League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.433.005
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
neaktivan
RE: League Of Legends
ma prodao sam ju i nadoplatio 300kn xs puno bolju.. nego sam treba cekat dok dode iz hp expressa
IGN: weirdek (EU)
16 godina
balkhanac kaže...

ima neko dobar guild za ezreala?

[misliš build ? xd]

Ja ga igram ovako: prvo dorans blade, nakon toga čizme, (iako se preporuča prvo sheen) uzmem   Madred's Razors pa sastavim u lanternu (predobro za farmanje i održavanje HPa). E nakon toga sheen, pa zeal-na kraju Trinity force..Čizme uzmem of Swiftness jer obožavam +3 movement speed..Dalje iteme ovisi o situaciji, poželjno nešto što se sastavlja iz BF sworda, il neki defanzivni item

Each day had been worse than the day that had come before it..Today was the worst of all..
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.2.2011 20:33 (hrwoyem).
16 godina
League Of Legends

ja idem dorans> brown boots > tear > occult > manamun > swiftness buce > bloodthirster > sheen > drugi bloodthirster

haris771 (eu) LOL account
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
League Of Legends

Jedva čekam ovog tenkića {#}

IP farming time {#}

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU)

0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

Gaaaankkkkkkkkkkkkk, nakon dugo vremena vraćam se najdražem heroju, najzabavnijem u svakom slučaju. Skonto sam rune koje mi idu uz njega +18 Arm pen, +13 armor, +13 mag res, 4,5 movement speed

Each day had been worse than the day that had come before it..Today was the worst of all..
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
hrwoyem kaže...

Gaaaankkkkkkkkkkkkk, nakon dugo vremena vraćam se najdražem heroju, najzabavnijem u svakom slučaju. Skonto sam rune koje mi idu uz njega +18 Arm pen, +13 armor, +13 mag res, 4,5 movement speed

Shaco Mark Armor Pen Seal/GlyphCrit Chance Quint Armor Pen. . ., pwn pwn

Dumb ppl rush smart ppl camp.
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.2.2011 20:58 (D3ViL).
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Sta mislite jel valja ovaj build za Kayle

Sochers shoes

Rageblade

Tirnty Force

Hextech gunblade

Nashors tooth

i onda kapica

i je li ona dobra na midu i protiv koji bi champova mogao imati problema.

LoL-scarface797(EU)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
bolja je kao support u laneu i dobra je za solo lane kad imate junglera. Inace ima ogroman dmg output i super pasiv
16 godina
D3ViL kaže...
hrwoyem kaže...

Shaco Mark Armor Pen Seal/GlyphCrit Chance Quint Armor Pen. . ., pwn pwn

Jedno vrijeme sam skupljao %critical damage furor rune, al su skupe dozlaboga tak da sam trećinu samo skupio. Jednom sam igrao kao Mordekaiser, shaco se samo Deceivao i u 3 udarca me sredio i preko chata rekao Furor ^^

18 godina
dado8 kaže...
puls4R kaže...
Taman odigrao mordea s harisom i ugodno sam iznenaden.. Jos uvijek moze 1v3 sa malo hp-a i FoN jer dok ti oni tucu shield tebi se hp regena i tako u krug. Jos uvijek je op, iako sam ja iso na ovakav build:
Boots of swiftness, rilays, abysall, rabbadons, fon i zadnji bi mi bio hourglass. Jako je izdrzljiv, ima pristojan dmg output i dovoljno armora i mr-a, a oko 600 ap-a. daleko najbolji farmer u igri.. A sad s mundom jednu 3v3 odigrao, nasa annie feedala pa smo ja i teemo igrali pametno i na kraju sam imao 3 stackana warmogsa, bootse, fon i spirit visage. Nista mi nisu mogli, al doslovno nista.. Teemo oso afk i ja sam doso do nexusa, oni me tuku sa svim i ja ult i samo derem.2 puta sam umro jer su imali ignite i treci srusio nexus. Preko6.500 hpa sam imo, sad zamislite regen od pasiva, fona i visagea..

Mord   bolji farmer od Munda? Hmmm...hmmm

Yes sir, svakako je bolji, igrao sam dosta puta solo lane, ja [Morde] protiv Munda i definitivno Morde bolje farma i harassa u isto vrijeme, ali ga Mundo može donekle pratiti za razliku od većine ostalih heroja sa izuzecima poput Singeda ili Anivie sa ultijem.

BUG je IT biblija! --- LoL username: UnimatriX (EU)
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Ja imam cijeli jedan runepage za Crit dmg, oko 30% dmg-a ako ne i vise al nisu u upotrebi. Mogao bih pocet s Shacom igrat. Kakav je on u laneu ?

LoL EU : pr1mus
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
makaweli kaže...

Ja imam cijeli jedan runepage za Crit dmg, oko 30% dmg-a ako ne i vise al nisu u upotrebi. Mogao bih pocet s Shacom igrat. Kakav je on u laneu ?

Pošto je squishy nije predobar na laneu, ali se može. Npr. moj frend odma napocetku ode po plavi buff i onda na lane pa opet po buff kad istekne itd, i  dobro mu ide tak.

LoL EU: Axmuth---Registrirajte se ovdje: http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4d3a0ac0008da092574454
16 godina
makaweli kaže...

Cijela mapa je njegov lane =). U 5vs5 uvijek junglam, a solo lane mi je frend s Nasusom ili Rammusom. A 3vs3 prvo malo U bot laneu, kad skupi za Lanternu idem do dragona i onda farmam po cijeloj mapi (naravno ako ti lane partner može sam)

16 godina
makaweli kaže...

nista lakse ides po blue prvo s lutkicama spellovi ghost i exhaust /ignite 

prvo najbolje da uzmes dorans blade 

pa ides po svom buildu kako oces 

jer mu treba hp plus dmg i lifesteal nije beskoristan

i malo da se pohvalim xD

16 godina
League Of Legends

EPICCCCCCCCCCCCCC

http://www.pcgamer.com/2011/02/08/exclusive-reveal-of-two-new-champions-coming-to-league-of-legends/

ZOmg epic 

jarvanov ulti OMG

epic dash pa napravi arenu malu za 1 on 1 fight EPICCCCCCCCCC

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Eo jedan dmg build s mordeom.. ima 2.7k hp-a, 630 ap-a i oko 250 dmg-a. Q ima cooldown od 2.3 sec i radi 850 dmg-a. Strasan dmg.. nema sanse da me iko ubije 2v1 osim ako ima dosta magic resista i pristojan dmg. 

Jbg zadnju spusili jer su imali noob champove al eto..

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

koji je dobar build za tarica...malo poceo s njime igrat

0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

a mozes ici tanky support s soul shroudom i aegisom i slicno

a mozes ici ap  naravno s hp itemimam naci rod of ages ,rylai ,archangel i slicno

a on moze i dps offtank ici 

s nashors toothom i manamuneom

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Vidio sam full ap tarica s rilays itd. Prejak je :D ima pun k hp-a i odlicno heala. Stun mi radi pristojan dmg

0 0 hvala 0
18 godina
League Of Legends

WIN WIN WIN WINSTREAK {#}

Ovaj zadnji win mi je posebno drag jer smo dobili partiju protiv Sion, Veigar, Renekton, Ashe, Garena dok smo mi igrali s Renektonom, WW, Kog, Mundo, Malzaharom. Imali su 4 stun-a i silence ispucaju sve na nas u teamfight i onda ih s mozda 20% HP-a sto nam je ostalo izdominiramo i pobijemo svaki put. Protivnicki Rene je bio toliko ljut da je mroam potegnut na mama & daddy jokes u chat. . . Mmmmmm sweet tears of RAGE {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.2.2011 12:46 (D3ViL).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

power of galio xD

Edit: Imam karmu zakon je champ...nerf her q spell {#}

galio's power xD galio's power xD
Ne ja nisam kao ti ja se bojim odrasti...Lol nick: TheUnderDog2 (EU)
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.2.2011 14:46 (Time4Die).

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

haha igrali smo 5v3 odnosno nas je bilo 3 i spusili nakraju al najbolje je to sto sam napravio prvi penta kill {#} (s katarinom)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

imam problem s igrom u win 7! sve je ok dok nepočme game i onda m i se pojavi prazan tamno-plavi ekran

zna li itko riješenje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
striko217 kaže...

imam problem s igrom u win 7! sve je ok dok nepočme game i onda m i se pojavi prazan tamno-plavi ekran

zna li itko riješenje?

mhmm, da nije widescreen, mene je to zafrkavalo, pa sam morao u datotekama mijenjat vrijednosti rezolucije

16 godina
neaktivan
League Of Legends

probao sam i to

game/data/cfg i stavio rezoluciju mog kompa ali ništa

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
hari85 kaže...

EPICCCCCCCCCCCCCC

http://www.pcgamer.com/2011/02/08/exclusive-reveal-of-two-new-champions-coming-to-league-of-legends/

ZOmg epic

jarvanov ulti OMG

Znaš li ti koju drugu rijec osim eopic ? -.-

LoL nick: Alkser (EU)
16 godina
Aliser kaže...
hari85 kaže...

EPICCCCCCCCCCCCCC

ZOmg epic

jarvanov ulti OMG

Znaš li ti koju drugu rijec osim eopic ? -.-

Killsteal? xD

Karma je fakat op, kad ja mogu solat lane protiv Fiddla i Ashe i bit stalno kod njihovog tornja bez opasnosti...

Ali naravno oni fidali Vlada i onda ja noob jer me fokusiraju u team fightu...

Onda ja i Trynda rokunli Barona i 2v5 s fidanim Vladom ih razvalili jer ja s Will of the Ancientsom a Trynda s lifestealom nemremo ispod 20% hp-a past...

LoL nick: Strongtoni
18 godina
League Of Legends

Woho 19 winova zaredom strah me pokrenut dvadesetu da ne userem {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
League Of Legends

Annie predobar char.... pwnam sve likove na midu pez pol pi*ke (jedino mi mal duze treba kod anivie al nije ni ona problem).... combo joj je pravi nuke rusi sve squishy i ako je nekom malo ostalo ignate to rijesi... svakako ju preporucam... kada se nauci s njom igrat 20 stackova bez problema dode

PS.

Koga da si uzmem za 3k... teemo ili akali

Vidim akali ima predobar dmg ali svidja mi se od teema poison i gljivice xD

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.2.2011 18:57 (AmonZero).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Meni je Teemo bolji, gljivice umjesto warda, skrivanje, poison...

Al i jedan i drugi su skoro u svakoj partiji...

LoL nick: Strongtoni
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice