League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.420.573
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
neaktivan
League Of Legends

da i meni neda 5v5 samo mi da 3v3...:/

Ne ja nisam kao ti ja se bojim odrasti...Lol nick: TheUnderDog2 (EU)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
Time4Die kaže...

da i meni neda 5v5 samo mi da 3v3...:/

meni je isto jučer bilo, ali nisam se diskonekta

samo cancel, ponovo play i nako 5-6 puta se pojavilo {#}

jaffa, kal shree lol username:kojejamiojamio
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Ja i juki jucer igrali, zbog njega san dobia 5 iz fizike.

to si bile lolcine :D

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
KaMiKaZa kaže...
Rabenbal kaže...

@kamikaza

meni je sve ok. malo laga al sve stima. vjeorjatno si diskonektan. izadji iz klajenta i pokrnei ga ponovno.

hmm svejedno nece,triput sam izasao i usao i opet nista,samo prikazuje 3v3 :S

evo slike 

wierd. meni je i dalje sve ok zadnjih nekoliko sati. :/

15 godina
neaktivan

pitanje jedno. noob sam pa nemojte krpeat od smijeha. xD

ako bildam abillity jel to vrijedi za sve heroje da ce im abillity biti jaci ili samo za one sa magijama. rofl xD

17 godina
neaktivan
Rabenbal kaže...

pitanje jedno. noob sam pa nemojte krpeat od smijeha. xD

ako bildam abillity jel to vrijedi za sve heroje da ce im abillity biti jaci ili samo za one sa magijama. rofl xD

Bildas AP onim herojima kojima se isplati buildat AP, dakle one kojima ability skaliraju sa AP-om a ne AD-om. Neke champove mozes buildat i ap i  ad, ovisi šta preferiraš. Recimo Sion-a možeš buildat AP (onda mu stun radi masivan damage) ili AD (autoattack radi damage). Isto tako s Ezrealom, Shacom , Poppy itd.

LoL EU : pr1mus
17 godina
neaktivan
League Of Legends

LoL nisam igro dok je faks trajo, sad kreno opet i bas sam nabrijan doso natrag :D, evo zadnja 2 dana igranja, a ovo prije je bilo boze me sacuvaj 1/12/4 s akali i takve stvari :D eto zadesilo se mozda ovih dana a mozda bolje igram tko ce znat ^^, jedino nemam srece s timovima uvjek me zadese losije skupine igraca od mene pa se polomi igra na pocetku odmah ako ja ne startam dobro nadam se da ce bit bolje =/, dva frenda su sad krenula igrat pa pomalo sad ide na bolje

=D =D
" Nad izdahnulim pogonima termomehanike i etanola vrane šestare epitaf" \Mundus Vult Decipi!
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.2.2011 3:02 (Ner0).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
protjeran
Ner0 kaže...

LoL nisam igro dok je faks trajo, sad kreno opet i bas sam nabrijan doso natrag :D, evo zadnja 2 dana igranja, a ovo prije je bilo boze me sacuvaj 1/12/4 s akali i takve stvari :D eto zadesilo se mozda ovih dana a mozda bolje igram tko ce znat ^^, jedino nemam srece s timovima uvjek me zadese losije skupine igraca od mene pa se polomi igra na pocetku odmah ako ja ne startam dobro nadam se da ce bit bolje =/, dva frenda su sad krenula igrat pa pomalo sad ide na bolje

Hehe, ako nekoliko puta nafidas protivnika, tesko je kasnije nadoknadit lvl-e i onda imas osjecaj da su svi u tvojem timu nOObovi.

Zato je dobar start jako vazan :-)

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY, AND DONT STEAL THE GOVERNMENT HATES COMPETITION
18 godina
protjeran
League Of Legends

WTF unavailable???

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY, AND DONT STEAL THE GOVERNMENT HATES COMPETITION
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
League Of Legends

Wow, friend list sada na desnoj strani, i izgleda puno ljepše. 

I meniji ostali izgledaju puno bolje yay 

Maokai 6300 doh >.< a ja tek sa 3100 IP 

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU)
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.2.2011 12:50 (tommy2103).

2 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

Mislim da cu si kupit maokaia danas, imam vec 5200IP, zelim vidjet kakav je, bolje njega neg runes, il? sta vi mislite? (sad sam  15lvl)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
gaggo kaže...

Mislim da cu si kupit maokaia danas, imam vec 5200IP, zelim vidjet kakav je, bolje njega neg runes, il? sta vi mislite? (sad sam  15lvl)

rune pocni kupovat tek poslije 20 lvl sad skupljaj ip-e il kupi tog lika :)

15 godina
neaktivan

gledas im na spellu ako je u zagradici zeleni broj,onda bildas AP,ako je crveni onda buildas damage,ali sto kaze makaveli ovisi ti o champu neki ima skoro sve spellove AP a jaci je kao damager...

15 godina
protjeran
League Of Legends

kojiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa servers are currendtly full. <ou have been replaced in the login queu -.- wttfffff

0 0 hvala 0
18 godina
League Of Legends

Smjesno mi je da opet moram rokat F5 nekoliko puta zbog Bussy a onda jos kad to prodjem ubace me u login que

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
KaMiKaZa kaže...

wtf da li netko zna zasto nemogu igrat 5v5? Jednostavno ga nema,samo mi prikazuje 3v3 -.-

Tako je i meni bilo

18 godina
League Of Legends

Ovaj queue traje samo kakvih 10 sekundi. Evo odigrao jednu s Ryzeom, meh, za sada mi se čini da je više nerfan nek buffan. Q spell, ima cd smanjen na nesto oko 3 sekunde, i range dosta povecan, al steta smanjena dosta. Ovisi o ap, al manje nek prije, i također o 10 % tvoje max mane. Ulti ne daje nista AP sad, samo 75 mana bonus, i 15 % spell vamp. Ostale ablity su iste mislim.

Tak da Ryze sad više nije pola efektivan nuker ko sto je bio prije. A ovaj Q spell buff, to svakako ne moze kompenzirati. 

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

login queue? koji k***...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
NoDiggity kaže...
gaggo kaže...

rune pocni kupovat tek poslije 20 lvl sad skupljaj ip-e il kupi tog lika :)

sumljma da ces uspijet kupiti danas, jer je promjenjeno koliko ip dobis po mecu i sl.. Uglavnom, vec je pobuna polako na us serveru.

15 godina
neaktivan
League Of Legends

kaj sad manje dobivamo IP-a po mecu??

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Preporuka heroja do 3150, mislio sam warwick shaco, teemo akali?

{#}

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Time4Die kaže...

kaj sad manje dobivamo IP-a po mecu??

http://www.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=516526

http://www.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=523450

http://www.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=520267

http://www.leagueoflegends.com/news/summoners-affected-yesterday%E2%80%99s-issues-receive-boosts

Sve tu lijepo pise, i jos ima lijep graf.

Uglavom, bilo je nekih problema za ip-e, dobivali su ih manje nego kolko je riot obecao.

I sada su nama(na US serveru) dali 10 win boost za ip-e.

15 godina
neaktivan
League Of Legends

fala ti ^^ evo da se malo pohvalim...nazalost nisu sve winowi ( ah sta ces nitko nije savrsen xD )

0 0 hvala 0
18 godina
protjeran
Time4Die kaže...

fala ti ^^ evo da se malo pohvalim...nazalost nisu sve winowi ( ah sta ces nitko nije savrsen xD )

Dobro si nafidal u najstarijem fajtu na slici :-)

17 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo prva partija IKAD sa Corkijem. Na početku sam bio dosta loš ( ubio me Malz u midu ),ali nakon malo uhodavanja i kupovanja pravih itema ( Banshee mi je bio izvrstan izbor ) počeo sam ownati i vrlo brzo su se predali.

Prva s Corkijem IKAD Prva s Corkijem IKAD
Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

ali ja nekuzim taj riot. Na EU su smo stalni svjedoci pucanju chat-a, nepovezivanje na njega, nemožeš poceti traziti game ili ti treba min. 5 min i to svaki dan po nekoliko puta i nedaju pišljivih 4 win boost za to, kao malu ispriku. A ovim Amerika , ne radi nest ovaj sistem vec 10 win boost ajde u PM i stim.

LoL Nick (EU): hRay
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
null kaže...

ali ja nekuzim taj riot. Na EU su smo stalni svjedoci pucanju chat-a, nepovezivanje na njega, nemožeš poceti traziti game ili ti treba min. 5 min i to svaki dan po nekoliko puta i nedaju pišljivih 4 win boost za to, kao malu ispriku. A ovim Amerika , ne radi nest ovaj sistem vec 10 win boost ajde u PM i stim.

Jedini razlog ( opravdani ) koji nalazim za ovo je da Amerikanci troše puno više para na kupovanje RP-a. Da je tako,još bih i razumio. Ali,iskreno sumnjam.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Hmmm da li jos netko ima problema s chatom ili je to do mene??

0 0 hvala 0
18 godina
protjeran
null kaže...

Ma mene iskreno zaboli za boost i ta s*anja, ali mi je puno bitnije da sama igra radi kak spada, znaci bez pucanja chata, neobjavljivanja statistika na kraju borbe i sl.

15 godina
neaktivan
League Of Legends

potpuni haos radi ovaj riot...svaki prokleti dan chat nes steka..i sad mi jos i IP diraju...ova bi igra trebala bit zabavna...vi meni pricate da se zabavim...pa zabavio bi se da imam champove koje hocu...sad cu skupit do 2015.g mozda 6300...i to mozda...50 ipa ako izgubis u 25 min...pa di je tu logika..znaci proslu odigram s nunuom bolesno(doslovce)...skor 14/5/19 ...largest kill spree 8...i dobijem pisljivih 74 IPa..pa brat bratu trebo sam dobit vise od 120...znam da cete me popljuvat ko zadnju budalu al ovo je moje misljenje o njima...i da se bilo ko zali nece se to promjenit...BAD RIOT BAD !

Nick na L0Lu : balkhanac
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.2.2011 19:34 (balkhanac).
Moj PC  
2 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice