League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.537.874
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
17 godina
Re: League Of Legends
FiinzE kaže...
hari85 kaže...
FiinzE kaže...
hari85 kaže...

ffs finze koji si nabb ^^

pro cs u 50 min igre ja najvisi dmg u timu imao trebali su 10 min da me ubiju   ja uletim dok rade barona ubijem jednog i zamalo drugog :S a vi nemozete ostalo  . ffs n

da ne bude cisti offtopic ems pocinje veceras pa ako ocete gleati US vs Europe teamove gledajte :D

http://eu.leagueoflegends.com/news/watch-intercontinental-ems-matches-today

Harise sta seres tio tog lee sina nebi ni ubio da ja nisam poslao svoj ulti i kazes da sam iimao creep score, pa naravno kad ste siona nafidali ko ku*** a ti si sve stilao 

CS misli se na last hittove ako treba ciganski :D  i pogodio si pantha s ultom i njega sam zamalo lea nisi taknuo :S

I da jadno je sto sam imao 3 put veci cs od tebe ti na 50 min imao 60 -.-   ja 171 .

pa sta s uto vazni cripovi ja sam njih sve pogodio ne samo pantha

Pa naravno da su važni creepovi, od tud dolazi velika lova, a ne samo od killova. Dobar igrač bi morao imat najmanje 100 CS za 30 min igre, najmanje. A ako igraš carryja do 50-te minute onda moraš imat preko 200 hoćeš-nećeš.... jer se već samo od pushanja/defendanja kroz tih 50 minuta ubije toliko.

LoL username: UnimatriX (EU) HoN username: ArmageddonX
15 godina
Unimatrix 007 kaže...
FiinzE kaže...
hari85 kaže...
FiinzE kaže...
hari85 kaže...

pro cs u 50 min igre ja najvisi dmg u timu imao trebali su 10 min da me ubiju   ja uletim dok rade barona ubijem jednog i zamalo drugog :S a vi nemozete ostalo  . ffs n

da ne bude cisti offtopic ems pocinje veceras pa ako ocete gleati US vs Europe teamove gledajte :D

Harise sta seres tio tog lee sina nebi ni ubio da ja nisam poslao svoj ulti i kazes da sam iimao creep score, pa naravno kad ste siona nafidali ko ku*** a ti si sve stilao 

CS misli se na last hittove ako treba ciganski :D  i pogodio si pantha s ultom i njega sam zamalo lea nisi taknuo :S

I da jadno je sto sam imao 3 put veci cs od tebe ti na 50 min imao 60 -.-   ja 171 .

Pa naravno da su važni creepovi, od tud dolazi velika lova, a ne samo od killova. Dobar igrač bi morao imat najmanje 100 CS za 30 min igre, najmanje. A ako igraš carryja do 50-te minute onda moraš imat preko 200 hoćeš-nećeš.... jer se već samo od pushanja/defendanja kroz tih 50 minuta ubije toliko.

Pa u tome je bit on je s ezom trebao nafarmati se i vec ima puno vise itema nego je imao u 40 min je imao samo manamun i last wisper  a trebao vec napraviti banshee  , trebao je osim toga imat u tih 40 min jos jedan bloodthirster .

haris771 (eu) LOL account im OP ,your mum is OP (Brolaf )
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Lol svađate se oko jedne obične partije. Bezveze.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )

1 0 hvala 0
17 godina
protjeran
League Of Legends

S tristanom uvijek masovno klanje creepova. Nikad ispod 300.

Možda zato uvijek dok igram Tristanu pobijedim. Najbolji farmer u igri.

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Harise više nikad neću igrati s tbom lol ovo je zadnji put. Il sredi taj svoj internet il prestani igrati ali da odeš u po ranked matcha i ne vratiš se mislim stvarno.

I da izgubili smo jer je tim retardirano nafidal lux-a i warwicka i svi su te reportovali što si otišao.

I'm rapper. Screamer. Singer. I'm the dopest.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
There There ljudi :D ja s kasom imam na kraju partije 50ak kripova :D beat that :D
League Of Legends EU : KeiichiAssassin
15 godina
Aliser kaže...

Harise više nikad neću igrati s tbom lol ovo je zadnji put. Il sredi taj svoj internet il prestani igrati ali da odeš u po ranked matcha i ne vratiš se mislim stvarno.

I da izgubili smo jer je tim retardirano nafidal lux-a i warwicka i svi su te reportovali što si otišao.

Prvo  sam   imao     lagg,   pa je nestalo struje -.-    .    Nekad imam  osjecaj   da se sve lose desava samo kad igram -.-  .Tek   sada dosao toliko sam j*beno   rageao   da   sam tastaturu rastavio .

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.4.2011 14:01 (hari85).
15 godina
neaktivan
hari85 kaže...
Aliser kaže...

Prvo   sam   imao       lagg,   pa je nestalo struje -.-     .     Nekad imam   osjecaj     da se sve lose desava samo kad igram -.-   .Tek   sada dosao toliko sam j*beno     rageao   da     sam tastaturu rastavio .

"ok".

Da si ostao pobijedili bismo..ovi namjerno htjeli izgubit jer necej da igraju 4v5

17 godina
Keiichi kaže...
There There ljudi :D ja s kasom imam na kraju partije 50ak kripova :D beat that :D

Da, ali sigurno imaš dosta killova.

15 godina
League Of Legends

Dajte molim vas, raspravljate jedan game 2 stranice, nas to uopce ne zanima, stavis neki streak ili dobar score ili nesto slicno i to je to. A uvijek se nadju vas 2-3 koji se svađate, otidjite na neki ts , brže i učinkovitije ce te rijesiti problem, ja kad vidim da nest novo o ovoj temi, hocu vidjet neku vijest ili nest vezano za igru a ne vaša prepucavanja. Morat cu avs jednom modu prijavit zbog trolla.

LoL Nick (EU): hRay
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
Aliser kaže...

a šta je prijatelju, kad se mi naljutimo na harisa radi neke gluposti za koju je on kriv (ovo valjda nije on kriv ako mu je internet puka ili nestalo struje) onda dođeš smirivat situaciju i braniš harisa iako nemaš pojma o čemu se radi, malo licemjerno jel tako? {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.4.2011 14:51 (slimyyy).
14 godina
protjeran
League Of Legends

omfggg pa odite na ts i rijesite to a ne ovdje ne branim nikog al ono dosadno je vise haris je nub vi ste pro skuzili smo bmk stavljajte scorove od 30-40 killova penta killeve dps soraka vs baron :) samo mi nemojte raspravljat kome je pukla konekcija ili kome je nestalo struje

1 0 hvala 0
15 godina
slimyyy kaže...
Aliser kaže...

a šta je prijatelju, kad se mi naljutimo na harisa radi neke gluposti za koju je on kriv (ovo valjda nije on kriv ako mu je internet puka ili nestalo struje) onda dođeš smirivat situaciju i braniš harisa iako nemaš pojma o čemu se radi, malo licemjerno jel tako? {#}

Ma :D. Al ozbiljno mi ovo malo   na   k*rac   ide   uvijek  kad ocu igrat ili struja ili je nesto drugo -.-  

da ne bude offtopic ev jedan match s 0verseerom iz morecowbell.com streama :D

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.4.2011 14:58 (hari85).
14 godina
protjeran
hari85 kaže...
slimyyy kaže...
Aliser kaže...

Ma :D. Al ozbiljno mi ovo malo   na   k*rac   ide   uvijek  kad ocu igrat ili struja ili je nesto drugo -.-  

da ne bude offtopic ev jedan match s 0verseerom iz morecowbell.com streama :D

e aj mi reci zakaj postavljate ss-ove sa 15 killova u cem je tu fora vjerojatno svi prosjecno imaju toliko killova svaku rundu -.-"

15 godina
neaktivan
slimyyy kaže...
Aliser kaže...

a šta je prijatelju, kad se mi naljutimo na harisa radi neke gluposti za koju je on kriv (ovo valjda nije on kriv ako mu je internet puka ili nestalo struje) onda dođeš smirivat situaciju i braniš harisa iako nemaš pojma o čemu se radi, malo licemjerno jel tako?  {#}

Ja se "jednom" naljutim na njega a vi ste se na njega ljutili zbog najobicnijih gresaka.

I takodje ja njega nikada ne napadam kada igramo samo sto ga nekad smirim jer se ponasa kao dijete u odredjenim situacijama.

I jos nesto,ovo je bilo ranked vodili cijelu partiju,on otisao i izgubili i normalno da cu se naljutiti.

I ovime ga ja ne napadam nego mu lijepo kazem da sredi taj internet il sta vec prije nego sto pocne igrati.

Da je bio normal match zabolio bi me ku*ac..

17 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...
Keiichi kaže...

Da, ali sigurno imaš dosta killova.

Pro KSer :D

League Of Legends EU : KeiichiAssassin
16 godina
League Of Legends

@Aliser, mi se ne ljutimo radi najobičnijih grešaka nego radi početničkih gluposti koje zna radit

ontopic: evo sad san igra ranked sa shenon, žaj mi je šta nisan snima jer san iztenka ka pro :D dobili smo ace u early game-u radi mene jer san ih taunta ispod turreta i upalia fortify, spašava san ih sve sa ultijen i stvarno san odlično iztenka al fala bogu imali smo nooba zileana koji je ka bia support a ima score 0-8-nešto sitno i nije kupova ništa wardova tako da san ja mora i onda niko nebi warda barona pa su ga ubili 2 puta i nakraju izgubimo, a nocturne kako je pametan engage-a se sa ultijen među njih 4-5 i onda pita mene šta čekan... kako mi je više dosta ovih noobova u rankedu

0 0 hvala 0
15 godina
slimyyy kaže...

@Aliser, mi se ne ljutimo radi najobičnijih grešaka nego radi početničkih gluposti koje zna radit

ontopic: evo sad san igra ranked sa shenon, žaj mi je šta nisan snima jer san iztenka ka pro :D dobili smo ace u early game-u radi mene jer san ih taunta ispod turreta i upalia fortify, spašava san ih sve sa ultijen i stvarno san odlično iztenka al fala bogu imali smo nooba zileana koji je ka bia support a ima score 0-8-nešto sitno i nije kupova ništa wardova tako da san ja mora i onda niko nebi warda barona pa su ga ubili 2 puta i nakraju izgubimo, a nocturne kako je pametan engage-a se sa ultijen među njih 4-5 i onda pita mene šta čekan... kako mi je više dosta ovih noobova u rankedu

Poenta je sto ja svaku tvoju ignoriram mister "perfect " .Ja  ti nikad   nisam ista zamjerio makar imao razlog za to .

16 godina
hari85 kaže...

Poenta je sto ja svaku tvoju ignoriram mister "perfect " .Ja  ti nikad   nisam ista zamjerio makar imao razlog za to .

krivo si ti mene svatija, ne mislin ja na greške koje se slučajno dese, to san već reka prije da ti nikad nisan zamjeria, nego ono kad san 1v1 i iden ubit lika, a ti se zadereš na ts "moj kill" i last hitaš ga i takve gluposti kad namjerno radiš pi*darije, nisan ja reka da ja ne failan, nego da ne radin to namjerno

15 godina
neaktivan
slimyyy kaže...
hari85 kaže...

Poenta je sto ja svaku tvoju ignoriram mister "perfect " .Ja   ti nikad   nisam ista zamjerio makar imao razlog za to .

krivo si ti mene svatija, ne mislin ja na greške koje se slučajno dese, to san već reka prije da ti nikad nisan zamjeria, nego ono kad san 1v1 i iden ubit lika, a ti se zadereš na ts "moj kill" i last hitaš ga i takve gluposti kad namjerno radiš pi*darije, nisan ja reka da ja ne failan, nego da ne radin to namjerno

To mi je poznato :D

On to cesto radi al samo kad nema nikakvog killa ko onda kad je igrao sa jaxom 0/x/xx :P

14 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...
FiinzE kaže...
hari85 kaže...
FiinzE kaže...
hari85 kaže...

Kako sam mogao imat ivise od 70 cs kad su staln izvali gangat i onda kat gangamo ovi focusaju taka i mene ostave na pol hp da idem sa nocturnom -.-

LM bro
14 godina
neaktivan
slimyyy kaže...
hari85 kaže...

jooj pa to on meni radi svaki put ili mi stila red buff na 3v3

LM bro
15 godina
FiinzE kaže...
slimyyy kaže...
hari85 kaže...

Ti  si meni stila kretene jedan imao si frozen mallet odjebi:D.

15 godina
neaktivan
FiinzE kaže...
slimyyy kaže...
hari85 kaže...

Poenta je sto ja svaku tvoju ignoriram mister "perfect " .Ja   ti nikad   nisam ista zamjerio makar imao razlog za to .

Ma meni ne smeta jer gotovo svaku partiju igram sa Nasusom.

Trebam pocet kupovat rune za tenkove.

17 godina
League Of Legends

Vi rage-ate, a kaj bi ja reko, jučer sam pobjedio 4v5 jedva (strategija ftw), imal sam i quadra kill (Yi naravno), i danas idem u premade sa 2 frenda i jedan leave-a.... jbt opet 4v5, a Twitch je idiot, savjetuje Ryze-a da samo stacka Archangele, ja se svađam s njim, reko bonus mana cap 1000 je UNIQUE, ne vrijedi ih stackat osim ap-a kaj je neisplativo jer puno više dobije stackanjem mane, pogotovo jer ima veći survivability. Kad sam napokon uvjerio Ryze-a da uzme banshee nikad nije poslije poginuo u teamfightu i bio je puno jači.

Ali eto, strateški smo odigrali i pobjedili. I nemojte mislit da je to bilo radi TF-a i Twitcha... ne, čisto team fightovi, wardovi, pickanje nekog od njih u đungli i split push.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo rekorda,+58 :)))

Odigro sad dvije s harisom,bio je dosta dobar,malo lošiji u prvoj,ali u drugoj je prilično dobro igrao.

+58 +58
Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )

0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

Muka  mi je riota vise udem  u ranked pise mi lost connection to mestro ,you wont get  punished  for leaving this que . Ja   dodgam jer  mi je sve   blockalo  i  dobijem ranked  leave i  to 70 eloa izgubio  HVALA RIOT  !!!!

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.4.2011 18:39 (hari85).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
hari85 kaže...

Muka  mi je riota vise udem  u ranked pise mi lost connection to mestro ,you wont get  punished  for leaving this que . Ja   dodgam jer  mi je sve   blockalo  i  dobijem ranked  leave i  to 70 eloa izgubio  HVALA RIOT  !!!!

to je zato jer si ruzan!! a jbg nazovi te kod kog imas net i reci da ti fixaju to

16 godina
hari85 kaže...

ma pusti ti šta piše, uvik izgubiš elo kad dodgaš ranked

15 godina
NoDiggity kaže...
hari85 kaže...

to je zato jer si ruzan!! a jbg nazovi te kod kog imas net i reci da ti fixaju to

mama ti je ruzna  . Nije do neta zbuggavo   se laucher mogao sam sve raditi osim champa izabrati -.- 

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice