SVI GLEDAJU I SVI MI SE DIVEEEEEEEEEEE :D
ja uvik ownan, to ti meni kradeš killeve ;=
Gle builda... kakav si ti tard haha :D stavi lich bane umisto one jedne zhonye i autoattack ti radi oko 700 dmg-a.
Gle builda... kakav si ti tard haha :D stavi lich bane umisto one jedne zhonye i autoattack ti radi oko 700 dmg-a.
Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
Ova igra je postala neigriva ://
Zadnjih par dana u mojem teamu max 150 pobjeda a u protivničkom min 350
FAIL
koji build o čemu ti pričaš (ako misliš na vlada, to mi je brat igra)
btw scar zašto se uvik izvlačiš :P iako to nisan ja igra sa vama nego mi brat, glupo se izvlačit na jedan DC, kad smo mi igrali protiv vas custom 5v5 meni se 2-3 puta igra crashala i vi ste tako dobili kill, harisu se dc-alo jedan put i umra je, a niko van to nije niti spomenija, a ti se izvlačiš tu na jedan DC koji je navodno prominija partiju, loše scar, loše :)
HAHAH daj se smirtite malo stalno se prepucavate!!!! :PPP xD
Jebo*te kako mrzim kad likovi neznaju uzet surrender kad je partija izgubljena, nego im je bas gust feedat i gubit vrjeme. Sta je jos gore bila kao premade ekipa s Sorrow Cro i jos nekim domacim lowarama. Jax stoji s 10% HPa na midu gleda odakle je vedro, Heimer isto tako. Ashe missa ili koristi ulty na tenka e ma krs od partije. Toliko su nafeedali protivnicku eve na nas je ONESHOTALA Godlike i te pi*darije.
LOW 
koji build o čemu ti pričaš (ako misliš na vlada, to mi je brat igra)
btw scar zašto se uvik izvlačiš :P iako to nisan ja igra sa vama nego mi brat, glupo se izvlačit na jedan DC, kad smo mi igrali protiv vas custom 5v5 meni se 2-3 puta igra crashala i vi ste tako dobili kill, harisu se dc-alo jedan put i umra je, a niko van to nije niti spomenija, a ti se izvlačiš tu na jedan DC koji je navodno prominija partiju, loše scar, loše :)
Da cijelu partiju se sakrivali po grmovima govore nama da smo pi.ke i onda se p3nti dc od tamo 5 njih ide da ga ubiju.Kad nisu cijelu partiju nista mogli nego vako moraju da pobjede nisi ni jedan turret ispushali mrtve pi.ke
ove jedne bolje sa ww-om nakon nekog vremena :)
Pogledajte ovo!
Btw zasto je jos deacy na mordevom shieldu jos 5 %
Da cijelu partiju se sakrivali po grmovima govore nama da smo pi.ke i onda se p3nti dc od tamo 5 njih ide da ga ubiju.Kad nisu cijelu partiju nista mogli nego vako moraju da pobjede nisi ni jedan turret ispushali mrtve pi.ke
Rage is strong in this one, dark side is with him, from now on he will be known as Darth Pop/izditis! 
ova mi nova smrdi na supporta i to onog gravitation champa
....nisu jos napisali ni abbiltije niti je izasao spotlight ni nista a tebi je vec s*anje..
http://www.paysafecard.com/uk/promotions/lol?nlid=LeagueofLegends_UK_promo_0111
Evo pokusajte zaradit riot points. Seven mi je bas ovo poslao na msn pa reko da i vama dam link :P
e kak od ato zaradimo sta moram uradit?
Pa samo popunis svoje podatke tu i onda submit, ako te izvuku javit cej ti na mail.
Samo što nema hrvatske na popisu pa ćorak za nas.
gleda san ja nešto malo dok ste igrali to, uglavnon niste ni vi pogotovo ništa napadali, oni bi vas par puta napali, vi bi sa low hp-on bižali ća tako da ako nije bilo akcije nemoguće je da je samo jedan team kriv...
a šta se tiče dc-a ponavljan, to je bia samo jedan put, dok je u onoj partiji koju smo mi igrali protiv vas, meni se 2 puta crashala igra i vi ste dobili first blood i harisu je pukla veza i tu ste pokupili jedan kill, tako da nemaš tu šta pričat :)
Pogledajte ovo!
Od kud ti to?
gleda san ja nešto malo dok ste igrali to, uglavnon niste ni vi pogotovo ništa napadali, oni bi vas par puta napali, vi bi sa low hp-on bižali ća tako da ako nije bilo akcije nemoguće je da je samo jedan team kriv...
a šta se tiče dc-a ponavljan, to je bia samo jedan put, dok je u onoj partiji koju smo mi igrali protiv vas, meni se 2 puta crashala igra i vi ste dobili first blood i harisu je pukla veza i tu ste pokupili jedan kill, tako da nemaš tu šta pričat :)
da kad smo mi na topu ja i stankoo rijelisili daerdrica i pentu oni su cili laning faze bili do towera a mi lijepo farmali
hint od morella
karma ima sekundarni resurs sistem osim glavnog koji za nesto dodatno sluzi
http://www.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=473244
http://www.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=471694
recite da stave skin hocu taj skin xDDDD
Oj Finzee Seven jedva ceka nedelju da mozete zajedno igrati :D Niko mu se ne svidja sa moje friend liste sem tebe iz nekog razloga. Mozda malo haris al ostale ne gotivi uopste
Oj Finzee Seven jedva ceka nedelju da mozete zajedno igrati :D Niko mu se ne svidja sa moje friend liste sem tebe iz nekog razloga. Mozda malo haris al ostale ne gotivi uopste
a ko je taj Seven da je tako bolji od svih ostalih, predstavnik skupštine umirovljenika pa mu se nesviđa omladina?
a ko je taj Seven da je tako bolji od svih ostalih, predstavnik skupštine umirovljenika pa mu se nesviđa omladina?
Ma u mene drug sto igra na mom acc :P Nikad se ne ponasa kao da je najbolji ali jednostavno mu je predosadno igrati sa nekim al sa Finzetom nije jer se stalno neshto desi u toj partiji sa njim xd
Pogledajte ovo!
Od kud ti to?
decay je smanjen na 3 % samo sto nisu tooltip updateali nebrini se ko cora xD
Jel ima neki paket ili nesto slicno da se kupe svi championi?
Ako da, kolka je cijena?
EDIT;
Na poslu sam pa nemam pristup do klijenta :-)
Jel ima neki paket ili nesto slicno da se kupe svi championi?
Ako da, kolka je cijena?
Kad odes u store mozes pod Bundles pogledat imas dva paketa pa vidi koji ti vise godi.
Evo došao sam na ideju za jedan tim:
Nasus solo top
Miss Fortune mid
Taric i Annie/Anivia dolje
Rammus jungle
Budući da sam sada na tuđem laptopu u domu,ne mogu sada stići objasniti koja je "fora" ovoga tima. Do tada,možete samo nagađati. Ali vjerujte,tim je predobar i jednom bih volio sa bugovcima ga probati ( naravno,ako se skupimo i ako imamo ove champione ).
Evo sad sam doma pa mogu objasniti detaljnije ovaj tim. Odmah slijedi upozorenje da slijedi dosta dugačak tekst,ali ga vrijedi pročitati!
Brat je razmišljao o timu koji ima ogroman armor reduction. Ja sam onda malo preinačio tim i razmišljao kako ga još dodatno pojačati i onda sam došao do ovoga tima. Ime ovog tima je A-team ( kao iz filma koji je nedavno bio u kinima ). Dakle,A-team znači:
1.Armor reduction
Nasus ima svoj Spirit fire koji oduzima 40 armora.Miss Fortune bi imala Starkse koji imaju auru sa 20 armor reductiona i Black Cleaver koji bi mogao maksimalno oduzeti 45 armora. Taric ima Shatter,koji ti daje 30 armora,ali kada ga iskoristiš on oduzima protivnicima 30 armora. Rammus ima svoj taunt koji oduzima 30 armora. Maksimalni armor reduction na jednom protivniku je vrlo visokih 165! A AoE armor reduction je visokih 90! Raj za Miss Fortune i Nasusa,a ni Taric i Rammus nemaju ništa protiv toga.
2.Aura itemi
Imati sve aura iteme u jednom timu je sjajno. Uz ovakvu kompoziciju moguće je uklopiti te iteme bez većih odstupanja od uobičajenih buildova.Miss Fortune bi imala Starkse,koje sam već naveo. Taric bi imao Will of the Ancients i Soul Shroud. Annie/Anivia bi imale Abbysal Scepter. Rammus bi imao Aegis of the Legion i Sunfire Cape. Bonusi su sjajni i u team fightu omogućavaju dosta jači damage,ali i puno veći survivability. U ovakvom timu možda bi najteži za ubiti bio Nasus jer sa 40% lifesteala, 20% spell vampirisma bi si u ultimateu vraćao toliko puno healtha da bi ga bilo jako teško ubiti.
3.AoE
Ultiji od ovih championa su predobri i prejaki. Nasus sa svojim ultra-formom,Miss Fortune sa svojim Aoe ultijem,Taric sa AoE damage povećanjem,Annie ili Anivia sa AoE stunom i Rammus sa dodatnim damageom su strašni u team fightu. Uz aura iteme i armor reduction damage se još povećava.
Ne znam što nedostaje ovome timu. Uz malo organizacije i vježbe,ovaj tim bi rasturao. Timu ne fali niti damagea,niti survivabilitija niti CC-a,dapače ima ga dosta! Jedino se trebamo nas 5 okupiti ovako. Ja mogu Tarica,brat može Rammusa. Evo novi lik Seven može Aniviu na Alkserovom accountu,Miss Fortune nije teško naći jer je free ovaj tjedan. Jedino nam fali Nasus,ali ako tko može igrati Tarica ili Rammusa,neka reće jer i ja i brat imamo Nasusa i znamo ga solidno igrati. Ja bih da sutra ili preksutra probamo par partija odigrati,ali samo ako se skupimo i ako se pokaže zanimanje za ovaj tim.
"Taric ima Shatter,koji ti daje 40 armora,ali kada ga iskoristiš on oduzima 40 protivnicima 30 armora. "
Ne kontam ti bas ovu recenicu.
"Annie ili Anivia sa AoE stunom"
Aniviin ultimate ne radi stun nego slow nekih 20%
Vidim ja da je tim solidan samo je problem naci nekog ko ima Tarica ?
Ja cu sad ovaj tekst poslat Sevenu pa da vidim njegovo strucno misljenje xD
e imam igru i sad se dvoumim da je upalim i pocnem ucit igrat il da je vise ne palim i izbrisem.
ko ce me uvjerit da je dobra igra.
i sta se uopce radi u njoj? mislim da se samo mp moze igrat??
Evo ja sam se registrirao preko tvoga linka i sada skidam . prije sam isto igrao tu igru probao sam i bila mi je dobra . bio sam oko 10-20 lvl . Ak imas neki savjet kak da budeš bolji u toj igri molim te podijeli ga . hvala