League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.422.398
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
League Of Legends

Ajd bok ljudi vidimo se kad riot napravi server kak treba

haris771 (eu) LOL account im OP ,your mum is OP (Brolaf )
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
hari85 kaže...

Vratit ćeš se ti jako brzo xD.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
18 godina
Blizek kaže...
hari85 kaže...

Vratit ćeš se ti jako brzo xD.

Ja mu dajem cak 15 sati (ako ne i manje) {#}

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
18 godina
neaktivan
League Of Legends

Ja instalirao igru nakon 4-5 mjeseci i sad nemogu igrat zadnja 2 dana lol. Back to Starcraft.

Potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
hari85 kaže...

lol sto se žališ, evo dobio 840 IP u dvije pobjede hebote, nemože bolje biti, Maokai ce biti tu puno brže ovak {#}

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU)
15 godina
neaktivan
tommy2103 kaže...
hari85 kaže...

lol sto se žališ, evo dobio 840 IP u dvije pobjede hebote, nemože bolje biti, Maokai ce biti tu puno brže ovak {#}

meni taj lik je strasan. nakon 8 lvl samo se feedam na maokaiju non stop. vec zadnje 4 partije mi smao govore likovi sa maokaijem kako ce me polomiti. napisem jendom liku:"nakon lvl 8 ce to biti malo teze!" i lik naravno poludi i leava. onak 7 kilova zaredom, sve maokai. kada ide 5v5 fajt na sredini, prvog uvijek skinem maokaija. u pocetku mi je onako opasan izgledao jer je masivan. malo zastrasi velicinom, al nakon par borbi... pljuc pljuc. skuzih da maokai striktno ovisi o teamu. bez tima je ranjiv i to uzasno. :D

18 godina
League Of Legends

Evo jedne dobre sa Nasusom, jooj kak je zabavan lik :D

Počeo sam tankat s njim od pocetka dok je trebalo, al kak sam dobivao killeve stalno, poslije warmog's armora i frozen malleta nabacio phantom dancer i isao na onaj trokut žuti,

sa ultijem i ovim buildom krsio sam ih ee, prezabavno sa 4.5k hp, sa ultijem i brzinom 450 niko mi nije mogo pobjeci plus slow {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.2.2011 2:42 (tommy2103).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

timoti na ap mi dizu zivce, samo steal  steal steal

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
tommy2103 kaže...

Počeo sam tankat s njim od pocetka dok je trebalo, al kak sam dobivao killeve stalno, poslije warmog's armora i frozen malleta nabacio phantom dancer i isao na onaj trokut žuti,

sa ultijem i ovim buildom krsio sam ih ee, prezabavno sa 4.5k hp, sa ultijem i brzinom 450 niko mi nije mogo pobjeci plus slow {#}

preporučan ti da ga buildaš ka tanky dps-a, napraviš trinity force, phantom ili black cleaver i onda kreneš na malo tanky iteme, predobar je tako :D

šta se tiče maokaia sve ovisi kako ljudi igraju sa njin jer ako tako brzo pada očito nema iteme, da soraka ima tank iteme nebi je moga ubit tako da očito likovi failaju ili ga buildaju na AP (šta u ton slučaju opet failaju)

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.2.2011 11:00 (slimyyy).
16 godina
League Of Legends

ev danas odigram jednu i ev sta bude

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.2.2011 12:31 (hari85).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

buggan double post brisite 

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.2.2011 12:32 (hari85).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
hari85 kaže...

ev danas odigram jednu i ev sta bude

14 sati i nesto sitno a ja rekao da ce 15 izdrzat {#}

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
18 godina
slimyyy kaže...

preporučan ti da ga buildaš ka tanky dps-a, napraviš trinity force, phantom ili black cleaver i onda kreneš na malo tanky iteme, predobar je tako :D

šta se tiče maokaia sve ovisi kako ljudi igraju sa njin jer ako tako brzo pada očito nema iteme, da soraka ima tank iteme nebi je moga ubit tako da očito likovi failaju ili ga buildaju na AP (šta u ton slučaju opet failaju)

Znam za Nasusa, al nismo imali tanka, a svakako je trebao jedan od pocetka, zato sam krenuo sa tank itemima, a dobivao sam killove koda dps :D Pa kad sam natukao dosta hp, phantom je dobro sjeo.

U vezi Maokaia, to se i ja pitam, kak bi neko tak mogo failat, ak ides na tank build onda mora imati solidan hp, i nebi trebao biti tak lagan za ubit, po mojem mišljenju AP se jedino isplati zbog onog malog vraga sto bacas, a inace svi ability su mi odlicni za startanje fightova i primanje damage što je Tankov posao, tak da mislim da se ipak najbolje isplati ko tank. 

15 godina
neaktivan
League Of Legends

najace mi je kad idem prvi put sa gragasom i onda imam skor 19/3/9 :D igral sam ga na ap pre eben je lik fkt rulza :D jedini problem mi je kod ap na kraju 18lvl 2000hp ,al ipak imam onu moc na e i svake 3sec se zaletim nekam  :D

http://i56.tinypic.com/35jkuvl.jpg

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
protjeran
League Of Legends

Evo da se i ja malo pohvalim :-)

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY, AND DONT STEAL THE GOVERNMENT HATES COMPETITION
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
hari85 kaže...

Haha nema sanse da ne zaigras bar svaki dan.. To si reka prije misec dana i 30min nakon si odma zaigra. 

Ja san odusta od LoL-a, ovo je s*anje nevideno, iskesira san 100kn za HoN i bar uzivan sa normalnim igracima, stabilnim serverima i novoj i zanimljivoj okolini. Bilo bi vam se pametnije prebacit na HoN jer Riot zaboli ona stvar za korisnike, nakrcali su se love 5 puta vise nego HoN od RP-a.

IGN: weirdek (EU)
18 godina
neaktivan
puls4R kaže...
hari85 kaže...

Haha nema sanse da ne zaigras bar svaki dan.. To si reka prije misec dana i 30min nakon si odma zaigra. 

Ja san odusta od LoL-a, ovo je s*anje nevideno, iskesira san 100kn za HoN i bar uzivan sa normalnim igracima, stabilnim serverima i novoj i zanimljivoj okolini. Bilo bi vam se pametnije prebacit na HoN jer Riot zaboli ona stvar za korisnike, nakrcali su se love 5 puta vise nego HoN od RP-a.

Meni nije problem dati 100 kn al igra mi se ne svidza :S osjecam se ko retard jer nemam pojma sta rade heroji, a i cijela ekipa s kojom igram bi ostala na LoLu :S a sve u svemu kad picis premade i kreveljis se na skypu nije samo stvar igre :D

League Of Legends EU : KeiichiAssassin
15 godina
neaktivan
slimyyy kaže...
tommy2103 kaže...

da i vrlo iritirajuc. ja sebi onda moram skresat armour i magic defence kako bi uzeo jos itema sa armor penetrationom. i onda striktno ovisim o timu sto se tice zastite od slabijih likova kao sto su malzahar i slicni (kad spominjem slabije likove mislim na likove kojima u 3 sekunde mozes izbit cijeli hp - malzahar, morgana, fiddle, lux...etc etc...)

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.2.2011 17:19 (Rabenbal).
15 godina
neaktivan
Keiichi kaže...
puls4R kaže...
hari85 kaže...

Meni nije problem dati 100 kn al igra mi se ne svidza :S osjecam se ko retard jer nemam pojma sta rade heroji, a i cijela ekipa s kojom igram bi ostala na LoLu :S a sve u svemu kad picis premade i kreveljis se na skypu nije samo stvar igre :D

HoN ti je cista preslika dote, sve kako je u doti i kakvi su heroji u doti takvi su i u HoN-u, nema originalnosti. LoL je pak originalan jer nije duplikat dote. ali ako ne srede da kad rade live stream da server uredno radi nema druge nego kupit HoN.

15 godina
neaktivan
tommy2103 kaže...
slimyyy kaže...

Znam za Nasusa, al nismo imali tanka, a svakako je trebao jedan od pocetka, zato sam krenuo sa tank itemima, a dobivao sam killove koda dps :D Pa kad sam natukao dosta hp, phantom je dobro sjeo.

U vezi Maokaia, to se i ja pitam, kak bi neko tak mogo failat, ak ides na tank build onda mora imati solidan hp, i nebi trebao biti tak lagan za ubit, po mojem mišljenju AP se jedino isplati zbog onog malog vraga sto bacas, a inace svi ability su mi odlicni za startanje fightova i primanje damage što je Tankov posao, tak da mislim da se ipak najbolje isplati ko tank. 

nema to veze. moj lik recimo fokus ima na armour penetrationu. nakon 8 lvl mozes ti imat i 80 armora, samo 20 ce ti se brojiti. tako da za urgota to sto je netko tanky ne znaci nista jer je sam karakter fokusiran na armour penetrationu jer sam skuzio da mu preko abillity itema ne mozes pojacati ability sto je i logicno inace bi bio neunistiv jer svaki tvoj pogodak usporava neprijatelja, imas shield koji usporava attack speed protivnika a tvoj ubrzava, nakon swapa dobis doslovce kolicinu armora i rezista strogo visoku i uz to imas onaj koroziv čarđ i pratece rakete. i sad si gledam da tom liku mozes napucat abillity ne znam tko bi ga uopce mogao pobjediti, stoga mi je logicno da riot nije dopustio to vec jedino kako mozes povecat kod urgota dmg je preko armour penetrationa, tako da nakon 8 lvl jedini korisni itemi za tank likove spram mene je da uzmu magic resist i njime se nakljukaju medjutim to ce ih osakatiti za rmor. mene ce moci skinuti bez problema, ali druge heroje iz mog tima nece moci. recimo vidio sam da su mi problematicni oni tankovi koji se napucaju hp-om i uzmu si predmete da si napucaju magic resist na bar 60-80. sam onda ja postajem fokus u borbi jer zahvacam takvog lika i uguravam ga u sredinu ekipe da ga oni ubiju, jer mu ja ne mogu bas nest previse. to dosta uspjesno ide, sam sto u nemalo slucajeva ne uspijem izbjec tudje heroje. xD

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.2.2011 17:29 (Rabenbal).
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Nemogu nikad uci u server jer me stavi u login queu i pise 1 mintua ja mislim nema problema ok. i ono dodem za 5 minuta i pise 20 minuta -.- neznam sta da radim ako neko zna nek javi..

0 0 hvala 0
16 godina

Cekaj ko svi...

LoL nick: Strongtoni
15 godina
neaktivan
FiinzE kaže...

Nemogu nikad uci u server jer me stavi u login queu i pise 1 mintua ja mislim nema problema ok. i ono dodem za 5 minuta i pise 20 minuta -.- neznam sta da radim ako neko zna nek javi..

ne sm,ijes izac iz que-a.

uostalom meni je dosta d-ebila u toj igri tako da sam je uninstalirao. nemoguce je igrat timsku igru sa pun hurac debila gdje 2 od 3 u timu farmaju dok nam rusaju base towere. a bili smo jednakih snaga. tako d aono. iskreno igra je ok, medjutim gejming populacija je tesko r-etardirana na njoj sa ozbiljnim intelektualnim nedostacima. vracam se na quake wars i teamspeak. uzivajte u zivciranju. xD

15 godina
neaktivan
Don Strongtoni kaže...

Cekaj ko svi...

Viruj mi viruj mi druze cekam ja jako dugo ali nema ucinka (bar kod mene ) -.-

16 godina
League Of Legends

ajme kak redardiran lane  maokai i janna obadvoje skinasi ( onaj vatreni i  hextech janna ) i  ap deru obadvoje 40 ap duo premade smao harras harras  jbt

FUU RIOT FUU YOU

http://www.leagueoflegends.com/board/attachment.php?attachmentid=123887&d=1298521434

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.2.2011 19:53 (hari85).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Velik napredak za mene jos jedno 20 minuta wohoo a bil oje 2 sata :D

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Rabenbal kaže...

nema to veze. moj lik recimo fokus ima na armour penetrationu. nakon 8 lvl mozes ti imat i 80 armora, samo 20 ce ti se brojiti. tako da za urgota to sto je netko tanky ne znaci nista jer je sam karakter fokusiran na armour penetrationu jer sam skuzio da mu preko abillity itema ne mozes pojacati ability sto je i logicno inace bi bio neunistiv jer svaki tvoj pogodak usporava neprijatelja, imas shield koji usporava attack speed protivnika a tvoj ubrzava, nakon swapa dobis doslovce kolicinu armora i rezista strogo visoku i uz to imas onaj koroziv čarđ i pratece rakete. i sad si gledam da tom liku mozes napucat abillity ne znam tko bi ga uopce mogao pobjediti, stoga mi je logicno da riot nije dopustio to vec jedino kako mozes povecat kod urgota dmg je preko armour penetrationa, tako da nakon 8 lvl jedini korisni itemi za tank likove spram mene je da uzmu magic resist i njime se nakljukaju medjutim to ce ih osakatiti za rmor. mene ce moci skinuti bez problema, ali druge heroje iz mog tima nece moci. recimo vidio sam da su mi problematicni oni tankovi koji se napucaju hp-om i uzmu si predmete da si napucaju magic resist na bar 60-80. sam onda ja postajem fokus u borbi jer zahvacam takvog lika i uguravam ga u sredinu ekipe da ga oni ubiju, jer mu ja ne mogu bas nest previse. to dosta uspjesno ide, sam sto u nemalo slucajeva ne uspijem izbjec tudje heroje. xD

nerazumin te baš, kažeš ako napucaju magic resist na bar 60-80, ja san runama na početku iman blizu 60 plus kasnije banshees koji je amo reč obavezan protiv AP champova... nikakav problem

16 godina
neaktivan
League Of Legends

moj najduzi game je bio prije sat vremena, 75 minuta :S imam i replay prej*ben match, najoblji mi je jedan kill s onim malim klipanom kod maokai-a

LoL Nick (EU): hRay
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FiinzE kaže...

Velik napredak za mene jos jedno 20 minuta wohoo a bil oje 2 sata :D

n eznam zasto to tebi nece, mozda stisnes cancel nakon sta te stavi u red pa ponovo ides nakon 5 min???!?!?? drugo objasnjenje mi ne pada na pamet, ako je svima u redu zas bi samo tebi tak jeba*o da te stalno pomice iz reda cekanja =/

" Nad izdahnulim pogonima termomehanike i etanola vrane šestare epitaf" \Mundus Vult Decipi!
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Uf, upravo odigrao svoj najduži game. 77 min, Kassadin 17/10/11. Nisam znao šta da kupujem, AP preko 800. ;D

Nazalos, izgubili smo. :(

LoL (EU): Aerendyl
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice