League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.437.564
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Igra bi ja turnir samo sto sam permantly banan na tom forumu ako me mozete prijavit =/

0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

trimer carnage

i da se zna score je bio 19/6 pa sam se poceo zajebavat :D

haris771 (eu) LOL account
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.2.2011 13:10 (hari85).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

http://img819.imageshack.us/i/aniviam.png/

Druga partija s aniviom-nenormalan dmg

Ne gledajte win/loose O.o

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.2.2011 13:20 (NoobCrusher).

0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

retardi u solo que -.-

Moj PC  
0 4 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: League Of Legends
hari85 kaže...

retardi u solo que -.-

jep. i mene "idioti" ponekad zivciraju. recimo uvucem protivnika u sredinu nase grupe i idioti se razbjeze i naravno ja ostanem medju 3 neprijateljska heroja a nas je bilo 5. nema nista gore nego kad nemas timske igrace i ne znaju iskoristiti prednosti drugih heroja. slazem se, slazem , zivcira. al hebiga.

15 godina
neaktivan
puls4R kaže...
Kad se sjetim nasih pocetaka.. Ja, scar, haris, slimy i madman. To su bili dani kad je haris bio first blood skoro svaki match, pa bi stilao scaru koji je razbio valjda 5 tipkovnica i 2 kompa zbog toga xD Ja i slimy se valjali od smijeha a madman slao harisa u 3 pm svakih 20 sec hahah a haris nije htio pricat jer su mu se rugali

To su bila vremena nego kada ces ti doci da zaigramo zanimam me kako izgleda novi kogov skin i  niko mi nije cestitio na drugom penta killu -,.,-

LoL-scarface797(EU)
16 godina
neaktivan
Ma brzo cu ja.. a kogov skin sam nekidan uzeo, i kazu mi da upalim taunt, joke i svi se razocarali jer nista nije promijenjeno, cak ni e skill.. kad ono ja autoattack i kad pogodi kao da je vatromet haha. Ista stvar s ultijem, skin je zakon! I kad eksplodira od pasiva opet vatromet neki xD
IGN: weirdek (EU)
18 godina
neaktivan
NoobCrusher kaže...

ne kuzim sta imas toliko leava?

hbte pa ja u svojih neznam od kada dota postoji nemam toliko leava u sve 3 igre zajedno

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
15 godina
neaktivan
toxic kaže...
NoobCrusher kaže...

hbte pa ja u svojih neznam od kada dota postoji nemam toliko leava u sve 3 igre zajedno

Onda ocigledno nisi vidio koliko weirdek ima livova :P

LoL nick: Alkser (EU)
18 godina
hari85 kaže...

retardi u solo que -.-

Hm bas me zanima zasto si njega izolirao sto nisi stavio puni shot, mora da si i ti feedao :p

Dumb ppl rush smart ppl camp.
18 godina
neaktivan
Aliser kaže...
toxic kaže...
NoobCrusher kaže...

Onda ocigledno nisi vidio koliko weirdek ima livova :P

hehe...

al ne ozbiljno. trebali bi stavit zastitu za to.. npr ako imas vise od 10% leava nemos se spojit

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila. LoL nick: mNik (EU)
18 godina
toxic kaže...

al ne ozbiljno. trebali bi stavit zastitu za to.. npr ako imas vise od 10% leava nemos se spojit

Pa ima sistem dobijes ban na neznam ti sad rec koliko nakon odredjenog broja leave.

Dumb ppl rush smart ppl camp.
16 godina
neaktivan
puls4R kaže...
Kad se sjetim nasih pocetaka.. Ja, scar, haris, slimy i madman. To su bili dani kad je haris bio first blood skoro svaki match, pa bi stilao scaru koji je razbio valjda 5 tipkovnica i 2 kompa zbog toga xD Ja i slimy se valjali od smijeha a madman slao harisa u 3 pm svakih 20 sec hahah a haris nije htio pricat jer su mu se rugali

kad san ja mislija da haris ima 20 i nešto godina jer mu tako piše u profilu na bug-u, a nikad nije priča ništa da ga čujen xD

15 godina
neaktivan
slimyyy kaže...
puls4R kaže...

kad san ja mislija da haris ima 20 i nešto godina jer mu tako piše u profilu na bug-u, a nikad nije priča ništa da ga čujen xD

I ja sam isto to mislio sve dok haris nije progovorio xD

Haris prica sa Sevenom i shadyem na ts-u a sa nama ostalima ne smije :P

16 godina
neaktivan
Aliser kaže...
slimyyy kaže...
puls4R kaže...

vidi se da dugo ne igraš :P

priča haris sa svima od nedavno :)

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Nije to moj acc decki,ja ni nemam aniviu :D

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
slimyyy kaže...
Aliser kaže...
slimyyy kaže...
puls4R kaže...

vidi se da dugo ne igraš :P

priča haris sa svima od nedavno :)

A sta cu ja :P Nekako mi dosadio. Ne znam ni otkad ja ne igram lol mozda 1 mjesec ?

17 godina
neaktivan
D3ViL kaže...
toxic kaže...

Pa ima sistem dobijes ban na neznam ti sad rec koliko nakon odredjenog broja leave.

Moj školski je dobio dva put ban na jedan dan jer je cesto livo..

LoL Nick (EU) mamatisekurva
16 godina
neaktivan
Ban dobiju liveri koji izadu namjerno, ovi kojima cesto puca net (kao meni) nece bit banani. Bas sam dobio odgovor od riota u vezi s tim i kazu akoje detektiran problem s konekcijom da banna nece bit. Ja imam 130 livova od kojih su 10 nevezani s konekcijom, inace bi me odavno bannali.. Znaci 10 livova na 1000 i nesto odigranih matcheva je nizak iznos
IGN: weirdek (EU)
16 godina
Don Strongtoni kaže...

Ovo je za ku*ac, nemrem normalan tim nac, uvijek neko feeda :/

EDIT: Napokon za 20 min smo ih sredili...

Evo da malo popravim dojam xD

A i da dokazem onoj ekipi od neki dan da nisam noob s TF-om neg da me je net je*o :)

LoL nick: Strongtoni
17 godina
neaktivan
League Of Legends

E za ovakve se partije isplati igrati! Iako nismo bili slabiji u teamfightu, sa nekoliko glupih grešaka smo se doveli u situaciju da su nam pushali inhibitor i uništili prvi nexus turret. Mi smo ih nekako odbili i pushali smo sva tri tornja u midu ( dotad nismo nijedan toranj uništili! ). I onda glupa greška: išli smo na barona, na kraju ispalo njihov ace i baron steal. Ja se već pomirio sa porazom, ali smo ih nekako uspjeli odbiti nakon što nam su nexus doveli na 1000 HP-a i s dva uništena inhibitora. Već sam bio vrlo jak te sam rješavao super minione kao od šale. Čekali smo ih, uspjeli ih aceat sa 3 preživjela i pushali do nexusa. Oni su se skoro svi vratili,sve nas ubili,ali je MORDE nekako preživio,dvojicu ih ukokao i uništio nexus. Priča koju je teško i zamisliti,a kamoli ispričati.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends
Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

nisam neki strucnjak za rune al mi se cine dobrima...uf vidi im cjene...gle sad sam tek pokopčal da su povisili cijenu dorians itema aregh vise nema potiona uz njih taman dođu 475 novcica -.-... za kag da stedim karhtusa (kak se već piše) ezreala ili kog mawa koji je najbolji?

Ne ja nisam kao ti ja se bojim odrasti...Lol nick: TheUnderDog2 (EU)
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.2.2011 17:10 (Time4Die).

0 0 hvala 0
16 godina
Time4Die kaže...

nisam neki strucnjak za rune al mi se cine dobrima...uf vidi im cjene...gle sad sam tek pokopčal da su povisili cijenu dorians itema aregh vise nema potiona uz njih taman dođu 475 novcica -.-... za kag da stedim karhtusa (kak se već piše) ezreala ili kog mawa koji je najbolji?

ja bi koga od njih uzeo   

a jos nesto ako imas problema reci neko champ ime mi se uvijek zezamo s imenima

izrael , trimer (trynda ) , cactus ,ramzes :D 

16 godina
neaktivan
League Of Legends

ownage sa Nasuson, prvi penta kill :)

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo ovako trebaju mi 2 igraca za turnir 5v5 ... uvjet je da budu 30 lvl... i da imaju donekle dobre statse....

Treninzi ce bit vikendima...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja se javljam i zelim igrat taj turnir lelvel 30 imam 400 winova i slobodan sam

15 godina
neaktivan
NoobCrusher kaže...

a koliko izgubljenih? :D

17 godina
neaktivan
slimyyy kaže...

ownage sa Nasuson, prvi penta kill :)

Odlično si to odradio. :)

Anyway, najoblje je kada haris priča sam sa sobom. xD

LoL nick: Aerendyl (EU)
15 godina
neaktivan
Rabenbal kaže...
NoobCrusher kaže...

a koliko izgubljenih? :D

Ne pitaj xD oko 500 manje vise :S

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice