Skin mos kupit ako imas tog chara i kad kupis u izabiru champova izaberes skin i voila! Ne kontam kakvih caka bi bilo :/

Probaj unjeti u youtube lol free skin, install custom skin.....
jucer ranked, no comment (penta ftw ^^)
Napravis pentu i na kraju izgubis IMBAA
A jbg. Nije sam kriv za to...
Jbg, nafeedana Akali je teška za sredit, pogotovo kaj je još i Vlad tu kojeg treba fokusirat... Što se tiče novog champion spotlighta, predobar je, Lee Sin je dijete Chuck Norisa, tko još nije, nek obavezno pogleda to, smijal sam se 10 minuta na to.
Jbg, nafeedana Akali je teška za sredit, pogotovo kaj je još i Vlad tu kojeg treba fokusirat... Što se tiče novog champion spotlighta, predobar je, Lee Sin je dijete Chuck Norisa, tko još nije, nek obavezno pogleda to, smijal sam se 10 minuta na to.
Da smijesno je . Jos nesto ovaj twitch je i dalje OP trebalo mi je 2 matcha failanja da dokucim kako ga igrat i biti imba pwner xD
Da smijesno je . Jos nesto ovaj twitch je i dalje OP trebalo mi je 2 matcha failanja da dokucim kako ga igrat i biti imba pwner xD
Ma siguran sam da nije to do lika, to si ti OP Harise
Dosta zezanja, nije on tako jak, nego ljudi još uvijek ne žele kupovat wardove... sirotinja...
Kupio Karthusa, jako zadovoljan s njime, kao što je rekao haris treba neki dobri tank uz njega i rula.. uglavnom moj prvi skore bio je 7/10/? ... nije nešto score ali mislim da je sasvim dobar pošto je prva borba.
Prva igra s nocturnom :D : 15:4:8 jungle ftw i twitch 24 :11:22 :))
nisi skontao da je zajebancija,lol
Skontao sam da je zajebancija. Samo vidis da je sve ostalo normalno, spellovi itd, pa će izgleda biti on. Samo je ovo fora.
Eo vam link koji se zelite prikljucit ovoj predobroj igri :)
sry nismo znali
Ma pokusava ubost kojeg referala ocigledno nezna da su ovdje svi zagoreli igraci. . .
Eo vam link koji se zelite prikljucit ovoj predobroj igri :)
GTFO troll
moga bi ja ovaj tjedan izbjeć ranked jer je twitch free
Novi update, novi bug -.- Pa do kad će ova igra biti ovakva?
Ima još netko bug s updateom?
Zna li netko koliko ljudi otprilike igra LoL?
Zna li netko koliko ljudi otprilike igra LoL?
Za golden joystick award je glasalo 5 miliona ljudi za njih sad koliko sve ukupno ima .
Novi update, novi bug -.- Pa do kad će ova igra biti ovakva?
Ima još netko bug s updateom?
I tebi staje ovdje ?
edit : rijesio bugg tako sto sam ocistio temp fileove .
(ovo je -.- trebao biti sve jedan post --.-- zasto pravis novu kadstisnem uredi ffs )
da isto to
hahah igra nema dobru grafu ali gameplay je odlican i vrlo zarazan :D
Nikad nisam igrao ovaj tip igre,niti ovu igru,a neznam šta ću sa sobom...Dakle isplati se igrat :D?
Nikad nisam igrao ovaj tip igre,niti ovu igru,a neznam šta ću sa sobom...Dakle isplati se igrat :D?
ako bi htio izgubit zivce za kratko vrijeme onda se isplati :D
ako bi htio izgubit zivce za kratko vrijeme onda se isplati :D
Meni paše :D
Umijece anivie
http://www.leagueoflegends.com/board/attachment.php?attachmentid=144022&d=1301449514
A gledajte sta s nidalee trebas sve radit xD
http://www.leagueoflegends.com/board/attachment.php?attachmentid=144294&d=1301471097