League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.423.070
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Meni je teemo prije bio main samo stavljas gljive pojacavas e spell i trebati onaj hextech blade i razaras itd..

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Šta preporucate urgot ili neko drugo :S steta mi je para jer se tesko skupljaju sad kriza je :D

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
Netko drugi sam ne urgot :D vec vidim kak ce me popljuvat jedna osoba koju sam ignorao xD

Anyway ako imas tolko uzmi ramusa il malphita i junglaj posto su obojica super jungleri :D
League Of Legends EU : KeiichiAssassin
18 godina
League Of Legends

Evo zaigrao s Annie nakon par mjeseci i fino se iznenadio kako sam gazio likove, ko hoce nek pogleda.

http://www.4shared.com/file/VIP8F1gq/replay_03-03-11_20-36-05.html

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Držim 6300 sa strane već neko vrijeme, budući da stignem igrati samo vikendom, pa me zanima:

Isplati li se više uzeti Ezreala, ili Jarvana, ili čekati da izađe novi champ? Ezreal me oduvijek vukao, pogotovo sad kad su mu buffali ulti; s druge strane, Jarvan djeluje moćno, jedino ult mi se čini nekako praznim, budući da 20-ak championa metode bijega kroz ult, a ostali uzimaju flash...

Nothing else matters.

0 0 hvala 0
18 godina
hari85 kaže...

Haters gonna hate jel tako :D

pjesma za slimyyya :D

Hahahaha, epic!

BUG je IT biblija! --- LoL username: UnimatriX (EU)
17 godina
neaktivan
D_Inuit kaže...

Držim 6300 sa strane već neko vrijeme, budući da stignem igrati samo vikendom, pa me zanima:

Isplati li se više uzeti Ezreala, ili Jarvana, ili čekati da izađe novi champ? Ezreal me oduvijek vukao, pogotovo sad kad su mu buffali ulti; s druge strane, Jarvan djeluje moćno, jedino ult mi se čini nekako praznim, budući da 20-ak championa metode bijega kroz ult, a ostali uzimaju flash...

Jarvan je OP đubre, a za utli se ne boj ;) Mislim da slijedi nerf..

LoL EU : pr1mus
16 godina
neaktivan
makaweli kaže...
D_Inuit kaže...

Jarvan je OP đubre, a za utli se ne boj ;) Mislim da slijedi nerf..

od jarvana ona magija kaj ispruzi mač i radi preogroman dmg, to nije normalno. to se mora nerfati a ulta mu je ok, jer on zatvori neprijatelja i ako ovaj nema kako pobječ svi ga deru unutra ili s magijama ili range att. Ez je prebrutalan heroj ako ga znas i nikad ne dosadi, bar meni.

LoL Nick (EU): hRay
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.3.2011 23:02 (null).
15 godina
neaktivan
D_Inuit kaže...

anivia , kog maw ili karthus su bolji izbor od ez-reala...al tvoj account tak da pazljivo biraj...neces tako skoro imat 6300..

Nick na L0Lu : balkhanac
18 godina
null kaže...

ulta mu je ok, jer on zatvori neprijatelja i ako ovaj nema kako pobječ svi ga deru unutra ili s magijama ili range att. Ez je prebrutalan heroj ako ga znas i nikad ne dosadi, bar meni.

Ma svi pricaju kako mu je najbolji lane partner Nunu, Xin, ovaj onaj ali nema bolje od Annie. On baci kavez a ja mu sutnem Tibbersa unutra pa SHOW ljudi {#}

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Ovaj Jarvan, to nije normalno. Na lvl-u 1, onaj spear skine pol healtha. A da ne pričam late game, pa nemožeš ga nikako ubit.

LoL (EU): Aerendyl
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Aerendyl kaže...

Ovaj Jarvan, to nije normalno. Na lvl-u 1, onaj spear skine pol healtha. A da ne pričam late game, pa nemožeš ga nikako ubit.

Mozes samo treba znati a sto se tice lvl1 nemojte otici na lane sa 400 hp pa ce biti lakse ;)

LoL-scarface797(EU)
18 godina
neaktivan
De sta vam je :D ono jaranovo koplje na zadnjem lvlu udara 270+neki mizerni dmg ak vam je to pun k**** onda sta vam je ezov q :D
18 godina
League Of Legends

Nahh, meni Xin draži, staromodni pwner pobije ovog šmrkavca {#}

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU)

1 0 hvala 0
16 godina
tommy2103 kaže...

Nahh, meni Xin draži, staromodni pwner pobije ovog šmrkavca {#}

X , al svejedno cu da ga kupim :D

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.3.2011 11:44 (paci).
15 godina
neaktivan
scarface797 kaže...
Aerendyl kaže...

Taman skupljam za Vlada, imam 3400 IP-a i oni roknu skin sale do 7.3. i to Markiza koji mi je odličan. Sada ću se morat ubijati svaki dan da dođem do 6300 IP-a da mogu uzet skin. :D

Hahhahahh sada oces Vlada uzeti koliko je nerfan ja za njega ne bio dao 3150 ip lik je sada ubijen u pojam da ga prije nisam uzeo sada ne bio 100 %.

odlicno su ga nerfali,penta je igrao sinoc i ownao,balancirali su ga kako treba...

15 godina
neaktivan
League Of Legends

neko je napiso da vlad sad nis ne valja, e pa valja i to jako, i jos uvijek valja, uvijek s njim 15+ killova, vrlo rijetko sam s kill death razlikom ispod 5, jos uvijek je on prejak

Bila je zima a vrućine teške, jedan je mrtvac jahao pješke!!!! Za sobom je vukao crnkinju plavu!! Kosa joj klizi niz čelavu glavu xfire: jajenaoko123 bf:bc2 ingame:[cro]MUgLY

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
cro)kiselo_mlijeko kaže...

neko je napiso da vlad sad nis ne valja, e pa valja i to jako, i jos uvijek valja, uvijek s njim 15+ killova, vrlo rijetko sam s kill death razlikom ispod 5, jos uvijek je on prejak

koliko vlad sad nevalja najbolje govori cinjenica da je na rankedu i dalje jedan od najbaniranijih champova - po meni ispred su samo kassadin i ramm

nema goreg nego kad neka budala na midu nafida vlada...

doduse nekad je kao i vecina novih heroja (kao sto je sad jaran) zbog retardirane Riotove politike bio debelo imba, vise nije imba al svejedno u pravim rukama zna bit mucho zajeban

-To Start Press Any Key. A gdje je ANY tipka?-
15 godina
protjeran
League Of Legends

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sad sam odigrao mislim jednu od najboljih igara u zivotu znaci ovak ubit cu se zato jer nisam snimao -.-""

oni su na barunu ja sam tf i iskoristim ulty a imam noob team samo je shen imao normalan score mi gubimo i iskoristim ulty odem do barona sam shen ulty na mene ukradem barona napravim double kill ostali team dode i pobijemo cijeli team :) onda kako nismo uniostili ni jedan turret a svi smo zivi ja imam velik ad i as idemo push unisitmo prvi turret oni idu jedan po jedan i ubijam doso sam do legendary u 2 min :) i opet ace inhibitor opet ace dodemo do nexusa ovi idioti u timu pingaju i pisu da idemo natrag ja unistim ona 2 turreta kod nexus i oni ostanu vi pokasaju obranit aln nije im uspjelo i eto nam jos jedan ace ::)) znaci to je bio sve jedan napad poslije barona...huh

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Nafidanog kassu je ubit lakse neg nafidanog ipak 1900hpa vs 3000 i vise i life leech :D

Za kasu jedan stun i u sekundi nestane :D
18 godina
neaktivan
Obvoius troll is obvious :D

Fakin mobilni fejs kad nije uskladzen s originalnom verzijom bol foruma i postavkama s tog desktop cuda :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
League Of Legends

dajste molim vas nemogu vise igrati s hebvenim spanjolicima koji ne pricaju engleski s ljudima koji neznaju sat je ss a kako su onda dosli na lvl 30? i ljudima koji kazu da su pro imaju skonove i fidaju ko idiotiiiiiiiiiii aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ima neko za igru???

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
NoDiggity kaže...

dajste molim vas nemogu vise igrati s hebvenim spanjolicima koji ne pricaju engleski s ljudima koji neznaju sat je ss a kako su onda dosli na lvl 30? i ljudima koji kazu da su pro imaju skonove i fidaju ko idiotiiiiiiiiiii aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ima neko za igru???

muahahahahaha

WELCOME TO JUNGLE

-To Start Press Any Key. A gdje je ANY tipka?-
15 godina
protjeran
dado8 kaže...
NoDiggity kaže...

muahahahahaha

WELCOME TO JUNGLE

hebote eu viseee trebo sam ostat na us

18 godina
neaktivan
Uci spanjolski xD
17 godina
protjeran
League Of Legends

Kakav opet update...jel su oni normalni?

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Rabenbal kaže...

nema toliko id*ota koliko na LoL-u ima

pa al se ti nisi pribacija tamo?

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Vjerovatno neki bugfix :D
15 godina
neaktivan
Keiichi kaže...
Nafidanog kassu je ubit lakse neg nafidanog ipak 1900hpa vs 3000 i vise i life leech :D

Za kasu jedan stun i u sekundi nestane :D

Dal ti nisi malo pogrijesio u kucanju ? :P

I'm rapper. Screamer. Singer. I'm the dopest.
18 godina
Rabenbal kaže...
Blizek kaže...
Keiichi kaže...
Ma jaran je modificirani xin... slow, dash i knocout :/ samo da drugaciji nacin jel :D anyway vidi se da riotu pomalo nedostaje inspiracije :D jedino jaran izgleda mocnije od xina :D

Jarvan je neka kombinacija Xina i Malphitea. Ali ulti mu je prilično unikatan i ima strašnu sinergiju sa nunuom. Upravo zato bi on mogao postati vrlo igran,zajedno u timu sa nunuom. Također,Jarvan je zahtjevniji za igrati od obojice ( na prvi pogled mi se tako čini ).

ne bas. jarvan ima najvise slicnosti sa urgotom. pogledajte mu specifike abilitija. ne gledajte kako ih izvodi. sve dmg reduction, usporavanje attack speada, povecavanje vlastitog i dmg i armora i slicno. cisti urgot ability, usporavanje protivnika...

Da, pa LoL je u biti igra koja se vrti oko Urgota... ne znam kako do sad nisi shvatio. Lošija je od HoN-a, jer je Urgot tvrdoglav i Riot je samo njegov paravan. On drži zaposlenike u tamnici i prijeti da će Switchat svakog ko se pomakne... {#}

I onda je došao taj neki jebeni zvuk koji je uništio cijeli svijet.!
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice