Sta to 975RP?! Za to jos nisam cuo... Kak se to dobije? Pocnem sa novim acc-om i kad dodjem na lvl 10 dobim 975RP-a ili?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sta to 975RP?! Za to jos nisam cuo... Kak se to dobije? Pocnem sa novim acc-om i kad dodjem na lvl 10 dobim 975RP-a ili?
10 acc , lvl 5
Moze to malo detaljnije? Moram imat 10 acc-a i na svakom lvl 5, i 10. mi dobije 975 Rp-a
Moze to malo detaljnije? Moram imat 10 acc-a i na svakom lvl 5, i 10. mi dobije 975 Rp-a
Ne preko referala napravis 10 acc koje dignes na lvl 5 i dobis 975 rp na main accountu nakon nekoliko dana .
ev sad 8 min que da vidimo ocu li uspjet uci .
ev sad 8 min que da vidimo ocu li uspjet uci .
nece...
Stoji na 1 sekundi ..
"On June 14, LulzSec took down four websites by request of fans as part of their "Titanic Take-down Tuesday". These websites were Minecraft, League of Legends, The Escapist, and IT security company FinFisher. They also attacked the login servers of the massively multiplayer online game EVE Online, which also disabled the game's front-facing website, and the League of Legends login servers."
Sa Wiki: http://en.wikipedia.org/wiki/LulzSec
Server busy!! -.- Damn you servers!
onda ja iam srece, taman uso :D
Restartaj launcher par puta pa će vjerojatno bit online.
phreak got TroLOLOLOLOLOLOLOLO haha
Usaaaaa <33333333333333333333333333
phreak got TroLOLOLOLOLOLOLOLO haha
Staro ima par mjeseci :D
Edit:
ITS OVER 9000 !!!!!!
TOOOOOOO!! Popravili su servere, sad ne moram cekat dva sata, vec samo 15 minuta! :D
Sam se nadam da me ne doceka server busy ili session closed
Ne preko referala napravis 10 acc koje dignes na lvl 5 i dobis 975 rp na main accountu nakon nekoliko dana .
Dal za to onda trebam i napravit 10 email adresa ili?
Edit: I di se upisuje tko me preporucio? :D
Edit: I di se upisuje tko me preporucio? :D
Da mozes napravit 10 mail adresa i igrati s 10 acc do lvl 5 ako ti to nije dosadno za samo 900 RP-a ali to je predvidjeno da "djelis" svoj link drugim ljudima, oni igraju i svaki kad dodje do lvl 5 ti dobijes 4Win IP boost, a svaki 10ti ti da 975 RP-a.
Svoj link mozes nac na stranici ulogujes se ides ma my accaunt pa refferals. Npr moj je http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453 pa ako netko ima zelju da igra i dodje do lvl 5 necu se ja naljutit
A jel se dobije sta za 15, 20 il 25? :D
A poslje 10 za svakog referala dodje Phreak i poljubi te u guzicu koliko referala toliko pusica. . .
Imas tamo listu svakih 10 dobies 975 rp ,za 15 imas nekakav badge , za 50 grey ww skin , za 100 collectors edition , 200 10000 rp , i svasta nesto .
Malo ce potrajat dok dodjem do 200, al cu doc! :D
Mene nebi bilo briga za ovo, ali nemogu na more još barem 3 tjedna pa mi je strašno dosadno... a rješenje za ovaj problem po meni nije teško: uložiti nešto novca i kupiti jače servere...
Mene nebi bilo briga za ovo, ali nemogu na more još barem 3 tjedna pa mi je strašno dosadno... a rješenje za ovaj problem po meni nije teško: uložiti nešto novca i kupiti jače servere...
Ja se bas vratio sa mora x) i evo ga ... btw sad su online ...
Edit: Nerade opet nesto prckaju .. x)
RIOT salje lazne nade, pokaze da su online i onda kad se logiras opet budu busy! -.-"