League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.445.856
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
neaktivan
RE: League Of Legends
AmonZero kaže...
Null hvala na savjetu evo moja prva dans s ezom

http://i255.photobucket.com/albums/hh129/Kovacu/ez.jpg

nema problema, da zaboravio sam reci da ove cipela za cooldown su isto ok.

puls4r: dorians je meni glupost, jer sam naucio igrat ovako, meki za manu jer stalno spamam Q spell. a za pobjeci je prvo flash pa ako je i potrebno ghost... kolko je meni puta pomogao flash za first blood :)

šteta kaj je server busy pa bi slikao par match history-a rune page i masterije.

evo slike

rune rune
jedan match, kolko sam negdje jos golda imao :) jedan match, kolko sam negdje jos golda imao :)
LoL Nick: hRay
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.2.2011 15:32 (null).
18 godina
League Of Legends

4vs5 WIN hell yea {#}

Dumb ppl rush smart ppl camp.
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
protjeran
League Of Legends

Renekon vs Ez vs (neki drugi 6300 champ jer ih mozda imam par)

Navedite

PS:volim igrati sa DPS,mage(znaci samo AD ili AP)

Ko prestane biti prijatelj, prijatelj nikada nije ni bio. || Čime se pametan stidi, time se budala ponosi.
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.2.2011 17:10 (Crypto).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

Jao ova Karma je je*ena 2na1 dobijem i nisam build stigo do kraja jel su predali cim su mogli...

LoL nick: Strongtoni
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Imam jedno pitanje koje me već dosta dugo kopka,ali nikako da pitam: tko na ovome forumu ima najbolji omjer pobjeda:poraza? Ne mislim samo na razliku pobjeda i poraza,već na njihov omjer. Npr. jedan moj frend ima plus 50,ali i tri puta više odigranih partija pa je moj omjer bolji. Nisam siguran koliki mi je točno ( ne mogu ga provjeriti u domu ),ali on je oko 234:189 ili tako nešto ( nisam siguran dali sam plus 45 ili 46 ). Već mi je jedno 50 partija želja ući u plus 50,ali nikako da to uspijem. Nadam se da jednoga dana hoću.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Ja imam otprilike 576 winova i 520 losova al tu vecinu winova sam nabio igrajuci premade dok sam bio solo imao sam 10 losova vise od winova

Ako vasto zanima samo idite a lolbase.net i skinite ono cudo sa sajta sto updejta logove i najjednostavnije cete vidit omjer i kill death ratio i te sheme :)
League Of Legends EU : KeiichiAssassin
16 godina
Blizek kaže...

Imam jedno pitanje koje me već dosta dugo kopka,ali nikako da pitam: tko na ovome forumu ima najbolji omjer pobjeda:poraza? Ne mislim samo na razliku pobjeda i poraza,već na njihov omjer. Npr. jedan moj frend ima plus 50,ali i tri puta više odigranih partija pa je moj omjer bolji. Nisam siguran koliki mi je točno ( ne mogu ga provjeriti u domu ),ali on je oko 234:189 ili tako nešto ( nisam siguran dali sam plus 45 ili 46 ). Već mi je jedno 50 partija želja ući u plus 50,ali nikako da to uspijem. Nadam se da jednoga dana hoću.

To ti najvise ovisi o sreci, recimo u honu sam napocetku bio desetak partija u plusu no onda sam sljedecih 9-10 sve popljugao, tako da sreca ima najbitniju ulogu.

nick mother*ucking diaz
16 godina
neaktivan

zanima dal su sad u ovom malom patchu smanjene rune za hp....jer imo sam 146 hp sad imam 120hp

15 godina
neaktivan
CroDino kaže...

zanima dal su sad u ovom malom patchu smanjene rune za hp....jer imo sam 146 hp sad imam 120hp

Da

LoL nick: Alkser (EU)
16 godina
neaktivan
null kaže...
AmonZero kaže...
Null hvala na savjetu evo moja prva dans s ezom

http://i255.photobucket.com/albums/hh129/Kovacu/ez.jpg

nema problema, da zaboravio sam reci da ove cipela za cooldown su isto ok.

puls4r: dorians je meni glupost, jer sam naucio igrat ovako, meki za manu jer stalno spamam Q spell. a za pobjeci je prvo flash pa ako je i potrebno ghost... kolko je meni puta pomogao flash za first blood :)

šteta kaj je server busy pa bi slikao par match history-a rune page i masterije.

evo slike

loše rune po meni, izbjegavaj damage i uzmi armor pen

16 godina
neaktivan

e da sam prije sazno za lolbase :D

tamo imam sam 20 matcheva i score 13-7 sto je nerealno jer na profilu imam oko 240-220 

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Partija sa Aniviom :P

Ova Karma je glumila Phreaka ona sama na nas trojcu :D

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Wow Seven bez dorans ringa sa Aniviom sta ce ovo bit xD

LoL nick: Alkser (EU)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo jedna runda sa Twitchom.

Jel ovo dobar build za štakora ili ima bolji? Na kraju bi još mijenjao avarice sa black cleaverom.

I will live again you'll see, tomorrow's not scaring me. Far away from yesterday, just take this pain away.

0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

:P

sta ovo na gotovo svakom champu novi recommended makar sada ne gledam u ap iteme kod eza gadilo mi se xD   

a i sion ima ap iteme sad

haris771 (eu) LOL account
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.2.2011 21:46 (hari85).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Aliser kaže...

Wow Seven bez dorans ringa sa Aniviom sta ce ovo bit xD

Pa sad kad kosta 475..msm da je bolje uzet sapphire crystal i 2 health potiona :D

kaiserus kaže...

Jel ovo dobar build za štakora ili ima bolji? Na kraju bi još mijenjao avarice sa black cleaverom.

Poprilicno dobar.

A protiv kakvih si ti nubova igrao covjece :P

17 godina
neaktivan
dedaa kaže...
Blizek kaže...

To ti najvise ovisi o sreci, recimo u honu sam napocetku bio desetak partija u plusu no onda sam sljedecih 9-10 sve popljugao, tako da sreca ima najbitniju ulogu.

Da je tako,nebi najbolji igrači imali puno bolje omjere nego oni loši... Ja mislim da je zapravo ovaj omjer dosta realan pokazatelj tko je kakav igrač. To vidim kod svojih RL frendova koji većinom imaju pozitivne nule,a i u igri pokazuju da su slabiji igrači od mene.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
16 godina
neaktivan
Blizek kaže...
dedaa kaže...
Blizek kaže...

Da je tako,nebi najbolji igrači imali puno bolje omjere nego oni loši... Ja mislim da je zapravo ovaj omjer dosta realan pokazatelj tko je kakav igrač. To vidim kod svojih RL frendova koji većinom imaju pozitivne nule,a i u igri pokazuju da su slabiji igrači od mene.

nema to nikakve veze sa skillon, ja san najmanje 100-150 partija izgubija radi ostalih (feederi, leaveri, rageri...)

16 godina
League Of Legends

too easy

haris771 (eu) LOL account
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
slimyyy kaže...
Blizek kaže...
dedaa kaže...
Blizek kaže...

nema to nikakve veze sa skillon, ja san najmanje 100-150 partija izgubija radi ostalih (feederi, leaveri, rageri...)

Ima veze razlika u pobjedama/porazima sa skillom... Uvijek je jednaka količina partija koje ćeš dobiti radi protivničkih n00bova nakon dužeg vremenskog razdoblja... A i uostalom pogledaj malo ranked laddere i vidit ćeš kako omjer pobjeda i poraza te broj odigranih partija određuje tko je na kojem mjestu http://eu.leagueoflegends.com/ladders/solo-5x5

16 godina
League Of Legends

Too easy part 2

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

E da i ljudi opustite se,ovo je samo igra,ako gubite ne paničarite i ne rageajte,uvijek ima i dobrih i loših partija. Ovo stalno govorim,a i evo jedan izvrstan guide o komunikaciji u LoL-u koji to još detaljizira. http://leaguecraft.com/strategies/gameguide/574-befriend-your-team-to-victory-a-guide-for-communication.xhtml

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Blizek kaže...

E da i ljudi opustite se,ovo je samo igra,ako gubite ne paničarite i ne rageajte,uvijek ima i dobrih i loših partija. Ovo stalno govorim,a i evo jedan izvrstan guide o komunikaciji u LoL-u koji to još detaljizira. http://leaguecraft.com/strategies/gameguide/574-befriend-your-team-to-victory-a-guide-for-communication.xhtml

Upravo zbog ovog si mi jedan od najdrazih. Skoro nikad ne vidjam ljude koji ne rageaju (osim mene naravno).

Fakat ne kontam sto rageaju izgubis izgubis boze moj sta ces :P

16 godina
neaktivan
Blizek kaže...

Ima veze razlika u pobjedama/porazima sa skillom... Uvijek je jednaka količina partija koje ćeš dobiti radi protivničkih n00bova nakon dužeg vremenskog razdoblja... A i uostalom pogledaj malo ranked laddere i vidit ćeš kako omjer pobjeda i poraza te broj odigranih partija određuje tko je na kojem mjestu http://eu.leagueoflegends.com/ladders/solo-5x5

a jesi primjetia da naprimjer neki ljudi imaju po 400 pobjeda i 300 loseva, a neko ko ima amo reč 200 winova i 50 loseva bit će bolje rangiran... znači ovaj lik šta ima 400 winova je duže igra i srea je više feedera i više noobova, a ovaj sa 200 winova je srea manje takvih, ista stvar u normal, pogledaj malo ljestvicu, lik koji ima 174 wina i 116 loseva je bolje rangiran od onoga koji ima 539 winova i 444 losa...

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.2.2011 0:20 (slimyyy).
15 godina
neaktivan
kaiserus kaže...

Po meni je super neznam sta ce drugi reci imas sve sto trebas.

LoL-scarface797(EU)
16 godina
neaktivan
dmg rune su vjerojatno najbeskorisnije rune pored gold/sec. Armor pen. su puno bolje rune koje su za early game od ogromne vaznosti. Npr ja sa panthom iam oko 31 armor pena i +12 dmg-a od doransa i masteries i e skill topi svakog. Ista prica s garenom koji s e skillom i igniteom moze bilo kojeg off tenka ili squishija pojest. Da ne govorim o 3. lvlu kad silenca na 2.5 sec i otopi te. Prije nerfa nisam imao ar pen rune a da sam imo bilo bi stvarno previse dmg-a za prvi lvl.
IGN: weirdek (EU)
18 godina
neaktivan
League Of Legends

E ja cu poludit sa ovom igrom hbte ko to sve igra ja nemogu vjerovat od lvl 1 do lvl 30 svi tezi noobovi, tek nekoliko stvarno dobrih igraca sam upoznao..

Ugl ovak.. 95% likova nezna definiciju sta je to feeder, npr oni misli ako imas 0 killova i 5 deathova i npr 10 assita da si feeder a ovaj sta je ubio 7 a umro 10 puta nije? kako to. djeco da objasnim nes.. feeder je onaj ko neprijatelju da vise golda u ovom slucaju je ovaj sta je ubio 7 i umro 10 puta hebeni feeder i takav najvise whajna..(a vecinom su takvi shaco i slicni tardi heroji poput scouta u honu samo ks...)

Drugo ovdje supportovi uopce nemaju nikakvu ulogu ja ne kuzim ali igro sam sa llv 30 puno puta i oni su kao uzeli support ja sam mozda u 30 matcheva vidio 1 jedini ward.. pa kako je to moguce?

A za mid playere nemam rijeci kako faking mid player nezna koristit brain u toj igri.. npr neprijatelj non stop ganka al njega boli tuki i farma creepove u midu, kaza sta niste zvali za help ono wtf? od kada tgo molim te treba se zvati u pomoc za gank. pogotovo kada protivnika u midu nema i on ganka.. wtf?? e a to radi vise od 80% igraca.. i onda mi se nade tamo neki papak pricat o mehanici igre.. najradije bi izbriso igru ali necu jer su mi fora championi al kolko god ocu igrat for fun nemrem jer ima previse retar.dova..

Jos me je par stvari zasmetalo. zasto u igri nema pauze? npr svaki tim ima pravo zvati 2 ili 3 puta pauzu po 1 ili 2 ili 3 minute?

zasto nema rmk sistema?

to su stvari koje bi trebale biti tu ili ih ja nisam vidio?

npr dosta cesto se dogada da usred matcha nekom pukne veza i tak to dok on restarta ip njega nema po 5 minuta i frajer je underlvl, a da imamo pauzu to je gg.

isto tako i rmk npr na pocetku dosta cesto zna netko livat.. lijepo rmk i idemo drugi nac..

ono sta mene drzi u ovoj igri su otkljucavanje champova, runa i tih fora inace bih se vratio honu/ doti u roku odmah..

jel se i vama ta sranja dogadaju i jednostavno ih zanemarite ili sta? ali ovo sve sta sam naveo nije normalno..

lol bi se trebao pocet naplacivat posteno.. pa nek si hhebu mater prokleti noobovi i nek idu igrat sa botovima

a sad lijepo idem igrat lol...

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.2.2011 12:14 (toxic).
Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

Mene u lolu zivcira sto nece kikati automatski afk-igrace. Takvih sam vidio na bacanje, u zadnjih 10 partija sigurno je 4-5 bilo afk.

U doti se to riješavalo vrlo jednostavno, dok u hon-u se sjecam da ima onaj vote, predobra stvar, iako nisam igrao hon od bete tako da su mozda maknuli.

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.2.2011 12:23 (dedaa).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Trebali bi uvest rmk il pauzu, makar samo na rankedu, za normal me i nie briga. Toxa jbg ja ti savjetujem da igras samo premade s nama il drugom dobrom ekipom jer na solo queue uvijek ima tardova.. mene isto nervira sta supporteri ne stavljaju wardove pa ih ja kao carry kupujem i trosim bezveze gold. Sta se tice misseva, do 10-15.min je obavezno zvat misseve ako imaju imalo pameti, nakon tog perioda su team fightovi i postavljanje wardova na baronu, dok se ranije u igri stavljaju u rijeku, dragona i brusheve kako bi se izbjegao ili napravio gank.
IGN: weirdek (EU)
18 godina
toxic kaže...
...

Za pauzu se slažem, bilo bi lijepo da postoji.

A za sve ostalo su krivi sami igrači, a ne igra, jednostavno nađi ljude koji znaju igrat i igraj premade..  Igra je besplatna i neizbježne su ovakve stvari. A ponekad se zalomi odlična runda i na randomu..

Dodaj me ako hoćeš: Ferinus

Ja sam dodo dosta ove ekipe što puls4r kaže da igraš s ekipom s foruma premade, ali je uvijek 1 il 2 online a kad i njih pitam ima vas već 5.. pa uvijek zvisim, odnosno nikad nisam ni igrao s vama. Sad ne znam jel me u startu odje*ete ({#}) il nešto treće.. ali mislim da igram s mozgom pa se preporučam. {#}    ({#})

I onda je došao taj neki jebeni zvuk koji je uništio cijeli svijet.!
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice