League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.422.472
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
Re: League Of Legends
Aliser kaže...
A jesil procitao drugi dio ?

Ironicno je,da ti prvi places na forumu kada igra ne radi a napisao si prije par sedmica ovo.

Ja upravo sjednem  na komp i igra busy nema vjesti nista pa samo pitam sta je ovo zna li se sta je ? 

haris771 (eu) LOL account im OP ,your mum is OP (Brolaf )
17 godina
League Of Legends

Samo da pitam jel znate nekog CroDinu u Lol-u?

Evo sad mi je zavrsila najgora partija u zivotu. Taj lik se ponasa ko da je dijete od 5 godina . Spama na mrtvo, jede govna skroz i ko neka pic*ica zanovijeta. Zbog njega samo spusili partiju. Porusali smo im sve inhibitore, naravno onda je on krenio "shaco mi kill ukro"" noobe" , malo majku spomene svakom i tako.Dok smo mi u team fightu on ode u jungle i kaze boli me ku*ac za vas ode ja drk*t u jungle. Na kraju smo spusili i zakljucak je nemojte dodavat CroDinu u friend listu,a ako ga imate odmah ga obrisite.

Nisam se nikad tolko nazivciro u Lol-u a igram ga dosta dugo.

League Of Legends IGN: slinA
Moj PC  
0 0 hvala 4
16 godina

Ja igram u zadnje vrijeme s njim i dobro igra, malo spama al igra dobro i umirem od smijeha kad igram s njim...

LoL nick: Strongtoni
16 godina
League Of Legends

Da rager je nema veceg {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
League Of Legends

Moram pohvalit Fiinzea ... zasad jedino s njim s foruma igram i ide fino. Ranked only.

Dok hRay je "maximum rager"

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
doxy kaže...

Moram pohvalit Fiinzea ... zasad jedino s njim s foruma igram i ide fino. Ranked only.

Dok hRay je "maximum rager"

Ma hvala :D a ono dok sam s temom nafido xD ti si spasio tu rundu dok si napravio quadru s ww-om :D  a i ovu sad smo ih opwnali :D

LM bro
16 godina
neaktivan
hari85 kaže...

Da rager je nema veceg {#}

za mene je scar najveći i nema konkurencije {#}

16 godina
neaktivan
League Of Legends

Ja nevjerujem,nakon mjesec dana čekanja da mi odgovore na mail u kojem sam fino rekao da mi je netko upao na account i promijenio mail i sve,oni meni pošalju password recover -.- kakve budale,pa nisam toliko glup da nisam prvo pokusao password promijenit pa nisam mogao...Evo cijeli mail:

Hello summoner,

Sorry to hear you've been having trouble with your account, let's get you back on the Fields of Justice right now!

I've requested a password reset for your account. An email has been sent to the email address linked to your League of Legends account with instructions on how to recover it.

Should you require further assistance in recovering your account do not hesitate to let me know.

Best of luck on the Fields of Justice.

Adrasteia

0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

Nemogu vjerovat kakav sam match j*beno izgubio 

imam 15/0  s ezom nafarma se ispusha sam  2  towera top i  2 towera bot dok su moji cijelo vrijeme drzali mid   ,toliko sam se nafarma  da sam cak iako sam u lane isao bio lvl 18  kad je mid bio 15 a duo laneovi 12 . Ja ubiam i dc mi se desi vratim se nakon 2 min ispushana 4 towera u tih 2 min od tfa i yia -.- .  Oni sve towere uniste ostane samo nexus i oni idu svi suicide i cka ih gotovo aceamo . Tf ulta mi ga zabijemo onda oni svi nalete i dok ih mi pobijemo tf ulta i na nexus na letimo na njega i taman  da ga udremo ode nexus -.-

EDIT: Evo ss 

320 k dmg 350 miniona  u manje od 40 min igre  ,3 towera ,15 killing spree   i recite mi   kako nemogu izcarryat team s ovakvim farmom i nafidanoscu .

wtf  ev 3 put sam uploada istu sliku u nadi da jednu ucita .

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.4.2011 22:49 (hari85).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Danas su ovi iz premadea popi*dili na Finzea. Ja se nisan toliko zivcira, al stvarno je u k*rcu da ti junglas ili farmas neki lane a mi u fightu.. Ako nije to onda ides sam i facecheckas svaki brush i ubiju te svaki put, a 4v5 ne mozemo nista.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
KaMiKaZa kaže...

Ja nevjerujem,nakon mjesec dana čekanja da mi odgovore na mail u kojem sam fino rekao da mi je netko upao na account i promijenio mail i sve,oni meni pošalju password recover -.- kakve budale,pa nisam toliko glup da nisam prvo pokusao password promijenit pa nisam mogao...Evo cijeli mail:

Hello summoner,

Sorry to hear you've been having trouble with your account, let's get you back on the Fields of Justice right now!

I've requested a password reset for your account. An email has been sent to the email address linked to your League of Legends account with instructions on how to recover it.

Should you require further assistance in recovering your account do not hesitate to let me know.

Adrasteia

ajme tako san i ja nekidan dobija mail, molinte kreteni kažu da su mi poslali e-mail na mail koji mi je povezan sa acc-on, pa idioti jedni ako mi je hakiran acc kako ću ja dobit taj mail??!?!?!? al ti još ovaj parazit nije prizna da ga je hakira?

15 godina
neaktivan
scarface797 kaže...
djdragon95 kaže...
Kak složiti rune page za katarinu? Ja sam mislio ovak: crvene magic penetration, plave ap per level, i flat health quinse, i jedino nez koje žute uzet. Može pomoć i recite ak kaj ne valja ;)

Crvene su dobre,plave mozes te a mozes i cd reduction,za quintove uzmes flat ap,a zute per level.

Zute uzmi hp per lvl zaboravio sam reci :D

LoL-scarface797(EU)
16 godina
neaktivan
slimyyy kaže...
KaMiKaZa kaže...

Hello summoner,

Adrasteia

ajme tako san i ja nekidan dobija mail, molinte kreteni kažu da su mi poslali e-mail na mail koji mi je povezan sa acc-on, pa idioti jedni ako mi je hakiran acc kako ću ja dobit taj mail??!?!?!? al ti još ovaj parazit nije prizna da ga je hakira?

Pa baš to,kako da ja dobijem taj mail ako je promijenjen!? A baš su budale...i ne,nije još priznao,izgleda da ni neću dobiti svoj acc nazad ikada :( Btw,sada igram na drugom accountu koji mi je dao frend,nick je thekonj pa me dodajte tko hoće

16 godina
neaktivan
KaMiKaZa kaže...

Pa baš to,kako da ja dobijem taj mail ako je promijenjen!? A baš su budale...i ne,nije još priznao,izgleda da ni neću dobiti svoj acc nazad ikada :( Btw,sada igram na drugom accountu koji mi je dao frend,nick je thekonj pa me dodajte tko hoće

nemogu virovat koji debil, još ode piše po forumu ka da ništa nije bilo

16 godina
League Of Legends

spotlight

edit : Patch notes

http://www.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=692602

i slike   : 1 Napokon  :D

2 Slika : Hmm hybrid ez ??

( kata style  ez 3 hextecha , kapica i lichbane :D )

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.4.2011 7:59 (hari85).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
puls4R kaže...

Danas su ovi iz premadea popi*dili na Finzea. Ja se nisan toliko zivcira, al stvarno je u k*rcu da ti junglas ili farmas neki lane a mi u fightu.. Ako nije to onda ides sam i facecheckas svaki brush i ubiju te svaki put, a 4v5 ne mozemo nista.

Ja sam jedanput sam oiso na lane jer je bilo miliun miniona da ne bi srusili turret a vi idete u teamfight bez mene nisam vam ja kriv .Kao drugo ono sto sam iso jednaput u bush pogledat jesu li tamo mi smo znali svi da jesu i dogovorili smo se bili da idemo u bush ja idem prvi a vi cekate i gledate kako umirem i to nije svaki puta nego jedanput je bilo i ja tu nist akrivo nisam napravio

LM bro
15 godina
neaktivan
hari85 kaže...

spotlight

edit : Patch notes

http://www.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=692602

i slike   : 1 Napokon  :D

2 Slika : Hmm hybrid ez ??

( kata style  ez 3 hextecha , kapica i lichbane :D )

MUst buy Rumble svi ste se zaletili jedino ja nisam u nikog sam cu ja ovog rumbleaa zkn se cini,hibryd ez moram probat onda novi build :D

LM bro
16 godina
neaktivan
League Of Legends

<3 kad mi ez-a buffaju, jos bi volio da stave ženski skin od njega :D. Do sad se stackao samo dmg koji si ti dobio itemima i runama na ulty, a sad i base dmg, zakon. Bolje da su stavili 0.2 psy. dmg ;-)

LoL Nick (EU): hRay
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo prva runda s brandom cini se dosta dobar ma da nez neki poseban build ..javascript:__doPostBack('ctl00$MainContent$oSlike$ctl00$ctl01','')

LM bro

0 0 hvala 0
16 godina
FiinzE kaže...

Evo prva runda s brandom cini se dosta dobar ma da nez neki poseban build ..javascript:__doPostBack('ctl00$MainContent$oSlike$ctl00$ctl01','')

Fali ti void staff jer void staff plus passive je brutala :D

17 godina
neaktivan
Blizek kaže...

Evo pravog dokaza da broj pobjeda ništa ne znači. Ovo je sigurno najveća razlika u broju pobjeda dvaju timova u mojom LoL povijesti.

EDIT: Moj brat je u dilemi,ima 6300 IP-a i želi kupiti maga. Troumi se između Karthusa,Vladimira i Malzahara. Koje su vaše preporuke?

Brat me ne želi slušati,govorim ja njemu da čeka koji championi će doći ovaj tjedan free,ali on mora kupiti Karthusa. I pogodite: Karthus free ovaj tjedan,zajedno sa još 3 championa koji koštaju 6300 IP ( Irelia, Kog' Maw i Brand ). Nešto su ovaj tjedan darežljivi iz RIOTA!

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
16 godina
neaktivan
Blizek kaže...
Blizek kaže...

Evo pravog dokaza da broj pobjeda ništa ne znači. Ovo je sigurno najveća razlika u broju pobjeda dvaju timova u mojom LoL povijesti.

EDIT: Moj brat je u dilemi,ima 6300 IP-a i želi kupiti maga. Troumi se između Karthusa,Vladimira i Malzahara. Koje su vaše preporuke?

Brat me ne želi slušati,govorim ja njemu da čeka koji championi će doći ovaj tjedan free,ali on mora kupiti Karthusa. I pogodite: Karthus free ovaj tjedan,zajedno sa još 3 championa koji koštaju 6300 IP ( Irelia, Kog' Maw i Brand ). Nešto su ovaj tjedan darežljivi iz RIOTA!

kad prosli nisu!

LoL Nick (EU): hRay
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo vratih se LoL-u nakon par mjeseci odmora i povratka DotA-i :D

Povratak popracen DEFEATOM

iMaestrozz (moj EU LoL acc)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Ima neko pametan build za ireli-u? Svaki drugačije piše

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
noodle kaže...

Ima neko pametan build za ireli-u? Svaki drugačije piše

A ne znam ti baš,ona se može buildati na masu načina,ali mislim da je Spirit Visage + Trinity Force + Mercury's Treads core build za svaki način buildanja.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
15 godina
neaktivan
Svako je builda na svoj način i to ti uvijek zavisi od partije do partije.
I'm rapper. Screamer. Singer. I'm the dopest.
16 godina
neaktivan
League Of Legends

i ja poceo igrati, zasad mi je igra super, imali kakva tema sa nickovima da se addamo u frendove?

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Što mislite o timu kojeg smo ja,brat i moji frendovi iz Senja počeli igrati jučer:

Top:Galio

Mid:Ashe/Karthus

Bottom:Akali/Ashe + Malphite

Jungle:Warwick/Nocturne

Podebljani championi su oni koji su uvijek u timu. U ovoj kombinacji najbitnija je koordinacija 2 ultija Galio + Malphite. Prvo Galio ulta,pa nakon završetka Malphite. 4 sekunde disablea većine protivničkog tima. Tako smo uspjeli u prvoj partiji preokrenuti rezultat koji je na početku bio katastrofa, Jax i karma su se nafidali prejako,ali u late gameu nisu mogli ništa. Ja sam sa Asheom kupio Quicksilver Sash i time vrlo uspješno counterao WW-ov stun i exhaust. Imali su 3 shielda ( Shen + Morgana + Karma ),ali u late gameu nisu imali šanse. U drugoj partiji smo protivnike rasuli ko ništa,iako sam zbog laga bio first blood u midu za Vladu.

EDIT: Dobrodošao u LoL svijet! Većina nas imamo svoje nickove u forum nicku ili u potpisu.

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.4.2011 11:51 (Blizek).

3 0 hvala 1
16 godina
Blizek kaže...

Što mislite o timu kojeg smo ja,brat i moji frendovi iz Senja počeli igrati jučer:

Podebljani championi su oni koji su uvijek u timu. U ovoj kombinacji najbitnija je koordinacija 2 ultija Galio + Malphite. Prvo Galio ulta,pa nakon završetka Malphite. 4 sekunde disablea većine protivničkog tima. Tako smo uspjeli u prvoj partiji preokrenuti rezultat koji je na početku bio katastrofa, Jax i karma su se nafidali prejako,ali u late gameu nisu mogli ništa. Ja sam sa Asheom kupio Quicksilver Sash i time vrlo uspješno counterao WW-ov stun i exhaust. Imali su 3 shielda ( Shen + Morgana + Karma ),ali u late gameu nisu imali šanse. U drugoj partiji smo protivnike rasuli ko ništa,iako sam zbog laga bio first blood u midu za Vladu.

EDIT: Dobrodošao u LoL svijet! Većina nas imamo svoje nickove u forum nicku ili u potpisu.

Ubaci jungle jarvana  . 

16 godina
Blizek kaže...

Ubaci jungle jarvana  . 

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice