League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.404.229
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Ova lux je predobra na rankedu, opet odigrao s njom i pobjedio :)

LoL Nick (EU): hRay
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

Ljudi imam problem sa lolom! Ovak kad pokrenem lol tutorial samo mi je ona dole traka vidljiva, tamo gdje su neke moći i ta sr*nja i gore gdje piše fps... A slika je crna i vidi se samo neke boje od onih zraka i tak neš... Pokrećem ga sa kompa i samo tam nisam stvaio da imam 512 mb rama..

who does the army trust the most? airborne! who do the ladies love the most? airborne! who do the nazis fear the most? airborne! yaaargh!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Koje tier 3 rune mi preporučujete da prvo kupim za junglanje s Olafom. Dosad sam iso na lane s njim al eto odlučio sam junglat a nemam nikakve rune. Imam 4600 IP pa nemogu sve odjednom kupit. Dakle koje rune će mi najviše ubrzat junglanje? Znači armor pen marks ili hp per lvl seals?

LoL EU: Axmuth---Registrirajte se ovdje: http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4d3a0ac0008da092574454
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
luxxxfromhell kaže...

Ljudi imam problem sa lolom! Ovak kad pokrenem lol tutorial samo mi je ona dole traka vidljiva, tamo gdje su neke moći i ta sr*nja i gore gdje piše fps... A slika je crna i vidi se samo neke boje od onih zraka i tak neš... Pokrećem ga sa kompa i samo tam nisam stvaio da imam 512 mb rama..

Ovako lopl podrzava malo vecu rezoluciju nego sto tzvoj komp podrzava pa ti slika nestane na ekran. Nemogu nista pomoc, jedini nacin je da promijenis monitor...

Sorry but that is the only way!

LoL acc THCJoshi
17 godina
neaktivan
Filip21 kaže...

Koje tier 3 rune mi preporučujete da prvo kupim za junglanje s Olafom. Dosad sam iso na lane s njim al eto odlučio sam junglat a nemam nikakve rune. Imam 4600 IP pa nemogu sve odjednom kupit. Dakle koje rune će mi najviše ubrzat junglanje? Znači armor pen marks ili hp per lvl seals?

Ubrzat će ti ArP,ali prvo uzmi žute flat armor. Koštaju po komadu 205 i jako su dobre,dodat će ti 13 armora na početku.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Ne mogu vise trpit ova s*anja od riota. Dodem dvaput tjedno i chat ne radi, serveri laggaju, ping preko 150.. Idem igrat HoN, nisam igrao otkad je 2.0 verzija izasla i nataknem na k*tu riot i sve zaduzene za Europski server.

Kad budem mogao odigrat vise od 3 partije tjedno bez ikakvih s*anja vracam se na LoL. Jedino mi je zao sta niko od vas ne igra HoN, sad cu morat solo bez scarovog i slimyjevog whinanja :P

IGN: weirdek (EU)

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Što mislite o Soraki ??Po mojem mišljenju onako je , tek je bolja u spellovima. Uzeo sam je kao osnovnog championa jer baš i nije neka ponuda magic championa na prvim lvl-ima . Još mi je malo ostalo do 6. lvl-a.

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.2.2011 18:13 (Eydas).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
puls4R kaže...

Ne mogu vise trpit ova s*anja od riota. Dodem dvaput tjedno i chat ne radi, serveri laggaju, ping preko 150.. Idem igrat HoN, nisam igrao otkad je 2.0 verzija izasla i nataknem na k*tu riot i sve zaduzene za Europski server.

Kad budem mogao odigrat vise od 3 partije tjedno bez ikakvih s*anja vracam se na LoL. Jedino mi je zao sta niko od vas ne igra HoN, sad cu morat solo bez scarovog i slimyjevog whinanja :P

otkad ja cmizdrin? :O

17 godina
neaktivan
puls4R kaže...

Nemaju svi pare :P

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
15 godina
neaktivan
Blizek kaže...
puls4R kaže...

Nemaju svi pare :P

{#} slazem se

17 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo jedna ownerska sa WW-om. Na početku Caitly u midu imala 2 smrti,pa lefta,a Irelia 1v2 umre isto 2 puta. Ali na kraju smo zahvaljujući meni i Xinu dobili partiju koja je veći dio vremena bila 4v5 i skoro izgubljena. Sve više mi se čini da je WW sa ovakvim buildom puno jači u late gameu nego u mid gameu.

WW owning WW owning

0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

Imam problem sa lolom, svaki put kad se idem logirat pojavi mi se ovo

I sad kad se ocu ulogirat javlja i da mi je password ili username invalid!!! Koji k.... , tek sam kupio Maokaia i sad mi nes ACC ne valja, daj ljudi pomagajte, postao sam ovisan o ovoj igri i sad mi uskracuju ACC an lvl 16 i novog lika!!!{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

provjeri datum i vrijeme na kompu

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Blizek kaže...
Filip21 kaže...

Ubrzat će ti ArP,ali prvo uzmi žute flat armor. Koštaju po komadu 205 i jako su dobre,dodat će ti 13 armora na početku.

Čitam malo guidove po netu, i većina preporučuje health žute, pa me zanima zašto ti kažeš armor.

LoL EU: Axmuth---Registrirajte se ovdje: http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4d3a0ac0008da092574454
15 godina
neaktivan
League Of Legends

uzmi health crystal il kako se vec zove, daje 180 healtha, i odi s wwom odma na plavi buff, reci mi dal si ga dobio!

zatim uzmi onaj item sto daje 18 armora i odi sredi plavi buff, al u oba slucaja budi lvl 1, bez armora nije da je nemoguce al bez smite-a nema sanse srediti golema

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Filip21 kaže...
Blizek kaže...
Filip21 kaže...

Čitam malo guidove po netu, i većina preporučuje health žute, pa me zanima zašto ti kažeš armor.

Zato jer su predobre i točka! Šalim se, najbolje su za junglanje po meni,nzm a dodge  rune nekako su mi preskupe. Olakšavaju junglanje jako jako primjetno, dns je brat s njima bez ikakvih problema junglo s WW-om bez Smitea. Ako želiš vidjeti kako je to junlanje s tim runama, kopiraj link u potpisu i pogledaj video, bliže je dnu guidea.

18 godina
League Of Legends

Jedna dobra sa Lux, igra trajala sat vremena, prvo se htjeli predati na sredini, al xin poceo se nesto feedati, pa malo ja i tako skinuli par towera, i onda se sve nastavilo u našu korist. 

Prezabavno {#}

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

nemoguce uci u rundu, jbt, nikako da starta

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
NSRkić kaže...

just the usual stuff :D

ne al malo pretheruju vec -.-

15 godina
neaktivan
snakeyess123 kaže...
NSRkić kaže...

just the usual stuff :D

ne al malo pretheruju vec -.-

previse ce toga dodati i zasrati ce. vec ovako se launcher odnosno client gushi u kodovima. vjerujem da ce sve biti jos samo sporije, stekarskije i sa vise bugova. jer sad ima bugova tamo gdje ih nije bilo prije.

16 godina
neaktivan
Rabenbal kaže...

previse ce toga dodati i zasrati ce. vec ovako se launcher odnosno client gushi u kodovima. vjerujem da ce sve biti jos samo sporije, stekarskije i sa vise bugova. jer sad ima bugova tamo gdje ih nije bilo prije.

nije to do kodova pošto je launcher adobe air, a ono sve šta vidiš je samo web stranica tako da su pravi problem serveri

18 godina
League Of Legends

Meni sad sve dobro radi.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
tommy2103 kaže...

Ček malo, što je sad tu netočno u mojem postu? {#}

Sačekuše itd, lol, to se sve zna kad možeš raditi a kad ne, ako dobiješ debilanu ekipu, da postavis 35647654 sačekuša kad ljudi neznaju focusirati squishije neće ti ništa značit. 

Bilo je igara kad moja ekipa na pocetku nije valjala nista, svi promasivali svoje ability itd, al kasnije 2,3 se probudila, i pocela prav igrati i pobjedili unatoč solidnom feedu njihove ekipe od pocetka.

Tak da mi netrebas soliti pamet tu kak se ne predavati, koje taktike radit itd. Imam skoro 700 igara odigranih,  prošao sve žive situacije.

Al eto, čini se da ti sve znaš na 18 levelu, neću se praviti pametan tu onda {#} 

ma najmanji su problem abillityi. najveci je kad svatko napadne u grupi 1v1 umjesto 5v1. pa ejdnog p ojednog psomices i kraj i to uvijek mageove prvo i range jer su najslabiji. sad mi je neki lik sa pantheonom digao nerve. majke ti lik uskoci u njih 5 i pocne nas vrijedjati. a mi napravili sacekusu kod tornja. i mislim koji konj, liku nikako nemos objasnit da njegov lik nije tenk i da na takve suicidne debilane nitko normalan ne reagira.

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo sada igro na mid sa Malzom protiv Maokaia i moram priznati da je jako dobar na mid ako max one sapline jako dobar dmg na velikom range plus stalno ima dosta hp od passiva.

LoL-scarface797(EU)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

ma daj sappline je prejak, kad padne napravi dmg i ak te prati i eksplodira napravi dmg, na lvl 1 kad ga baci skida mi na ryzu oko 170 healtha, sto je uzas

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
NSRkić kaže...

ma daj sappline je prejak, kad padne napravi dmg i ak te prati i eksplodira napravi dmg, na lvl 1 kad ga baci skida mi na ryzu oko 170 healtha, sto je uzas

Da ali mora imate neki jak skill zato mu sa q nemozes ni minona ubiti kako treba skill radi pre pre mali dmg valjda ce ga sada buffati u sljedecem patchu.

LoL-scarface797(EU)
16 godina
League Of Legends

ko je od ekipe uzeo drvce ?

kakav je maokai nisam bio pratio zadnjih par dana pa ? 

edit : new skins  eto vam ih weirdo posebno za tebe ;)

haris771 (eu) LOL account im OP ,your mum is OP (Brolaf )
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.2.2011 10:43 (hari85).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

mogu reci da sam tolko popi*dio na igricu da neznam ocu vise igrat...zbog svakakvih sranja...leavera nooba i tih s*anja....previse nerviranja

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
hari85 kaže...

ko je od ekipe uzeo drvce ?

kakav je maokai nisam bio pratio zadnjih par dana pa ? 

edit : new skins  eto vam ih weirdo posebno za tebe ;)

primjetih da ljudi slabo igraju sa njim, vjerojatno ce trebat neko vrijeme da se uhodaju sa drvom. za sad protiv njega nemam nekih teskoca. 1v1 bez problema. nemam ga namjeru uzimat.

18 godina
League Of Legends

Ja bih ga baš htio probati, vidim da ability imaju jako dobrog potencijala, al još nisam vidio da ih neko iskorištava pošteno ak je to opce moguće.

Al nažalost, sad sam na 4000 IP a košta 6300...tak da s ovim novim sustavom dobivanja IP....trebat ce neko vrijeme da napravim još 2300 IP.

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice