Jel mi može neko reć build za alistara??
trebo si gledat sushei-a
AP & TANK
Jel mi može neko reć build za alistara??
trebo si gledat sushei-a
AP & TANK
kolko jako ce ih fnatic silovat ? >:)
btw. se igra jedna runda ili na 2 pobijede ?
Jedna runda ako Fnatic dobije, 2pobjede za aAa koje mogu samo sanjat :)
ne sviđa mi se ova situacija :S
GG aAa > Fnatic
iss za FN sam al ovo je bilo rastavljanje hahaha GG je**te :D, kakvo prvenstvo ^^ divota...
GG aAa > Fnatic
Fnatic > aAa :D
Sushei MVP GG jeb**e FN won :D
čestitam Fnatic-u
zasluženo
hehehe nekuzim kako netko moze igrat na malzi i gubit protiv nocta na midu ;)
probaj to na ranked
gg fnatic
GG aAa > Fnatic
Zasto sad sutis u game chatu, jos malo prije si bio rasprican :)
Fnatic cim sam vidio da ste uzeli Kartha slavio sam pobjedu, GG
majstor Gragas pro, gg Fnatic
očekujemo neke domaće bećare sljedeće sezone u finalu
evo im sajta : http://www.fnatic.com/
cestitke momcima, iduce godine nadam se da ce bug poslat momke u obecanu zemlju :D
Za slanje bug pro tima treba puno truda.
Dal imamo koga na forumu da je bar 1800+ ELO?
iduce sezone ide reset valjda truda malo momci i moze se sve , ima tu igracina na forumu
vjeruj mi ja bi bio da nema buddala koje fidaju! je*bo im ja mater --.-------------------------- uff danas spusio 500 elo na solo radi kre*enskih feedera !!
nero npr ko? ja haris i ko jos? :D
vjeruj mi ja bi bio da nema buddala koje fidaju! je*bo im ja mater --.-------------------------- uff danas spusio 500 elo na solo radi kre*enskih feedera !!
Ja i keiichi smo na trenutno najvisem na forumu da se zna :D
Možemo pokušati složit neke timove i krenut u 5v5 ranked. Eto ja igram Ireliu, Vlada i Xin-a najviše. Ima tu još Corki, Morde, Vayne.... ali vjerujem da nas se može skupiti 5 koji možemo pokriti više od pola heroja u LoL-u.
Možemo pokušati složit neke timove i krenut u 5v5 ranked. Eto ja igram Ireliu, Vlada i Xin-a najviše. Ima tu još Corki, Morde, Vayne.... ali vjerujem da nas se može skupiti 5 koji možemo pokriti više od pola heroja u LoL-u.
Bolje je odmah podijeliti po ulogama kao sto se inace radi u timovima . Ja mogu uzet ulogu ap carrya ili da junglam :D
aerendyl nam tenka i makaweli(madman) ce nam supportat . Inace slimyyy ce ili ad carry s supportom ili ulogu drugug ap carrya i jos scara imamo za drugu ne uzetu ulogu . Eto mi vec imamo tim sad vi skupite svoj :D
eto i onda mi netko kaze da se nmozemo slozit, pa zasto nebi napravili prvenstvo prvo za forum bug-a pa 5-6 najboljih igraca posaljemo iduce godine ili cak mozda dva tima poslat i da vidimo kako ce proc, ako mislite gledat i plakat nikad necete postic nista treba se od pocetka S2 primit krampa i derat po ostatku europe i svijeta s lokacije ovog foruma =)
ja nisam neki bog zna kakav igrac igram dugo al ne shvacam to ozbiljno previse vise da ubijem vrijeme i smijem se s vrmena na vrijeme ali voljan sam derat godinu dana samo da bih tamo otiso
Mislim da bi uzeo ulogu ap carry-a.
Main: Malzahar
Zamjene: Vladimir, Annie
Trenutni ranked ELO: 1476+ (nisam puno igrao ranked...počinjem polako).
Jos jedna vijest: Fnatic je osvojio i HoN turnir na Dreamhacku.. izgleda da su stvarno sposobni :D
Bolje je odmah podijeliti po ulogama kao sto se inace radi u timovima . Ja mogu uzet ulogu ap carrya ili da junglam :D
aerendyl nam tenka i makaweli(madman) ce nam supportat . Inace slimyyy ce ili ad carry s supportom ili ulogu drugug ap carrya i jos scara imamo za drugu ne uzetu ulogu . Eto mi vec imamo tim sad vi skupite svoj :D
a gdje sam ja u toj prici? :D a jamogu ad igrat 1v2 lagano ..... pa ti mozes junglat a ja cu solo lane
a gdje sam ja u toj prici? :D a jamogu ad igrat 1v2 lagano ..... pa ti mozes junglat a ja cu solo lane
koji si ti kreten aj se prestani srat više!!!!
mlađi slimyyy može ad ili support, a ja mogu trollat ako triba ;)
Evo ako cemo tako ja sam onda najbolji sa ovim champovima:Caitlyn,Irelia,Kassadin,Malphite,Maokai,Mordekaiser,Renekton,Sona, Lux i jos sam sada kreno igrati sa Jarvanom evo jedna dobra sa njim nazalost lose mogao sam dosta tenkati crit je bio 600, q je dizo ogromne kolicine hp itd.
Ja i keiichi smo na trenutno najvisem na forumu da se zna :D
srsly? :O
Ljudi molim vas! Ima li netko slični problem ko ja! Vc 3 dana ulazim u je*beni lol i nikako nemogu kad utipkam password on kao loadira, i samo izbaci: The server is curenttly busy, please try again later! A svi frendovi su unuta i cekaju da se logiram pa adi gramo! Se to dogodilo vec nekome?