League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.543.903
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
FiinzE kaže...
peky kaže...

Dobio sam refund! :) :)

Sada razmišljam koga ću kupiti, imam oko 9000 IP, pa sam razmišljao o Corkiju, pa bi bilo lijepo kad bi mi netko dao dojmove o njemu, također, Rumble mi je zapeo za oko, no neznam koliko je komplicirano igrati sa Heatom, pa bih i za to molio mišljenja.

Hvala

NAravno da ti je zapeo za oko kad sam powaa onako jucer s njim :D nije ga tesko za naucit samo ulti moras spraskat malo :D ako trebas build pogledaj moj i gg :D

Hehehe, kupio sam vec Corkija, moram se malo izvježbat, ali mislim da je odličan.

EDIT: sada imam dovoljno IP za jednog od 3150, pa sto vi mislite o Olafu i Gangplanku?

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.7.2011 9:53 (peky).
16 godina
dj_renny kaže...

kad smo već kod klanova mogu reč da je naš "7 jegera" dosta dobar, iskreno nisan zna da ovako dobro možemo igrat kad smo svi ozbiljni {#} svaku ranked koju smo dosad igrali smo dobili rutinski i šta je najvažnije svako je svoju ulogu odrađiva dosta dobro, sad još da počmemo ESL i bit će ludilo {#}

17 godina
neaktivan
A daaaaa meeee vidiiio baboooooo a daaaa me vidiii babooooo!!!! Hahahaha svaka cast na imenu :D
League Of Legends EU : KeiichiAssassin
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Pozzz svima,

Jel ima netko od vas na frend listi igraca imenom: Cro Pivo?

Trebo bi ga nesto

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

Next skin sale

Frosted Ezreal HELL YEAH

Taj skin cekam odkad sam dovio svoje prvi RP

Sad jos samo nek stave od Akali Stinger i to je to :DDD

League Of Legends IGN: slinA
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
AmonZero kaže...

Next skin sale

Frosted Ezreal HELL YEAH

omg frosted ezreal ti je 520 njega si vec mogo kupit (ja jesam {#})

15 godina
League Of Legends

Ima ko tu da bi tija sastavit team za rated... 3v3 i 5v5?

0 0 hvala 0
17 godina
League Of Legends

Ovo je ekipa s kojom cemo mi redovno igrati ko zna mozda naletimo i na Borata Wawawiwa!

Ruski s daskom Istocnih simbola bice jako veselo!

• Azerbaijan
  • Kazakhstan
  • Kyrgyzstan
  • Moldova
  • Tajikistan
  • Turkmenistan
  • Uzbekistan
  • Georgia
  • Bahrain
  • Kuwait
  • Oman
  • Qatar
  • Saudi Arabia
  • United Arab Emirates
  • Yemen
  • Iraq
  • Israel
  • Jordan
  • Lebanon
  • Syria
  • Palestine
  • Iran
  • Egypt
http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
D3ViL kaže...

Ovo je ekipa s kojom cemo mi redovno igrati ko zna mozda naletimo i na Borata Wawawiwa!

• Azerbaijan
  • Kazakhstan
  • Kyrgyzstan
  • Moldova
  • Tajikistan
  • Turkmenistan
  • Uzbekistan
  • Georgia
  • Bahrain
  • Kuwait
  • Oman
  • Qatar
  • Saudi Arabia
  • United Arab Emirates
  • Yemen
  • Iraq
  • Israel
  • Jordan
  • Lebanon
  • Syria
  • Palestine
  • Iran
  • Egypt

e, jos da netko od njih zna engleski...

Ustanite kao lavovi iz drijemeža, stresite lance ko rosu sa vas, vas je mnogo a njih je - malo.
15 godina
neaktivan
max1919 kaže...
D3ViL kaže...

• Azerbaijan
  • Kazakhstan
  • Kyrgyzstan
  • Moldova
  • Tajikistan
  • Turkmenistan
  • Uzbekistan
  • Georgia
  • Bahrain
  • Kuwait
  • Oman
  • Qatar
  • Saudi Arabia
  • United Arab Emirates
  • Yemen
  • Iraq
  • Israel
  • Jordan
  • Lebanon
  • Syria
  • Palestine
  • Iran
  • Egypt

e, jos da netko od njih zna engleski...

dobro da imaju internet uopce..

Semper *Phobos Crew* Fidelis | LoL username: skaaaj (EU)
16 godina
JozaxD kaže...
AmonZero kaže...

Next skin sale

Frosted Ezreal HELL YEAH

Za 520 mos kupit 2 skina na 50%

http://3.bp.blogspot.com/-PKClxcYPm_4/TaxFxOD75OI/AAAAAAAAAd8/7t2GvUAA3qM/s1600/DoubleFacePalm.jpg

Meni se nigdje ne zuri

League Of Legends IGN: slinA
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.7.2011 13:52 (AmonZero).
15 godina
AmonZero kaže...
JozaxD kaže...
AmonZero kaže...

Next skin sale

Frosted Ezreal HELL YEAH

Za 520 mos kupit 2 skina na 50% facepalm

Meni se nigdje ne zuri

ili 1 koi valja xD  na saleu naravno 

haris771 (eu) LOL account im OP ,your mum is OP (Brolaf )
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Nakon ove liste definitivno idem na West.

LoL (EU): Aerendyl
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Jucer kupio Fiddlesticksa i uopce mi nije zao sto sam ga kupio..:D

http://imageshack.us/photo/my-images/24/asfasfse.png/

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Kaze xPeke da se fnatic prebacuje na west. :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends
League of Legends ID: DominatorGT
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Yeeey upravo sam izgubio od francuza na ranked :( isao jungle ireliu i dok sam nes pisao na forumu njihovom nzaboravio sam prebacit rune za jungle i ostavio 8/0/22 sto kositim za supportove i uzea AP rune :/ srsly ne pokusavajte to :( master yi koji je bio njihov jungler me ostavio na lvu 4 dok je on bio 8 :/ totalno fuckedup game :S 1/6/? uzas :(

League Of Legends EU : KeiichiAssassin
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.7.2011 15:02 (Keiichi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Keiichi kaže...

Yeeey u pravo sam izgubio od francuza na ranked :( isao jungle ireliu i dok sam nes pisao na forumu njihovom nzaboravio sam prebacit rune za jungle i ostavio 8/0/22 sto kositim za supportove i uzea AP rune :/ srsly ne pokusavajte to :( master yi koji je bio njihov jungler me ostavio na lvu dok je on bio 8 :/ totalno fuckedup game :S 1/6/? uzas :(

Haters gonna hate xD  . Sup koi fejl xD  

16 godina
League Of Legends

ma  oni su ovo sa serverima zasrali samo tako, najrađe bi presta igrat jer uopće više nevidin svrhu, nisan pošteno već tjedan dana igra jer nisan moga uć na server, sad mi uvaljuju tu neku podjelu koja nema nikakvog smisla niti je ikad viđena u igrama, izmišljaju toplu vodu i većina ljudi ide na west pa će tako opet na west bit login, crashevi, previše ljudi i takve gluposti, a na east će bit nemoguće nać partiju u neku "livu" uru

0 0 hvala 0
17 godina
League Of Legends

Neće nas bit puno na East, stalno ćemo igrat ista ekipa jedni protiv drugih, hahahah ko top Elo, stalno isti.... bit ćemo "najjači"....{#}

LoL username: UnimatriX (EU) HoN username: ArmageddonX
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Stvarno ne vidim razlog zašto bi se preselil na west. Još bolje ak se svi prebace...lakši put do vrha {#}

League of Legends ID: DominatorGT
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Zaboravljate da je ovo timska igra. Tesko je doci do vrha sa trolerima.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Aerendyl kaže...

Iz kojeg razloga su igrači na istoku veći troleri od igrača na zapadu? Ne kužim i dalje tu logiku koja kaže West rulz!

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
15 godina
Blizek kaže...
Aerendyl kaže...

Iz kojeg razloga su igrači na istoku veći troleri od igrača na zapadu? Ne kužim i dalje tu logiku koja kaže West rulz!

Da i mene cudi . Ja mislim da su spanjolci  i francuzi  najgroi troleri na svijetu (Osim braziljaca )  

15 godina
neaktivan
hari85 kaže...
Blizek kaže...
Aerendyl kaže...

Da i mene cudi . Ja mislim da su spanjolci  i francuzi  najgroi troleri na svijetu (Osim braziljaca )  

Mislim da su samo francuzi najveci trolleri, to je samo moje iskustvo.

Mobster12 (EU)
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Naravno da ima i tamo trolera, ali mislim da ih ima manje. Ajmo za primjer uzeti harisa. Odmah cim mu nes nepase on ragea, trola i boli ga dupe. I slimyyy tako, i scar i svi balkanci koji znam. Dok par puta kada sam igrao sa engelzima i njemcima, ako nes zaseres, sorry i kod njih sve pet. Jednostavno je drukciji mentalitet. Igram supporta, i par puta bacim onaj vjetrić, tek tolko da malo ashe harrasam. I naravno haris odmah počne torlati sa izlikom da sam mu jedno 30 miniona uskratio, a imao sam mozda 10 miniona u 30 min. Scar naprijmer, healam sa sorakom, i postoji CD, a on meni sere kao sta ne bacas heal vamo tamo. Jucer junglam i sada rijesavam blue, i na pol healta, scar pocne rageati kao zasto nisam na midu da pushaju mid, a tower je bio daleko od padanja. Ili npr, igras ranked i dode neki iz kazhastana koji je eto tolko dosao da se zabavi i da vidi sta je to, jel ga i previse ne zanima. Kod vecina takvih zemlja ne postoji "pro" igranje, već samo za zabavu. Eto nekoliko primjera, naravno sve je to moje mišljenje. A i jos malo pa smo u EU. ;D

Btw, haris, slimyyy, scar :*.

Moj PC  
9 0 hvala 0
17 godina
Blizek kaže...

Neznam ja imam lose iskustvo s Rusima. Po mom misljenju vecina Europljana ima zagarantovano dobru konekciju, a sta ja znam kad se konektuje neki Palestinac iz satora ili Azerbejdzan iz kuce od blata kako ce njemu raditi net. Sa europljanima bar znam an cemu sam. . .

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
15 godina
D3ViL kaže...
Blizek kaže...

Neznam ja imam lose iskustvo s Rusima. Po mom misljenju vecina Europljana ima zagarantovano dobru konekciju, a sta ja znam kad se konektuje neki Palestinac iz satora ili Azerbejdzan iz kuce od blata kako ce njemu raditi net. Sa europljanima bar znam an cemu sam. . .

Jednom sam igra s jednim  spanjolcem   i on je igra  morde ofc xD . Lik je stackao revolvere (  prie nego sto su unique bili ) i trolla  . Stalno je prica nes na spanjoljskom   i nie igrao teamski .

16 godina
neaktivan
League Of Legends

Čim sam vidio da će se dogoditi server split bojao sam se ovoga: raspada CRO communitija i podjela na 2 strane.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )

0 0 hvala 0
16 godina
Blizek kaže...

ja mislin da smo bar 10x napisali... jednostavno ima previše ljudi sa ove istočne strane koji odbijaju pričat engleNski ili ga uopće ne pričaju, meni je to najveći razlog zašto nevolin ovu stranu, aerendyl to Duje trolla, ja nisan nikad {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.7.2011 17:43 (slimyyy).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice