League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.495.608
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
League Of Legends

Šta se toliko Živcirate ? Pa ovo je samo igra izgubljen game pa sta ? 

haris771 (eu) LOL account im OP ,your mum is OP (Brolaf )
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Harise necu ti acc sramotit ne brini :P

I'm rapper. Screamer. Singer. I'm the dopest.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

Alkser salim se :P  zajebavaj se na accu xD  

(zapravo nemoj mi bann nabavit za slucaj da se jednom vratim xD )

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.3.2011 23:17 (hari85).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: League Of Legends

aj ne serite toliko po igri...budite sretni da mozete igrat a ne kao ja..niti igru nemogu skinut :DD...jbm im sve!!!!

LoL nick:CroDino (EU)
15 godina
League Of Legends

ja igram ? si pijan ? {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

a ko je reko da igras??...ti samo seres na ovom forumu a nemozes bez lola i ovog foruma...svaki 2 post je tvoj...govoris ja vise ne igram,a svaki post ti govori kako ti unistaliras igru,kako je riot sranje,a prije nisi mogo bez lola a mislim da i sada nemozes...ako si odusto od lola i ako tie sranje onda nemoj ni citat ovaj forum a ni odg na postove!!!!!!!!

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.3.2011 23:41 (CroDino).
14 godina
neaktivan
Keiichi kaže...
Zorz mislio sam na koment od onog alsere ( il kak se zove) :D on je pokreno ovu citavu sapunicu rekavsi kaku samo blizek i pinc (il flinc :S neda mi se ic back na mobu sam :D) igraj dobro odavdi...

Moj ti nick pise ispod svakog posta :) (ak na mene mislis jer ne vidim quote na mobu aksi nekog drugog quotao)

nisam na tebe mislio :P, i frendovi smo u lolu jos odavno kad smo s primusom igrali

14 godina
neaktivan
CroDino kaže...

aj ne serite toliko po igri...budite sretni da mozete igrat a ne kao ja..niti igru nemogu skinut :DD...jbm im sve!!!!

https://signup.leagueoflegends.com/en/signup/redownload

15 godina
neaktivan

sve to štima,al kad ja to pokrenem piše mi...No Internet Connectivity Detected.Please Reconnect And Try Again

17 godina
hari85 kaže...

Ovo je slobodna zemlja :P 

Ali za tebe ovo  HATERS GONNA HATE {#}

Harise dosadan si i naporan vise, svaki put se ponadam da je mozda netko iskopao nesto korisno o novom champu ili napisao nesto pametno ali vec stranicam moram citat tvoje gluposti. Niko ti nemoze zabranit da pratis temu, ali nemoras ni pisat toliko o glupostima, svaki 2-3 post je tvoj da bar nesto pametno napises. . ., nego cjelo vrjeme places kako neigras.

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.3.2011 0:16 (D3ViL).
Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

Imas mali x stisni ga ak sam ti dosadan.

Da ne bude off topic ev jedan ez build od Voyboya osobno 

http://solomid.net/guides.php?g=3

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
League Of Legends

Kupio si danas Siona, uvijek mi taj champ izgledao premoćno, mislim što se tiče ability i to, odigrao sad dvije runde, sa AP buildom, prva bila 3/3/13 ili tak nekak, druga 8/5/17 mislim.

Znači nije mi tak loše išlo za prvi put. :D Zabavan je za igrat.

Sad me zanima, što preporučate, dal je AP ili AD bolji, jer vidio neke Sione da rasturaju od pocetka samo sa phantom dancerom, a i ulti daje lifesteal i AS.

Al štit i snare ovise o AP, tak da nisam siguran što je učinkovitije. AP ili AD build?

Ili oba dva ovisno o neprijatelju?

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU)

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
League Of Legends

vec sam 100 decilijuna reinstalirao LoL i svaki put mi se skida neki hebeni patch od 1350 mb i brzina mi je ono 900 kb/s i tak se cijelo vrijeme spusta dok ne dode do 1000 mb i onda stane na 0 i nis ugasim ja da ispocetka skida niss -.-" ne zeli nastavit gdje je stalo poludit cu vec 4 dana neigram :((

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

e kako da uploadam sliku u kojem mora biti formatu?? i ja promjenim format i pise da lsika ima neki sigurnosni kod -.- 

EDIT:btw s akali 22/6/8 zkn runda :D

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.3.2011 8:18 (FiinzE).

0 0 hvala 0
17 godina
FiinzE kaže...

e kako da uploadam sliku u kojem mora biti formatu?? i ja promjenim format i pise da lsika ima neki sigurnosni kod -.- 

EDIT:btw s akali 22/6/8 zkn runda :D

Pa najlakse ti je Prt Sc-Paint Ctrl+V onda odes save ass stavis JPG i preko "Dodaj sliku s racunala" ju ubacis na forum.

tommy2103 kaže...

Kupio si danas Siona, uvijek mi taj champ izgledao premoćno, mislim što se tiče ability i to, odigrao sad dvije runde, sa AP buildom, prva bila 3/3/13 ili tak nekak, druga 8/5/17 mislim.

Sad me zanima, što preporučate, dal je AP ili AD bolji, jer vidio neke Sione da rasturaju od pocetka samo sa phantom dancerom, a i ulti daje lifesteal i AS.

Al štit i snare ovise o AP, tak da nisam siguran što je učinkovitije. AP ili AD build?

Po meni AP je dosta laksi za igrat charge na shield uletis stun aktiviras pa povuces se i to je sve. . ., dok je AD puno zabavnij ali i tezi jedan blind od Tema ili nesto slicno i ulty ti je bezvrjedan. Probaj oboje pa sta ti se vise svidja {#}

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.3.2011 10:16 (D3ViL).
14 godina
neaktivan
tommy2103 kaže...

AP je puno bolji,ali je predosadan nakon partija jel samo pritisces Q i W a hilas se sa ultijem,zabavniji je kao DPS,barem meni

14 godina
League Of Legends

Počeo sam igrati LoL, izgleda mi zanimljivo. Imam par pobjeda već, i mislim da sam do sad "skužio" manje-više igru. Od heroja koji su trenutno na raspolaganju sam naučio Amumua, Katarinu i Fiddlesticksa.

Nick mi je Putn1k, pa me dodajte ako vam treba neki polu-noob {#}

Paragon

0 0 hvala 0
15 godina
ZoRz1 kaže...
tommy2103 kaže...

AP je puno bolji,ali je predosadan nakon partija jel samo pritisces Q i W a hilas se sa ultijem,zabavniji je kao DPS,barem meni

Atmogs sion nuff said :D 

15 godina
protjeran
League Of Legends

Jel imao netko od vas problema s kradjom LoL-ovog acc?

Burazu su maznuli acc prije 5 dana, siguran sam da nije banan jer neki bot vec par dana igra.

Neka ideja, kako povratit acc?

-To Start Press Any Key. A gdje je ANY tipka?-
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
dado8 kaže...

Burazu su maznuli acc prije 5 dana, siguran sam da nije banan jer neki bot vec par dana igra.

Kontaktiraj riot ili pokusaj promijenit email/password

15 godina
protjeran
Aliser kaže...
dado8 kaže...

Kontaktiraj riot ili pokusaj promijenit email/password

generiranje novog passa preko maila neide, valja je promjenio mail.

idem im probat nadrobit svasta preko maile, al nekako sumnjam da ce povjerovat, ne sjecam se ni datuma ni sigurnosnog pitanja(ja sam mu otvario acc), em proslo je previse dana{#}

-To Start Press Any Key. A gdje je ANY tipka?-
15 godina
League Of Legends

ako tko treba pomoc kako igrati ezreal-a imam replay do 27 min - 18/2/neznam, pa da vidi kako to ez masteri rade :D

LoL Nick (EU): hRay
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
null kaže...

ako tko treba pomoc kako igrati ezreal-a imam replay do 27 min - 18/2/neznam, pa da vidi kako to ez masteri rade :D

Daj link

Ja igram eza u zadnje vrijeme jako puno...prezanimljiv cham je za igrat, a vidim da se ti tu stalno hvalis "ja s ezom ovo ja s ezom ono " xD

15 godina
neaktivan
AmonZero kaže...
null kaže...

Daj link

Ja igram eza u zadnje vrijeme jako puno...prezanimljiv cham je za igrat, a vidim da se ti tu stalno hvalis "ja s ezom ovo ja s ezom ono " xD

Da i mene sad to zanima :D Da vidim nekog pro ezreal igrača :P

16 godina
neaktivan
League Of Legends

Oću link.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Blizek, si ti DavorMarin sa leaguecrafta? Koji je napravio guide za WW-a? Ako jesi, pratim tvoju jungle routeu, sve isto, startam sa Long Swordom i 1 Hpot, sve isto procistim, al nemogu golema ubit, nema ISUSA. 28 sam level, koristim 20/0/8,  nemam full rune, al imam flat armor sealove, i apen markove, (2-3 marka imam samo).. Di je problem? :S

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Blizek jesil slobodan oko 9

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ACCS_DUDO kaže...

Blizek, si ti DavorMarin sa leaguecrafta? Koji je napravio guide za WW-a? Ako jesi, pratim tvoju jungle routeu, sve isto, startam sa Long Swordom i 1 Hpot, sve isto procistim, al nemogu golema ubit, nema ISUSA. 28 sam level, koristim 20/0/8,  nemam full rune, al imam flat armor sealove, i apen markove, (2-3 marka imam samo).. Di je problem? :S

Problem zbilja nebi smio postojati,ali mogu s tobom ući u practice pa da vidim što delaš krivo. Ime mi je Warbringer007.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
15 godina
neaktivan

To bi bilo super, dodao sam te Franz146 sam.

15 godina
League Of Legends

Mozda ti je bez runa laksi ovaj jungle : Cloth armor i 5 potova 

Golems > wraiths > wolfs> Blue golem > Golems ( zbog manjka runa mozda wraithovi spawnaju onda njih ubi ) > lizard > wraiths ( ako si bio brz )  > gank ^^

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice