Sto posto vec na nogama grizes nokte jer je off server :D hihihi
ne bas hihihihi
Ne grize, jer ih vec niti nema 
ne bas hihihihi
ne bas hihihihi
Ma ja mislim da Haris vec mantra i ritmicno lupa glavom po monitoru od muke. . .
kad bi trebao biti online???
Kopirano sa foruma :
"
2 Minutes Ago
Hey Everyone.
We had a problem with a hash file in our latest EU patch. Some people (who were using the RADS Beta Patcher) we're able to patch. Other players (myself included), were getting errors around the 33% mark when trying to download the new patch.
We've identified the problem, and our rebuilding the patch. We should have everything up in about 3-4 hours. Unfortunately, that means some additional downtime as we re-patch.
We apologize for the inconvenience, and are working on getting this fixed ASAP."
Many Thanks,
Paul
13:11:46
super taman kad dojdem doma, moci cu igrat!! :D
meni ne zastaje na 33 % HAHAHAHHA
ja sam skinuo patch..al nemogu unutra
League Of Legends EU : KeiichiAssassin
e jel može ko reć šta znači to jest kako utječe kad ovo mjenjaju ovaj power ratio il te ratioe :D
jel mi nerfaju kassadina pa neznan jel ovo povećavanje pozitivno ili negativno 
e jel može ko reć šta znači to jest kako utječe kad ovo mjenjaju ovaj power ratio il te ratioe :D
jel mi nerfaju kassadina pa neznan jel ovo povećavanje pozitivno ili negativno 
Znači ako ti poveća ratio povećao ti je mnnožitelj recimo abillity powera. Znači to ti je buff. A ako smanji onda je nerf.
Riftwalk ability power ratio increased to 0.5 from 0.4. Ako imaš 200 APa damage će ti biti 200*0.5 što je više od 200*0.4.
Irelia i Kassadin nerf cigani jednui mrtvi mame im se nahebem 
ljutiš se jer znaš samo sa OP likovima igrat :)
Lolz pustili su patch ali meni opet staje na 33% a zalosno je da Amerima radi od prve hahaha
Lolz pustili su patch ali meni opet staje na 33% a zalosno je da Amerima radi od prve hahaha
meni je downloadao i instalirao patch ali ne mogu u igru :S
sad sam gledao od amera forum, na njihovom forumu svaku drugu temu odgovara riot lik, i to na samo neke retardirane teme. I njihovom forum je organiziran. A europski samo govore kad je neki problem :S
Oups. Riot propo. Ne može se više ni na forum otić. Popadale stranice. Mora da je smak svijeta
Nezz dali se isplati uzet ovog novog lika, ili da uzmem 2 od 3k?
Nezz dali se isplati uzet ovog novog lika, ili da uzmem 2 od 3k?
sta ce ti 2 od 3k? koda mozes igrat s njima u isto vrijeme pa da ti nesto znaci sta mozes dva uzet , uzmes ono sta ti pase, moj savjet cekaj 2 tjedna novu rotaciju kad ce ovaj novi lik bit free, pa si nadjes nesto za probat i kupis
DOSEL SERVER
meni ceijelo vrijeme piše da li sam spojen na internet
Treba cekat sat vremena da upadnes unutra... Pa sta su stavili limit za 1000 ljud istovremeno?
volim i ja tebe riot 
volim i ja tebe riot 
ne radi ^^
volim i ja tebe riot 
ne radi ^^
mom burazu je proradilo. Onda ti nista ne preostaje nego da reinstaliras. ili ako mozeš vidjeti/prepoznati patch fileove u direktoriju pa da ih obrises i da ti se ponovo instalira (novi patch mislim)
Sad znam sta je ja nemogu spremit kao AIL fail moze li neko pls to negdje uploadat ty na 4shared smao nek uploada ne treba registrirat ni slicno .
Sad znam sta je ja nemogu spremit kao AIL fail moze li neko pls to negdje uploadat ty na 4shared smao nek uploada ne treba registrirat ni slicno .
neznam na sto tocno ciljas, dali si probao preko lol analizatora vidjeti sto je problem ( http://uploaded.to/file/ffwrv0 )
prema njima moram reinstall a to necu uradit bye bye
prema njima moram reinstall a to necu uradit bye bye
meni jednom bilo da kad sam reinstalirao windowse i instalirao stari LoL client pa sam morao skidati patcheve, ali nisam mogao zbog tog errora pa sam skinuo analizatora i stalno je nesto falali i stalno sam maoram traziti na forumu pa mi je bilo prekipjelo pa sam reinstalirao, i skinuo najnoviji s stranice i sve radilo super.