League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.546.734
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
14 godina
protjeran
Re: League Of Legends
CoKsA kaže...

Može dobar build za Malzahara?

ne

14 godina
neaktivan
munjovoz kaže...

ja sam jednom u zivotu vidio champa urgot-a.. zasto ga nitko ziv ne igra? x)

Pogledaj moju zadnju partiju s Urgotom nisam ga igro ima mjesec dana ;)

LM bro
15 godina
neaktivan
CoKsA kaže...

Može dobar build za Malzahara?

Dorans ring na pocetku> kupis catalyst i sorcerers shoes> rod of ages> will of the ancients> ryalis scepter>rabadon. Tako ga ja buildam i imam s njim 80% dobivenih partija na rankedu {#}

Mobster12 (EU)
14 godina
neaktivan
NoobCrusher kaže...
ZoRz1 kaže...

jeste se uzivjeli na mordea xD

Prije je ezreal bio u djiru :D

ma meni je jos uvijek Ez u <3

tezak za igrat a ko owna s njime znaci da ga pravo dobro igra,po meni medju tezim za igrat,ja osobno njega nenormalno igram ^^

14 godina
neaktivan
ZoRz1 kaže...
NoobCrusher kaže...
ZoRz1 kaže...

tezak za igrat a ko owna s njime znaci da ga pravo dobro igra,po meni medju tezim za igrat,ja osobno njega nenormalno igram ^^

Ja njega igram svaki tjedan po jedanput jer ih previse Ownam ;D neigram ga cesto naucio se na njega evo jedna runda s njim :D

LM bro
17 godina
neaktivan
Najtezi meni char za igrat je fartus :D sto se tice eza on je lagan za laneat akaanije sam dibra pozicija u fightu i to je to :D
League Of Legends EU : KeiichiAssassin
14 godina
neaktivan
Keiichi kaže...
Najtezi meni char za igrat je fartus :D sto se tice eza on je lagan za laneat akaanije sam dibra pozicija u fightu i to je to :D

jock tezak je ez za igrat karthus nije nesto...samo baca one jeb*ne bombe koje rade ultra dmg slowa i nista posebno baci koji ulti u teamfightu..

LM bro
15 godina
neaktivan
FiinzE kaže...
Keiichi kaže...

jock tezak je ez za igrat karthus nije nesto...samo baca one jeb*ne bombe koje rade ultra dmg slowa i nista posebno baci koji ulti u teamfightu..

meni je on najomraženiji u igri... može te kite do preksutra iduće godine, al zato kad nabavim frozen mallet nema više cici mici pa dobije po p*čki =D

I’m the juggernaut b*tch.
16 godina
League Of Legends

Uskoro cu skupit 3150 ipova pa si mislim uzet nekog od herojam a zapeo mi je za oko rammus, pa bih htio cuti mišljenja isplati li se ili ima boljih i zanimljivijih likova za tu cijenu?

As I walk through the valley of the shadow of death I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
lucky_look kaže...

Uskoro cu skupit 3150 ipova pa si mislim uzet nekog od herojam a zapeo mi je za oko rammus, pa bih htio cuti mišljenja isplati li se ili ima boljih i zanimljivijih likova za tu cijenu?

Koji si level?

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
15 godina
neaktivan
lucky_look kaže...

Ovisi sta hoces igrati

LoL acc THCJoshi
16 godina
League Of Legends

10 lvl, imam sve vrste likova osim tanka i magea pa mislim nesto od tog dvoje

As I walk through the valley of the shadow of death I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.5.2011 13:10 (teurastaja).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
lucky_look kaže...

s njim se može lijepo turret hug i kad oni turret rushaju, možeš ih lagano tauntat i ubit ispod towera, možeš spašavati ljude sa tauntom itd... rammus je poprilično dobar kad netko krene bježat a njegov ultimate udara sve u nekom radijusu, dobro za 5v5 fightove x)

15 godina
munjovoz kaže...
lucky_look kaže...

s njim se može lijepo turret hug i kad oni turret rushaju, možeš ih lagano tauntat i ubit ispod towera, možeš spašavati ljude sa tauntom itd... rammus je poprilično dobar kad netko krene bježat a njegov ultimate udara sve u nekom radijusu, dobro za 5v5 fightove x)

najbolji tank u igri. Ima return damage, spell za puno armora i m. r., slow, taunt i AOE.

LoL Nick (EU): hRay
16 godina
neaktivan
null kaže...
munjovoz kaže...
lucky_look kaže...

najbolji tank u igri. Ima return damage, spell za puno armora i m. r., slow, taunt i AOE.

Shen i Amumu su bolji tenkovi. Shen sa svojim AoE tauntom i ultijem i Amumu sa prejakim ultijem i dobrim AoE damageom.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
16 godina
FiinzE kaže...
ZoRz1 kaže...
NoobCrusher kaže...
ZoRz1 kaže...

Ja njega igram svaki tjedan po jedanput jer ih previse Ownam ;D neigram ga cesto naucio se na njega evo jedna runda s njim :D

100x leaver? :P

Each day had been worse than the day that had come before it..Today was the worst of all..
17 godina
neaktivan
munjovoz kaže...
FiinzE kaže...
Keiichi kaže...

meni je on najomraženiji u igri... može te kite do preksutra iduće godine, al zato kad nabavim frozen mallet nema više cici mici pa dobije po p*čki =D

Ma gle te bombe je lako zaobic jer imaju jako dobar delay :D... ima premalo HPa i s njim ne mogu apsolutno nista napraviti na midu ..kill dobijem samo ako moj team nekoga otavi na low hpu a u temfightu samo znam prvi zarmijet... :D ... Dok ezrael s kombom E W Q radi sasvim dobar DMG s kojim mogu tisucu puta bolje i lakse harasat nego s fartusom :D mogu si nac dobru poziciju u fightu itd itd :D

Tako da meni je osobno kartusa mnogo teze igrati nego Eza :D

League Of Legends EU : KeiichiAssassin
14 godina
neaktivan
hrwoyem kaže...
FiinzE kaže...
ZoRz1 kaže...
NoobCrusher kaže...
ZoRz1 kaže...

100x leaver? :P

ha-ha ;) net mi puno puta pukao i vecinu sma leavo do ksam noob bio..

LM bro
15 godina
neaktivan

Ma gle te bombe je lako zaobic jer imaju jako dobar delay :D... ima premalo HPa i s njim ne mogu apsolutno nista napraviti na midu ..kill dobijem samo ako moj team nekoga otavi na low hpu a u temfightu samo znam prvi zarmijet... :D ... Dok ezrael s kombom E W Q radi sasvim dobar DMG s kojim mogu tisucu puta bolje i lakse harasat nego s fartusom :D mogu si nac dobru poziciju u fightu itd itd :D

igram mordu maltene nonstop, 70%+ spell damage reduction se vrlo jeftino nabije tak da nemam problema oko primanja damage-a ali me totalno iritira što ga nemogu uhvatit dok nemam frozen mallet x)

ok budimo realni nemogu uhvatit pola njih bez frozen malleta al on mi je baš stao na žulj

15 godina
munjovoz kaže...

igram mordu maltene nonstop, 70%+ spell damage reduction se vrlo jeftino nabije tak da nemam problema oko primanja damage-a ali me totalno iritira što ga nemogu uhvatit dok nemam frozen mallet x)

ok budimo realni nemogu uhvatit pola njih bez frozen malleta al on mi je baš stao na žulj

Upravo zbog toga Irelia ftw   Irelia > CC nemos joj nist :D build nesto ovako 

cloth + 5 hp

solo top 

wriggles 

mercs 

trinity

banshee

randuin

FoN

Tenka i dere ;) 

haris771 (eu) LOL account im OP ,your mum is OP (Brolaf )
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.5.2011 18:06 (hari85).
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Jel zna neko kak da si pokažem taskbar dok sam u igri, da mogu mijenjat muziku i to, vidio sam na GBobovom streamu da to radi.

LoL EU: Axmuth---Registrirajte se ovdje: http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4d3a0ac0008da092574454
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Filip21 kaže...

Jel zna neko kak da si pokažem taskbar dok sam u igri, da mogu mijenjat muziku i to, vidio sam na GBobovom streamu da to radi.

provaj igru stavit u windowed mode i onda "razvučeš" prozor

17 godina
League Of Legends

Evo zadnje s Corkijem, nedavno sam ga počeo igrat, budući da sam se morao prisiliti da napokon naučim nekog ranged carryja i odlučio sam mu dat šansu kad sam ga već dobio besplatno. Da ne stoji samo u hangaru i skuplja prašinu xD 

LoL username: UnimatriX (EU) HoN username: ArmageddonX
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...

Evo zadnje s Corkijem, nedavno sam ga počeo igrat, budući da sam se morao prisiliti da napokon naučim nekog ranged carryja i odlučio sam mu dat šansu kad sam ga već dobio besplatno. Da ne stoji samo u hangaru i skuplja prašinu xD 

Igram i ja Corkija tu i tamo, prije mi bio main a sad stalno igram s nekim drugim, i našo sam ovaj build koji mi je predobar. Pogledaj malo i isprobaj pa reci jel ti bolji :)

LoL EU: Axmuth---Registrirajte se ovdje: http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4d3a0ac0008da092574454
17 godina
Filip21 kaže...
Unimatrix 007 kaže...

Igram i ja Corkija tu i tamo, prije mi bio main a sad stalno igram s nekim drugim, i našo sam ovaj build koji mi je predobar. Pogledaj malo i isprobaj pa reci jel ti bolji :)

Ne mogu otvorit Mobafire, dal je stranica down ili? BTW, onaj build mi je bio situational, to nije build za svaku rundu.

LoL username: UnimatriX (EU) HoN username: ArmageddonX
15 godina
neaktivan
League Of Legends

GuardsmanBob ima 86k ip-a i 1100RP-a XD

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
noodle kaže...

ko je to?

15 godina
NoDiggity kaže...
noodle kaže...

ko je to?

-.-

No comment 

haris771 (eu) LOL account im OP ,your mum is OP (Brolaf )
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Što je bolje da uzmem za Morda:

4 Hextecha, Lich Bane, Warmong ili 4 Hextecha, Lich Bane i neke Boots ili 4 Hextecha, Boots i Warmong.

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice