League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.422.051
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo pravog dokaza da broj pobjeda ništa ne znači. Ovo je sigurno najveća razlika u broju pobjeda dvaju timova u mojom LoL povijesti.

EDIT: Moj brat je u dilemi,ima 6300 IP-a i želi kupiti maga. Troumi se između Karthusa,Vladimira i Malzahara. Koje su vaše preporuke?

Broj pobjeda ne znači ama baš NIŠTA! Broj pobjeda ne znači ama baš NIŠTA!
Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.4.2011 19:21 (Blizek).

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
Blizek kaže...

Evo pravog dokaza da broj pobjeda ništa ne znači. Ovo je sigurno najveća razlika u broju pobjeda dvaju timova u mojom LoL povijesti.

EDIT: Moj brat je u dilemi,ima 6300 IP-a i želi kupiti maga. Troumi se između Karthusa,Vladimira i Malzahara. Koje su vaše preporuke?

Kartus ili malz nikako vladimir :D

League Of Legends EU : KeiichiAssassin
16 godina
neaktivan
Blizek kaže...

nerazumin poantu, pa svako može imat loš dan/partiju, btw. neka uzme Malzahara, po meni najbolji od te trojice, a Vlada i Karthusa triba znat igrat, dosta njih se neće složit sa menon al tako je, njih dvoje su ona vrsta heroja koju kad naučiš igrat sam minjaš ishod partije

16 godina
neaktivan
League Of Legends

Ryze OP :D 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Blizek kaže...

Kao što su neki i prije rekli, Karthus je zakon ako imaš dobrog tenka, Malzahar je isto solidan, pogotovo zbog kombinacije Nether Grasp i Ignite koja uglavnom znači kill pošto možeš ignitat dok se chanela ultica...Sada je na njemu izbor, po meni su oboje odlični, vladimir se meni ne sviđa ali ne znači da nije dobar....Kao što rekoh i Karthus i Malz su odlični champovi, samo što je Karthus malo pre squishi, ali to uglavnom nije veliki problem ako imaš dobar tim...također Karthus ima jednu od najopakijih i najiritantijih ultica u igri ;)

16 godina
League Of Legends

...

edit : fu na kvalitetu -.-. 

evo 2 slika malo blize 

haris771 (eu) LOL account im OP ,your mum is OP (Brolaf )
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.4.2011 22:56 (hari85).
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Mr. Brand

0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

Ravno s off foruma su fanovi napravili art female malze i eza 

edit :female taric :D

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.4.2011 23:17 (hari85).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
hari85 kaže...

taric mi je totalno bezveze

LoL Nick (EU): hRay
15 godina
hari85 kaže...

ova od malze i eza su super ispale.

18 godina
Blizek kaže...

Po snazi između njih troje, Malzahar>Vladimir>Karthus, po težini igre, Malzahar>Karthus>Vladimir, korisnost u teamfightovima, Karthus=Vladimir>Malzahara, "fun factor" Vladimir>Karthus>Malzahar.... Stoga preporučam Vladimira kao neku srednju vrijednost, Malzahar je single target nuker i treba skill za njega, a Karthus je dosadan, star i izlizan {#}

EDIT: a jbmti budale sad kad sam se nabrijo na Jaxa jer je prejak frajer kad ga igraš pravilno, sad ga budu oni mijenjali, pitam se dal se onda isplati potrošit 10.455 IP-a za rune za Jaxa.... kvragu RIOT i njihova debilna akcija mijenjanja champova, ovo kaj sad rade nema smisla, tolike promjene, npr. Xin-a nije trebalo mijenjat, Fiddle-ov drain jest, Alistara jest, ali wtf sad rade sa Tryndom?, osim ako mu ne smanje crit dmg ili dmg koji dobiva na prvi skill, nemaju šta drugo mijenjat.

LoL username: UnimatriX (EU) HoN username: ArmageddonX
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.4.2011 0:22 (Unimatrix 007).
17 godina
neaktivan
Blizek kaže...

imo sam istu dilemu,uzeo sam malzahara jer mi je njegov nacin igranja ponajvise odgovara(iako je kod mene i ez bio u igri al nista od toga:D)i sasvim sam zadovoljan,ima odlican kombo w>q>r>e i skida jednog po jednog, ima stun, ima aoe zone controle spell, ima DOT (damage over time) spell i ima silence =) meni cist dosta....i nije nesto zahtjevan sa skill-om

*btw, kad na lvl-u 15 dobijes u protivnickom timu 3 lvla 30, a u svom teemu lvl 1 koji prvi put igra onda znas da si na dnu hranidbenog lanca riot matchmaking-a

" Nad izdahnulim pogonima termomehanike i etanola vrane šestare epitaf" \Mundus Vult Decipi!
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.4.2011 3:21 (Ner0).
15 godina
neaktivan
League Of Legends
Evo dvije runde s evelynkom igro sma ju prije ali full ap sam sam probao hibryd i cini se jako OP :D javascript:__doPostBack('ctl00$MainContent$oSlike$ctl00$ctl01','')
LM bro

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends
Nije ova st osam posto to je od ezreala soz my fault :D , ev ova je sa evelynn prvu sma igro hibryd ali bez AS itema pa sam uzo drugu rundu malo as i cini se jako dobra hibryd ... javascript:__doPostBack('ctl00$MainContent$oSlike$ctl00$ctl01','')
LM bro

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
League Of Legends

na sta potrositi rp-ove-? 

i kako se mogu kupi rp, novi maloljetan sam :D

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
FiinzE kaže...
Nije ova st osam posto to je od ezreala soz my fault :D , ev ova je sa evelynn prvu sma igro hibryd ali bez AS itema pa sam uzo drugu rundu malo as i cini se jako dobra hibryd ... javascript:__doPostBack('ctl00$MainContent$oSlike$ctl00$ctl01','')

Ako je ekipa dobra i Eve je jos bolja :-)

Evo skini ovaj screenshooter da se ne zezas s ovim kaj si sad SS-ao.

Link Gadwin PrintScreen

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.4.2011 10:52 (TheChosen).
15 godina
neaktivan
puls4R kaže...

Mr. Brand

imas srece sto sam bio support vladimir,mahunu bi imao takav score xD

15 godina
neaktivan
hari85 kaže...

bilo bi predobro recimo da samo malzahara stave da je zensko,predobro izgleda :)

15 godina
protjeran
League Of Legends

ja zelim vidjet zenskog ramusa :D :$

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
hari85 kaže...

...

edit : fu na kvalitetu -.-. 

evo 2 slika malo blize 

Da Kayle i Twitch trebaju remake ali Jax i ne treba bas super je ovakav kakv jest samo ga je tesko za igrati.

LoL-scarface797(EU)
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Sada imam 3700 IP-a. Kojeg Championa bi mi vi preporučili da uzmem. Sasvim mi je svejedno dali je Tank, Mag, Support i sl. samo da je dobar.

Sada maloprije sam igrao najgoru partiju ikada. PvP, ja i 4 nooba protiv 5 ostalih. Ukratko, njih 4 počnu umirati skupe se svi u sredini i tamo umiru od tureta i pede*i onda predaju a bili smo jednaki na mapi(uništili su nam 1 turet).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
TheChosen kaže...
FiinzE kaže...

Ako je ekipa dobra i Eve je jos bolja :-)

Evo skini ovaj screenshooter da se ne zezas s ovim kaj si sad SS-ao.

Link Gadwin PrintScreen

Ma glup je team bio retardirani svi mrtv istileri pazi ovo garen je uzo revive i clarity i samo je stilao sa q ja liku uzmem 1000 dmga i dode garen iz pozadine i lik sa Q-om uze kill-a koji moron isse im osam 4:2 scor lose al sma poslije rasturo 

LM bro
16 godina
neaktivan
League Of Legends
Kak složiti rune page za katarinu? Ja sam mislio ovak: crvene magic penetration, plave ap per level, i flat health quinse, i jedino nez koje žute uzet. Može pomoć i recite ak kaj ne valja ;)
LoL- Presidente95 (EU)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
djdragon95 kaže...
Kak složiti rune page za katarinu? Ja sam mislio ovak: crvene magic penetration, plave ap per level, i flat health quinse, i jedino nez koje žute uzet. Može pomoć i recite ak kaj ne valja ;)

Crvene su dobre,plave mozes te a mozes i cd reduction,za quintove uzmes flat ap,a zute per level.

LoL-scarface797(EU)
16 godina
League Of Legends

???????

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
hari85 kaže...

???????

CTRL+L pa kopiraj : javascript:setServerStatus(1);

Al ces cekat queue dosta dugo :D

LoL EU : pr1mus
15 godina
neaktivan
hari85 kaže...

???????

Evo jedan vrlo zgodan citat:

hari85 kaže...
CroDino kaže...

harise maj*une od teba mi se neda vise citat ovaj forum,stalno seres nesto,il je igra sranje il je riot smece,da neces vise igrat,da smo mi noliferu pa onda koji si ku*ac po cijele dane online na lolu na forumima i tu stalno pišeš gluposti....pa daj odj*bi vise ***** ***** ****

YOU MAD ,BRO ?

I molim lijepo meni je smijesan vas rage ,   ako igra ne radi radite nesto drugo nece propast svijet ako ne igrate jedan dan igru .

I'm rapper. Screamer. Singer. I'm the dopest.
16 godina
League Of Legends

Nisam ragea :D

samo se pitam sta je ovo  ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
A jesil procitao drugi dio ?

Ironicno je,da ti prvi places na forumu kada igra ne radi a napisao si prije par sedmica ovo.
I'm rapper. Screamer. Singer. I'm the dopest.
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Planiram kupit još jednog champa od 975 RP-a pa bih molio preporuku :D... zapeo mi je za oko Ezreal, samo neznam koliko je težak za igrati i na što on najviše ide...?

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice