League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.489.301
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
17 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
ScazzaHitmann666 kaže...

Full premade,i svi smo uzeli random likove,ja prvi put igrao sa Rammusom ;p

Osobno mi je warmorg fail na rammusu :S inace ako si ramus junglas no quistions ! :D

Ja prvo pravim aegis, mercury t. onda (giant) vagina's belt, catalyst i tek onda dovrsavam te iteme :D cisto zato sto rammusu treba hp vise nego resist zbog njegovog w spella koji se prvi maxa na 5 lvl :D

u biti i warmorg je HP al osobno mi je fail item na rammusu :S

League Of Legends EU : KeiichiAssassin
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.6.2011 22:10 (Keiichi).
15 godina
Keiichi kaže...
ScazzaHitmann666 kaže...

Osobno mi je warmorg fail na rammusu :S inace ako si ramus junglas no quistions ! :D

Ja prvo pravim aegis, mercury t. onda (giant) vagina's belt, catalyst i tek onda dovrsavam te iteme :D cisto zato sto rammusu treba hp vise nego resist zbog njegovog w spella koji se prvi maxa na 5 lvl :D

A ja pretjerivam s resistima :D  ono mid game ukljucim w i imam 350 armora 350 mr :D   a late game  500 oba resista :D

haris771 (eu) LOL account im OP ,your mum is OP (Brolaf )
16 godina
League Of Legends

Ja jos nisam dobio rp :(

As I walk through the valley of the shadow of death I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley

1 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

kupio yoricka, zato jer vidim po forumu da po njemu se pljuje i pljuje, pa baš sam ga zato kupio i igrao.

Dojmovi:

Dosta toga je u redu, ali duhovi imaju premali dmg, hp i trajnost, preveliki gubitak hp-a/sec, u neku ruku su useless, cak jedan nemože ubiti jednog kripa i k tome da ga nitko ne dira. Ima čak i bugova da samo stoje na mjestu. glupo mi je kaj automatski napadu heroja umjesto onog koga ja napadam pa da skupa udaramo, ali on/i love heroja, i nakon 2-3 sec se ovaj okrene i udari jednom i mrtav. Na bliske borbe je jako jak. Veliki dmg, nesto i duhovi naprave, ak imam ulti, ubijanje. S njim treba brzi early farm, pa se kupe neki korisni itemi da bi mogao nesto u borbi ili tf-u. Opet nastaje problem, mana i slabi duhovi. Znači uvijek uzališ u game s rizikom 50%-50% dali ćeš dobiti neki farm ili ćeš cijeli game lutati i biti neka vrsta posmetala. Najveći ubod u spellovima je magic dmg, a bazira se na AD, glupost.

Uglavnom, neke izmjene se moraju desiti, pogotovo na duhovima i njihovoj koristi i trajnosti.

LoL Nick (EU): hRay
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
null kaže...

kupio yoricka, zato jer vidim po forumu da po njemu se pljuje i pljuje, pa baš sam ga zato kupio i igrao.

Dojmovi:

Dosta toga je u redu, ali duhovi imaju premali dmg, hp i trajnost, preveliki gubitak hp-a/sec, u neku ruku su useless, cak jedan nemože ubiti jednog kripa i k tome da ga nitko ne dira. Ima čak i bugova da samo stoje na mjestu. glupo mi je kaj automatski napadu heroja umjesto onog koga ja napadam pa da skupa udaramo, ali on/i love heroja, i nakon 2-3 sec se ovaj okrene i udari jednom i mrtav. Na bliske borbe je jako jak. Veliki dmg, nesto i duhovi naprave, ak imam ulti, ubijanje. S njim treba brzi early farm, pa se kupe neki korisni itemi da bi mogao nesto u borbi ili tf-u. Opet nastaje problem, mana i slabi duhovi. Znači uvijek uzališ u game s rizikom 50%-50% dali ćeš dobiti neki farm ili ćeš cijeli game lutati i biti neka vrsta posmetala. Najveći ubod u spellovima je magic dmg, a bazira se na AD, glupost.

Uglavnom, neke izmjene se moraju desiti, pogotovo na duhovima i njihovoj koristi i trajnosti.

Uspia sam ownat s njim jedan match tako da se uzme   manamune kao sto se ide normalno . Onda   ides cdr iteme   + tanky  . Nesto ovako  manamune > merc > frozen heart > banshee> atma > madreds/Force of nature/ trinity ....

15 godina
neaktivan
League Of Legends

jel ima nekog da bi htio igrat??bar jednu,dvije da bacimo...:P

LoL nick:CroDino(EU)

0 0 hvala 0
17 godina
League Of Legends

Hebote, neznam dal je samo tak meni, al zadnje dvije,tri runde protivnicki teamovi non stop se motaju po nasoj jungli i gankaju okolo, ono 4 komada se stvori i tower diva te pobiju nas oba dvojicu pod tornjem. I miss ti nista ne znaci jer nemas kam pobjeci, a pogotovo stradaju naši jungleri.

Dvije tak bile dok sam solo isao, i jedna ili dvije s ekipom vecinom od tu. Svi odjedamput sad pro timi bez junglera i samo gank okolo :D vec mi glupo sto stalno moras trcat po mapi loveci ih lol  {#}

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
tommy2103 kaže...

Hebote, neznam dal je samo tak meni, al zadnje dvije,tri runde protivnicki teamovi non stop se motaju po nasoj jungli i gankaju okolo, ono 4 komada se stvori i tower diva te pobiju nas oba dvojicu pod tornjem. I miss ti nista ne znaci jer nemas kam pobjeci, a pogotovo stradaju naši jungleri.

Dvije tak bile dok sam solo isao, i jedna ili dvije s ekipom vecinom od tu. Svi odjedamput sad pro timi bez junglera i samo gank okolo :D vec mi glupo sto stalno moras trcat po mapi loveci ih lol  {#}

isto ovdje {#}

iMaestrozz (moj EU LoL acc)
15 godina
League Of Legends

Server online , a kad se ocu logirat, you are disconected from PvP bla bla! Damn you RIOT

Its nice to be important, but its more important to be nice! LoL <3
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

jao koja glupost, odigram partiju i umjesto statistika dobijem poruku session closed (!?) i sada opet cekaj dok te bugoviti sever ubaci u igru.

grrrrr

Ustanite kao lavovi iz drijemeža, stresite lance ko rosu sa vas, vas je mnogo a njih je - malo.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
skajzak kaže...
Blizek kaže...
hari85 kaže...
Blizek kaže...

Evo napisao sam im da mi refundaju Evelyn, Shaca i Fiddlesticksa.

Oo shaca refund sto QQ

Eve- preloša sad

Shaco- useless nažalost

Fiddle- nevolim ga i neigram ga nikako

Želim si Jarvana kupit i još nekog, samo se moram još odlučit kog.

shaco nije uopce useless. shaco razara. ako ces junglat onda ides na ad ako ne zelis onda ides na ap gdje je shaco bolestan. i da jackove uvijek u busheve stavljas i to koristis za bijeg takoder jer ih feara na 1sec sta je dovoljno da pobjegnes.. na pocetku samo se focusas na jednog i feedas se na njemu tako da mu dolazis sa leda sa Deceive koji daje nenormalan critical, takoder uzmes si i nesto runa za criticale i shaco je onda GG {#}

Evo inače ne igram Shaco-a, ali morao sam ga isprobat na AP večeras jer ovo je bolesno 

. Iako to nije taj isti Shaco kao što je bio, opet je jak i izuzetno zabavan, nož radi previše dmg-a, sa 80 AP-a sam radio 340 s nožem early game, cca. 12 min, a to je dosta da Morganu i agresivnog Xina gurne ispod towera gdje su još slabiji jer ih stalno gađam s nožem. Nažalost kasnije sam nakupio jako puno smrti, Annie koja im je bila nafeedana me je stalno fokusirala, a tenk nikad blizu mene.... jbg.... 

Anyway, AP Shaco je jako, jako zabavan, ali samo ako imate već sve ostale uloge u timu, AD carry, support, AP carry, tank...  

LoL username: UnimatriX (EU) HoN username: ArmageddonX
16 godina
skajzak kaže...

shaco nije uopce useless. shaco razara. ako ces junglat onda ides na ad ako ne zelis onda ides na ap gdje je shaco bolestan. i da jackove uvijek u busheve stavljas i to koristis za bijeg takoder jer ih feara na 1sec sta je dovoljno da pobjegnes.. na pocetku samo se focusas na jednog i feedas se na njemu tako da mu dolazis sa leda sa Deceive koji daje nenormalan critical, takoder uzmes si i nesto runa za criticale i shaco je onda GG {#}

e da te pitan koji si ti lvl? jer mi sa malo više iskustva znamo da se u busheve nikad ne ide kad je shaco u protivničkon teamu tako da je ta baza sa JITB u bushu ustvari za low lvle, ima dosta heroja koji su zabavni ali zato ne pridonose ništa teamu, shaco je jedan takav

14 godina
neaktivan
Keiichi kaže...
ScazzaHitmann666 kaže...

Kazem,prvi put sam uzeo Rammusa i nisam znao koji je koji spell,i koji sta tacno radi ;p

17 godina
neaktivan
League Of Legends

Malo offtopica

Što radi igrac LoLa kad zeli igrat LoL?................... Ode igrat HoN dok ceka login que u lolu :(  {#} pyromancer je zakon xD

hehe scaza samo kazem :) probaj na moj nacin ako ti nestima jbg ti bildas kako tebi odgovara :P

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.6.2011 1:06 (Keiichi).
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

da vas pitam, posto cesto solo queueam i imam  izmedju ostalog tim svojkoji neigra bas cesto hocu suporta nekog pa me zanima sta mislite, Jana ili taric?

Vrane nebom šestare
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Keiichi kaže...

Malo offtopica

Što radi igrac LoLa kad zeli igrat LoL?................... Ode igrat HoN dok ceka login que u lolu :( {#} pyromancer je zakon xD

zar nie pyro u  DoTi xD  ignus je meni se cini u HoN {#}

@Ner0 mozes  igrati tarica dobro samo ako si peder jer su ti zvijezde u pozicije  ( samo to Dujee i makaweli mogu )   .A jannu igras najbolje s hextech skinom   zbog "ocitih  " razloga xD  .

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.6.2011 1:06 (hari85).
17 godina
neaktivan
hari85 kaže...
Keiichi kaže...

Malo offtopica

Što radi igrac LoLa kad zeli igrat LoL?................... Ode igrat HoN dok ceka login que u lolu :(  {#} pyromancer je zakon xD

zar nie pyro u   DoTi xD   ignus je meni se cini u HoN  {#}

Evo ti :P

14 godina
neaktivan
Keiichi kaže...

Malo offtopica

Što radi igrac LoLa kad zeli igrat LoL?................... Ode igrat HoN dok ceka login que u lolu :( {#} pyromancer je zakon xD

hehe scaza samo kazem :) probaj na moj nacin ako ti nestima jbg ti bildas kako tebi odgovara :P

Ja ne znam da li si ti retardiran ili sta.. salim se

Necu ja igrati sa njim,ovo je bilo samo random pick :D

16 godina
neaktivan
hari85 kaže...
Keiichi kaže...

Malo offtopica

@Ner0 mozes  igrati tarica dobro samo ako si peder jer su ti zvijezde u pozicije  ( samo to Dujee i makaweli mogu )   .A jannu igras najbolje s hextech skinom   zbog "ocitih  " razloga xD  .

daj Hari budi konkretniji xD i da kad bi uzeo tarica kupio bi mu zori skin :P

Vrane nebom šestare
15 godina
Ner0 kaže...
hari85 kaže...
Keiichi kaže...

Malo offtopica

daj Hari budi konkretniji xD i da kad bi uzeo tarica kupio bi mu zori skin :P

Da obavezno gayric skin "Pink is truely truely  truely outrageous "

14 godina
neaktivan
Keiichi kaže...

Malo offtopica

Devourer OP u honu :P :D

LM bro
14 godina
neaktivan
Ner0 kaže...

da vas pitam, posto cesto solo queueam i imam  izmedju ostalog tim svojkoji neigra bas cesto hocu suporta nekog pa me zanima sta mislite, Jana ili taric?

janna sigurno..savrseni tier 1 support.

btw - Champion Sneak Peek – Leona, the Radiant Dawn - http://eu.leagueoflegends.com/news/champion-sneak-peek-%E2%80%93-leona-radiant-dawn

iMaestrozz (moj EU LoL acc)
14 godina
neaktivan

jao kak obozavam dok na normal neko raga :D ono likovima recem da testam udyra i likovi mene flejmaju :D

LoL acc:TkaŁŁe(xf:topnik15)
17 godina
Tkalle kaže...

jao kak obozavam dok na normal neko raga :D ono likovima recem da testam udyra i likovi mene flejmaju :D

Ti si sad kao pametan sto "testas" u normalu? Za testanje imas botove pa se tamo ides glupirat. Normal ili Ranked game traje minimalno 20 minuta a vecinom duplo vise, i onda mi matchmaking dodjeli testerskog konja kao sto si ti. . .

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.6.2011 9:23 (D3ViL).
16 godina
neaktivan
iMaestro kaže...
Ner0 kaže...

janna sigurno..savrseni tier 1 support.

btw - Champion Sneak Peek – Leona, the Radiant Dawn - http://eu.leagueoflegends.com/news/champion-sneak-peek-%E2%80%93-leona-radiant-dawn

Janna je jača od Tarica kasnije u igri jer je item independent, za razliku od Tarica.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
14 godina
protjeran
League Of Legends

Ocemo li mi dobit tih 550 na US-u? Pitam jer imam onih staaarih 350, a nijedan skin sale nema niske cijene.

Ko prestane biti prijatelj, prijatelj nikada nije ni bio. || Čime se pametan stidi, time se budala ponosi.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Crypto kaže...

Ocemo li mi dobit tih 550 na US-u? Pitam jer imam onih staaarih 350, a nijedan skin sale nema niske cijene.

Ne.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Ja eto sad dobio RP i odmah potrosio na boost-ove

Moj PC  
0 4 hvala 0
15 godina
League Of Legends

ja sam si kupio frozen terror nocturne skin. prelijep mi je :-D

LoL Nick (EU): hRay
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
null kaže...

ja sam si kupio frozen terror nocturne skin. prelijep mi je :-D

Budem si ga i ja kupio. Imam 350RP, čekam sada ovih 550. Možda bude uskoro 50% off skin za noc-a?

LOL: Crobrother MSN: najbrzi@live.com
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice