League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.422.017
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
17 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
Aerendyl kaže...

Uf, upravo odigrao svoj najduži game. 77 min, Kassadin 17/10/11. Nisam znao šta da kupujem, AP preko 800. ;D

Nazalos, izgubili smo. :(

haha brijem da smo igrali protiv vas ^^ ja isto igro veceras 77 minuta i dobili igro sam kao lux =) skor 17/15/17

" Nad izdahnulim pogonima termomehanike i etanola vrane šestare epitaf" \Mundus Vult Decipi!
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Baš me zamina koliko ljudi je odustalo od lola od kad je riot sje.o cijelu igru s svojim f.king quee-om...

1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
League Of Legends

Igram na EU,dodajte me : CroFake

Mozete mi rec vase skype-ove?

Ko prestane biti prijatelj, prijatelj nikada nije ni bio. || Čime se pametan stidi, time se budala ponosi.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

n a tsu smo inace game.vinet.ba port 9987 najcesce 

i sta ima fake znamo se odavno ;) 

haris771 (eu) LOL account im OP ,your mum is OP (Brolaf )
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
noodle kaže...

Baš me zamina koliko ljudi je odustalo od lola od kad je riot sje.o cijelu igru s svojim f.king quee-om...

neprimjetno malo...

btw. weirdek ne pi*di je*ate koji ti je ku*ac, dolazi igrat

15 godina
neaktivan
Ner0 kaže...
FiinzE kaže...

Velik napredak za mene jos jedno 20 minuta wohoo a bil oje 2 sata :D

n eznam zasto to tebi nece, mozda stisnes cancel nakon sta te stavi u red pa ponovo ides nakon 5 min???!?!?? drugo objasnjenje mi ne pada na pamet, ako je svima u redu zas bi samo tebi tak jeba*o da te stalno pomice iz reda cekanja =/

Jucer mi je uslo jednaput i sada  :D .. Ne kliknem Cancel :D al ok je pocelo

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Napokon mi je sad uslo nakon 30 minuta cekanja .. lipo trolan   TRUNDLE WHERE?S YOUR JUNGLE ?? TRUNDLE ARE YOU TROLLIN'?? Rucan malo spavan ali trolan uglavnom jer ne izlazim ahhahahah ima mi raditi komp cjelu noc  :D

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
slimyyy kaže...
noodle kaže...

neprimjetno malo...

btw. weirdek ne pi*di je*ate koji ti je ku*ac, dolazi igrat

Ma necu zak*rac cekat da se loginam, onda se jos iznervirat zbog noobova, pa mi i chat nece radit vecinu vrimena.. Sad na HoN-u deren 3-4 partije dnevno, uglavnom brzo zavrse i predobre su. Igra 2x bolja od LoL-a, LoL mi je prespor i nikad nista novog u championa, samo kopiraju skillove i preimenuju ih.. I u HoN-u mi je najbolje od svega sta ne postoji AP Ratio za skillove, neg ti uvijek jednak dmg radi tako da mos castera buildat kao tenka sa 500% mana regenom i 3k hp-a. Mislim igra je prehebena, ima nekih caka koje treba skuzit da bolje igras, al nema sanse da ti dosadi ko LoL.. nakon 30 partija moga bi jos toliko odigrat, a ne u LoL-u nakon 2 mi dosadi

IGN: weirdek (EU)
18 godina
League Of Legends

hahaha, protiv kakvih njubara sam sad igrao, ja lijepo sa Lux u sredini protiv veigara, jao kak se nafeedao na njemu :D 

Baci onaj kavez na mene, a stuna samo na rubovima, ja ostanem u sredini, bacim Q pa E, par puta normal attack, pa onda aktiviram E, i dovrsim ga sa ultijem, tak valjda 5,6 puta zaredom i noob nastavlja samo tako {#}

Tu je i bio Kassadin koji je isao na AD build.....

Prelagana igra sve u svemu. 

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU)

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Kad cujem kassadin i ad dojde mi da se userem u gace xD
League Of Legends EU : KeiichiAssassin
15 godina
neaktivan
Keiichi kaže...
Kad cujem kassadin i ad dojde mi da se userem u gace xD

HAHA potpisujem

15 godina
neaktivan
League Of Legends

WTF el se i vama dogadalo da nemozete uci u store?? ja imam 3500 IPA i sad ocu kupit nidalee nakon tjedan i 5 dana skupljanja.. -.-'' btw imam full match history WInowe :PP 

EDIT: imam sada kupljenu ndialee skuzio sma nacin :D add me FiinzE i pogledajte full match history Winowa :PP

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.2.2011 16:35 (FiinzE).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FiinzE kaže...

WTF el se i vama dogadalo da nemozete uci u store?? ja imam 3500 IPA i sad ocu kupit nidalee nakon tjedan i 5 dana skupljanja.. -.-'' btw imam full match history WInowe :PP 

EDIT: imam sada kupljenu ndialee skuzio sma nacin :D add me FiinzE i pogledajte full match history Winowa :PP

Kako si uspio uci u shop ? (i kupit nesto po mogucnosti)

15 godina
neaktivan
snakeyess123 kaže...
FiinzE kaže...

Kako si uspio uci u shop ? (i kupit nesto po mogucnosti)

Pa imas tamo gore ona kolica pozadina narančasta, eh i onda ides pod champions i uzmes nekojeg mroas imati IP za njega koje dobijes po igri (ovisi o pobjedi porazu) kolk oimas ip i tolko kosta heroj i onda ga kupis ak oces ...mozes ga i ti kupit sa pravim novcima ak nemas dosta ipa al to ti ne preporucam jer su to pravi novci vako ..

15 godina
neaktivan

jedna od. ipak sam odlucio dat jos jednu priliku igri. malo sa eksperimentirao sa bildovima, inace to radim na custom game ali neda mi se vise. uglavnom da ne drobim previse, osim sto ponekad sam pun sebe pa prijevremena se uhebem i bzvz feedam drugu ekipu al ajd. problem builda je jedino sto u pocetku napada trebam zastitu, znaci bar jednog tanka u timu. to sam nekako u samom startu testiranja builda uvidio. kasnije je ok, cak je build bolji od predhodnog. kak oja obozavam urgota, najjaci champ. link za replay

replay aloc3r

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.2.2011 19:45 (Rabenbal).
15 godina
neaktivan

Ma ne -.-

Nisam bas takvi noob (imam oko 200 win)

Mislil sam da si nasao neki cheat/hack/bug kako uci u shop jer mi pise da je unavaliable.

18 godina
Rabenbal kaže...

jedna od. ipak sam odlucio dat jos jednu priliku igri. malo sa eksperimentirao sa bildovima, inace to radim na custom game ali neda mi se vise. uglavnom da ne drobim previse, osim sto ponekad sam pun sebe pa prijevremena se uhebem i bzvz feedam drugu ekipu al ajd. problem builda je jedino sto u pocetku napada trebam zastitu, znaci bar jednog tanka u timu.

I samo dokazujes kako si ista ili gora botina od onih koje ti zoves "feederima"  par postova gore i zbog kojih rage quitas od igre pa se vracas. . .

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
15 godina
neaktivan
D3ViL kaže...
Rabenbal kaže...

jedna od. ipak sam odlucio dat jos jednu priliku igri. malo sa eksperimentirao sa bildovima, inace to radim na custom game ali neda mi se vise. uglavnom da ne drobim previse, osim sto ponekad sam pun sebe pa prijevremena se uhebem i bzvz feedam drugu ekipu al ajd. problem builda je jedino sto u pocetku napada trebam zastitu, znaci bar jednog tanka u timu.

I samo dokazujes kako si ista ili gora botina od onih koje ti zoves "feederima"  par postova gore i zbog kojih rage quitas od igre pa se vracas. . .

ajde nemoj mi se preseravati ja imam 0 leava. 0 za razliku od tebe. i kolicina izgubljenih mi ne premasuje kolicinu pobjedjenih kao tebi. kad govorimo o botovima i nubovima sebe prvog uvrsti, ja sam odmah iza tebe. nemas pojma sto se dogadjalo u onim igrama zato me postedi svog baljezganja.

16 godina
neaktivan
Rabenbal kaže...

ajde nemoj mi se preseravati ja imam 0 leava. 0 za razliku od tebe. i kolicina izgubljenih mi ne premasuje kolicinu pobjedjenih kao tebi. kad govorimo o botovima i nubovima sebe prvog uvrsti, ja sam odmah iza tebe. nemas pojma sto se dogadjalo u onim igrama zato me postedi svog baljezganja.

aj dodaj me: "slimyyy" 

baš me zanima kakav si u igri kad si već pro u teoriji pa ćemo jednu svi skupa zaigrat

18 godina
Rabenbal kaže...

inace to radim na custom game ali neda mi se vise. uglavnom da ne drobim previse, osim sto ponekad sam pun sebe pa prijevremena se uhebem i bzvz feedam drugu ekipu al ajd.

Ja samo citiram ono sto ti sam napises. Sam si napisao da si BOT koji prenagli pa feeda to nisu moje rjeci nego tvoje {#}

A prije nego pocnes ocjenjivati moj broj leave ili moj win/lose ratio (koji je usput u plusu, za tvoj cisto sumnjam) moras me dodat pa pogledat moj profil {#} tako da bi prije bio ti taj koji se preserava, izmislja, baljezga ili spama temu sa po 5 postova jedan iza drugog ocigledno si ogranicen pa neznas koristit visestruki citat {#}

Najbolji su ovi sto nisu ni prismrdili lvl 30 ali vec znaju sve taktike, igraju "pro" svi su faileri sem njih i oni nikad negrjese a i ako "feedaju" to je opet netko drugi kriv, jer eto takva je situacija. Prvo odigraj pola matcheva ko neki s ovog foruma onda pametuj dotad postedi me tvojih polupraznih baljezgarija.

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.2.2011 21:25 (D3ViL).
18 godina
League Of Legends

Mislim da ratio win/lost nije neko mjerilo gdje možeš ocjenjivati kak neko igra, ja sam 20 gamea u minusu, pa sto, 70 % igara sam isao solo, imao loše sreće sa njubarima, makar sam i ja nekad bio njubara, pogotovo kad sam došo do level 30,  onda sam vjerojatno nakupio najvise poraza, jer sam stalno sam igrao, a nisam imao nekog prevelikog iskustva jer do 26-29 levela nije bilo nekih preteških metcheva gdje bi nesto naucio, plus bio sam previse ogranicen na samo nekoliko champa, tak da dok sam igrao najgore, nakupio i previse poraza.

Bez uvrede Rabenbal, al previše pametujes, konstanto pricas samo o Urgotu i vjerojatno igras samo s njim, sto znaci da si ogranicen sa znanjem o champima, ništa on nije tak poseban, to što se ti tu i tamo nafeedas, pa onda pwnas noobe ne znaci da je sam champ najjači i da ti znaš sve taktike o svemu.

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU)
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.2.2011 21:30 (tommy2103).

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

novi rekord woooohooo :D

Nick na L0Lu : balkhanac
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Kad oni misle sredit servere da nemoram čekati na login?

by Cerina
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
League Of Legends

Na ts-u sam

game.vinet.ba 9987

League of Legends room pa evo cekam par minuta dok ne udem u server.

nick : CroFake

Ko prestane biti prijatelj, prijatelj nikada nije ni bio. || Čime se pametan stidi, time se budala ponosi.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

nismo na league of legends sobi 

ono admini su igraci isto pa svuda se vucaramo ako vidis vise ljudi samo pitaj

haris771 (eu) LOL account im OP ,your mum is OP (Brolaf )
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

evo prvi put mi je dosad bia ovaj novi login, bia san prvi i triba san čekat 9 sec, stresno iskustvo, nikad više!!

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

zanima me nesto. da li se u lol-u racunaju statovi istih predmeta? recimo ako uzmem dva puta onaj attack item onu strijelu sa lukom znaci li to da onda ima 40x2 armor penetration i 40x2 dmg ili itemi bas moraju biti razliciti? noobovsko pitanje, jebiga to i jesam pa od onih koji se bolje razumiju u to.

15 godina
neaktivan
balkhanac kaže...

novi rekord woooohooo :D

hahaha dobar.

15 godina
neaktivan
tommy2103 kaže...

Mislim da ratio win/lost nije neko mjerilo gdje možeš ocjenjivati kak neko igra, ja sam 20 gamea u minusu, pa sto, 70 % igara sam isao solo, imao loše sreće sa njubarima, makar sam i ja nekad bio njubara, pogotovo kad sam došo do level 30,  onda sam vjerojatno nakupio najvise poraza, jer sam stalno sam igrao, a nisam imao nekog prevelikog iskustva jer do 26-29 levela nije bilo nekih preteških metcheva gdje bi nesto naucio, plus bio sam previse ogranicen na samo nekoliko champa, tak da dok sam igrao najgore, nakupio i previse poraza.

Bez uvrede Rabenbal, al previše pametujes, konstanto pricas samo o Urgotu i vjerojatno igras samo s njim, sto znaci da si ogranicen sa znanjem o champima, ništa on nije tak poseban, to što se ti tu i tamo nafeedas, pa onda pwnas noobe ne znaci da je sam champ najjači i da ti znaš sve taktike o svemu.

jebiga ja ne mogu igrat sam jer urgot je timski char. stoga kako se tim postavlja ja slijedim. a sa cime sam igrao prije urgota?! sigurno mi 8000 love nije palo iz vedrog neba. znam sve ultije i abilitije od drugih. inace ne bih igrao kako igram. trenutacno sam na urgota potrosio oko mislim vise od 7000ip - jos malo i bit ce complete. igram sa urgotom jer sam quake fan, zato sam ga i kupio u prvom planu kad mi je dosadilo igrati sa ponudjenim herojima. od melee cha jedino mi je thrundle odgovarao i lux (a kupio sam ash, thrundla i lux plus prije 3 tjedna urgota il 4 tjedna. ne sjecam se). sve ostalo nije moj tip. urgot je vise strogg pa valjda zato imam i vise kreativnosti u njegovoj igri.

evo u zadnjoj partiji se dogodilo nesto nevidjeno, najlegendarnija borba ikad. 3 x su se oba tima poklala da nitko ziv nije ostao na mapi. mozes cisto pisati 3x draw. nesto nevjerojatno koliko su snage bile izjednacene. chatalo se ko blata dok je 5 iz mog tima i 5 iz drugog cekalo da se svi istodobno spawnamo. parodija.

urgot je i dalje legenda. nisam naisao na heroja jos koji je toliko multifunkcionalan u timskim fajtovima kao on. od usporavanja attack speeda neprijatelja, svaki pogodak jos usporava za 20% neprijatelja, tu su jos buffovi i slicno, swap, abnorlamni rast armora i resitensa nakon swapa, koroziv čarđe koji reducira armour i resist protivnika. i to sve daju jeftini abillitiji. dosta se krecem po forumima i jucer sam toliko toga iscitao skoro ga svi hvale kao jednog od najboljih char-a koje je riot napravio ali isto tako i kompliciranog. znaci ipak je nesto posebno. iako je sjeban za igrat. ponekad. do sad sam naisao samo jednom da sam se sam protiv svog chara borio i li kje bio poprilicno spor i slab. inace ne vidim previse urgot char u igri osim sebe.

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.2.2011 0:11 (Rabenbal).
15 godina
protjeran
Rabenbal kaže...
tommy2103 kaže...

jebiga ja ne mogu igrat sam jer urgot je timski char. stoga kako se tim postavlja ja slijedim. a sa cime sam igrao prije urgota?! sigurno mi 8000 love nije palo iz vedrog neba. znam sve ultije i abilitije od drugih. inace ne bih igrao kako igram. trenutacno sam na urgota potrosio oko mislim vise od 7000ip - jos malo i bit ce complete. igram sa urgotom jer sam quake fan, zato sam ga i kupio u prvom planu kad mi je dosadilo igrati sa ponudjenim herojima. od melee cha jedino mi je thrundle odgovarao i lux. sve ostalo nije moj tip. urgot je vise strogg pa valjda zato imam i vise kreativnosti u njegovoj igri.

evo u zadnjoj partiji se dogodilo nesto nevidjeno, najlegendarnija borba ikad. 3 x su se oba tima poklala da nitko ziv nije ostao na mapi. mozes cisto pisati 3x draw. nesto nevjerojatno koliko su snage bile izjednacene. chatalo se ko blata dok je 5 iz mog tima i 5 iz drugog cekalo da se svi istodobno spawnamo. parodija.

urgot je i dalje legenda. nisam naisao na heroja jos koji je toliko multifunkcionalan u timskim fajtovima kao on. od usporavanja attack speeda neprijatelja, svaki pogodak jos usporava za 20% neprijatelja, tu su jos buffovi i slicno, swap, abnorlamni rast armora i resitensa nakon swapa, koroziv čarđe koji reducira armour i resist protivnika. i to sve daju jeftini abillitiji. dosta se krecem po forumima i jucer sam toliko toga iscitao skoro ga svi hvale kao jednog od najboljih char-a koje je riot napravio ali isto tako i kompliciranog. znaci ipak je nesto posebno. iako je sjeban za igrat. ponekad. do sad sam naisao samo jednom da sam se sam protiv svog chara borio i li kje bio poprilicno spor i slab. inace ne vidim previse urgot char u igri osim sebe.

ti si malo gl*p ili? nemoj pisat tolko postova zaredom

btw da nebude spamanje bezveze meni vsaki put ude isprve bez imalo ekanja ili sam na prvom mjestu 1 swc da cekam :PP

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice