League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.992
|
čitano: 6.968.067
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Imam ROTT beta key  pa cu vidit kako ce to ispast ako ne bude dota 2 free ali vidit cemo mozda bude free ili niske cjene jel valve je uvijek bio igracki nastrojen .

Uf zamisli da valve zaduzen za LOL  , auu nema server problema , vec je magma chamber tu , nema buggova , bolji balans ma nema sta nebi bilo .

haris771 (eu) LOL account im OP ,your mum is OP (Brolaf )
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
League Of Legends

33{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: League Of Legends
hari85 kaže...

Imam ROTT beta key  pa cu vidit kako ce to ispast ako ne bude dota 2 free ali vidit cemo mozda bude free ili niske cjene jel valve je uvijek bio igracki nastrojen .

Uf zamisli da valve zaduzen za LOL  , auu nema server problema , vec je magma chamber tu , nema buggova , bolji balans ma nema sta nebi bilo .

Mislim neznam sto ocekujete od DotA2, bit će remake "skinova" heroja i neke preinake koje se nisu mogle realizirati jer je mod za warcraft3. Isti ljudi rade kao i na DotA, tako da nece biti neka prevelika revolucija (ili se varam). Riot je mlad i to im je prva igra, jbg imaju jako puno grešaka koje rade ali opet meni je igra prezabavna, tako da zažmirim na jedno oko a s drugim igram :)

A to da je Valve radio LoL, sigurno nebi takav ispao i bila magma chamber jer sigurno nemaju iste ideje Riotovci i Valveovci ;-).

LoL Nick (EU): hRay
16 godina
neaktivan
null kaže...
hari85 kaže...

Mislim neznam sto ocekujete od DotA2, bit će remake "skinova" heroja i neke preinake koje se nisu mogle realizirati jer je mod za warcraft3. Isti ljudi rade kao i na DotA, tako da nece biti neka prevelika revolucija (ili se varam). Riot je mlad i to im je prva igra, jbg imaju jako puno grešaka koje rade ali opet meni je igra prezabavna, tako da zažmirim na jedno oko a s drugim igram :)

A to da je Valve radio LoL, sigurno nebi takav ispao i bila magma chamber jer sigurno nemaju iste ideje Riotovci i Valveovci ;-).

Valve slusa community a riot kao da suprotno hoce da postigne .

16 godina
hari85 kaže...
null kaže...
hari85 kaže...

Valve slusa community a riot kao da suprotno hoce da postigne .

Da Valve slusa community onda bi odavno patchali CS:S koji je patio od bugova, ne tek su poceli od prošle godine s patchevima. A ovo sto kazes za bugove, Tf2 se konstantno mora fixati ali k tome dolaze novi itemi, kape, šlape ili šta već, ali opet to sve ima i svoju cijenu u onom ingame ducanu i ima iteme koji se da ih hoces moras kupiti jer ih nemres dobiti igrajući. Nije Valve teška svetinja, ali se vidi da konstantno rade na igrama.

A kod Riota me jako smeta što jako puno slusaju Amere i njima odgovaraju na koje kakve teme ( npr. oni pišu u temu koja se zove Phreak, moj muž i slično) svaka druga treća tema ima neki njihov post, dok europa ima 2 community managera (tolko sam ih ja vidio- njemca i engleza), i oni su rijetki posteri, tako da je europa jako "zaostala".

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.3.2011 21:00 (null).
15 godina

Valve ne možeš uspoređivat s ovime, valve je daleko iznad njih od kolicine igara izvedbe pa do svega ostalog. Zato se i plača svaka igra tj moraš ju kupit.

Sad što se tiče CS:S-a nije ni bilo potrebe za neki patch kao ovaj što su napravili jer su neki bugovi kojih je bilo ne tako puno već ušli u način igre i svi su se prilagodili na njih tak da ni nije bilo problema.Novim updateom su samo još više **ebali igru. 1. Fps je manji nego prije zbog grafike itd.. Onda ima nekih bugova koji su još gori nego oni prije itd... dalje da ne pričam...

Sve što hoću reč je da Riot ne može biti kao Valve ni da hoće.Jednostavno su nekoliko koraka predaleko od njih.

15 godina
neaktivan
hari85 kaže...

prema njima moram reinstall a to necu uradit bye bye 

odi u options pa save seting ...proradit ce...

15 godina

neće

16 godina
neaktivan
League Of Legends

imba 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
hari85 kaže...

imba 

http://eu.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=145449

Jesi probo to?

I vi ostali kojima nece, probajte, meni je proradilo :)

LoL nick: Strongtoni
16 godina
neaktivan
Don Strongtoni kaže...
hari85 kaže...

imba 

http://eu.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=145449

Jesi probo to?

I vi ostali kojima nece, probajte, meni je proradilo :)

^^naravno  xD 

16 godina
neaktivan

evo ja sam izbriso igro i sad kad idem na njihovu stranicu i zelim skinut igru kad skinem onu datoteku s kojom moras skinut igricu (768mb) i to pokrenem i piše mi NO INTERNET CONNECTIVITY DETECTED.PLEASE RECONNECT AND TRY AGAIN.

jel zna neko u cem je problem?

LoL nick:CroDino (EU)
15 godina
protjeran
League Of Legends

RIOT U SUCK

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
NoDiggity kaže...

RIOT U SUCK

QFT

15 godina
neaktivan
League Of Legends

jeli ovaj novi champ malo op ili se meni samo cini?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
_dEDa_96 kaže...

jeli ovaj novi champ malo op ili se meni samo cini?

Tebi se cini .

@Crodino sta se zivciras ova je igra ionako smeće .

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.3.2011 17:58 (hari85).
16 godina
neaktivan
da al sad kad mi je dosadno nemam sta radit....ili mozda znate jos koju igru ??
16 godina
CroDino kaže...

League of Legends :DDD

16 godina
neaktivan
League Of Legends

Mi moze netko objasniti kako se bacaju ovi spellovi na LeBlanc? Kojim redom?

LoL (EU): Aerendyl
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Aerendyl kaže...

Mi moze netko objasniti kako se bacaju ovi spellovi na LeBlanc? Kojim redom?

Q>R > W > E  nakon par sekundi Q>W> E  (kad dodu spellovi s cda ) . leveluj  q prvo  a kada mozes w  , e uzmi na lvl 4   a kada nemozes q uzmi w  ulti naravno kada  mozes . 

otprike ovako levelujes skilllove 

Q>W>Q>E>Q>R>Q>W>Q>W>R>W>E>W>E>R>E>E 

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.3.2011 18:20 (hari85).
16 godina
neaktivan
null kaže...
CroDino kaže...

procitaj gore gdje sam naveo problem

16 godina
neaktivan
CroDino kaže...

Zivot -.-  

15 godina
neaktivan
League Of Legends

CroDino evo ti izbora HoN, CS ili WoW (cataclysm suck) ...^^

Ne ja nisam kao ti ja se bojim odrasti...Lol nick: TheUnderDog2 (EU)
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.3.2011 18:43 (Time4Die).

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
null kaže...
CroDino kaže...

Jel dobra ta igrica?{#}

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY, AND DONT STEAL THE GOVERNMENT HATES COMPETITION
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Cheers!!Sretan mi ročkas :))

1 0 hvala 0
17 godina
Time4Die kaže...

CroDino evo ti izbora HoN, CS ili WoW (cataclysm suck) ...^^

Najbogatija i najzabavnija ekspanzija i ti ju definiras pod "suck" you suck dude {#}

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Haters gonna hate   {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
D3ViL kaže...
Time4Die kaže...

CroDino evo ti izbora HoN, CS  ili WoW (cataclysm suck) ...^^

Najbogatija i najzabavnija ekspanzija i ti ju definiras pod "suck" you suck dude {#}

..svako ima svoje mišljenje

hari85 kaže...

Haters gonna hate     {#}

Prvo misli i skontaj prije nego što nešto napišeš. jer ti očigledno ne znaš ni šta to znaći.

BTW: Sretan rodjendan Fiinze ^^

I'm rapper. Screamer. Singer. I'm the dopest.
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Govorim to svim no liferima kojima je LoL sve . Ja sam se smijao dok sam uninstalirao igru {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
hari85 kaže...

Govorim to svim no liferima kojima je LoL sve . Ja sam se smijao dok sam uninstalirao igru {#}

To si se smijao od muke, ajde Harise dosta komedije i spama ionako ces ju instalirat za par sati/dana {#} dok ne napises ovdje da si dao nekome svoj accaunt nemoj vise o tome hater BS-u ne pristaje ti . . ., hehehe

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.3.2011 21:04 (D3ViL).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice