nasusom ?

ima milijardu HPa, radi milijun dmga po udarcu i ima bolesno dugacak slow

WHAT THE F*K ?!

to pseto treba nerf pod hitno, isto kao i trynd.

Trynd treba odmah, udje u borbu sa 350 damagea, lupi E i poslije R... PENTA KILL

Hahahahahhahahahahahahhahahahahahahahhahahahahhhhhhhaahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha!!!!!

Nasus je trenutno jedan od najjadnijih chempiona jer ti se treba poklopiti previše stvari da se može igrati kako treba: tvoj tim,protivnički timovi i solo lane na kojem možeš free farmati do negdje 20 minute,a takva se situacija dogodi jednom u 100 igara. Trynd je jak ako ga pustiš da farma,inače je vrlo slab.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
14 godina
neaktivan

oo pozdrav momci evo ja igram lol vec 4 mjeseca al sam jucer krenuo s novim summonerom trenutno sam lvl 6 i trazim neke ljude da igramo zajedno cisto da nisam solo... bitno da ima skype da se zejebavamo i pobjeđujemo :D sto se tice igre dobar sam jer sam igrao dotu 4 godine (bio pro) pa sam tako i ovdje nastavio vec sam jednog summonera nabio do lvla 18 i dao prijatelju :) ingame name mi je CroatianEagle a skype name je arian.gernhardt1 :D mozemo i preko teamspeaka ako netko ima admina ili server :D

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.7.2011 14:54 (CroatianEagle).
14 godina
neaktivan
djdragon95 kaže...

Ima jedna caka kad ti piše da je busy a na njihovoj stranici da je online udjes u client i stisnes s strelicama gore dolje lijevo desno gore gore dolje dolje... ja isto mislio glupost al probao i radi samo moras par puta stisnit sacekas minutu i promjeni se u online :D :D

15 godina
neaktivan

trynda u laneu nemoze nista ako protivnik zna igra, a u teem fightu jedan exhaust ga rijesi...

16 godina
neaktivan
CroatianEagle kaže...
djdragon95 kaže...

Ima jedna caka kad ti piše da je busy a na njihovoj stranici da je online udjes u client i stisnes s strelicama gore dolje lijevo desno gore gore dolje dolje... ja isto mislio glupost al probao i radi samo moras par puta stisnit sacekas minutu i promjeni se u online :D :D

To je radilo dok je bio stari launcher. Vise ne.

LoL (EU): Aerendyl
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Zasto nemogu sudjelovat u tribunalu a lvl 30 sam!!

EDIT: Nvm samo sam ponovo ulogiro sve je u redu sad :D

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.7.2011 15:05 (Luxy2501).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

ja stvarno nerazumin zašto vi spominjete te neke arapske zemlje i slično, pa to je najniži oblik predrasuda i nacionalizacije, ko kaže da neko tamo ima lošiji internet ili pc od nas? pa većina iz tih zemalja (koji su u stanju igrat uopće igre) imaju bolje internet veze i kompjutere od većine nas, ko ti može garantirat da se neke njemac, englez itd. neće diconnectat radi slabe veze ili kako možeš bit siguran da ima super kompjuter bolji od vašega? gluposti...

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Već 12 minuta pronalazi match -.-** . Koji se turac događa ?!

Bilo bi zgodno... Ali nije potrebno.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Frentt kaže...

Već 12 minuta pronalazi match -.-** . Koji se turac događa ?!

evo ja sad jedva ušao i 7 sekundi prije pocetka gamea crasha mi client -.- i sad opet udjem i server busy....

14 godina
neaktivan
League Of Legends

Kod mene je server busy

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Meni je nakon 7-8 minuta traženja igre lijepo ušlo u igru, ja izabrao Rammusa, dok sam to napravio ono startalo igru a bilo je jos 30 sec? ono WTF?! Tako sam morao lijepo igrati Rammusa bez Smitea, sa masterisima od Olafa te Ghost i Flash.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

server status : undefined

O.o

prvi put to sad vidim

Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
KingNothing kaže...

server status : undefined

O.o

prvi put to sad vidim

Meni stalno busy pa malo unavailable ,undefined i tako stalno nista novog.. Nisam ni mislio da ce danas neste NE dirat ili wtf!??

LM bro
16 godina
neaktivan
League Of Legends

uso al nemogu nista igrat xD

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ja san uspia uc al neda start game nego pise: ''Some games may not be starting properly. We are currently working to resolve the issue.''

iMaestrozz (moj EU LoL acc)
15 godina
neaktivan
Keiichi kaže...
lamborghini murcelago lp640 kaže...

evo jedna dobra sa mordeom, igro sam na us pa preso na eu neznam ni sam zasto sad sam lvl16 ako ocete dodajte me mp14 cro   pa da odigramo koju

Ja bi osobno izbacio gardian angela i ubacio atmas u tvoj bild :D

Ili hextech gunblade posto je uzeo frozen malltet.

LoL-scarface797(EU)
14 godina
neaktivan
iMaestro kaže...

ja san uspia uc al neda start game nego pise: ''Some games may not be starting properly. We are currently working to resolve the issue.''

Kako ste usli boga vam ludog meni je busy cjelo vrijeme omfg

LM bro
16 godina
neaktivan
FiinzE kaže...
iMaestro kaže...

a jbg to je luck, nekako uvijek udjem xD

15 godina
neaktivan
FiinzE kaže...
iMaestro kaže...

ja sam upalio launcher i pisalo je busy, nakon nekog vremena sam mogo kliknut play iako je pisalo busy... al opet nista nemogu igrat :(

15 godina
neaktivan

ma nista vam ne vrijedi i da udete ja sam u igri vec nekih 2-3ure i dalje je nemoguce nista..

Semper *Phobos Crew* Fidelis | LoL username: skaaaj (EU)
15 godina
skajzak kaže...

ma nista vam ne vrijedi i da udete ja sam u igri vec nekih 2-3ure i dalje je nemoguce nista..

riot opet dr*a po serverima...a ova podjela je čista glupost i amerikanizacija europe...Riot majku li vam {#}.

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Nemojte ni pokusavati ulaziti do negdje 22-23. Procitao sam negdje na forumu da bi otprilike tada server trebao biti online.

Mobster12 (EU)

0 0 hvala 1
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice