Istina,naprimjer: Kassadin,Malzahar i Cho vs Kennen,Shen i Akali
haha za sto ce ti naprimjer, nema drugih
:D vidi stvarno,sad sam tek skužio xD
Kogmaw?
Kogmaw?
d fali nam void support za full team predlazem voidling Queen koja spawna voidlinge i svasta nesto :D
i feastanje s kogicem premade carnage
.................................................................................................................
edit : hihihihi sto vise vidim gunblade na morde sto vise ga se bojim
http://img708.imageshack.us/img708/4167/lol20110306200437.png
double edit ;: otkrivena od devvoa imena nocturne skinovi a to su imena
void i frozen nocturne
pax east slike sreckovici ga vec isprobali --.--
http://www.flickr.com/photos/riotgames/sets/72157626121353619/show/
Void bi zagarantirano pobjedio :)
Void bi zagarantirano pobjedio :)
Silence ftw, a i nukeri su...
Kaj je najbolje uzet za Poppy poslije Triforce, Bloodrazors ili Hextech Gunblade?
Kaj je najbolje uzet za Poppy poslije Triforce, Bloodrazors ili Hextech Gunblade?
Zavisi o protivnickom timu. Ako imaju Vlada, Munda, Cho-a ili nekog sa velikim HP-om ja uzmem bloodrazor. Ako im je vecina squishy onda hextech.
Kako mrzim solo que, sad sam odigrao partiju 3vs5 trebalo im je 50 minuta i Baron da pobjede i na kraju napise lik "easy win" al sta ocekivat od balavca s 100 win to je achivement za njega. . . .
Kakva sranja ti gledaš.
A dokaz da je haris veliko dijete i derište - Trči prema neprijatelju i u chatu pise: moj, my kill, mine....
:S
Kakva sranja ti gledaš.
A dokaz da je haris veliko dijete i derište - Trči prema neprijatelju i u chatu pise: moj, my kill, mine....
takav sam samo kad s tobom igram :D
@unimatrix svaki morde kojeg vidim i kad ga ja igram tako ownaju pa imam osjecaj da samo lupas glavom u tastaturu i pravis quadre :D
Prva sa Jaxom i malo ownanja...
Jedan savjet - Jaxu ne kupuj ciste AP iteme, uzimaj mu sto vise hybrid itema kao Tri-Force, Guinsoo's, Hextech. Pozeljno je imat i Rilays i Bloodrazor. Sa pasivom i dodatnim hp-om od rilay's-a ima preko 3500 hp-a.
Ovo je moj build za njega, ako imaju bar 2 dps-a u timu nahebali su :) :
Ninja tabi
Guinsoo's Rageblade
Tri-Force
Hextech
Rilay's
Bloodrazor
Mos eventualno uzet Abysal scepter ako imaju ap nukera
Kakva sranja ti gledaš.
takav sam samo kad s tobom igram :D
@unimatrix svaki morde kojeg vidim i kad ga ja igram tako ownaju pa imam osjecaj da samo lupas glavom u tastaturu i pravis quadre :D
Igrao sam s Mordeom jako dugo i imam trećinu svojih ukupnih rundi odigranih s njim, ali igrao sam i protiv puno njih i mogu ti reći da ne ownaju svi s Mordeom, pogotovo nakon zadnjih par patcheva.
Jedan savjet - Jaxu ne kupuj ciste AP iteme, uzimaj mu sto vise hybrid itema kao Tri-Force, Guinsoo's, Hextech. Pozeljno je imat i Rilays i Bloodrazor. Sa pasivom i dodatnim hp-om od rilay's-a ima preko 3500 hp-a.
Ninja tabi
Guinsoo's Rageblade
Tri-Force
Hextech
Rilay's
Bloodrazor
koristim isti build osim sto zadnji item uzmem atmu jer on od tih itema ima pun k*rac hp pa da to iskoristimo
OMG, veigar je nevjerojatan...neznam zakaj sam ga izbjegaval dosad.
Ninja tabi
Guinsoo's Rageblade
Tri-Force
Hextech
Rilay's
Bloodrazor
koristim isti build osim sto zadnji item uzmem atmu jer on od tih itema ima pun k*rac hp pa da to iskoristimo
Ja idem vako
Ninja tabi
Guinsoo Rageblade
Hextech
Tir-Force
Blood thirster(zbog passiva)
zadnji item moze biti atma ili banshee.
ova LeBlanc mi je sve bolja i bolja svakim matchem.
leblanc je easy mode
Ninja tabi
Guinsoo's Rageblade
Tri-Force
Hextech
Rilay's
Bloodrazor
Baš mi i nije jasno zašto ideš na Tri-Force kad imaš toliko AP?
Ninja tabi
Guinsoo's Rageblade
Tri-Force
Hextech
Rilay's
Bloodrazor
Baš mi i nije jasno zašto ideš na Tri-Force kad imaš toliko AP?
Zbog dodatnog HP-a + Mane, attack speed je dobar zbog guinsoo'a i ultija, dobijem movement speed i pasiv je odican. Tj. ima i vise pasiva. Lich bane se na njemu ne isplati jer ovako dobije svega pomalo a nije npr. Lux da joj se Lich bane stacka sa pasivom odlicno.
E da, i dobro bi bilo uzet atmu umjesto bloodrazora jer sa tako puno hp-a se stvarno isplati kako je haris rekao. Samim tim se tri-force jos vise isplati zbog pasiva i crit chancea.
leblanc je easy mode
tko je hard mode?
leblanc je easy mode
Harise aj cuti :D