ja samo stojin online u igri, ne igran, ne radin ništa, zauziman misto i trollan :D
TRLOLOLOL TRUNDLE IN THE JUNGLE , DEFEAT TRUNDLE ARE YOU TROLLING ?
ja samo stojin online u igri, ne igran, ne radin ništa, zauziman misto i trollan :D
TRLOLOLOL TRUNDLE IN THE JUNGLE , DEFEAT TRUNDLE ARE YOU TROLLING ?
ovo sranje nemislim više igrat...
login queue
i to ih 670 čeka
kad je već free nemoraju junk od tog napravit
ovo je vec poprilicni red 812. ^^ njah pise mi 1h 20 min wtf...-.-
ovo sranje nemislim više igrat...
login queue
i to ih 670 čeka
kad je već free nemoraju junk od tog napravit
a ti bi rađe da svih tih 670 upadne na pretrpan server i da se igra crasha svako 2 minute?
Bome ja sam sad rag-o i ugasio igru, odmah krenuo upalit i cekao 30 minuta da udje, sad sam lagano stavio away i odoh gledat film jer mi se neda slusat ona debilna muzika dok cekam login opet veceras 
Palo mi sa sa 58 minuta na 25 
Upao sam, ak ko planira igra inv me, isto cu pustit tak logiran cekati 
skrsio se lol sad nece ni u igru uc, pise unavailable
skrsio se lol sad nece ni u igru uc, pise unavailable
F5 F5 F5 F5 F5 F5 F5 F5.... Online
sve ljepše od ljepšega.....pa majku im je*em konacno uđem krenem igrat kad u igri je*eni laggovi moj yi ide na amumua koji stoji pored towera ja tiskam back on nista pa je*em ti riota..majku im ****** da im ***** ***** glupe ***** im sve po spisku
Kronološki slijed:
1. 20min cekam da udjem
2. Pocnem game
3. dodje 12 mijn, disconect 4 ljudi(wtf)
4. Neki se reconect-aju a neki opet disconect.
5. Meni i jos jednom sve zašteka da se nemožeš micati ali druge mores vidjeti kak se micu
6. Idem izaci pa da se reconect-am, ono možda bude bolje
7. NEMREM SE reconectat jer dodje onaj znak League Of SHIT i dalje nejdem
8. Stalno izbacuje poruku da se nemrem konektati na server da iskljucim firewall
9. ja to napravim dalje nemrem
Je*em ja njima IP boostove da daju i za 100 matcheva kad nemrem odigrat JEDAN POŠTEN GAME NAKON STO SAM CIJELI DAN U SKOLI NEGO SE JOS VISE OVDJE NAZIVCIRAM NEGO TAMO... zalosno od RIOT-a i jadno, stalno se izvlace na neke jadne fore da prekriju jos jadnije stanje.
zato ljudi skinete devil may cry 4 i igrate kao ja dok cekate :)
Kronološki slijed:
1. 20min cekam da udjem
2. Pocnem game
5. Meni i jos jednom sve zašteka da se nemožeš micati ali druge mores vidjeti kak se micu
8. Stalno izbacuje poruku da se nemrem konektati na server da iskljucim firewall
Je*em ja njima IP boostove da daju i za 100 matcheva kad nemrem odigrat JEDAN POŠTEN GAME NAKON STO SAM CIJELI DAN U SKOLI NEGO SE JOS VISE OVDJE NAZIVCIRAM NEGO TAMO... zalosno od RIOT-a i jadno, stalno se izvlace na neke jadne fore da prekriju jos jadnije stanje.
haha ovaj dio sa školom mi je najbolji!
A da se mi svi prebacimo na HoN? Takvih gluposti tamo nema...
Kronološki slijed:
1. 20min cekam da udjem
2. Pocnem game
haha ovaj dio sa školom mi je najbolji!
jebiga imam retardiranu školu pa moram ostati jedan dan u 2 tjedna cijeli dan zbog ejdnoog predmeta.
ova igra je upropastena do kraja, mislim da cu odustat
Kronološki slijed:
1. 20min cekam da udjem
2. Pocnem game
meni sada cilo vrijeme to pod 5 i onda rc , dc ,rc ,dc ma srcite mi
null isto je*eno sranje kod mene......****** ******
Samo smireno decki sace DOTA 2 Valve ce da bude ljek za sve nase dileme, netko leava a mi fino sebi ukljucimo bota da preuzme ulogu pa milina 
AKO se bue placao onda ce biti malo jucer
AKO se bue placao onda ce biti malo jucer
Placat ce se naravno ali prednost igara ispod Valve cekica je da su jeftine, KVALITETNE i non stop patcane odlicnim sadrzajem tako da ces ju moc i kupit a jos i uzivat.
ma i mene isto to *ebe...mislio sam da je do mene ili kompa al sam procito da i vama tak...mislim da je onima sto placaju sad tak bedara a daju dobre pare za champove i slicno...a skoro sam i ja htio dat za rp...dobra odluka :D
server je busy 
Da opisem malo Maokaia, kupio ga, igro malo, nasmio se sa sapling throwom i to je to, nema posebno velik health, nema posebno velik armor, ulti mu nije bas jako ucinkovit, al su saplinzi zabavni!! Ako tko hoce probat, posudim ACC za dzabe, a i gubim sve vise zivce zbog crasha, nemre mi uc u faki.. igru, htio odigrat jos jednu za kraj prije spavanja i onda me totalno zeznu!!! :(
JEl hon slicna igra i jel se placa?
Da HoN je isto na DOTA shemu. I plaća se, tj. trebaš kupit igru. Ali su onda svi heroji free...
@Devil:
Dobro si podsjetio za DOTU. Mogao bih je opet instalirat. :)
Ryze i Veigar napokon xD
Anyway, u LoL više ništa nebudem ulagao (RP) dok se sve ovo ne sredi. Bacit ću dnevno jedan-dva gamea čisto iz zabave. Sutra instaliram DOTU. ;D
E ovo se zove GIFT hahaha. Otisao na ranked i pri loading mi izbacivalo onu debilnu poruku za firewall da nemoze uc. Odem i odigram 3 mape Black Opsa izadjem i pogledajte sta me ceka, free 404 IP-a, dignut rating na ranked i free WIN a nsiam igrao niti sekunde jos ni LEAVE nisam dobio
Slimy who's lucky!
svima kojima se disconecta : pise u match history Loss Forgiven
btw. nekak bio uspio uc i odigrao 3v3 mapu, i jednom se nije htjelo spojit (mojemu) mislio sam da cemo izgubit ali morde je OP :D i irelia samnom proti popy, irelia i pante
ja se pokusavao reconnect pola sata, i na kraju dobio leave u pm
vratili se serveri