League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.523.601
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Meh ipak cu ustedit 3150ip, i onda si nekog champa upiknut :D nekako se to brzo nakupi, moja teorija: first win: 250ip, win- 110ip, win- 95ip win.- 85ip loss 45-80 ip dakle 10 pobijeda preko 1000 ip!

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
Najbrži kaže...

1st left u LOL-u {#}

Frendica me zvala pa sam morao...left-ati

209 odigrano, 0 left :)

15 godina
ScazzaHitmann666 kaže...
Najbrži kaže...

1st left u LOL-u {#}

Super, sad pljuni nick xD

LoL nick: Strongtoni
14 godina
neaktivan
Don Strongtoni kaže...
ScazzaHitmann666 kaže...
Najbrži kaže...

1st left u LOL-u {#}

Super, sad pljuni nick xD

ScazzaHitmann :D

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Zanima me dali je tko igrao sa vaine?Kakva je i isplatili ju se kupiti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

jel tko uspio zavrtit LoL na FX5200? Izbaci mi da tream nadogradit drivere i da je potrebna GPU s min 2.0 pixel shaderima (a to ova ima)

Each day had been worse than the day that had come before it..Today was the worst of all..
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
GARGOYLZTKS1995 kaže...

Zanima me dali je tko igrao sa vaine?Kakva je i isplatili ju se kupiti?

Evo ti ova slika,lik je 26 lvl,nisam igrao sa njim od kad je poceo sa Vayne,ali ono,nekako je fail.

.. ..
16 godina
ScazzaHitmann666 kaže...

Evo ti ova slika,lik je 26 lvl,nisam igrao sa njim od kad je poceo sa Vayne,ali ono,nekako je fail.

prije bi reka da je taj lik fail, a ne vayne, ona je odličan heroj i radi ogroman dmg, nemogu virovat da neko ima toliko poraza sa njon 

14 godina
neaktivan
slimyyy kaže...
ScazzaHitmann666 kaže...

prije bi reka da je taj lik fail, a ne vayne, ona je odličan heroj i radi ogroman dmg, nemogu virovat da neko ima toliko poraza sa njon 

Isto to bi i ja rekao,cini mi se da je jako fail lik,ali igrao sam jednu sa njim dok nije bilo Vayne i igrao je sasvim dobro.

15 godina
neaktivan
hari85 kaže...

FFs  nekad mi muka  ove igre ja junglam s olafomi kazem  heimeru da mi dragga blue i  on to lijepo uradi   i ode ali shen dode i pocne udarat male lizarde dok ja moram u caps locku  da se derem da se odmakne   .Ragequita sam odmah nakon toga  . {#}

bravo...to je bas pametno ragequitati ja bi te bas reporto da dobis ban lowe jedan i ti se nazivas pro?? LOL

ti si samo fanboy i dupelizac ostalih igraca....a zapravo pojma nemas ;D

17 godina
League Of Legends

Dečki, sve 5, al kad vas ashe i sivir gađaju svaki sa po preko 400 DMG i to bez critical strikea, onda nije lako pobjedit, a nemreš ih kontrirat kad nemaš stuna nikakvog u teamu. Uglavnom, epic battle od 1 sata i 1 minute (i 54 sekunde :P)...koji smo jedva dobili :D Obje ekipe su bile prejake, ali u mid gameu smo mi imali malu prednost što se na kraju pokazalo kao ključnim za završetak (čitaj: našu pobjedu :D) ovog zbilja epskog meča. Moj BD top Inner towera i iniciranje barona na vrijeme i lagani push do kraja, s tim da su nas aceali dva puta xD Jbg nekoordiniranost se događa...ali evo, bit će bolje! :)

Pretpostavka je majka svih zajeba. || To do list....go to Pamplona and run in front of bulls!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
ScazzaHitmann666 kaže...

Isto to bi i ja rekao,cini mi se da je jako fail lik,ali igrao sam jednu sa njim dok nije bilo Vayne i igrao je sasvim dobro.

tek san sad vidija i da je krive bootse kupija... očito nezna igrat sa njon pa se nemojte ravnat po njemu :)

15 godina
The Gamer kaže...
hari85 kaže...

FFs  nekad mi muka  ove igre ja junglam s olafomi kazem  heimeru da mi dragga blue i  on to lijepo uradi   i ode ali shen dode i pocne udarat male lizarde dok ja moram u caps locku  da se derem da se odmakne   .Ragequita sam odmah nakon toga  . {#}

bravo...to je bas pametno ragequitati ja bi te bas reporto da dobis ban lowe jedan i ti se nazivas pro?? LOL

<33333333333

Ocito si neki nubek ja da sam osta unutra samo bi zavrsia fidat 

olaf jungle je veoma osjetliv jungle   jer bi mora ici b pa bi gubio lvl i nebi ni jednom genka u cijelom matchu , pa  onda nebi se nafidao pa bi morao samo ici bd pa bi se on kurcili  report olaf  not in teamfights at all  .....

Znam napamet kako bi to sve zavrsilo .i taj match sam se vratio nakon  10 min da vidim  i ko bi reka  

shen 0/7  i imao 20 miniona  cijeli njihov team i ja  smo ga reportali ^^ 

Jos je bio skinas pa nevjerujem da je neko malo dijete bilo da trolla   .

haris771 (eu) LOL account im OP ,your mum is OP (Brolaf )
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.5.2011 19:45 (hari85).
15 godina
neaktivan
hari85 kaže...
The Gamer kaže...
hari85 kaže...

<33333333333

olaf jungle je veoma osjetliv jungle   jer bi mora ici b pa bi gubio lvl i nebi ni jednom genka u cijelom matchu , pa  onda nebi se nafidao pa bi morao samo ici bd pa bi se on kurcili  report olaf  not in teamfights at all  .....

Znam napamet kako bi to sve zavrsilo .i taj match sam se vratio nakon  10 min da vidim  i ko bi reka  

hahhahah jos uvijek si low niakd neces bit nista s takvim ponasanjem

15 godina
The Gamer kaže...
hari85 kaže...
The Gamer kaže...
hari85 kaže...

<33333333333

De reci ko si   barem :D   poznato mi prezime   al ipak  .

15 godina
neaktivan
hari85 kaže...
The Gamer kaže...
hari85 kaže...
The Gamer kaže...
hari85 kaže...

<33333333333

De reci ko si   barem :D   poznato mi prezime   al ipak  .

sta te boli ona stvar ko sam ja? svejedno si uvijek low hahahahha l2p :D

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Eo jedna sa domacom ekipom :)

Tankwick sa 250 dmg-a i 3500 hp-a je preheben!

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.5.2011 20:07 (puls4R).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
puls4R kaže...

A napokon je lexicon poceo buildat malo HPa na charovima :D

League Of Legends EU : KeiichiAssassin
16 godina
neaktivan
Keiichi kaže...
puls4R kaže...

A napokon je lexicon poceo buildat malo HPa na charovima :D

Build mi je poznat... sviđa mi se {#}!

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
15 godina
neaktivan
League Of Legends

jel ima neko problema sa delayem, nemogu normalno igrat i skoro nikad neuspijem ignite iskoristit zbog delaya -.-

0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

Ffs ovo jos od beta patchera se i meni dogada svi se zale   a RIOT maze k{#}urac  

http://www.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=578721

ovo je sto se meni dogada svaki hebeni match

{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

neko je predlozi natjecanje za najveci ap u 30min, jel se racunaju gameovi protiv botova xD

850ap u 25min :D

15 godina
srky.du kaže...

neko je predlozi natjecanje za najveci ap u 30min, jel se racunaju gameovi protiv botova xD

850ap u 25min :D

Slabo je to protiv botova ak mogu pravi game 800 u 30 min onda lijeo karthusa uzmem mejai pa se nafidas xD   ko konj archangel   kapica gg   1000 ap xD  u 30 min

btw annie change preview 

http://www.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=759159

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.5.2011 23:00 (hari85).
15 godina
neaktivan
League Of Legends

..

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.5.2011 9:11 (puls4R).

0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

Ako ima netko GangPlank-a neka me doda. Želim igrat sa njim i Miss fortune. 2 pirata mi se cini fora. Još ako imate skype TS3 ili nesto pa da mozemo komunicirat bilo bi super.

moj nick svugdje isti xfire, skype, in game: FerritinCRO

www.facebook.com/Battlefield3.Info
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Da li su skoro nešto "čačkali" sa akalijem? Čini mi se da mu se mana sada sporije regenerira..

0 0 hvala 0
15 godina
Legolas kaže...

Da li su skoro nešto "čačkali" sa akalijem? Čini mi se da mu se mana sada sporije regenerira..

Kao prvo akali je zensko ,   drugo ono nije mana nego energy ,  i trece nisu joj nis mjenali   .

16 godina
neaktivan
League Of Legends

Akali or teemo?

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Akali
League Of Legends EU : KeiichiAssassin
17 godina
Legolas kaže...

OMG.... facepalm....

LoL username: UnimatriX (EU) HoN username: ArmageddonX
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice