League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.546.243
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
slimyyy kaže...
Unimatrix 007 kaže...

Ljudi su previše skeptični, čim vide da uzmem Mordea, odmah moram bit tenk -.-

jer su noobovi, ja nekidan igra sa jednon ekipon i već imamo tanka, alistara i ja uzea mordea i reka odma da iden AP i kasnije kad je naš xin vidija da kupujen AP počea se pravit pametan i reka mi da se ne glupiran sa AP sranjima... žalosno je koliko noobova ima koji su tako samouvjereni i misle da znaju najbolje, morde se nikad nebi smija igrat ka tank u teamu

Sjećate se Morda kad je tek izašao i kad je imao par puta manje AP scalinga nego sad? E tad sam ga ja probao na AP i bio je sasvim dobar. Ali od tada ga više nikad nisam igro. Sad kad je besplatan derati ću ga na AP.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
14 godina
neaktivan
League Of Legends

jeste se uzivjeli na mordea xD

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ZoRz1 kaže...

yep kad ga svi volimo i igramo s njim =D

al morde na svojoj osnovi nije ni tenk ni dps, moze tenkat jer kad mu nabijes resistance i/ili armor njegov shield je vrlo jak a opet kad mu nabijes ap udara ko vlak x)

al jedno je sigurno, nebitno o buildu, on je juggernaut, tj nezaustavljiv x)

kao tenk mozes dobit fight 2v1 ako imas frozen mallet da ih dovoljno usporis a kao ap mozes 3v1 dobit bez hebemti

edit: frozen mallet + ultimate = 10 sekundi 30% slow =D

I’m the juggernaut b*tch.
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.5.2011 14:37 (munjovoz).
17 godina
ZoRz1 kaže...

Ne da sam se uživio, nego osvježio igru s njim, otkad je izašao sam odigrao s njim više rundi nego s ikojim drugim likom, imao duplo pobjeda od poraza, uživao s njim, buildao ga kao tenka, hybrida, čistog ap-a. Stvarno volim tog lika, s njim nikad nije dosadno, ownaš lane samo tak i ono meni najvažnije, ima bolesnu farmu.

LoL username: UnimatriX (EU) HoN username: ArmageddonX
15 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...
ZoRz1 kaže...

Ne da sam se uživio, nego osvježio igru s njim, otkad je izašao sam odigrao s njim više rundi nego s ikojim drugim likom, imao duplo pobjeda od poraza, uživao s njim, buildao ga kao tenka, hybrida, čistog ap-a. Stvarno volim tog lika, s njim nikad nije dosadno, ownaš lane samo tak i ono meni najvažnije, ima bolesnu farmu.

yep =D

obožavam biti morde na mid, em što imam hrpu para, em što brže izlevelam i stvarno se lagano pusha 1v1 s njime

i bome se s njime može 2v1 turret hug bez nekih problema.. .tj može nositi 4v5 fight a to je bome vrijedno spomena

16 godina
League Of Legends

ma morde je stvarno super, pogotovo 1v1 kad Q radi veći dmg

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
slimyyy kaže...

ma morde je stvarno super, pogotovo 1v1 kad Q radi veći dmg

yep popravili su ga.... nekad volim uzet sheen>lich bane na end game kao tenk jer q reseta auto attack & 2 sec cooldown, to mi osjetno podigne output, jer me ovako i onako izbjegavaju pa kad udariš nekoga, udariš ga zapravo dva puta plus q spell plus sheen(lich bane) x)

build mi inace izgleda frozen mallet, crystal scepter, sunfire ili thornmail, bootsi za magic penetration, force of nature, warsong ili lich bane jer nekad nema efekta dalje nabijat health jer me ne targetaju prvog a ne gubim toliko efektivog hp-a jer si sa lich bane-om mogu jace i brze nabit shield natrag gore x)

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.5.2011 15:38 (munjovoz).
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Mordekaiser - TO ORE!

jaffa, kal shree lol username:kojejamiojamio

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ZoRz1 kaže...

Prije je ezreal bio u djiru :D

16 godina
League Of Legends

uzmi na mordea obavezno gunblade za spell vamp, tek onda si neuništiv :)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Može mi netko reći dobar build za Cho' Gath-a?

Ja inače koristim: Regrowth Pedant,Mercurys Threads,cataclyst the protector,Road of Ages,Guardian Angel,Force of Nature...

Programer,3D artist i web dizajner

0 0 hvala 0
15 godina
NoobCrusher kaže...
ZoRz1 kaže...

Da ja juce igra ap mordea i owna i odjednom  svi na forumu igraju mordea ,  tako isto s ezom owna pa odjednom  svi na forumu govore o njemu  , Sad cete svi pricat  o swainu xDDDDDDDDDDD

haris771 (eu) LOL account im OP ,your mum is OP (Brolaf )
16 godina
neaktivan
hari85 kaže...
NoobCrusher kaže...
ZoRz1 kaže...

Da ja juce igra ap mordea i owna i odjednom  svi na forumu igraju mordea ,  tako isto s ezom owna pa odjednom  svi na forumu govore o njemu  , Sad cete svi pricat  o swainu xDDDDDDDDDDD

pa da zar ne znaš da svi mi gledamo u tvoj match history i igramo sve champove koje ti igras :D

jaffa, kal shree lol username:kojejamiojamio
16 godina
neaktivan
League Of Legends

evo jedna sa mordeom

http://de.xfire.com/profile/mp14isback/screenshots/?view#96673091
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
League Of Legends

Evo da se malo pohvalim. Jednostavno je prejaka. :))

Šteta što mi je peti negdje pobjegao da bude penta.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
lamborghini murcelago lp640 kaže...

evo jedna sa mordeom

al taj gun je preskup al opet predobar x)

17 godina
neaktivan
League Of Legends

Moli se netko s foruma da mi vrati pr1mus acc. Hvala ;)

LoL EU : pr1mus
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
hari85 kaže...

je harise, sad ću ja napravit novi account "haris2"

15 godina
makaweli kaže...

To na njemu scar igra 100 % cim ga nema  :D

haris771 (eu) LOL account im OP ,your mum is OP (Brolaf )
17 godina
neaktivan
Makaweli pr1mus se vratio ma svoj acc i ponovo pocea igrat igru :D tako da nisam sigurab is dobit acc :D
League Of Legends EU : KeiichiAssassin
15 godina
neaktivan

ja sam jednom u zivotu vidio champa urgot-a.. zasto ga nitko ziv ne igra? x)

17 godina
neaktivan
League Of Legends

Ok onda, makar znam na cemu sam :)

LoL EU : pr1mus
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
munjovoz kaže...

Igraju ga igraju,ne baš puno,ali ga ponekad vidim u partijama.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
16 godina
neaktivan
munjovoz kaže...

Pa igro sam par partija, bio je u mom timu, i nije los, no mene trundle zivcira, je da ga rijetko vidim, ali kad igras protiv njeg, majke ti ostat ces bez zivaca!

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Ljudi molim vas nemojte stavljat slike od vayne jer je tako zelim da cu poludit{#}

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
NoobCrusher kaže...

Ljudi molim vas nemojte stavljat slike od vayne jer je tako zelim da cu poludit{#}

Ok...

15 godina
neaktivan
makaweli kaže...

HAHhaha ma ma nisam ja, nemogu ja nista uraditi grafikca mi je crkla neznam sta cu btw kad smo vec poceli pricati o Mordeu neki su dan dvojica zbog mene rage quitali zato sto sam im sa Q uradio preko 1k dmg likovi su poludjeli a ulti tek sta je radio nije bilo zdravo.Btw to mi je bio prvi champ kojega sam kupio i moram sa njim poceti cesce igrati.Na njemu napravis 

2x hextech gunbladea i rylais i gg :)

LoL-scarface797(EU)
15 godina
neaktivan
makaweli kaže...

HAHhaha ma ma nisam ja, nemogu ja nista uraditi grafikca mi je crkla neznam sta cu btw kad smo vec poceli pricati o Mordeu neki su dan dvojica zbog mene rage quitali zato sto sam im sa Q uradio preko 1k dmg likovi su poludjeli a ulti tek sta je radio nije bilo zdravo.Btw to mi je bio prvi champ kojega sam kupio i moram sa njim poceti cesce igrati.Na njemu napravis 

2x hextech gunbladea i rylais i gg :)

Sorry dbl post

LoL-scarface797(EU)
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.5.2011 22:27 (scarface797).
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Jedna pristojna sa akali. Steta sto partija nije trajala duze.

Kurwe, alkohol i torcida!

0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

Može dobar build za Malzahara?

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice