League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.432.950
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
17 godina
League Of Legends

To nije odgovor na moje pitanje -.-

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: League Of Legends
AmonZero kaže...

To nije odgovor na moje pitanje -.-

pa nisam ti ni odgovarao...-.-

uzmi pantha. odnsosno uzmi onog s kojim znas igrat

18 godina
neaktivan
Glasam za panteona jer ti je lik OP :) ezrael mi je zakon al se svodi na skillshot dok je panteon vise nooob point and click char :D i to ga cini vise noob frendly i laksim za igranje :)
League Of Legends EU : KeiichiAssassin
17 godina
neaktivan
Keiichi kaže...
Glasam za panteona jer ti je lik OP :) ezrael mi je zakon al se svodi na skillshot dok je panteon vise nooob point and click char :D i to ga cini vise noob frendly i laksim za igranje :)

Nebih se slozio ovo za Pantha. Nije bas previse noob friendly, meni barem ne lezi taj weq combo , uvijek failam :D Al opet to sam ipak ja :D

LoL EU : pr1mus
15 godina
neaktivan
NoDiggity kaže...
AmonZero kaže...

Pozdrav ekipa

Evo doso sam do 30 lv-la i ocu  si uzet nekog novog champa... dvoumim se izmjedju paehtnona i ezreala

Nakon svih o patch-eva zanima me dali je ez  jos uvijek jedan od  najjacih champova u igri (jer ga u zadnje vrijeme rijetko vidim)?

Znam da je ezreal duplo skuplji od pantha pa me zanima dali se isplati stedit za njegali i da si uzmem phanta (trenutno imam 3k poena)

nemas najjace najslabije ovisi kako znas igrat s njima

ja imam pantha i ezreala ali bolej si kupi ezreala meni je on puno bolj ii vise skila steknes s njim neg osa pantheonom jer sa pantheonom nabildas 300-400 dmg i lako ubijas (mislim i priej toga sa velikim dmgom lako se ubija)ali s panthewonom po meni je prelako igrati a sa ezom bas i nije ja sa ezom imam 21 + kilova svaku ma da je tesko igrat...

15 godina
neaktivan
Aliser kaže...
FiinzE kaže...
Aliser kaže...
FiinzE kaže...
Aliser kaže...

Evo Finze slika samo za tebe :P (Seven mi tek sad poslao ovu sliku konj jedan smotani 10 godina mu treba da napravi MSN)

Al najveca sramota je to sto je on SOLO sa Aniviom i uradio first blood na WW pa i double kill na rammusa x)

owno si ih xD al malo su low bili :P  a da istina jak odobro igra s aniviom razara lik a net mi samo nekad znade tako navecer puknut i onda poludim -.-''

Ja najvise volim kad te on pocne imitirat dok ragea-s u /all chat

"Die die die bitch"

a kad vidi da bjezis

"run run run *ima championa*" a kad umres "je** se tamo kornjaco spora :P"

Ja sam igrao jednom 1v1 sa njim u custom game obojca Aniviu i na kraju skor 6/2 za njega :( nisam znao kako je imao veci dmg i vise zivota kad vidim lik ima FULL page rune za aniviu xD

Edit:

Sad sam se sjetio kako je Seven citao sta ovaj twitch prica sa vladom:

Twitch:

Vlad what are you doing ?

Vladimir:

Killing minions, somebody needs to do that

team:

LOL

Jao kad je on to rekao .. xD

Edit 2:

Gledam sad ovu sliku Akali: 1/9/3 a ima mejai xD

HAHAha da priznam rageam a jbt ja igramk s sevenom i ja sam bio akali a igram 1v1 s olafom i umrem onda pisem kao je** mater i to rageam uglavnom a olafu ostane 2 hp-a -.-'

hahhahaha xD Olafu 2 zivota a Seven: Gledaj olafa kako bjezi sa 2hp-a ko dijete kad otvara novogodisnji poklon xD

hahhahaha hahhahaha hahhahaha hahhahaha hahhahaha hahhahaha hahhahaha hahhahaha hahhahaha hahhahaha hahhahaha hahhahaha hahhahaha hahhahaha hahhahaha hahhahaha hahhahaha hahhahaha hahhahaha hahhahaha hahhahaha hahhahaha hahhahaha xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

16 godina
neaktivan
Blizek kaže...
slimyyy kaže...
scarface797 kaže...

Evo malo ownanja sa Kassadinom napravim za 7 stackova sa Riftwalokm i uletim u Miss Fortune jadna nestane :)

tako se igra Twisted Fate :)

Mislim da je vrijeme da i ja probam takvog TF-a... so sada sa migrao samo hybrida i jednom AP. Vrijeme je za par partija sa DPS TF-om.

ja san prova AP i hybrida al po meni je to potraćen potencijal lika, jer ja san sa ovin buildon ima maximalni attack speed i ogroman dmg, u late gameu mi ništa nisu mogli 1v1 jer san ima oko 40% life steala i 2.5 AS, tako da san se heala u sekundi, a AP i hybrid ovise o kartama i Q spellu, tako da je to više za neki burst damage

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Ezreal je toliko iznerfan stoga uzmi pantha ezreal je pretezak za igranje,ja sam ga kupio i odigro 3,4 partije i presto igrat s njim

0 1 hvala 0
18 godina
neaktivan
Da al zato je panteon tako dosadan za igranje :D igrao sam eza na AD kad je bio free i prezabavan champ dok sam kupio pants odigrao par rundi s njim i dosadio mi :/
15 godina
neaktivan
makaweli kaže...
Keiichi kaže...

Nebih se slozio ovo za Pantha. Nije bas previse noob friendly, meni barem ne lezi taj weq combo , uvijek failam :D Al opet to sam ipak ja :D

Pantheon je jos meni jedan od najbolji champova ali evo da te malo ispravim como ide qweq,ali sada poslije patcha stun mu je prejadan jo ako neko ima mercury treads mozes se pozdraviti sa stunom samo se nako dovuce do njega ko prebijena macka,sada je puno tezi za igrati a za njega ima puno razlicitih buildova te se ne bi slozio sa Keiichiem meni je jako zabavan za igrati

Btw za nije decay mordeovog shielda smanjen na 3% sa 5%

LoL-scarface797(EU)
15 godina
neaktivan
Keiichi kaže...
Da al zato je panteon tako dosadan za igranje :D igrao sam eza na AD kad je bio free i prezabavan champ dok sam kupio pants odigrao par rundi s njim i dosadio mi :/

potpisujem.. panth ti je uzasno dosadan i prelak za igranje a ezreal je super ja s njim stalno skoro igram predobar lik malo puno us ga iznerfali ali sve nerfaju sta ces -.-' a i pantheona su sad iznerfali

18 godina
neaktivan
Da ja vas obojicu ispravim R W E Q ghost lupi paf puta auto atackom pa Q xD

Ono sto ocu rec zar je bitno kak ide kombo xD
17 godina
neaktivan
slimyyy kaže...
Blizek kaže...
slimyyy kaže...
scarface797 kaže...

Evo malo ownanja sa Kassadinom napravim za 7 stackova sa Riftwalokm i uletim u Miss Fortune jadna nestane :)

Mislim da je vrijeme da i ja probam takvog TF-a... so sada sa migrao samo hybrida i jednom AP. Vrijeme je za par partija sa DPS TF-om.

ja san prova AP i hybrida al po meni je to potraćen potencijal lika, jer ja san sa ovin buildon ima maximalni attack speed i ogroman dmg, u late gameu mi ništa nisu mogli 1v1 jer san ima oko 40% life steala i 2.5 AS, tako da san se heala u sekundi, a AP i hybrid ovise o kartama i Q spellu, tako da je to više za neki burst damage

O da,DPS TF je prejak u 1v1. Ali glavni njegov problem je što mu se damage stacka samo sa auto-attackom koji ima malen range. Ja sa hybridom obično opalim par Q spelova prije početka i na početku team fighta,a kad se borba već razvije uđem sa stunom i počnem sa auto attackovima i spamanjem Q i W spella. DPS TF ima izuzetno jak 1v1 damage,ali ne znam koliko je on efikasan u team fightu. Ali probat ću ovaj viked i reći ću ti podrobnije kako sam se snašao s njime.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
17 godina
neaktivan
Blizek kaže...
slimyyy kaže...
Blizek kaže...
slimyyy kaže...
scarface797 kaže...

O da,DPS TF je prejak u 1v1. Ali glavni njegov problem je što mu se damage stacka samo sa auto-attackom koji ima malen range. Ja sa hybridom obično opalim par Q spelova prije početka i na početku team fighta,a kad se borba već razvije uđem sa stunom i počnem sa auto attackovima i spamanjem Q i W spella. DPS TF ima izuzetno jak 1v1 damage,ali ne znam koliko je on efikasan u team fightu. Ali probat ću ovaj viked i reći ću ti podrobnije kako sam se snašao s njime.

E da i zašto nisi uzeo Infinity Edge umjesto Starksa? Nekako mi se čini da je to puno bolji item uz toliko mnogo critical chancea ( Infinity edge + phantom dancer ).

P.S. Hmmm,ideja da počnem direktno sa Phantom Dancerom uopće nije loša! Uz samo taj item i masteriese za movement speed imam solidnih 363 movementa! Još si kupim jeftini Zeal koji mi služi kao bootsi i imam 388 movementa.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.1.2011 17:16 (Blizek).
16 godina
League Of Legends

moje impresije koga i build jednostavno me je njegov dmg iznenadio i cini mi se trenutno najbolji carry u igri i to sto je zamisljen kao anti tank 

je cista istina s ovim buildom i tenkove jednostavno " pojedes "  malady smanjuje magic resist cleaver armor  magic pen dodatni plus w , q  skillovi i madred active jednostavno s w skillom na 5 lvlu radis po hitu 10 % hp u magic dmg plus smanjujes armor i magic resist   

ps carryanje s njim je prelako xD 

BUILD ide ovako 

pocinjes vamp scepter> brown buce napravis > onda napravis madred > sorc shoes > malady > black cleaver > napravis starks >  frozen mallet / banshees veil 

haris771 (eu) LOL account
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.1.2011 19:11 (hari85).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Nekom cu vrat slomiti {#}{#}{#}

Stalno crash stalno reconnet i odmah izabaci ajde ko je samnom do Riot bombu baciti?

LoL-scarface797(EU)
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.1.2011 19:42 (scarface797).
Moj PC  
3 0 hvala 0
18 godina
protjeran
League Of Legends

Danas je server poslije 11:30 bio u komi {#}

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY, AND DONT STEAL THE GOVERNMENT HATES COMPETITION
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
MorciTheCroat kaže...

yap ..

15 godina
neaktivan
FiinzE kaže...
MorciTheCroat kaže...

yap ..

a chat kao i uvijek stalno da ne kazem sta..

18 godina
protjeran
FiinzE kaže...
MorciTheCroat kaže...

yap ..

A taman odigrao jednu partiju s Olafom i reko ajd jos jednu prije posla ( se bum zgazil :-)))) kad ono reconnect, freeze, (lvl.2 ???), freeze, reconnect (lvl.3) i nakon 5 minuta (doso do lvl.5 bez ispucanog metka WTF) shutdown bye,bye

Nego jel ima neko preporuku za igranje Olafom (stedio sam dosta za njega )?

Hvala

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY, AND DONT STEAL THE GOVERNMENT HATES COMPETITION
15 godina
neaktivan
League Of Legends

http://www.paysafecard.com/uk/promotions/lol?nlid=LeagueofLegends_UK_promo_0111

Evo pokusajte zaradit riot points. Seven mi je bas ovo poslao na msn pa reko da i vama dam link :P

LoL nick: Alkser (EU)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

dali ima tko Irelia-u? Preporuka? Kak ide, itd.

LoL Nick: hRay
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
null kaže...

mozes dps kao jungler ili mozes lainat ako oces kao AP :D u biti mozes lainat kao dps ako oces XD

16 godina
neaktivan
Keiichi kaže...
null kaže...

mozes dps kao jungler ili mozes lainat ako oces kao AP :D u biti mozes lainat kao dps ako oces XD

uglavnom igram dps-ove (Ezreal FTW), ostali su manje zanimljivi pa ih manje igram. Nju ću najvjerojatnije kupiti (imam 6.5k)

LoL Nick: hRay
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Jedno random pitanje. Dali lifesteal može ići do 100% ili ima neki limit (npr 60%)?

I koji je najbolji build za pantheona? Vidio sam par buildova i svi su različiti.

I will live again you'll see, tomorrow's not scaring me. Far away from yesterday, just take this pain away.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
League Of Legends

Baš guštam s MF...prepredobar champ!!!

Kladioničarski blog --> www.betsandtips.blogspot.com
Moj PC  
3 0 hvala 0
18 godina
kaiserus kaže...

Jedno random pitanje. Dali lifesteal može ići do 100% ili ima neki limit (npr 60%)?

I koji je najbolji build za pantheona? Vidio sam par buildova i svi su različiti.

Može ići do 100%. Za Pantheona čim više dmg-a. Infinity Edge, Bloodthirster × 3, Last Whisper i boots.

BUG je IT biblija! --- LoL username: UnimatriX (EU)
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.1.2011 22:53 (Unimatrix 007).
18 godina
doxy kaže...

Da ja sam sad s forumasima sprasio neke likove cak se kukalo kako killstealam etc {#}

Dumb ppl rush smart ppl camp.
17 godina
neaktivan
D3ViL kaže...
doxy kaže...

Da ja sam sad s forumasima sprasio neke likove cak se kukalo kako killstealam etc {#}

Ma ti , Haris i Slimyy ste isti :P

LoL EU : pr1mus
16 godina
League Of Legends

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

koji klinac s ovim serverima ://

Each day had been worse than the day that had come before it..Today was the worst of all..
Moj PC  
2 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice