Da li su skoro nešto "čačkali" sa akalijem? Čini mi se da mu se mana sada sporije regenerira..
OMG.... facepalm....
a mozda je to cernobil
Da li su skoro nešto "čačkali" sa akalijem? Čini mi se da mu se mana sada sporije regenerira..
OMG.... facepalm....
a mozda je to cernobil
Da li je moguće kako vidjeti podatke u status overview? Meni pod sve piše 0 a igram jako dugo,a mojem frendu koji je pocel prije 3 dana vec su podaci prikazani?
i jos jedan u****ni champ za faking 6300ip! vise u 3 pm -.- nek ju stave 3150 i svi mirni
Preporuka support champa
Razmisljao sam Janna ili Nidalle
Janna:
-Mali cd
-Predobar shield koji daje dmg i naravno stiti
-Ulti koji mos iskoristit na mnogo nacina
-Q skill koji kb sve zivo i cancle-a chaneling skilove (malz ulti, kata, nunu itd)
Nidalle:
-Onaj trow spear je meni jedan od naj skilova u igri
-Ima heal
-Zamke su neka vrsta warda
-Cougar mode
Sta vi kazete ?
Preporuka support champa
Razmisljao sam Janna ili Nidalle
Janna:
-Mali cd
-Predobar shield koji daje dmg i naravno stiti
-Ulti koji mos iskoristit na mnogo nacina
-Q skill koji kb sve zivo i cancle-a chaneling skilove (malz ulti, kata, nunu itd)
Nidalle:
-Onaj trow spear je meni jedan od naj skilova u igri
-Ima heal
-Zamke su neka vrsta warda
-Cougar mode
Sta vi kazete ?
Nida ti nije support , bar ne full support ...
Ona ti je ap carry/ support , zamke ti sluze za unistavanje wardova , imas spear , s hilom mozes dobro pushat i slicne stvari ...
Ja bi od njih dvoje nidu uzeo al posto ona nije pravi support .
i jos jedan u****ni champ za faking 6300ip! vise u 3 pm -.- nek ju stave 3150 i svi mirni
Mozda tenkic, fuu, sad opet farmat tri godine IP -.-
Sax skin za nasusa od fanova :D
Koje sranje nevidjeno!
jaooo kakvu smo sad dobru partiju odigrali.....na pocetku nas trojica protiv njih petorice...ja odma krenio rokat(14/o) i jos njihova dva odustanu i oni surender
jaooo kakvu smo sad dobru partiju odigrali.....na pocetku nas trojica protiv njih petorice...ja odma krenio rokat(14/o) i jos njihova dva odustanu i oni surender
Baš j3beno, šteta kaj nisi naveo ni koji likovi su bili nit stavio sliku, nego bezveze napisao.... znaš kak to ide preko neta, SS or it didn't happen!
Prvi gejm sa Jarvanom.Verovatno ce 85% vas reci da je build fail,i da je on tank,ali ja sam njega pokusao igrat isto kako igram Yi-a,i dosta mi je dobar skor.Jedino je puno deathova,ali za prvi gejm smartam da je sasvim dobro.
Jarvan s 1800 hp late game :P
Odigrao sam pre*eben match sa frendovima. 1. frend bio jamnica(jana), 2. frend bio xio zhan ili kak vise, a ja bio Alistar. Nama su unistili sve turrete osim nexus turreta, i mi push i unistimo cijelu njihovu bazu. PS. Imao sam 6000 healtha sa Alistarom. :DD
Prvi gejm sa Jarvanom.Verovatno ce 85% vas reci da je build fail,i da je on tank,ali ja sam njega pokusao igrat isto kako igram Yi-a,i dosta mi je dobar skor.Jedino je puno deathova,ali za prvi gejm smartam da je sasvim dobro.
Jarvan s 1800 hp late game :P
2000 :D Ali dmg mi je toliko jak da mi je dovoljno i 500 hp da ubijem nekog ;p
jarvan nije tank :)
jarvan nije tank :)
Ali se koristi sasvim drugi build,bar koliko sam primetio kod drugih igraca ;p
TSM VS unR
http://www.own3d.tv/live/17484/National_ESL_League_of_Legends
btw nesto sam napravia za kogica
tj koji su kod mog builda core i sta mozete uzet kao bonus :D
Da se ispricam sto sam bio afk kad smo igrali,zalagalo mi i nije mi se htjeo pomaknut -.-
Add me.
Nick:mrtvotjelo07
Dobro ti vise ne dosadi igrat sa jedno te istim likom...
Dobro ti vise ne dosadi igrat sa jedno te istim likom...
Ne, ali u zadnje vrijeme gubim dosta partija :/
Kupio sam si Vayne čim je izašla i isprobao sam, ali suxam previše -.-
Jel ima kakva bug-ova ekipa koja zajedno igra, ako ocete dodajte me corkk mi je ime u igri pa da igramo zajedno, jer dosta mi je vise ekipe koja liva nakon prvih 10 min i zaseru mi cjelu igru
Jel ima kakva bug-ova ekipa koja zajedno igra, ako ocete dodajte me corkk mi je ime u igri pa da igramo zajedno, jer dosta mi je vise ekipe koja liva nakon prvih 10 min i zaseru mi cjelu igru
Nismo mi ekpia, nego ono kad je neko online onda on pozoe sve prijatelje itd. tako to ide vise kao random.
Ali nekad se znamo skupit bas mi bugovci
...
Mnogi već znaju,ali za one koji ne znaju ( nove nade LoLa na ovome forumu ):
taj guide je pre j***n iopravnad rejting =D