jel ovo jubilarna 200-ota?
EDIT: je 
jel ovo jubilarna 200-ota?
EDIT: je 
sad odigram match solo -.-
imaju u njihoviom teamu twitcha eve i timota -.-
i lijepo moji ne missaju a ja protiv anivie igram
i bom lijepo njih 3 genkaju -.-
presmijesno xD
ako oce netko neka me doda: ProFromZagreb
trenutno sam lvl 14
Ove ne pre-made partije su toliko smeće, užas. Nitko ne govori miss, nitko neželi helpat, svi gledaju svoje dupe.
Danas sam pwno frenda...igrali smo 1vs 1...6-0 score mi bio
Jadnik se uplasio nije mi smio pric blize da ga neuvatim s medom (ali kill je svaki put bio kad je flash bio up)
Annie ftw.... najjaci 1 na 1 char (trynda je mozda jedino moze sredit zbog ultija)
sta znaci ovo approx kad cekam za pocet????
i je li vama trazi dugo game?
Approx ti znači koliko se prosječno čeka (u to vrijeme) za igru. Ne dugo, 30-40 sec.
meni sad approx 4 minute a prije bilo 20sekundi....
IGN: weirdek (EU)
Danas sam pwno frenda...igrali smo 1vs 1...6-0 score mi bio
Jadnik se uplasio nije mi smio pric blize da ga neuvatim s medom (ali kill je svaki put bio kad je flash bio up)
Annie ftw.... najjaci 1 na 1 char (trynda je mozda jedino moze sredit zbog ultija)
Morgana posalje annie i medu na spavanje, onda annie spava cijelu rundu, također je anivia pojede onak za desert tu su još vlad malzahar... mah ona je jos niska za najboljeg champa 1na1
edit: već su pulsar i matahari objasnili...
Evo ako zelite pogledati RIOT vs botovi, ali novi botovi kao "pametni", neznam ako ste culi da stavljaju nove botove, gdje cemo moci ocekivati junglanje, gankanke i much more.
Pa evo ako nekoga zanima, kako ce izgledati novi botovi kiknite na link.
EDIT: Zaboravih napisati da ce to ici live u 02:00 PST, sad mi se neda gledat kolko je to kod nas, al mislim da je oko 23.00
Pa znaci u 23.00 je mec.
Ehh ljudi a da vi nekad pokazete i matcheve kad izgubite ? A ne samo pobjede.
WooHoo! Skuzio sam Karmu. OK nemam mozda previse killova no ovo je support heroj.
KOJI ti je nick ?
WooHoo! Skuzio sam Karmu. OK nemam mozda previse killova no ovo je support heroj.
KOJI ti je nick ?
Cempo
Evo ako zelite pogledati RIOT vs botovi, ali novi botovi kao "pametni", neznam ako ste culi da stavljaju nove botove, gdje cemo moci ocekivati junglanje, gankanke i much more.
Pa evo ako nekoga zanima, kako ce izgledati novi botovi kiknite na link.
EDIT: Zaboravih napisati da ce to ici live u 02:00 PST, sad mi se neda gledat kolko je to kod nas, al mislim da je oko 23.00
Pa znaci u 23.00 je mec.
jelgledate vi ovo :D predobro botovi su bolji od pola normalnih igraca
Edit: ovi bot-ovi razvaljuju !!!
ma kad bi ovi počeli igrat kako treba nebi ovi botova bilo nigdje, namješteno ko utakmice u bosanskoj ligi..
ovaj phreak ima orgazme svaki put u team fightu
sad gledam bas kraj, likovi izgubili od botova
Lol botovi dobili....
Suze su mi krenule od smijeha kad je poco surrender....
Namjesteno kao i svaki champion spotlight
A čini mi se da su botovima malo povećani armori i damagei. Jer je nunu na 3. levelu mogao izdržati 3 udarca tureta i ostane mu pola energije. A opet ubacili su ih većinu koji imaju svoj heal: chogy, nunu, soraka (masive heal) + summoners spells. A programirani tako da kad dođu do određenog postotka hp-a da se healaju.
Nekako mi se svidjelo to što sam sinoć vidio, aliii ostaću razočaran ako ne bude tako kad mi budemo igrali. Savršen custom za isprobavanje buildova i malo izazova. Čak sam na neke trenutke posumnjao da se radi o pravim ljudima koji s riotovcim sceniraju bitku
Ne kužim zašto failam jungle sa Udyrom svaki put... Složim masteries i iteme, sve radim po redu kako treba, no golem blue me svaki put skoro ubije...
Failam spellove?? Ne kužim... 
Ne kužim zašto failam jungle sa Udyrom svaki put... Složim masteries i iteme, sve radim po redu kako treba, no golem blue me svaki put skoro ubije...
Cloth armor i hp potioni.. Prvi skill ti je R (phoenix), i stalno ga aktiviraš, ne samo na početku, nego i nakon onog kratkog cooldowna
Svi hvale mazahara i annie i neke druge likove, al nitko nije spomenuo Jaxa, s njim ja trenutno igram i jedan od najdrazih likova i imao sam par veselih mecheva s njim!
Eo jedan dmg build s mordeom.. ima 2.7k hp-a, 630 ap-a i oko 250 dmg-a. Q ima cooldown od 2.3 sec i radi 850 dmg-a. Strasan dmg.. nema sanse da me iko ubije 2v1 osim ako ima dosta magic resista i pristojan dmg.
Jbg zadnju spusili jer su imali noob champove al eto..
Heat 'n' Serve build xD.
Jel imas rune za njega? Vjerujem ga gledas guild s Mobafirea pa jel korsistis team 1 ili 2 masterise?
Ja ga imam i idem u lane s njim jer je isto je*en pogotovo nafidan, mogo sam 1v3 dobit bez problema...
Jax je predobar 1vs1, njegov passive pwna, i ono da svaki treci udarac udari brze nek prvi, tak nekak. Sa nesto lifesteala i malo nafeedan krsi sve. Al ima previse stunnera koji ga ownaju lako.
I u group fightima jednom si stunan, i gotovo je, ak protivnicka ekipa zna koga focusirat. Keenen skrsi Jaxa, Irelia bi isto mogla sa stunon mozda, ma da to jos nisam probao.