League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.486.057
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
League Of Legends

ja san igra shena na AP/AD/tank (tribrid) {#}

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: League Of Legends

da, i treba se, jer ima idiota koji sve stilaju, imaju 15-2-0 a ostali po 1-2 killa u timu i onda taj s 15 kilova pocne solirat, nabije smrti i taj tim izgubi, a posle sere kak su svi ostali njubovi on jedini kilove imao..... itd.. jos gore ak ti ga stila i ti pogines onda, normalno da mageu ili dpsu treba vise killova nego tenku, ali da tank nesmije imat killova, onda stvarno

15 godina
neaktivan
Keiichi kaže...
Aliser kaže...

Jestel vi ikad vidjeli Shena da se buni za ks ? -.-

Jesi kad vidio shena na AP :D

Jesam kad sam bio low level :D

I'm rapper. Screamer. Singer. I'm the dopest.
15 godina
League Of Legends
staromodne cari starog crit shaca xD
haris771 (eu) LOL account im OP ,your mum is OP (Brolaf )
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

Ekipa Kog AP ili DPS?

Ja igro AP, a protivnik dps i podjednaki smo bili u laneu, poslje sam ja bio bolji, al nemogu to usporedivat jer mi je to bila prva u zivotu s Kogom...

LoL nick: Strongtoni
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Don Strongtoni kaže...

Ekipa Kog AP ili DPS?

Ja igro AP, a protivnik dps i podjednaki smo bili u laneu, poslje sam ja bio bolji, al nemogu to usporedivat jer mi je to bila prva u zivotu s Kogom...

ev ti odgovor ( slika ) i jos nesto xD art spotlight za blind monka .
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.3.2011 15:24 (hari85).
16 godina
hari85 kaže...
Don Strongtoni kaže...

Ekipa Kog AP ili DPS?

ev ti odgovor ( slika ) i jos nesto xD art spotlight za blind monka .

Ma super si mu objasnio...sace sigurno znat sta je bolje ehehehe

btw ne igram koga pa ne znam

16 godina
neaktivan
League Of Legends

U zadnjih 5 dana nemogu skupiti first win of the day. 8 defeatova za redom... Cho AP, Shen AD, Taric AD... :S

LoL (EU): Aerendyl
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

pa normalno kad išal totalno krivi build. ajd mi reci što će chou ap i taricu ad? shen se da igrati na više načina. taric i cho su napravljeni da budu support/tank 

16 godina
neaktivan
League Of Legends

Kazem da to ljudi igraju, ne ja. Stalno neki 1lvl igraci. Neznam odakle dolaze.

LoL (EU): Aerendyl
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Aerendyl kaže...

Kazem da to ljudi igraju, ne ja. Stalno neki 1lvl igraci. Neznam odakle dolaze.

Kako mozes zavrsit s lvl 1 igracima kad si lvl 30 pogotovo stalno e moj Aerendyle bas si baksuz. . {#} sastavi premade dosao bi ti ja u pomoc ali igram WoW vise nego LOL.

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
16 godina
noodle kaže...

ajd mi reci što će chou ap i taricu ad?  taric i cho su napravljeni da budu support/tank 

jesi ti ozbiljan? cho je najjači na AP build i nije zamišljen ka tank, a pogotovo ne ka support nego ka neki malo jači mage

btw. šta se tiče kog-a, igra san AD i AP i sa obadva owna, ja mislin da je više stvar ukusu al AP mi se čini jači

15 godina
neaktivan
slimyyy kaže...
noodle kaže...

ajd mi reci što će chou ap i taricu ad?  taric i cho su napravljeni da budu support/tank 

jesi ti ozbiljan? cho je najjači na AP build i nije zamišljen ka tank, a pogotovo ne ka support nego ka neki malo jači mage

btw. šta se tiče kog-a, igra san AD i AP i sa obadva owna, ja mislin da je više stvar ukusu al AP mi se čini jači

Meni je AP daleko zabavniji.. kad zavrsis archangel's i jos 2-3 AP itema unistavas ih sa ultijem sa ogromnog rangea. Al zato uvik triba imat golema da mos spammat. Nezz zasto ga neki ljudi buildaju na cisti AD, meni on iovako radi prevelik dmg:

Boots of swiftness

Bloodrazor

Rilay's

Hextech

Guinsoo's

Lich bane ili Rabbadons

Kad san bia manji lvl san isa na AD kog jer ga niko nije zna counterat.. to je strasno nesto bilo, 20 pobjeda zaredon sa kill death ration 7:1

15 godina
League Of Legends

Ma i govorim o hibridu samo sto mi vecina itema islo poslije ovih :D .Ali ovi itemi imaju pravu sinergiju s kogom jer je zamisljen kao tank killer . black cleaver i ode ti armor  , malady smanjuje mr zbog cega radis ogroman dmg s w skillom gunblade poslije ta 3 itema i na kraju ili rylai ako hoces malo defenzivnog  ili nashors  

edit : Ovo je obavijest za scara da ne isprobava trinity na nocturnea kao sto na svakog stavlja xD .

Posto niko nista ne posta evo komentarisite nesto xD . Build score itd

ova slika prva je od noca moj build 

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.3.2011 22:24 (hari85).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
slimyyy kaže...
noodle kaže...

SAd bi te moj drugar Cho istrolao ko zadnje dubre :D Cho mu je main i igra ga ka tenka i razbija s njim :D te tzk AP Choove jede za dorucak :D

League Of Legends EU : KeiichiAssassin
16 godina
Keiichi kaže...

SAd bi te moj drugar Cho istrolao ko zadnje dubre :D Cho mu je main i igra ga ka tenka i razbija s njim :D te tzk AP Choove jede za dorucak :D

slušaj, cho je namjenjen da bude tenkasti mage, isto ka šta je malphite namjenjen da bude dps samo šta cho stvarno funkcionira na AP, naravno da će ownat AP cho-a kad je on tank, to ti je isto da kažeš da garen/morde sa tank buildon ownaju ryze-a/lux, nema nikakvog smisla jer bi tako i tribali bit al ovisi kako ga ko igra, tank ili AP svejedno al AP zato zahtjeva puno više skilla

16 godina

double post

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.3.2011 23:44 (slimyyy).
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Neznam ljudi kako vi razmišljate ali cho je rođen da bude tank. Warmog's armor i Guardian angel su primarni kod njega (uz 6 stackova naravno). Tek kasnije je moguče ić na AP. Nema boljih tankova od Cho-a i rammusa.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

koji je najbolji build za akali, al' da nije bas glass canon, nesto 2x gunblade, rabadon's, ionian, guinsoo?

14 godina
neaktivan
League Of Legends

e ako ko igra jos moze i mene dodat za frenda da bacimo koji premade nick jokerzum lvl30

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Meni je iskreno cho najbolji na AP. Pa pogle mu ulti, samo s njim je tenk.. Doduse u late gameu i nije bas nesto, ali u early i mid gameu ima odlican dmg, silence, knock-up i ult koji radi true dmg...

Moj build za njega je nesto ovako:

Merc treads

Rod of ages

Rilays

Rabbadons

Zhonya's Hourglass

Abyssal Scepter

Ima tonu HP-a, dosta AP-a i puno armora i mr-a. Nezz sta ce vam vise..

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

ja bih ga igrao stalno al mi je prespor, nemrem se naviknut na njega, cak i s najbrzim šuzama nije nesto brzi

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ACCS_DUDO kaže...

koji je najbolji build za akali, al' da nije bas glass canon, nesto 2x gunblade, rabadon's, ionian, guinsoo?

Ja koristim malo promjenjenu verziju westriceovog builda 

21/9/0 masteries 

flash + ignite 

dorans blade> boots 1 > mejai > sorcerer shoes >  giant belt > rylai > lichbane > gunblade > rabadons 

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.3.2011 13:18 (hari85).
14 godina
neaktivan
ACCS_DUDO kaže...

ja it nju igram hibrid i pogledaj mi pretprosli game s njom FiinzE i odonud uzmi build men ije predobar..

LM bro
17 godina
League Of Legends

Ja bih savjetovao ovakav build za Akali, naravno temelj builda ti je Rylai's da dobiješ CC i onda Lich Bane.

BUG je IT biblija! --- LoL username: UnimatriX (EU)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Unimatrix 007 kaže...

Ja bih savjetovao ovakav build za Akali, naravno temelj builda ti je Rylai's da dobiješ CC i onda Lich Bane.

to je isti moj build osim sto void staff mjesto mejai e  . 

15 godina
League Of Legends

OVER 9000 !!!! SO EPIC !

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
hari85 kaže...

OVER 9000 !!!! SO EPIC !

Me too!! Epic!!! -.-

LoL nick: Strongtoni
15 godina
neaktivan
Don Strongtoni kaže...
hari85 kaže...

OVER 9000 !!!! SO EPIC !

Me too!! Epic!!! -.-

Me three!

15 godina
neaktivan
hari85 kaže...

OVER 9000 !!!! SO EPIC !

Cekat 10min nije puno jer prije je bilo oko 500 pa si cekao po uru vrimena a sad imas odredjeno vrijeme koje se tocno broji tako da 10min i tebi je to epic?

LoL acc THCJoshi
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice