League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.443.868
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
18 godina
protjeran
League Of Legends

Bez puno razmisljanja sam kupio Karmu i reko da probamo malo suportat.

Mogu reci da mi se svida support klasa jer nisam previse opterecen killovima, pa mi se rezultati tipa 0/2/14 cine jako dobrim :-) i jos ako je na kraju pobjeda, di ces veceg zadovoljstva.

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY, AND DONT STEAL THE GOVERNMENT HATES COMPETITION
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
League Of Legends

Probao po drugi put Shena, igrao par puta s njim, al ne nekak nije pasao, vjerojatno bio nuub onda :D

Al eto preheben tank, taunt onaj nož, pa stit, i ulti prejako sve, neznam kak mi prije nije islo, svakako ga kupujem sad, prezabavan za igrati.

Lijepo imao 6/1/14 score, al igrali protiv 4 tanka...i prema kraju poceo krepavat u group fightima, nismo mogli u late gamu protiv 4 tanka i Lux, svi nabacali armora i mr, i nismo mogli dobiti group fighte.

http://i55.tinypic.com/15fr8ts.png

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: League Of Legends
karma je epic! Taman odigrao jednu i moram rec da mi se svida i da je najbolji support i dmg dealer po mom misljenju. Ima prenizak cd na svakom skillu, a onaj stit upija 800 dmg-a sa cca 600 ap-a sta je ogroman iznos. Nemoguce ju je ubit 1v1 - upali ult i stit koji deala toliko dmga koliko ga i upija, ult i q za ogroman dmg i heala se, i cim iskoristi jedan skill, odma joj dode drugi. Malo je zahtjevnija za igrat u team fightu, al inace je ok.
IGN: weirdek (EU)
17 godina
protjeran
League Of Legends

Lako s karmom, kad je nasus poput mene u timu.

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
tommy2103 kaže...

Probao po drugi put Shena, igrao par puta s njim, al ne nekak nije pasao, vjerojatno bio nuub onda :D

Al eto preheben tank, taunt onaj nož, pa stit, i ulti prejako sve, neznam kak mi prije nije islo, svakako ga kupujem sad, prezabavan za igrati.

Lijepo imao 6/1/14 score, al igrali protiv 4 tanka...i prema kraju poceo krepavat u group fightima, nismo mogli u late gamu protiv 4 tanka i Lux, svi nabacali armora i mr, i nismo mogli dobiti group fighte.

http://i55.tinypic.com/15fr8ts.png

A gdje su ti MR itemi?

Each day had been worse than the day that had come before it..Today was the worst of all..
18 godina
hrwoyem kaže...

A gdje su ti MR itemi?

Imali samo jednog castera, Guardian angel daje 60 mr ili tak nekak, cisto dosta. Al nismo imali sanse prema kraju, na pocetku se zezali, i zahebali sto nismo pushali skroz do nexusa, a na kraju nemozes ubit 4 tanka sa 3.5k hp i guardian angelima, sa nama Lux panth yi, svi squishy, rammusa i shena oni imali, taunti shebu sve.

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU)
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.2.2011 19:10 (tommy2103).
16 godina
protjeran
toxic kaže...

E ja cu poludit sa ovom igrom hbte ko to sve igra ja nemogu vjerovat od lvl 1 do lvl 30 svi tezi noobovi, tek nekoliko stvarno dobrih igraca sam upoznao..

Ugl ovak.. 95% likova nezna definiciju sta je to feeder, npr oni misli ako imas 0 killova i 5 deathova i npr 10 assita da si feeder a ovaj sta je ubio 7 a umro 10 puta nije? kako to. djeco da objasnim nes.. feeder je onaj ko neprijatelju da vise golda u ovom slucaju je ovaj sta je ubio 7 i umro 10 puta hebeni feeder i takav najvise whajna..(a vecinom su takvi shaco i slicni tardi heroji poput scouta u honu samo ks...)

Drugo ovdje supportovi uopce nemaju nikakvu ulogu ja ne kuzim ali igro sam sa llv 30 puno puta i oni su kao uzeli support ja sam mozda u 30 matcheva vidio 1 jedini ward.. pa kako je to moguce?

A za mid playere nemam rijeci kako faking mid player nezna koristit brain u toj igri.. npr neprijatelj non stop ganka al njega boli tuki i farma creepove u midu, kaza sta niste zvali za help ono wtf? od kada tgo molim te treba se zvati u pomoc za gank. pogotovo kada protivnika u midu nema i on ganka.. wtf?? e a to radi vise od 80% igraca.. i onda mi se nade tamo neki papak pricat o mehanici igre.. najradije bi izbriso igru ali necu jer su mi fora championi al kolko god ocu igrat for fun nemrem jer ima previse retar.dova..

Jos me je par stvari zasmetalo. zasto u igri nema pauze? npr svaki tim ima pravo zvati 2 ili 3 puta pauzu po 1 ili 2 ili 3 minute?

zasto nema rmk sistema?

to su stvari koje bi trebale biti tu ili ih ja nisam vidio?

npr dosta cesto se dogada da usred matcha nekom pukne veza i tak to dok on restarta ip njega nema po 5 minuta i frajer je underlvl, a da imamo pauzu to je gg.

isto tako i rmk npr na pocetku dosta cesto zna netko livat.. lijepo rmk i idemo drugi nac..

ono sta mene drzi u ovoj igri su otkljucavanje champova, runa i tih fora inace bih se vratio honu/ doti u roku odmah..

jel se i vama ta sranja dogadaju i jednostavno ih zanemarite ili sta? ali ovo sve sta sam naveo nije normalno..

lol bi se trebao pocet naplacivat posteno.. pa nek si hhebu mater prokleti noobovi i nek idu igrat sa botovima

a sad lijepo idem igrat lol...

potpis,

dodao bi jos samo pacijente koji nemaju veze s team managementom i zdravim razumom, nedo bog da prilikom samog izbora champa slucajno lockas prvi jerbo obavezno onda ide dream team, tipa po 5 carry heroja(to jos uglavnom svi range{#}), a o specijalcima kojima nije cudno nemat tenka vec po dva tri junglera(i onda nitko nece ili svi krenu u sumu{#}) ili cista suportera... bolje da ne pocnem... najbolje od svega jos se cude kad ih sve vec u prvoj min posaljes u 3pm  {#}

dodao bi jos pacijente zbog kojih lane fazu provedem zalijepljen za protivnicki turret jerbo debil siluje auto-attack a vidim da ih mozemo ocima pojest, samo ih treba pustit da izadju 

mozes ti molit preklinjat za last hit i harash al ne jebe taj ni zivu sili, ko mutav reseta po minionima trosi moje zivce i manu te ovima daje sansu da se lagano i jeftino filaju - uzitak je potpun kada drugi pacijent (onaj s mida) ne javi za miss jer je i sam previse okupiran auto-attackom, ne da mi dodje da pobrisem igru vec da da cijelu kantu suknem kroz prozor{#}{#}

najtuznije je sta su to sve odreda 30lvl botine - prestrasno

-To Start Press Any Key. A gdje je ANY tipka?-
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.2.2011 19:19 (dado8).
15 godina
neaktivan
puls4R kaže...
karma je epic! Taman odigrao jednu i moram rec da mi se svida i da je najbolji support i dmg dealer po mom misljenju. Ima prenizak cd na svakom skillu, a onaj stit upija 800 dmg-a sa cca 600 ap-a sta je ogroman iznos. Nemoguce ju je ubit 1v1 - upali ult i stit koji deala toliko dmga koliko ga i upija, ult i q za ogroman dmg i heala se, i cim iskoristi jedan skill, odma joj dode drugi. Malo je zahtjevnija za igrat u team fightu, al inace je ok.

hh je super je karma ti bacis onaj shild i to absorba 600-800 dmga na mene hh :D

16 godina
neaktivan
League Of Legends

evo da se nadovežen na ono šta je Blizek reka u vezi skilla i broja izgubljenih partija, ja san danas odigra jednu ranked i izgubili smo samo zbog munda koji je ima 0/10 (zadnji put kad san provjeria, vjerojatno je još deathova skupija naknadno) tako da to skoro isto toliko ovisi o igraču, a i o onome ko igra sa tebon

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
League Of Legends

Busy?

Wooot!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Da se nadovozem na Blizeka i slimyy-a sto se tice ranka.

Neko ko ima 700 winova i 500 loseva je u plus 200, a neko ko ima 500 pobjeda a 200 izgubljenih (ovo lupam cisto da znate) je u plus 300 tako da ce NORMALNO biti on bolje rangiran iako to NE MORA znacit da je BOLJI IGRAC. Ovaj prvi ima daleko vise partija odigranih te se podrazumijeva da je daleko strucnij.

To ti tako radi jednostavno, nista komplikovano nije.

0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

heben im ja sve e sad ce nam dati ip boost h*beni kao zbog problema mah  -.- 

server u k*rcu a samo djele ip boost kao "da im oprostimo "   ocu od riota sad 975 rpa ili nista od ""oprosta " 

{#}

haris771 (eu) LOL account
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
League Of Legends

We are currently performing emergency maintenance on the EU platform to resolve login issues. This is now underway and it is estimated the servers will be back online by 00:00 GMT.

We would like to apologise for any inconvenience caused, and will keep you updated in this thread as to server status. As always any active IP/XP boosts will be extended during this period.

Dumb ppl rush smart ppl camp.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
D3ViL kaže...

We are currently performing emergency maintenance on the EU platform to resolve login issues. This is now underway and it is estimated the servers will be back online by 00:00 GMT.

We would like to apologise for any inconvenience caused, and will keep you updated in this thread as to server status. As always any active IP/XP boosts will be extended during this period.

U 00.00 ?!? Daaaj.

LoL EU : pr1mus
16 godina
neaktivan
To je 1.00 kod nas :) london je 1h ispred nas a po tom oni racunaju.
17 godina
neaktivan
puls4R kaže...
To je 1.00 kod nas :) london je 1h ispred nas a po tom oni racunaju.

GMT , tek sad uočih!

LoL EU : pr1mus
16 godina
neaktivan
Seven Yamakasi kaže...

Neko ko ima 700 winova i 500 loseva je u plus 200, a neko ko ima 500 pobjeda a 200 izgubljenih (ovo lupam cisto da znate) je u plus 300 tako da ce NORMALNO biti on bolje rangiran iako to NE MORA znacit da je BOLJI IGRAC. Ovaj prvi ima daleko vise partija odigranih te se podrazumijeva da je daleko strucnij.

očito nisi pročita šta san napisa, evo citirat ću se:

"lik koji ima 174 wina i 116 loseva je bolje rangiran od onoga koji ima 539 winova i 444 losa"

znači ovaj koji je bolje rangiran je u plusu 58 pobjeda, a ovaj koji je lošije rangiran je u plusu 95 pobjeda

15 godina
neaktivan
hari85 kaže...

heben im ja sve e sad ce nam dati ip boost h*beni kao zbog problema mah   -.-

server u k*rcu a samo djele ip boost kao "da im oprostimo "   ocu od riota sad 975 rpa ili nista od ""oprosta "

{#}

Ma daj harise koji ti je, uvijek rageas kad serveri ne rade, opusti se nece ti nista bit ako ne igras lol par sati.

LoL nick: Alkser (EU)
15 godina
neaktivan
slimyyy kaže...
Seven Yamakasi kaže...

očito nisi pročita šta san napisa, evo citirat ću se:

"lik koji ima 174 wina i 116 loseva je bolje rangiran od onoga koji ima 539 winova i 444 losa"

znači ovaj koji je bolje rangiran je u plusu 58 pobjeda, a ovaj koji je lošije rangiran je u plusu 95 pobjeda

A šta misliš zašto je to tako ?

Ovaj sistem je oduvijek..čudno radio.

16 godina
protjeran
Aliser kaže...
hari85 kaže...

heben im ja sve e sad ce nam dati ip boost h*beni kao zbog problema mah   -.-

{#}

Ma daj harise koji ti je, uvijek rageas kad serveri ne rade, opusti se nece ti nista bit ako ne igras lol par sati.

jbg kriza{#}

-To Start Press Any Key. A gdje je ANY tipka?-
18 godina
neaktivan
dado8 kaže...
toxic kaže...

E ja cu poludit sa ovom igrom hbte ko to sve igra ja nemogu vjerovat od lvl 1 do lvl 30 svi tezi noobovi, tek nekoliko stvarno dobrih igraca sam upoznao..

Ugl ovak.. 95% likova nezna definiciju sta je to feeder, npr oni misli ako imas 0 killova i 5 deathova i npr 10 assita da si feeder a ovaj sta je ubio 7 a umro 10 puta nije? kako to. djeco da objasnim nes.. feeder je onaj ko neprijatelju da vise golda u ovom slucaju je ovaj sta je ubio 7 i umro 10 puta hebeni feeder i takav najvise whajna..(a vecinom su takvi shaco i slicni tardi heroji poput scouta u honu samo ks...)

.....

potpis,

dodao bi jos samo pacijente koji nemaju veze s team managementom i zdravim razumom, nedo bog da prilikom samog izbora champa slucajno lockas prvi jerbo obavezno onda ide dream team, tipa po 5 carry heroja(to jos uglavnom svi range{#}), a o specijalcima kojima nije cudno nemat tenka vec po dva tri junglera(i onda nitko nece ili svi krenu u sumu{#}) ili cista suportera... bolje da ne pocnem... najbolje od svega jos se cude kad ih sve vec u prvoj min posaljes u 3pm  {#}

dodao bi jos pacijente zbog kojih lane fazu provedem zalijepljen za protivnicki turret jerbo debil siluje auto-attack a vidim da ih mozemo ocima pojest, samo ih treba pustit da izadju 

mozes ti molit preklinjat za last hit i harash al ne jebe taj ni zivu sili, ko mutav reseta po minionima trosi moje zivce i manu te ovima daje sansu da se lagano i jeftino filaju - uzitak je potpun kada drugi pacijent (onaj s mida) ne javi za miss jer je i sam previse okupiran auto-attackom, ne da mi dodje da pobrisem igru vec da da cijelu kantu suknem kroz prozor{#}{#}

najtuznije je sta su to sve odreda 30lvl botine - prestrasno

Najbolje je kad kod odabira trojica lockaju instant četvrti odabere neko smeće i onda kažu "how about tank?" onda ladno odaberem neko smeće sa healom i revivom da natjeram nekog da odustane i pričekam sa quom minut dva :D

17 godina
League Of Legends

Zanimljiva taktika.... mogao bih ju krenit koristit xD

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

mundo.. sreca pa nsm s njim u ekipi igro, la nafeedo nas je, to je ok

opet nece sliku ucitat omG

mundo win mundo win
a a
Bila je zima a vrućine teške, jedan je mrtvac jahao pješke!!!! Za sobom je vukao crnkinju plavu!! Kosa joj klizi niz čelavu glavu xfire: jajenaoko123 bf:bc2 ingame:[cro]MUgLY
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.2.2011 2:03 (cro)kiselo_mlijeko).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Pozdrav svima!

se isplati kupovat karma?

i da li ce je po vasem misljenu nerfat, buffat il je ok tak kak je?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Po meni se isplati, vrijedi 10x vise od onog trola.. Mislim da je nece dirat jer joj buff ne treba, jedino ako bude 1000 tema nerf karma onda ce je nerfat i bit ce beskorisna kao i vecina novih champova.. Aj ljudi nek neko bude oko 3 online da zaigramo nesto
16 godina
League Of Legends

ev me weirdo ajmo nekoliko odigrat xD

haris771 (eu) LOL account
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
League Of Legends

Isprobo sam malo drugaciji iako za mene ok build za fiddlesticka..

ugl startao sam sa rejuvanation bead + fearie charm + 1hp pot..

prvo sam uzo Boots of Swiftness

pa Mejai's Soulstealer, zatim Soul Shroud, tek onda sam iso na Rod of Ages,

znam da na pocetku u tom buildu fali ap. ali dobro dode support item + stack na meji a kasnije i na rod of ages imas solidni ap mid-late gameu..

mislio sam ici jos kasnije na massivni ap sa Rabadon's Deathcap (od njega sam samo stigao kupit Blasting Wand)ali nisam stigao jer kada sam napravio quad kill .ovi predali

doduse naso se jedan pametni rammus koji me prozivo worst fidle ever jer sam kupio meju za njega..

a to sam preuzeo ugl sa ovog sajta..

http://leaguecraft.com/strategies/guide/382-fiddlesticks-cookie-cutter-version.xhtml

e da zaboravih reci.. na ovom buildu dobis 30% cd sta je na fidlovom ultiju jako puno, mogo sam ici i na boots za jos dodatnih 15% cd ali tada nebi imao tolku snagu gankanja

btw. ko oce igrat nek me adda u igri... nick mNik.

sa time da cu sve do lvl 30 isprobavat razne kombinacije jer ne mislim igrat ozbiljno dok ne pocnem igrat ranked.

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.2.2011 14:42 (toxic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Haris et me za 15 min, cura me upilala sa svojin pricama..
16 godina
neaktivan
puls4R kaže...
Haris et me za 15 min, cura me upilala sa svojin pricama..

jel zna ona kako ti pričaš o njoj!? možeš se sramit! {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.2.2011 14:52 (slimyyy).
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Napokon! Stogoh na 30 lvl.. sad mogu u miru nastaviti igrat dotu i wow xDD... jel zna netko zasto nema sms opcije za hrvatsku i hoce li uopce doci?

iMaestrozz (moj EU LoL acc)
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice