Zna neko novu champ rotation listu mozda?
Planiram si kupiti jarvana, imam oko 6k IP, al neznam sad, dal ce biti free u ovoj rundi, pa da prvo probam.
Planiram si kupiti jarvana, imam oko 6k IP, al neznam sad, dal ce biti free u ovoj rundi, pa da prvo probam.
dok je on to pisao, ja sam si odigrao game :-0
I ja isto xD
Kakva su vasa misljenja o Brandu?
Dr.Mundo 4 LIFE!! Premocan lik! Nabildam preko 4,2k healtha, i jos mi sve moci renektona i annie samo tak skinu!
@tommy
Sacekaj do sutra, koliko se sjecam utorkom je nova rotacija.
Kakva su vasa misljenja o Brandu?
predobar burst heroj, po meni sa le blanc i veigaron najbolji
@tommy
Sacekaj do sutra, koliko se sjecam utorkom je nova rotacija.
Meh, znam kad su rotacije, al nekad se znalo unaprijed ko ce biti free. Kupio ga i odigrao jednu, htio veceras igrati s njim :D zakon lik, makar imao samo 1/1/4 score, akali mi sve krala :/
Keiichi pozz svog prijatelja pr1musa i reci mu da sam mu porucio da sjedne u auto i odveze se u 3 pi*ke materine. Đubre mućko, prevarant jedan. On ima nekih ozbiljnih problema sa samokontrolom i iskreno se nadam da će past na kolokvijima i da će ga cura ostavit. 2 puta mu dižem winove i on samo ležerno bez pitanja uleti i promjeni password. Hvala na pažnji!
PS. Sva sreća pa mi je norijada , odo se savit u rebrima i pritom mislit na izgubljeni LoL acc. Pozdrav svim poštenim gejmerima i pusa Slimyyu.
A reko ja njemu kako to da se vratio pa je rekao posto nisi promjenia ACC tj pass i to on si je sam uzel svoj acc natrag xD inace da si promjenia pass ne bi on igra na njemu nit ga trazio natrag jer si je otvorio novi acc xD
Evo još jedne od maloprije s Corkijem, frend me je supportao s Nunu-om i to je unstoppable, kad mi ubrza atk speed, nema šta ne pada. Na kraju sam tower divao Veigara i Trynda, jer je critical prejak.
@Harise, što te najlakše countera kad igraš s Akali? Zanima me jer je ne mogu zaustavit s Corkijem, prekrhki je da bi se borio protiv nje, a ne mogu joj ni pobjeć.
Evo još jedne od maloprije s Corkijem, frend me je supportao s Nunu-om i to je unstoppable, kad mi ubrza atk speed, nema šta ne pada. Na kraju sam tower divao Veigara i Trynda, jer je critical prejak.
@Harise, što te najlakše countera kad igraš s Akali? Zanima me jer je ne mogu zaustavit s Corkijem, prekrhki je da bi se borio protiv nje, a ne mogu joj ni pobjeć.
Ima jedan trick kojeg high elo igraci koriste protiv nje jednostavno nosi pink ward u inventoriju i kad ode u shroud samo stavi i na nju :D
A reko ja njemu kako to da se vratio pa je rekao posto nisi promjenia ACC tj pass i to on si je sam uzel svoj acc natrag xD inace da si promjenia pass ne bi on igra na njemu nit ga trazio natrag jer si je otvorio novi acc xD
taj je malo čudan, ako već ima novi acc i ako je njemu da ovaj zašto bi ga uzima nazad? samo zato šta on nije prominia pass? triba njemu opizzdit jednu radi drskosti :)
taj je malo čudan, ako već ima novi acc i ako je njemu da ovaj zašto bi ga uzima nazad? samo zato šta on nije prominia pass? triba njemu opizzdit jednu radi drskosti :)
Hahaha ma iskreno bole me brige xD nek ovaj to rijesava s njim :D nije da mi je lik lega pa da pricam s njim stalno :D nit ga ja upoznao ikad irl nit cesto igram s njim :D znas nick acca napravi neki novi i dodaj ga pa ga pitaj :D
Hahaha ma iskreno bole me brige xD nek ovaj to rijesava s njim :D nije da mi je lik lega pa da pricam s njim stalno :D nit ga ja upoznao ikad irl nit cesto igram s njim :D znas nick acca napravi neki novi i dodaj ga pa ga pitaj :D
ma samo kažen kako je lik parazit :P
Par večerašnjih borbi... počinju mi se sviđati ti range carryji... lijepo se pozicioniraš i OP si...
Ja sam Corkija malo igrao i bio dosta dobar s njime,ali ne sviđa mi se. Ne znam zašto,ali jednostavno ni ne paše,baš kao što mi ne pašu skoro niti jedan ranged carry ( čak ni Ashe ) osim Urgota koji to baš i nije.
Još mi nitkonije odgovorio s kojim programom runepage dodaje i mijenjam ime.
Sad me na randomu jedan lik sa skinom i Mordeom uvjeravo da je AP Morde old school build za noobove i da Morde jedino ko tenk funkcionira. Na kraju je imo score 6 10 10, a ja 10 6 16. (bio sam hybrid tank-AP, i nisam neš predobro odigro)
A baš se trudio objasnit zašto je bolji... hmmm.
Keiichi pozz svog prijatelja pr1musa i reci mu da sam mu porucio da sjedne u auto i odveze se u 3 pi*ke materine. Đubre mućko, prevarant jedan. On ima nekih ozbiljnih problema sa samokontrolom i iskreno se nadam da će past na kolokvijima i da će ga cura ostavit. 2 puta mu dižem winove i on samo ležerno bez pitanja uleti i promjeni password. Hvala na pažnji!
PS. Sva sreća pa mi je norijada , odo se savit u rebrima i pritom mislit na izgubljeni LoL acc. Pozdrav svim poštenim gejmerima i pusa Slimyyu.
znao sam ja da ti njega volis xD , pa imas onaj stari acc,napucaj ga na 30,to je barem lako jer si vec 25 il koji vec,i ponovo igraj ranked od pocetka,mozda nabijes neki elo ^^
Promijenio sam pass al bacao mi je error kad sam pokušao promijeniti mail, pa reko pass ce ga odrzat udaljenim od LoL-a. Ma nek si ga uzme i gurne si u čmar !
Nije stvar u acc-u, ovo je stvar principa. Imam ja acc na lvl 25, ko da je problem dignut ga na 30, ali shvati da sam ulozio mjesece u taj acc da bi on bez hebenog upozorenja ( a ima me na fejsu) uletio, promijenio pass i uzeo acc. Al šta je tu je, ja ostavljam LoL i zelim vam svu srecu. PS: Ostat cu aktivan u temi naravno :P
Nije stvar u acc-u, ovo je stvar principa. Imam ja acc na lvl 25, ko da je problem dignut ga na 30, ali shvati da sam ulozio mjesece u taj acc da bi on bez hebenog upozorenja ( a ima me na fejsu) uletio, promijenio pass i uzeo acc. Al šta je tu je, ja ostavljam LoL i zelim vam svu srecu. PS: Ostat cu aktivan u temi naravno :P
Neznam lik te jos prosli put kulturno upozorio da promjenis pass mail i sve ostalo, tako da bi vise trebao krivit sebe sto si "mislio" umjesto da si se pobrinuo da sve promjenis uostalom ti si budala jer te lik nije tako namagarcio jednom nego 2-3 puta. Mogao si svoj accaunt ne dic na lvl 30 dosad nego nafarmat pola champova you fool nigga
Par večerašnjih borbi... počinju mi se sviđati ti range carryji... lijepo se pozicioniraš i OP si...
Ja sam Corkija malo igrao i bio dosta dobar s njime,ali ne sviđa mi se. Ne znam zašto,ali jednostavno ni ne paše,baš kao što mi ne pašu skoro niti jedan ranged carry ( čak ni Ashe ) osim Urgota koji to baš i nije.
Ah nije ni meni nešto, ali je super u fightovima, svuda ga ima, em ulti i treći, em s drugim skoči kamo hoće, uglavnom gotovo ništa ne može pobjeć Corkiju s red buffom. Dosad ni meni nije pasao nijedan ranged carry, ali budući da situacija često zahtjeva da ga igram, moram naučit tak neke heroje. Evo upravo sam kupio Vayne pa da se malo s njom streniram, sam kaj neznam kaj maxati još.
Probaj maxat 1.,bar samo tako vidio na nekom guide,3150 ip i neznam kog da kupim pomoc!