League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.438.710
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
neaktivan
League Of Legends

riot opet podijelio IP boost (valjda zbog stalnih problema s chatom i server)

LoL Nick: hRay
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: League Of Legends
Jos sto mi dignu zivac s ovakim izdrka****m "uvjerite me da je dobra igra" decko igra je smece kao i windowsi koje koristis...obrisi ih oboje i koristi ms dos... no no wait... baci komp u smece abakus ce ti bit sasvim dovoljan...sam te uvjerio?

Ono sto ocu rec... il igraj il ne ...i sam odluci jer ti igra dobra i jel ti se svidza...

A drugo za mp....da ovo je MMO i iskljucivo je multyplayer i potrebna ti je internet konekcija...
League Of Legends EU : KeiichiAssassin
17 godina
protjeran
League Of Legends

Ima koga za Ranked 2 player solo?

Kladioničarski blog --> www.betsandtips.blogspot.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Aliser kaže...

"Taric ima Shatter,koji ti daje 40 armora,ali kada ga iskoristiš on oduzima 40 protivnicima 30 armora. "

Ne kontam ti bas ovu recenicu.

"Annie ili Anivia sa AoE stunom"

Aniviin ultimate ne radi stun nego slow nekih 20%

Vidim ja da je tim solidan samo je problem naci nekog ko ima Tarica ?

Ja cu sad ovaj tekst poslat Sevenu pa da vidim njegovo strucno misljenje xD

Ma ovo za Tarica sam bio nešto mijenjao ali on sa Shatterom protivnicima oduzima 30 armora i svojima prije toga daje 30. To moram promijeniti. Anivia ima AoE stun,ali opet s njom je dosta teže pogoditi takav stun nego s Annie. Ja imam Tarica,to sam rekao u tekstu {#}.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
18 godina
neaktivan
Blizek si razmisljal umjesto ramusa ammumu? Obadvoje mogu bit jungleri iako ramass je malo bolji za gank zbog tounta i onog speeda, ali amumu mi ima daleko bolji ulty i njegovo plakanje udara po par posto magic dmga po hpu :) a opet amumuov ulty stvarno napravi cuda i jako moze pomoc u team fightu.
League Of Legends EU : KeiichiAssassin
17 godina
neaktivan
Keiichi kaže...
Blizek si razmisljal umjesto ramusa ammumu? Obadvoje mogu bit jungleri iako ramass je malo bolji za gank zbog tounta i onog speeda, ali amumu mi ima daleko bolji ulty i njegovo plakanje udara po par posto magic dmga po hpu :) a opet amumuov ulty stvarno napravi cuda i jako moze pomoc u team fightu.

Amumu je oslabljen i u jungli mu je sada dosta teško. A i da je situacija kao i prije,opet bi uzeo Rammusa jer je i on sjajan initiator,a Amumuov ulti nije toliko potreban ovakvome timu. I amumu ne može smanjiti armor,što je bitno stavka ovoga tima. Znam da može smanjiti i magic resistance,ali bolje je fokusirati se na smanjivanje jednoga jer onda sva ona defenziva neće pomoći.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
15 godina
neaktivan
doxy kaže...

Ima koga za Ranked 2 player solo?

Ima mene{#}

17 godina
neaktivan
League Of Legends

Koja vam je preporuka, igrati samo sa jednim herojem i baš ga naučiti ili sa svima pomalo?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Aerendyl kaže...

Koja vam je preporuka, igrati samo sa jednim herojem i baš ga naučiti ili sa svima pomalo?

Nauči 4-5 carrija ( AD i AP carrije ),2-3 tenka,2-3 tough heroja i bar jednog supportera.

17 godina
neaktivan
League Of Legends

http://eu.leagueoflegends.com/news/new-champion-approaches-karma-enlightened-one

Skupljam odmah 3150 IP-a za nju jer je vrlo neobična i unikatna!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Blizek kaže...
Aliser kaže...

"Taric ima Shatter,koji ti daje 40 armora,ali kada ga iskoristiš on oduzima 40 protivnicima 30 armora. "

Ma ovo za Tarica sam bio nešto mijenjao ali on sa Shatterom protivnicima oduzima 30 armora i svojima prije toga daje 30. To moram promijeniti. Anivia ima AoE stun,ali opet s njom je dosta teže pogoditi takav stun nego s Annie. Ja imam Tarica,to sam rekao u tekstu {#}.

Aj posto imas Tarica reci mi kakav ti je :D

LoL nick: Alkser (EU)
17 godina
neaktivan
Aliser kaže...
Blizek kaže...
Aliser kaže...

Aj posto imas Tarica reci mi kakav ti je :D

Nisam ga igrao jako dugo ali on je izvrstan champion,čak i nakon toliko nerfova.

15 godina
neaktivan
D3ViL kaže...
scarface797 kaže...

Da cijelu partiju se sakrivali po grmovima govore nama da smo pi.ke i onda se p3nti dc od tamo 5 njih ide da ga ubiju.Kad nisu cijelu partiju nista mogli nego vako moraju da pobjede nisi ni jedan turret ispushali mrtve pi.ke

Rage is strong in this one, dark side is with him, from now on he will be known as Darth Pop/izditis! {#}

Muahaahhahahaahha hahahahahahhaha

LoL-scarface797(EU)
15 godina
neaktivan
null kaže...

Ma dajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jedni ja nisam dobio ip boost u qurac i server vise i sve svi dobilis samo ja nisam {#}{#}{#}

LoL-scarface797(EU)
15 godina
neaktivan
League Of Legends

kuio sam lxua lik predobar jbt 900 AP scor21/3/9  al smo spusili jer mi je team 3 afk boba -.-'''

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
scarface797 kaže...
null kaže...

Ma dajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jedni ja nisam dobio ip boost u qurac i server vise i sve svi dobilis samo ja nisam {#}{#}{#}

čua san da njubare i rage-ri neće dobit :)

16 godina
Blizek kaže...

http://eu.leagueoflegends.com/news/new-champion-approaches-karma-enlightened-one

ja cu ovaj put se zaletit  i kupit je :D  ,scar zaletio se renektona i zali se ,slimy zaletio se i kupio caitlynn ja cu se zaletit ovaj put xD

haris771 (eu) LOL account
17 godina
neaktivan
hari85 kaže...
Blizek kaže...

ja cu ovaj put se zaletit  i kupit je :D  ,scar zaletio se renektona i zali se ,slimy zaletio se i kupio caitlynn ja cu se zaletit ovaj put xD

Ja sam se zaletil na Xina,Urgota i Renektona. Jedino sam za Urgota požalio u prvom trenutku,a poslije se on pokazao kao izvrsna investicija.

16 godina
neaktivan
League Of Legends

jos 200 ip-a i Lux je kod mene :D

LoL Nick: hRay
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
slimyyy kaže...
scarface797 kaže...
null kaže...

čua san da njubare i rage-ri neće dobit :)

ahahahhahahhaha n1

16 godina
League Of Legends

dobia sam ip boost jeee xD

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
League Of Legends

Ja se zaletio sa retardiranim trollom i LeBlanc xd

Jucer kupio Lux, nisam neki score imao jer svaki put dobio debilni team ili mi veza krepala 4,5 puta, al champ je prezabavan za igrat.

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Ja se nisam ni za jednim championom zaletio :D

Ova nova mi na neki nacin izgleda zabavno :D

LoL nick: Alkser (EU)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
tommy2103 kaže...

Ja se zaletio sa retardiranim trollom i LeBlanc xd

Jucer kupio Lux, nisam neki score imao jer svaki put dobio debilni team ili mi veza krepala 4,5 puta, al champ je prezabavan za igrat.

potpisujem..

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo jedna dobra sa Katarinom nazalost izgubili smo ali eto.Sta mislite o build za nju jeli valja.Btw nedostaje mi stara katarina na ad sta mislite jel se jos moze igrati Katarina na da od prosloga patcha za nju.

LoL-scarface797(EU)
Poruka je uređivana zadnji put sub 29.1.2011 18:42 (scarface797).
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
League Of Legends

Taj trol mi nije jasan... Jel itko otkrio njegovu "specijalnost", ulogu ili što već?  {#}

I onda je došao taj neki jebeni zvuk koji je uništio cijeli svijet.!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
zv'jer2 kaže...

Taj trol mi nije jasan... Jel itko otkrio njegovu "specijalnost", ulogu ili što već?  {#}

Trol je za trolanje.

16 godina
zv'jer2 kaže...

on ti je jungler /ganker i buildas ga kao oftanka /anticarrya  

ja sam owna lijepo ides jungle wriggles ,triforce, thornmail , banshee pa bloodthirster xD

18 godina
League Of Legends

A ja sam uzeo Renektona i TrollLLLLlllLLLLLla 10k IP-a i neigram ni s jednim, bolje da sam uzeo Kennena i Swaina bar bi s njima roko. . .

Dumb ppl rush smart ppl camp.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Upravo sam završio najbolju igru ikad, trajala je 12 minuta. Izgubio sam, da izgubio, ne izgubili jer je bilo 1v5. 1 se nije ni konektirao, 1 je ragequitao u prvoj minuti i dvojca su plesala na spawnu od druge minute -.-

Dali se isplati štediti za Twitcha, meni se čini super a i samo igram sa takvim championima. Vidio sam u zadnjih par patcheva da je nerfan dosta pa zato pitam.

I will live again you'll see, tomorrow's not scaring me. Far away from yesterday, just take this pain away.

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice