League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.435.163
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
neaktivan
RE: League Of Legends
hari85 kaže...

wth mislio sam daj e nerfana ova eve nas je derala -.- 

pa ako je nerfana ne znači da je beskorisna lol

18 godina
neaktivan

Ovako :D

Red - 6x magic penetration , 3x armor penetration (lakse ces last hitat minione u laneu) u biti mozes i svig 9 magic pen :)

Yellow -9x  flat mana regen

Blue - 9x AP per level

Quins - 3x AP flat

Ja koristim ove za  sve kastere s kojima igram :) a za kassu i mid ti je ovo super :D s onim dorians ringom imas 32 APa na prvom lvlu i mana regen da mozes spamat do besvjesti :) plus masteries koristim 10 /0 /20 i kad roknes ignite dobijes jos 10 APa :) a kassa ima vec jako dobar burst dmg tako da s ovim APom mozes napravit na midu FB ako imaju heroja tipa Ashe, Teemo il neki spellcaster (iskljucujemoo morganu :D s obzirom da ste oboje anti casteri onaj njen shield ce te nairitirat :D )

League Of Legends EU : KeiichiAssassin
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Odlična sa Shenom jučer odigrana. Prvo nisam ništa kužio i uzimao krive spellove, no nakon malo surfanja eto. :)

Super igram kada nema harisa u blizini.

LoL nick: Aerendyl (EU)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Aerendyl kaže...

Odlična sa Shenom jučer odigrana. Prvo nisam ništa kužio i uzimao krive spellove, no nakon malo surfanja eto. :)

Super igram kada nema harisa u blizini.

:roll:  pusi :D 

i > you haahhhaahhah ^^ 

i nesto sam epic danas na clg streamu vidio kako hotshott kopa nos hahahahah

haris771 (eu) LOL account
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.2.2011 19:42 (hari85).
16 godina
League Of Legends

Week 31 (this week):

• Annie
  • Ashe
  • Corki
  • Gangplank
  • Morgana
  • Sion
  • Taric
  • Udyr
  • Galio
  • LeBlanc

Annie, Ashe i Morgana mogli bi ih probat napokon xD

LoL nick: Strongtoni
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Jel mi moze neko reci dobar build za Corkia.

LoL-scarface797(EU)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

pogledaj moj prosli :D

match xD

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Don Strongtoni kaže...

Week 31 (this week):

• Annie
  • Ashe
  • Corki
  • Gangplank
  • Morgana
  • Sion
  • Taric
  • Udyr
  • Galio
  • LeBlanc

Annie, Ashe i Morgana mogli bi ih probat napokon xD

Uuuuudyr njega moram probat.

17 godina
neaktivan
League Of Legends

Gdje ste svi?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Corki: merc treads il boots of swiftness, bloodrazor, bloodthirster, cleaver, banshees i manamune. Ako oces build koji topi svakog al je malo skuplji onda boots, manamune, phantom dancer, inf edge, bloodthirster i frozen mallet. u masteries 21 offense i 9 utility, zbog njegovog pasiva s masteriesima ces radit 15% veci dmg. Rune hp quint i ar pen il crit chance u ostale.
IGN: weirdek (EU)
17 godina
protjeran
League Of Legends

Corki - rune s full attack speedom, u startu bez ijednog itema mislim s njim da imam oko 0.920 att speed.

Prvi item šuze neke, manamune, trinity force, infinity edge, phantom dancer, warmogs armor.

Neki bijesni hibrid, preko 3000HP, jako velik att speed, movement speed, AD skoro 300.

Ako se ranije dođe na warmogs, onda umjesto trinity force kupiti Atmas Impaler. Crit+damage na HP.

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

http://leaguecraft.com/builder/Twisted%20Fate/?items=108,30,88,61,81,18&level=18

Kaj velite na ovaj build za TF-a? Od kad sam ga napravil ne gubim s njim (a ni s drugima al nvm)

Znaci hibrid s 3.2k healtha na kraju koji ima brzinu, dmg i ap, a s ovim cizmama mu nemre niko pobjec nakon ultija i stuna s 10 hp-a...

Dokaz imate na 196 str...

Btw; obicno ide Warmog prije Lich-a da se stigne nafarmat...

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.2.2011 2:43 (Don Strongtoni).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo jedna dobra sa Corkie nazalost mrtvi glupi morde iso na ap majmun jedan nije mogo nista iztenkati i naravno topio se u teamfightovim i bezveze igro 1 h da mu mater hebem

LoL-scarface797(EU)
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
League Of Legends
BUG je IT biblija! --- LoL username: UnimatriX (EU)
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
League Of Legends

ko malphite u dvenom obliku :D doduse podsjeca me na onog retarda iz HoNa sto kupi drva i te spike :D

League Of Legends EU : KeiichiAssassin
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

ma i u doti ima takav,u doti su mu spellovi da heala toranj ili sebe ili druga,drugi spell je kad stane uz drvo postane nevidljiv,treci je nesto bezveze i ulti te zatvori na 3 sekunde,tank je inace

0 0 hvala 0
18 godina
League Of Legends

Tenk? {#}  

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...

To sam vec odavno znao poslije njega ide onaj vitez {#}

LoL-scarface797(EU)
16 godina
League Of Legends

mozda uzmem ali cekam jarvana DEMACIAAAAAAAAAAAAAAAAAA

( epic )

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Unimatrix 007 kaže...

http://www.playdota.com/heroes/treant-protector

Familija?

15 godina
neaktivan
League Of Legends

ima neko dobar guild za ezreala?

Nick na L0Lu : balkhanac
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
D3ViL kaže...
hari85 kaže...

retardi u solo que -.-

Hm bas me zanima zasto si njega izolirao sto nisi stavio puni shot, mora da si i ti feedao :p

ja imam duplo manje winova od weirdeka a imam 100 leavova(pola toga jer mi se game crasha ) -.-'

17 godina
neaktivan
League Of Legends

Ironija.

Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Taman odigrao mordea s harisom i ugodno sam iznenaden.. Jos uvijek moze 1v3 sa malo hp-a i FoN jer dok ti oni tucu shield tebi se hp regena i tako u krug. Jos uvijek je op, iako sam ja iso na ovakav build:
Boots of swiftness, rilays, abysall, rabbadons, fon i zadnji bi mi bio hourglass. Jako je izdrzljiv, ima pristojan dmg output i dovoljno armora i mr-a, a oko 600 ap-a. daleko najbolji farmer u igri.. A sad s mundom jednu 3v3 odigrao, nasa annie feedala pa smo ja i teemo igrali pametno i na kraju sam imao 3 stackana warmogsa, bootse, fon i spirit visage. Nista mi nisu mogli, al doslovno nista.. Teemo oso afk i ja sam doso do nexusa, oni me tuku sa svim i ja ult i samo derem.2 puta sam umro jer su imali ignite i treci srusio nexus. Preko6.500 hpa sam imo, sad zamislite regen od pasiva, fona i visagea..
18 godina
puls4R kaže...
Taman odigrao mordea s harisom i ugodno sam iznenaden.. Jos uvijek moze 1v3 sa malo hp-a i FoN jer dok ti oni tucu shield tebi se hp regena i tako u krug. Jos uvijek je op, iako sam ja iso na ovakav build:
Boots of swiftness, rilays, abysall, rabbadons, fon i zadnji bi mi bio hourglass. Jako je izdrzljiv, ima pristojan dmg output i dovoljno armora i mr-a, a oko 600 ap-a. daleko najbolji farmer u igri.. A sad s mundom jednu 3v3 odigrao, nasa annie feedala pa smo ja i teemo igrali pametno i na kraju sam imao 3 stackana warmogsa, bootse, fon i spirit visage. Nista mi nisu mogli, al doslovno   nista.. Teemo oso afk i ja sam doso do nexusa, oni me tuku sa svim i ja ult i samo derem.2 puta sam umro jer su imali ignite i treci srusio nexus. Preko6.500 hpa sam imo, sad zamislite regen od pasiva, fona i visagea..

Ah, to ti je tako kad ljudi ne znaju za što služi Madreds Bloodrazor....

BUG je IT biblija! --- LoL username: UnimatriX (EU)
16 godina
protjeran
puls4R kaže...
Boots of swiftness, rilays, abysall, rabbadons, fon i zadnji bi mi bio hourglass. Jako je izdrzljiv, ima pristojan dmg output i dovoljno armora i mr-a, a oko 600 ap-a. daleko najbolji farmer u igri.. A sad s mundom jednu 3v3 odigrao, nasa annie feedala pa smo ja i teemo igrali pametno i na kraju sam imao 3 stackana warmogsa, bootse, fon i spirit visage. Nista mi nisu mogli, al doslovno nista.. Teemo oso afk i ja sam doso do nexusa, oni me tuku sa svim i ja ult i samo derem.2 puta sam umro jer su imali ignite i treci srusio nexus. Preko6.500 hpa sam imo, sad zamislite regen od pasiva, fona i visagea..

Mord bolji farmer od Munda? Hmmm...hmmm

-To Start Press Any Key. A gdje je ANY tipka?-
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.2.2011 16:57 (dado8).
16 godina
neaktivan
Eto potrefilo me da su imali off-tankove ili castere u timu pa sam dizao samo mr. Morde je jedan od boljih farmera jer mu je svaki skill aoe, ima mal cd i radi pristojan dmg.

Ak je ovaj novi iz demacie, mora bit op :) aj budite veceras oko 10 tu, dosla mi grafa nova pa napokon mogu igrat.
15 godina
neaktivan
puls4R kaže...
Eto potrefilo me da su imali off-tankove ili castere u timu pa sam dizao samo mr. Morde je jedan od boljih farmera jer mu je svaki skill aoe, ima mal cd i radi pristojan dmg.

Ak je ovaj novi iz demacie, mora bit op :) aj budite veceras oko 10 tu, dosla mi grafa nova pa napokon mogu igrat.

Koja grafa koliko se ja sjecam ti si imo dosta dobru grafu sto nova?

LoL-scarface797(EU)
16 godina
League Of Legends

Jel se ispalati uzet Eveylnn? Nemam nijednog champa te vrste a nikako da neko od njih dojde na free...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Don Strongtoni kaže...

treci brat xDD

http://www.heroesofnewerth.com/heroview.php?hid=25

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice