Dali je imao netko ovakav problem:
Tijekom loading screena me izbaci van i pokaže se novi Bug Splat prozor. I tako svaki puta, pokušao sam se 5 puta reconectat i svaki puta se pojavi taj prozor.
Tijekom loading screena me izbaci van i pokaže se novi Bug Splat prozor. I tako svaki puta, pokušao sam se 5 puta reconectat i svaki puta se pojavi taj prozor.
Da ..
jedino mi je rijesenje bio uninstall ...
E ovako se igra sa Kassadinom :)
Btw ovaj jedan death sam se sam ubio na njihov Obelisk
Fali occult i trinty xD
Tako ga i ja igram samo nisam probo uzeti leviathan :D inace je kassadin prezabavan champ u teamfightu jednog squishija ulta q e i lupi i pobjegne s ultom itd..
igram tu igru oko god dana pa ako neko oce da nabacimo zajedno xfire:kale233 i u lolu: Karlitoz
Tako ga i ja igram samo nisam probo uzeti leviathan :D inace je kassadin prezabavan champ u teamfightu jednog squishija ulta q e i lupi i pobjegne s ultom itd..
Kassadin je predosadan champ xD
Sta je bolje/zanimljivije malzahar ili lee sin?
igram tu igru oko god dana pa ako neko oce da nabacimo zajedno xfire:kale233 i u lolu: Karlitoz
Ovo je moj prijatelj dobar je igrac dodajte ga.Btw Karlitoz nickove od vecine igraca imas u potpisu pa ih tako mozes dodati.
Sta je bolje/zanimljivije malzahar ili xin zao?
Oba su jako zanimljiva,ali ne možeš ih nikako uspoređivati. Malzahar je heavy nuker sa silencom i surpressionom, a Xin Zhao je tanky dps sa knock up-om i on-demand tank modom ( + heavy AoE damage ).
Oba su jako zanimljiva,ali ne možeš ih nikako uspoređivati. Malzahar je heavy nuker sa silencom i surpressionom, a Xin Zhao je tanky dps sa knock up-om i on-demand tank modom ( + heavy AoE damage ).
Sry krivo sam napisao lee sin ili malzahar, skupio sam 6300 ip-ova pa se dvoumim
Ok evo vec mi pola sata ne zeli uci na acc kaze da mi je password pogresan ako je neko otiso odigrati game na mom acc ured ali neka odmah vrati password jer nemam hebeni zivaca.
Shaco <3!!
Ma jos squishy brate , protiv iole kompetentnog tima nebi nis moga jer bi poginuo u sekundi .
Sry krivo sam napisao lee sin ili malzahar, skupio sam 6300 ip-ova pa se dvoumim
Bolji ti je malzahar. Meni se Lee Sin nikada nije sviđao,ali... Što da ti kažem. Probaj oba kad budu free.
Shaco <3!!
Ma jos squishy brate , protiv iole kompetentnog tima nebi nis moga jer bi poginuo u sekundi .
Big words for such a little person :D
OMGGG koojiiiiiiii bugg
sad igram ranked i ako pogine shaco a ima njegov klon njega zilean ulta pogine klon i ozivi pravog shaca loloololololoo
mi izgubili zbog tog bugga .....
OMGGG koojiiiiiiii bugg
sad igram ranked i ako pogine shaco a ima njegov klon njega zilean ulta pogine klon i ozivi pravog shaca loloololololoo
koji si ti tard omfg samo zbog tog ste izgubili?? lol
nema neki drugi razlog?
OMGGG koojiiiiiiii bugg
koji si ti tard omfg samo zbog tog ste izgubili?? lol
nema neki drugi razlog?
Poenta je sto je imao guardian pa smo ga morali 3 put ubit .. A jos ga mf nafidala imao 20 killova pa misli sam .
Hebemti ti boga sve redom ko je uzeo acc nek odmah vraca neko je odigrao 4 partije i jos jednu petu leavo reko sam da nemam nista protiv da igrate na mom acc a ne da mi mijenjate password,jer bi neko mogo nastradati
Evo 4 matcha koja ja nisam igrao
Nekuzim ovaj tribunal, reportam lika koji je reportan za feed i sve, procitam chat i report i tako svakog tko ima slicno.. Maknu mi 50 ipa -.-
Hebemti ti boga sve redom ko je uzeo acc nek odmah vraca neko je odigrao 4 partije i jos jednu petu leavo reko sam da nemam nista protiv da igrate na mom acc a ne da mi mijenjate password,jer bi neko mogo nastradati
Ako si vec sredio PC promjeni pass da ti nemoze vise nitko ulazit na accaunt.
Ako si vec sredio PC promjeni pass da ti nemoze vise nitko ulazit na accaunt.
Pa problem je to sto ne nemogu logovati kaze invail username/password neko mi je uzeo acc i promjenio pass.
meni je lee sin puno zabavniji al malzahar je dosta jednostavniji za igrat tako da ćeš dobivat bolje rezultate sa njin ali kad naučiš lee sina onda owna