sad sam pop*zdio... cekam 40 min da mi udje u igru i kad je uso ja nesvjesno kliknem na close -.-
sad sam pop*zdio... cekam 40 min da mi udje u igru i kad je uso ja nesvjesno kliknem na close -.-
ja dobio^^
ma ova igra je puna žestokih noobova, zbog njubara san izgubija oko 100 ela u jednon danu, likovi jednostavno nemaju pojma igrat i onda izgubin volju za ovon igron
ma ova igra je puna žestokih noobova, zbog njubara san izgubija oko 100 ela u jednon danu, likovi jednostavno nemaju pojma igrat i onda izgubin volju za ovon igron
A kaj da ja velim, jucer od 9 partija, 9 pusiona?
Mislim, uvijek krive tenka za sve, a DPS champovi gledaju s udaljenosti kak mene kolju, umjesto da za to vrijeme rade svoj posao.
A kaj da ja velim, jucer od 9 partija, 9 pusiona?
Mislim, uvijek krive tenka za sve, a DPS champovi gledaju s udaljenosti kak mene kolju, umjesto da za to vrijeme rade svoj posao.
Treba se dogovarati s timom,evo npr. u zadnjoj sa Shenom u jednom teamfightu nismo imali focus,onda smo se dogovorili da ja initiateam i da focusiramo prvo annie pa caitlyn. Upravo smo tako napravili i onda us se predali kad smo ih razbili u teamfightu.
Slazem se (igram s Shenom), ali kolko moras bit *lup da kad si u teamfightu da ides na Rammusa,Munda i sl. umjesto da se ide na squishije?
Došao sada na lvl 30. Može li mi sada netko ukrakto pojasniti što su ranked matchevi, znam da su svi lvl 30, ali ste spominjali nešto da se mora riskirat nešto i to..
I da, ako može da katkad ja zaigram s vama sa foruma koju sada kada sam lvl 30, nick peky77
Troll Soraka FTW :D prvo sam uzeo heal i revive i rekao da igram tenka xD i naravno nisu htjeli dodgat pa sam igrao kak spada :D anyway kak je smimy prica uopce nisam farmao minione nego ostavio bredu da farma a ja samo hilao i manu vracao i predobro imao sam golda sasvim dovoljno a moj team je uvijek bio full HP i mana :) jedno sam uspio stilati slucajno par killewa sa starrfallom i to ono ftw kolko to dmga radi xD i sa silence spelom :D
Treba se dogovarati s timom,evo npr. u zadnjoj sa Shenom u jednom teamfightu nismo imali focus,onda smo se dogovorili da ja initiateam i da focusiramo prvo annie pa caitlyn. Upravo smo tako napravili i onda us se predali kad smo ih razbili u teamfightu.
nema to apsolutno nikakve veze, to vridi ako su ti suigrači normalni al ka šta san reka dobivan samo glupe ljude, nekidan smo igrali ja i pr1mus ranked i u drugon lanu vec nafidali panteona, u 6 min je ima 4 killa...
5 PENTA FTW
(treci put uploadam sliku j*benti bug forum da ti j*bem )
HAHAH a ja i haris se samo prepitramo cijelu igru a haris ti ide junglat i onda mene focusaju ofc ja i akali bili i akali bjezi haris i pol ovih par metra junglaju a teamgifht je -.-'
5 PENTA FTW
HAHAH a ja i haris se samo prepitramo cijelu igru a haris ti ide junglat i onda mene focusaju ofc ja i akali bili i akali bjezi haris i pol ovih par metra junglaju a teamgifht je -.-'
I da naravno haris dode i on pokupi pentu :D(bot)
Nemoj tako, pa Haris je PRO
5 PENTA FTW
sta pokupim j*benti sunce 2 od njih je od moje ruke na 1 n 1 bitci umrlo ostalih tri sam u teamfightu
Harise istina je da si ti rijetko kad u team fightu :D
Cesto volis da mi uradimo prljavi posao a ti da dodjes i pokupis kilove i smijes se kao dijete.
nema to apsolutno nikakve veze, to vridi ako su ti suigrači normalni al ka šta san reka dobivan samo glupe ljude, nekidan smo igrali ja i pr1mus ranked i u drugon lanu vec nafidali panteona, u 6 min je ima 4 killa...
Ako ti je ranked ELO niži od 1100,onda je i za očekivati da ćeš dobivati samo jadnike. Evo npr. ja sam s jednim frendom koji je imao 950 ELO odigrao ranked i u timu dobili takve kretenčine, xin mu stilao XP na početku junglanja i poslije strašno fidao. A i inače kad igram ranked ljudi su dosta slabiji nego u normalu jer mi je normal ELO daleko veći.
Ako ti je ranked ELO niži od 1100,onda je i za očekivati da ćeš dobivati samo jadnike. Evo npr. ja sam s jednim frendom koji je imao 950 ELO odigrao ranked i u timu dobili takve kretenčine, xin mu stilao XP na početku junglanja i poslije strašno fidao. A i inače kad igram ranked ljudi su dosta slabiji nego u normalu jer mi je normal ELO daleko veći.
pa da, i meni je normal ELO dosta veći al jebiga u rankedu san pri početku dobiva noobove al malo reč noobove to su doslovno glupasti ljudi koji neznaju osnove i odbijaju pričat uopće
Harise istina je da si ti rijetko kad u team fightu :D
Cesto volis da mi uradimo prljavi posao a ti da dodjes i pokupis kilove i smijes se kao dijete.
Ako nisi znao ja sam glumio tenka taj match :P , nismo ga imali i ja sam prvi uletio i ulti pa ownao cijeli njihov team .
Ne piše,ali http://lolcave.com/ec/ ti ga može izračunati. Ipak,rezultat uzmi sa zrnom soli jer je meni prije 15 partija pokazivao 149x ELO,a sada 1657. U opisu programa ionako kaže da su razlike najčešće oko 100 gore ili dolje.
GAMAD IZ RIOTA ja u champ selectu zamrzne client i onda ovo
(error : Active game was not found )
nece mi sliku arghhhhhhhh
Harise to oni tebi namjerno da ti smanje ELO... skontali su da si prejak :D
GAMAD IZ RIOTA ja u champ selectu zamrzne client i onda ovo
(error : Active game was not found )
nece mi sliku arghhhhhhhh
Harise to oni tebi namjerno da ti smanje ELO... skontali su da si prejak :D
Vrlo vjerovatno
Sto mi vi vise preporučujete, Fiddlesticks ili Twisted Fate?
Moze li mi netko pomoci, ugl. kada se hocu ulogirati u igru pojavi mi se ono wrong username/password, a znam da sam tocno unio, takodjer se ne mogu prijaviti ni na league of legends stranicu. Probao sam deinstalirati i ponovno instalirati no bez uspjeha, poslao sam e-mail riotu no ne odgovaraju. Tako da, ima tko kakvih prijedloga?
Moze li mi netko pomoci, ugl. kada se hocu ulogirati u igru pojavi mi se ono wrong username/password, a znam da sam tocno unio, takodjer se ne mogu prijaviti ni na league of legends stranicu. Probao sam deinstalirati i ponovno instalirati no bez uspjeha, poslao sam e-mail riotu no ne odgovaraju. Tako da, ima tko kakvih prijedloga?
netko ti ukro
Sto mi vi vise preporučujete, Fiddlesticks ili Twisted Fate?
Ili možda da još malo štedim za Kassadina, što mislite o njemu?