ja san igra shena na AP/AD/tank (tribrid)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
da, i treba se, jer ima idiota koji sve stilaju, imaju 15-2-0 a ostali po 1-2 killa u timu i onda taj s 15 kilova pocne solirat, nabije smrti i taj tim izgubi, a posle sere kak su svi ostali njubovi on jedini kilove imao..... itd.. jos gore ak ti ga stila i ti pogines onda, normalno da mageu ili dpsu treba vise killova nego tenku, ali da tank nesmije imat killova, onda stvarno
Jestel vi ikad vidjeli Shena da se buni za ks ? -.-
Jesi kad vidio shena na AP :D
Jesam kad sam bio low level :D
Ekipa Kog AP ili DPS?
Ja igro AP, a protivnik dps i podjednaki smo bili u laneu, poslje sam ja bio bolji, al nemogu to usporedivat jer mi je to bila prva u zivotu s Kogom...
Ekipa Kog AP ili DPS?
Ja igro AP, a protivnik dps i podjednaki smo bili u laneu, poslje sam ja bio bolji, al nemogu to usporedivat jer mi je to bila prva u zivotu s Kogom...
ev ti odgovor ( slika ) i jos nesto xD art spotlight za blind monka .
Ma super si mu objasnio...sace sigurno znat sta je bolje ehehehe
btw ne igram koga pa ne znam
U zadnjih 5 dana nemogu skupiti first win of the day. 8 defeatova za redom... Cho AP, Shen AD, Taric AD... :S
pa normalno kad išal totalno krivi build. ajd mi reci što će chou ap i taricu ad? shen se da igrati na više načina. taric i cho su napravljeni da budu support/tank
Kazem da to ljudi igraju, ne ja. Stalno neki 1lvl igraci. Neznam odakle dolaze.
Kazem da to ljudi igraju, ne ja. Stalno neki 1lvl igraci. Neznam odakle dolaze.
Kako mozes zavrsit s lvl 1 igracima kad si lvl 30 pogotovo stalno e moj Aerendyle bas si baksuz. . sastavi premade dosao bi ti ja u pomoc ali igram WoW vise nego LOL.
ajd mi reci što će chou ap i taricu ad? taric i cho su napravljeni da budu support/tank
jesi ti ozbiljan? cho je najjači na AP build i nije zamišljen ka tank, a pogotovo ne ka support nego ka neki malo jači mage
btw. šta se tiče kog-a, igra san AD i AP i sa obadva owna, ja mislin da je više stvar ukusu al AP mi se čini jači
ajd mi reci što će chou ap i taricu ad? taric i cho su napravljeni da budu support/tank
jesi ti ozbiljan? cho je najjači na AP build i nije zamišljen ka tank, a pogotovo ne ka support nego ka neki malo jači mage
btw. šta se tiče kog-a, igra san AD i AP i sa obadva owna, ja mislin da je više stvar ukusu al AP mi se čini jači
Meni je AP daleko zabavniji.. kad zavrsis archangel's i jos 2-3 AP itema unistavas ih sa ultijem sa ogromnog rangea. Al zato uvik triba imat golema da mos spammat. Nezz zasto ga neki ljudi buildaju na cisti AD, meni on iovako radi prevelik dmg:
Boots of swiftness
Bloodrazor
Rilay's
Hextech
Guinsoo's
Lich bane ili Rabbadons
Kad san bia manji lvl san isa na AD kog jer ga niko nije zna counterat.. to je strasno nesto bilo, 20 pobjeda zaredon sa kill death ration 7:1
Ma i govorim o hibridu samo sto mi vecina itema islo poslije ovih :D .Ali ovi itemi imaju pravu sinergiju s kogom jer je zamisljen kao tank killer . black cleaver i ode ti armor , malady smanjuje mr zbog cega radis ogroman dmg s w skillom gunblade poslije ta 3 itema i na kraju ili rylai ako hoces malo defenzivnog ili nashors
edit : Ovo je obavijest za scara da ne isprobava trinity na nocturnea kao sto na svakog stavlja xD .
Posto niko nista ne posta evo komentarisite nesto xD . Build score itd
ova slika prva je od noca moj build
SAd bi te moj drugar Cho istrolao ko zadnje dubre :D Cho mu je main i igra ga ka tenka i razbija s njim :D te tzk AP Choove jede za dorucak :D
SAd bi te moj drugar Cho istrolao ko zadnje dubre :D Cho mu je main i igra ga ka tenka i razbija s njim :D te tzk AP Choove jede za dorucak :D
slušaj, cho je namjenjen da bude tenkasti mage, isto ka šta je malphite namjenjen da bude dps samo šta cho stvarno funkcionira na AP, naravno da će ownat AP cho-a kad je on tank, to ti je isto da kažeš da garen/morde sa tank buildon ownaju ryze-a/lux, nema nikakvog smisla jer bi tako i tribali bit al ovisi kako ga ko igra, tank ili AP svejedno al AP zato zahtjeva puno više skilla
double post
Neznam ljudi kako vi razmišljate ali cho je rođen da bude tank. Warmog's armor i Guardian angel su primarni kod njega (uz 6 stackova naravno). Tek kasnije je moguče ić na AP. Nema boljih tankova od Cho-a i rammusa.
koji je najbolji build za akali, al' da nije bas glass canon, nesto 2x gunblade, rabadon's, ionian, guinsoo?
e ako ko igra jos moze i mene dodat za frenda da bacimo koji premade nick jokerzum lvl30
Meni je iskreno cho najbolji na AP. Pa pogle mu ulti, samo s njim je tenk.. Doduse u late gameu i nije bas nesto, ali u early i mid gameu ima odlican dmg, silence, knock-up i ult koji radi true dmg...
Moj build za njega je nesto ovako:
Merc treads
Rod of ages
Rilays
Rabbadons
Zhonya's Hourglass
Abyssal Scepter
Ima tonu HP-a, dosta AP-a i puno armora i mr-a. Nezz sta ce vam vise..
ja bih ga igrao stalno al mi je prespor, nemrem se naviknut na njega, cak i s najbrzim šuzama nije nesto brzi
koji je najbolji build za akali, al' da nije bas glass canon, nesto 2x gunblade, rabadon's, ionian, guinsoo?
Ja koristim malo promjenjenu verziju westriceovog builda
21/9/0 masteries
flash + ignite
dorans blade> boots 1 > mejai > sorcerer shoes > giant belt > rylai > lichbane > gunblade > rabadons
ja it nju igram hibrid i pogledaj mi pretprosli game s njom FiinzE i odonud uzmi build men ije predobar..
Ja bih savjetovao ovakav build za Akali, naravno temelj builda ti je Rylai's da dobiješ CC i onda Lich Bane.
to je isti moj build osim sto void staff mjesto mejai e .
OVER 9000 !!!! SO EPIC !
Me too!! Epic!!! -.-
OVER 9000 !!!! SO EPIC !
Me too!! Epic!!! -.-
Me three!
OVER 9000 !!!! SO EPIC !
Cekat 10min nije puno jer prije je bilo oko 500 pa si cekao po uru vrimena a sad imas odredjeno vrijeme koje se tocno broji tako da 10min i tebi je to epic?