League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.480.910
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
17 godina
League Of Legends

Isključite Peer2Peer radi veće brzine preuzimanja novog patch-a. Sa P2P mi je skidao ~360kb/s, a isključen P2P skidao mi je 5MB/s.

̿ ̿'\̵͇̿̿\з==(•̪●)==ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ Mess with the best, die like the rest! MSN: najbrzi@live.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

i opet zastade na 33% kopiranja -.-,jel jos ikom mozda?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
ZoRz1 kaže...

meni stalo na 2min pa odma na 60% primotalo

LoL acc THCJoshi
15 godina
Najbrži kaže...

Isključite Peer2Peer radi veće brzine preuzimanja novog patch-a. Sa P2P mi je skidao ~360kb/s, a isključen P2P skidao mi je 5MB/s.

kakav ti to imas net  jbt ako  je meni  ikad radilo iznad   400 kb onda

EDIT  : AAHAHHAHAAH

LOL WUT NAPRAVILI DOWN KAKAV TREBA A LOL Xd

haris771 (eu) LOL account im OP ,your mum is OP (Brolaf )
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.5.2011 13:26 (hari85).
16 godina
neaktivan
hari85 kaže...
Najbrži kaže...

EDIT  : AAHAHHAHAAH

LOL WUT NAPRAVILI DOWN KAKAV TREBA A LOL Xd

Ma daj kakav vi net imate,jbt meni tcom srezo brzinu i islo mi 200 kbps MAX,i sad mi stalo na 33 % :D jbt sat vremena cu update-at

14 godina
neaktivan
Jonja kaže...
ZoRz1 kaže...

meni stalo na 2min pa odma na 60% primotalo

skuzio sam i ja da treba malo pricekat :)

17 godina
League Of Legends
KaMiKaZa kaže...
hari85 kaže...

Ma daj kakav vi net imate,jbt meni tcom srezo brzinu i islo mi 200 kbps MAX,i sad mi stalo na 33 % :D jbt sat vremena cu update-at

̿ ̿'\̵͇̿̿\з==(•̪●)==ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ Mess with the best, die like the rest! MSN: najbrzi@live.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Dobar datum na prvoj slici, kaj bi slika trebala predstavljat btw?

LoL nick: Strongtoni
17 godina
Don Strongtoni kaže...

Dobar datum na prvoj slici, kaj bi slika trebala predstavljat btw?

Slika je vidiš i sam, davno ss-ana. Slika predstavlja dokaz da skidam 10MB/s jer koristim studenstku mrežu, što znači da ne lažem u vezi ovoga:

Najbrži kaže...

16 godina
neaktivan
League Of Legends

Ma ni sam Bog mi nebi pomogao kad ja imam takvu brzinu... slika govori sve :D

0 0 hvala 0
15 godina
KaMiKaZa kaže...

Ma ni sam Bog mi nebi pomogao kad ja imam takvu brzinu... slika govori sve :D

Isto tak xD (Up mi je brzi kad sedam torrente O.o)

A Xfire ce moc nac igru kad ga updateaju jer su folderi promjenjeni...

LoL nick: Strongtoni
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.5.2011 16:03 (Don Strongtoni).
17 godina
protjeran
League Of Legends

Ma daj koji užas.

Ponadao sam se ili novoj mapi, ili novom grafičkom engineu, čim ovoliko updatea.

Kad ono samo "Visual changes"!

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Doxy previse ocekujes za vijest "patcher update" :P
League Of Legends EU : KeiichiAssassin
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Ovaj heimer je predobar champ.. Nisan ga puno pratia jos dok su ga nerfali al izgleda da je buffan u zadnje vrime. W i E mu imaju nelos cooldown od 7 sec i rade ogroman dmg sa odlicnin AP ration, ima predobar pasiv za early game a ja jos koristin hp regen /5 quintove i mana regen rune tako da ne otidem sa lanea do 10 lvl-a lol :P

Base damage na ta 2 skilla mu je 285 i 300 sta je jako puno, nesto kao zileanova bomba.. Nafidanom swainu skinem tocno pola hp-a samo sa ta 2 skilla. Iako je vjerojatno najveci squishy u igri opet je prezabavan i treba ga igrat oprezno, farmat i pomagat u teamfightovima. 

Build za njega je ovakav:

Sorc. Shoes

Archangel's

Rilay's

Rabbadon's

Abyssal 

Zhonya/Rod of Ages (ako vas fokusiraju njihovi dps-ovi onda zhonyu, a ako ne onda definitivno rod of ages.)

Prvo uzmem meki pendant i farmam dovoljno da kupin tear of the godess i bootse i onda odem po plavi buff da mogu spamat i nabijat manu. Nakon toga rusham rabbadons i giants belt koji kasnije spojim u rilays. Kad dodem do jedno 1800-2000 mane zavrsim archangels i idem na abysall jer nema nikakvog magic resista a i squishy je pa ovo dosta pomaze.. I zadnje buildam zhonyu, nisan proba RoA jos al buden..

Spellovi su teleport i flash. Teleport je odlican za bdoranje, samo postavin 2 turreta i ajmo :P

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Onda kada su Malphiteu povecali cd na onom stitu(passivu) jesu li ista dirali skillove smanjivali dmg itd?

LoL-scarface797(EU)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Jesu nesta su mu jos smanjvali. Pogledaj PN.

Anyway, vodimo 20 razlike sa killovima (ranked), rokamo ih svaki team fight, i naravno, Brand samo odjednom ode AFK i izgubimo. Jeej.

LoL (EU): Aerendyl
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

jesam li ovo dobro razumio da ce napokon doc opcija za replay :))

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Sada kada je doso novi patcher neradi vise skinselector :/

LoL-scarface797(EU)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

Proradit ce to valjda polako samo cekaj :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
srky.du kaže...

di si to vidija

15 godina
neaktivan
slimyyy kaže...
srky.du kaže...

di si to vidija

http://eu.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=188877

14 godina
protjeran
League Of Legends

Malo humora i sale :)

Ko prestane biti prijatelj, prijatelj nikada nije ni bio. || Čime se pametan stidi, time se budala ponosi.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
scarface797 kaže...

Sada kada je doso novi patcher neradi vise skinselector :/

Potrudi se kao i ja i napravi sam, ručno.

Još jučer sam napravio tutorijal

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Vayne, the night hunter, speedart! 

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

Zamalo full bravery ;(

EDIT: KOJI K*RACCCCCCC

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.5.2011 15:33 (hari85).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Može li mi netko dati upute kako da igram protiv mastera yi-a. Lik je prejak!

Bilo bi zgodno... Ali nije potrebno.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo malo sa magewickom prejak je heal mu je nevrerovatan.Sto se tice build moro sam uzeti 3 dorangsa zato sto sam se dc na 2-3 min.

Uglavnom imao sam 4k golda kod sebe kada je partija zavrsila uzeo bi sada glacial shroud,pa hextech gunblade,sunfire,glacial>frozen heart i mozda banshee ili madreds zavisno od situacije.

LoL-scarface797(EU)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Samo da pitam je li iko imao problema s lagom ovaj tj, jer ja i frend smo igrali 5v5 i cijeli naš tim je imao problema dok protivnički nije i da zanimljivo da se to događalo samo kad se borimo protiv njih, 3 puta svaki put spušili, ne prihvaća komande dok je "freez screen". Je li moguće tako iskorištavat igru ondosno cheat-at, nikad nisam imao problema s lagom prije toga, a torrent i sve ostalo sam isključio.

Part of the glorious PC gaming master race :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Unit08 kaže...

Samo da pitam je li iko imao problema s lagom ovaj tj, jer ja i frend smo igrali 5v5 i cijeli naš tim je imao problema dok protivnički nije i da zanimljivo da se to događalo samo kad se borimo protiv njih, 3 puta svaki put spušili, ne prihvaća komande dok je "freez screen". Je li moguće tako iskorištavat igru ondosno cheat-at, nikad nisam imao problema s lagom prije toga, a torrent i sve ostalo sam isključio.

Da i ja sam imao u 5v5 u pocetku igre lag i fps mi je padao ma 30 sa 60 što mi se nikad nije dogodilo

16 godina
neaktivan
Unit08 kaže...

I meni se znalo događati da baš jako zašteka usred teamfighta,fps padne na 04 :S tako bude par sekundi i onda je opet normalno...A nevjerujem da je to do mene pošto je skoro pa stalno fps uglavnom oko 60

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice